Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Έλλη, σε ευχαριστώ πολύ για τη λίστα! Νομίζω πως είμαι οκ! Κουδουνίστρες δεν έχω ακόμη, αλλά εντάξει, έχουμε μέλλον γι'αυτό!

Θυμάμαι μια ιστορία με το γιατρό του νοσοκομείου και το ντόπλερ, που ήθελε να σε πείσει πως θες καισαρική, αν δεν κάνω λάθος;

Όσο για το πανί, είπα να ρωτήσω πρώτα σε σας, που μου λύνετε όλες τις απορίες :wink:

Κοαλάκι, καλημέρα! Τι γκρέμισε στο μάρκετ σήμερα η φουρτουνίτσα? :lol:

Τι να κάνω, βρε Σοτσάφι, με τίποτα δεν τελειώνουν οι άτιμες οι δουλειές.. Πάντως τα μαθήματα του ανώδυνου είναι ενδιαφέροντα, αν κι εγώ θα πάω με καισαρική αν δε γυρίσει η μικρή και δε θέλω καθόλου! Εσύ γιατί με καισαρική;

Καλά, κορίτσια, κάνουν τα στρατιωτικά αεροπλάνα πρόβα για την 28η και μου έχουν πάρει τα αυτιά :mad:

Σου έγραψα κι αλλά όπως θα δεις.. Δεν τελειώνουν ποτε! Και το αδιάβροχο για το καρότσι θέλω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα σου πω στο τέλος πως ήταν!!

δεν τελειώνουν οι άτιμες...δεν μου έχει πει κατι ο γιατρός αλλα επειδή παρουσιάστικε διαβήτης το πλήθος των γυναικών καταλήγει με καισαρική!ο γιατρός μου είναι υπερ του φυσιολογικου αλλά θα δουμε!! δεν ξέρεις μπορει και να γυρίσει η ζουζου σου...ποσο είσαι??

Δεν ήξερα ότι ο διαβήτης κυήσεως είναι λόγος καισαρικής.. Ελπίζω να μη χρειαστεί! Εγώ είμαι ακριβώς όσο κι εσύ! Απλά επειδή η μικρή από την αρχή ήταν ανώμαλα ισχυακή και δεν έχει γυρίσει ποτέ της, ο γιατρός μου - επίσης φανατικά υπέρ του φυσιολογικού - λέει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες. Μακάρι να την κάνει την τούμπα να το γλιτώσουμε το μαχαίρι!

Εν τω μεταξύ πήρα τηλέφωνο την κοπέλα που μου έδωσε τα πράγματα κι έχω λιώσει στο γέλιο! Κούκλες, δε θα το βρίσκαμε ποτέ! Ακολουθεί ο διάλογος:

- Να σου πω - μέσα στα πράγματα που μου έδωσες υπήρχε κι ένα σκέτο ύφασμα λεπτό...

- Μη μου πεις... Κίτρινο με κάτι σχεδιάκια, σπιτάκια, ποντικάκια κλπ...

- Ναι..

- ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ!

- Δεν το πετάω, εννοείται, αλλά τι είναι;;

- Το σεντόνι από το κρεβάτι της κούκλας της ανηψιάς μου! Το ψάχνουμε εδώ και μέρες κι έχει πλαντάξει στο κλάμα γιατί της χάλασε το σετ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

p8P6p2.png

Καλημέρα,

Μόλις γύρισα από τον υπέρηχο.... Να σας πω τα νέα...

Τράχηλος καλός, αμνιακό υγρό φυσιολογικό, πλακούντας Grade I... αλλά είμαστε λίγο μικρούλες... 1317 κιλά μόνο... και κατέχουμε 12,7 εκατοστιαία θέση. Δεν φάνηκε να ανησυχεί ο γιατρός... αλλά μου είπε ότι θα παρακολουθούμε την ανάπτυξη!!!

Κατά τα άλλα είμαστε πολύ γλυκά μωράκια :-) :-)

Πάω να διαβάσω και τα δικά σας νέα.... έχετε γράψει πολλλλλααααααα από εχθές!!

