Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωιτσα υγρο προδερμ ειναι το καθαριστικο εγω το βρηκα στο βασιλοπουλο στα υγρα πιατων.εμενα τον τραχηλο τον μετρουσε με υπερηχο ο γιατρος καθε φορα που πηγαινα.Μαρακι βορινο ναι δεν πολυτρωει απο χτες.Σοτσαφι εχεις δικιο κατσε να περασει λιγο η ωρα κ θα παρω τηλ την παιδιατρο να ρωτησω η μαμα μου μου πε οτι ειναι φυσιολογικο

κοριτσια θα τρελαθω ο αντρας μου κ η κορη μου ειναι ξαπλωμενοι στο κρεβατι κ της διαβαζει μυθους του αισωπου κ η μουρμουρα παρακολουθει μ εχουν πιασει κατι γελια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωάννα εμένα η μάνα μου μου είπε πως μας έβαζε αλουμινονερο. Είχε πάντα στο σπίτι για να μας βάζει όταν πρηζοταν.

Ζωή έλεγα να πάρω υγρό απορρυπαντικό για τα μπουκάλια αλλά δεν πήρα και ούτε θα πάρω. Σε μια λεκανιτσα σαπουναδα με το υγρό απορρυπαντικό για τα πιάτα και πλύσιμο. Και μετά στην αποστηρωση..

Όσο για την μέτρηση του τραχήλου λογικά μου το μετράει. Να κοιτάξω στα χαρτιά από τη Β' επιπέδου αλλά δεν ξέρω που μπορεί να το γράφει! Επίσης και εγώ ξέρω πως σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι ρίσκο ο κολπικων υπερυχος όπως είπε και η Αγορομαμυ μας!

Η Πατουσιτσα και το Μποτσακι που είναι;; Και γενικώς όλες οι υπόλοιπες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ζωιτσα υγρο προδερμ ειναι το καθαριστικο εγω το βρηκα στο βασιλοπουλο στα υγρα πιατων.εμενα τον τραχηλο τον μετρουσε με υπερηχο ο γιατρος καθε φορα που πηγαινα.Μαρακι βορινο ναι δεν πολυτρωει απο χτες.Σοτσαφι εχεις δικιο κατσε να περασει λιγο η ωρα κ θα παρω τηλ την παιδιατρο να ρωτησω η μαμα μου μου πε οτι ειναι φυσιολογικο

κοριτσια θα τρελαθω ο αντρας μου κ η κορη μου ειναι ξαπλωμενοι στο κρεβατι κ της διαβαζει μυθους του αισωπου κ η μουρμουρα παρακολουθει μ εχουν πιασει κατι γελια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλα ΖΩΗ,εχω λυθει και γω στα γελιαααααα!Αχ το σεντονακι της κουκλας!Θα τρελαθωωωω!

Καλεεε ΕΛΛΗ ΜΟΥ,πλακα σε κανω μαναρι μου!Ξερω οτι δεν μπορεις να φας καλα,τα ειπα ολα για να σε πειραξω ψυχη μου!

ΚΟΑΛΑΚΙ,καλη χωνεψη!Μικρουλα γεννηθηκε η φουρτουνα αλλααα εγινε κοριτσαρος!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,χαιρομαι πολυ με τα ευχαριστα νεα σας!Καλεεεε,δεν περιμενεις διδυμα ετσι?:rolleyes:

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τι καλα που θα βρεθει η Μαριαννα σου με τα ξαδερφακια της!Μακαρι να βρισκοταν και η δικια μου συχνα με τα δικα της!:(

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,τι κανετε?Πως ειναι η μικρη?Μετα το εμβολιο σου μειωσε την ποσοτητα του γαλατος?

ΝΑΣΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥ,ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΑΑΑ,τι κανεις καλε?Καλοριζικα τα νεα σας πραγματακια!Και γω απο το παζαρι την πηρα την κουρτινα!Αχ κοριτσια,εκανα και ενα λαθος!

Ημουν σιγουρη πως η κουρτινα ειχε επανω λουλουδια!

Ερχεται ο αντρας μου και μου λεει:''παρειγγειλες την κουρτινα με τις πεταλουδες?:shock::shock:!Τι με θες εμενα εκεινη τη στιγμη!Ποιες πεταλουδες του λεω?Λουλουδια ηταν!Λαθος κουρτινα εκλεισα!

Εαν δεν καθησει καλα,θα την βαλω στο αλλο δωματιο,στο γραφειο μας,και θα παρω αυτη που θυμαται ο συζυξ!Ευτυχως βγαινει 50 ευρω συνολικα!Θα μου πεις,δεν ειναι και λιγα,αλλααααα....

Γλυκιά μου δεν σε μαλωσα! Μην απολογησε κατάλαβα πως το είπες!

Όσο για την κουρτίνα εγώ γιατί θυμάμαι ότι μας είπες πως πήρες μια με πεταλούδες;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Επίσης κυκλοφορει και της Nuk..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσιαααααααααααααα καλησπεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Κανουμε δουλειες απο το πρωι!!!!!!!!!!

Βγαινω παλι θα μπω αργοτερα αν προλαβω.ελπιζω να ειστε ολες καλαααααα!!!!!!!!!!!!!

Φιλιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Μαράκι δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις το σχέδιο; αν και οι πεταλουδες καλές μου ακούγονται!

Ελλη πώς είσαι; με τις συσπάσεις; χωρίς χάπι σε πιάνουν;

Ιωάννα,πήρες τηλ τον παιδίατρο; αν και λογικα δεν είναι τίποτα....Και πού να δεις όταν θα της μιλάτε σε κανά 2 μήνες και θα κάνει ηχους σαν να απαντάει!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Μαράκι δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις το σχέδιο; αν και οι πεταλουδες καλές μου ακούγονται!

Ελλη πώς είσαι; με τις συσπάσεις; χωρίς χάπι σε πιάνουν;

Ιωάννα,πήρες τηλ τον παιδίατρο; αν και λογικα δεν είναι τίποτα....Και πού να δεις όταν θα της μιλάτε σε κανά 2 μήνες και θα κάνει ηχους σαν να απαντάει!!!!

Όχι πολλές. Το πρωί ειχα αλλά επρεοε να είχα πιει πιο νωρίς το χάπι και μια το μεσημερι και μια πριν καμμια ώρα αλλά τώρα ήπια το χάπι και θα δούμε. Το θέμα είναι τι θα δούμε αύριο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...