αχ...τέλεια πολύ καλά νεα!!εντάξει..μωρε θα μεγαλώσει αφου δεν ανυσηχει ο γιατρός!!!αντε μόνο ευ΄χαριστα να έχουμε

Καλημέρα,

Τράχηλος καλός, αμνιακό υγρό φυσιολογικό, πλακούντας Grade I... αλλά είμαστε λίγο μικρούλες... 1317 κιλά μόνο... και κατέχουμε 12,7 εκατοστιαία θέση. Δεν φάνηκε να ανησυχεί ο γιατρός... αλλά μου είπε ότι θα παρακολουθούμε την ανάπτυξη!!!

Κοριτσια εδώ με πιάνετε αδιαβαστη. Τι θα πει πλακουντας Grade I ;;; Εμενα το μονο που μου έλεγε ο γιατρός ειναι πλακουντας φυσιολογικός πολύ καλός στην καλητερη θεση. Αυτα τα καταλάβαινα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα,

Μια χαρά! Μπράβο, Χριστινάκι! Μην ανησυχείς, κι εμείς μικρούλες είμαστε. Προσέχουμε τη σιλουέττα μας, χιχι!

Σου έγραψα κι αλλά όπως θα δεις.. Δεν τελειώνουν ποτε! Και το αδιάβροχο για το καρότσι θέλω..

Καλέεεε! Ξέχασα τα βρακιά!!!! Αδιάβροχο για το καρότσι δεν έχω.. Λέω να περιμένω να δω άμα χρειαστεί πρώτα.. Έχω πάρει και σλινγκ, το οποίο μάλλον θα χρησιμοποιώ πιο πολύ από το καρότσι.. Θα φανεί στην πορεία αν θα πάρω. Αλλά τα βρακιά πώς τα ξέχασα;;;; Ευχαριστώ, Έλλη!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ήξερα ότι ο διαβήτης κυήσεως είναι λόγος καισαρικής.. Ελπίζω να μη χρειαστεί! Εγώ είμαι ακριβώς όσο κι εσύ! Απλά επειδή η μικρή από την αρχή ήταν ανώμαλα ισχυακή και δεν έχει γυρίσει ποτέ της, ο γιατρός μου - επίσης φανατικά υπέρ του φυσιολογικού - λέει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες. Μακάρι να την κάνει την τούμπα να το γλιτώσουμε το μαχαίρι!

Εν τω μεταξύ πήρα τηλέφωνο την κοπέλα που μου έδωσε τα πράγματα κι έχω λιώσει στο γέλιο! Κούκλες, δε θα το βρίσκαμε ποτέ! Ακολουθεί ο διάλογος:

- Να σου πω - μέσα στα πράγματα που μου έδωσες υπήρχε κι ένα σκέτο ύφασμα λεπτό...

- Ναι..

- Το σεντόνι από το κρεβάτι της κούκλας της ανηψιάς μου! Το ψάχνουμε εδώ και μέρες κι έχει πλαντάξει στο κλάμα γιατί της χάλασε το σετ!

Χαχαχα χαχαχα κλαίω χαχαχα με βλεοω να γενναω επιτόπου! Χαχαχαχα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια εδώ με πιάνετε αδιαβαστη. Τι θα πει πλακουντας Grade I ;;; Εμενα το μονο που μου έλεγε ο γιατρός ειναι πλακουντας φυσιολογικός πολύ καλός στην καλητερη θεση. Αυτα τα καταλάβαινα..

Βασικά, ο πλακούντας "γερνάει" όσο προχωρά η εγκυμοσύνη. Υπάρχει η φυσιολογική γήρανση η οποία όμως μπορεί να επιβαρυνθεί από παράγοντες όπως ο καπνός, το καυσαέριο κλπ. Προφανώς αν ο πλακούντας μιας γυναίκας είναι πολύ γηρασμένος, τότε το μωράκι θα έχει πρόβλημα. Της Χριστίνας μια χαρά είναι νομίζω για την εβδομάδα της! Από Grade 0 ξεκινάει. Για να μη σου είπε τίποτα ο γιατρός, μια χαρά θα είσαι. Ίσως σου πούνε στο ντόπλερ, γιατί το κοιτάνε απ'ό,τι θυμάμαι.

p8P6p2.png

- Ναι..

Αχ ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ δεν διαβασα ολα τα νεα και καταλαβα οτι θα παρεις τηλ την κοπελα απο το μαιυετηριο.....για διευκρινηση....:confused:

Ουτε και καταλαβα οτι σου εδωσαν ρουχαλακια......

Παρολαυτα ειδες οτι το σεντονακι ειναι για μια κουκλιτσα, σε αυτο το μεγεθος γεννηθηκαμε και εμεις.......:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εαν ο πλακουντας γερασει προωρα πρεπει το μωρο να βγει ΑΜΕΣΑ διοτι ειναι το οργανο που μεταφερει ολα τα θρεπτικα συστατικα και οχι μονο στο μωρο διαμεσου του ομφαλιου λωρου...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα τα νεακια σου, με το καλο.....:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αχ ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ δεν διαβασα ολα τα νεα και καταλαβα οτι θα παρεις τηλ την κοπελα απο το μαιυετηριο.....για διευκρινηση....:confused:

Ουτε και καταλαβα οτι σου εδωσαν ρουχαλακια......

Παρολαυτα ειδες οτι το σεντονακι ειναι για μια κουκλιτσα, σε αυτο το μεγεθος γεννηθηκαμε και εμεις.......:tongue::tongue::tongue:

Ναι, πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου που μου έδωσε ένα σωρό πράγματα για την μπέμπα. Η ανηψιά της έχει ένα κουκλόσπιτο κι έπαιζε καθώς τακτοποιούσε η φίλη μου τα μωρουδιακά. Ε κάπως μπερδεύτηκε εκεί μέσα και το σεντονάκι, φαίνεται. Πολύ γέλιο!

Πόσο γεννήθηκε η φουρτουνίτσα σου;

Να σου πω, Έλλη, δε γέννησες, ε; :tongue:

p8P6p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε????????

Εμείς πολύ καλά!!!! Μαγειρέψαμε φακές και τώρα τρώει το αντράκι μου. Του αρέσουν πάρα πολύ. Σε 3 λεπτά τις τρώει!!!! Η μπεμπούλα μου κοιμάται.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μπράβο για τις εξετάσεις σου.

CHRISTINA είδες το μωράκι σου???? Δεν πειράζει που είναι μικρούλα. Και μένα έτσι ήταν μέχρι που γέννησα αλλά τώρα παίρνει βάρος πολύ γρήγορα.

Οι υπόλοιπες είσαστε καλά???????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ευχαριστώ για τις διευκρίνησεις κοριτσαρες!

Μια ερωτηση ακόμα: τον τράχηλο μόνο με χέρι τον μετράνε;;

Γιατί σκέφτομαι ότι ίσως λόγω με τις συσπασουλες αύριο με το ντοπλερ μου μετρησουν και τον τράχηλο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε????????

Εμείς πολύ καλά!!!! Μαγειρέψαμε φακές και τώρα τρώει το αντράκι μου. Του αρέσουν πάρα πολύ. Σε 3 λεπτά τις τρώει!!!! Η μπεμπούλα μου κοιμάται.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μπράβο για τις εξετάσεις σου.

CHRISTINA είδες το μωράκι σου???? Δεν πειράζει που είναι μικρούλα. Και μένα έτσι ήταν μέχρι που γέννησα αλλά τώρα παίρνει βάρος πολύ γρήγορα.

Οι υπόλοιπες είσαστε καλά???????

Καλώς την! Ωραίο φαγάκι φτιάξατε!

Να ρωτήσω κάτι - τόσο άνετη ήσουν και στο πρώτο σου; Μπράβο σου βρε κοπελιά, άψογη σε βρίσκω με δυο μωρά παιδιά! Να σου ζήσουν!

p8P6p2.png

Ναι, πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου που μου έδωσε ένα σωρό πράγματα για την μπέμπα. Η ανηψιά της έχει ένα κουκλόσπιτο κι έπαιζε καθώς τακτοποιούσε η φίλη μου τα μωρουδιακά. Ε κάπως μπερδεύτηκε εκεί μέσα και το σεντονάκι, φαίνεται. Πολύ γέλιο!

Πόσο γεννήθηκε η φουρτουνίτσα σου;

Να σου πω, Έλλη, δε γέννησες, ε; :tongue:

Όχι εντάξει δεν γέννησα! Αλλά με έπιασε κατούρημα.. Φυσιολογικά δηλαδή!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...