Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου καληνυχτω γιατι σε λιγακι ερχεται ο αντρουλης μου ....και τωρα τηγανιζω πατατουλες για να φαει....

Τα λεμε αυριο φιλακια...καλο ξημερωμα να εχουμε.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσαρες μου καληνυχτω γιατι σε λιγακι ερχεται ο αντρουλης μου ....και τωρα τηγανιζω πατατουλες για να φαει....

Τα λεμε αυριο φιλακια...καλο ξημερωμα να εχουμε.....

Καληνυχτα ΡΙΤΣΑ, ΕΛΛΗ.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου (οσες απομεινατε) θα σας καληνυχτησω και εγω με τη σειρα μου....

Θα τα πουκε αυριο....!!!!!!!

Φιλακια πολλααααααα σε οοοοολες.....!!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκαααααααααααα......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?

Δεν καταφερα να μπω χθες!Ημουν πεσμενη ψυχολογικα!Ειδα τον θειο μου στον υπνο μου κοριτσια και ταραχτηκα!Προσπαθουσε ν'αναψει ενα κερι,αλλα εσβηνε!Και οταν με ειδε,γυρισε το κεφαλι του σε αλλη κατευθυνση και μου λεει''θελω πολυ να σε φιλησω στο λαιμο(παντα εκει με φιλουσε),αλλα δεν μπορω''και του λεω''δεν πειραζει θειε μου,και γω το θελω,αλλα εσυ να εισαι καλα,μην τα σκεφτεσαι αυτα''.Και μετα ειδα μια τεραστια πετρα πανω του.

Πφφφ....τι να κανει αραγε?:(:(

Παω να διαβασω νεα σας.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!

Μαράκι είναι ο πόνος σου ακόμη νωπός και οι σκέψεις σου είναι στον θείο σου , ακόμη και όταν κοιμάσαι...Όταν νιώσεις έτοιμη, ο θείος σου θα γίνει γλυκιά ανάμνηση...

Η Δημητρούλα σου καλά; θα πάτε αύριο εκκλησία να μεταλαβετε λόγω εορτής; Να είναι πάντα γερή και μέσα στην αγάπη!

Εμείς φορέσαμε το λευκό καλσόν μας με μπλε φούστα τζην και άσπρη μπλουζα και πήγαμε για την γιορτή του σχολείου !!!! Στις 10 σχολάνε λογω γιορτής!

Χαχαχαχα!Μαρηηηηηηη....γελιοοοοοοο μεχρι δακρυων!Αχ,αειμνηστος ο Βεγγος μας!Ανθρωπος με κυρος και προσωπικοτητα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανεις?Και γω ειμου του τυπου,οτι νιωθω να το ψαξω στο διαδυκτιο!Ειδικα οταν η Δημητρα ηταν πιο βρεφακι,εκανε,για παραδειγμα, ''α'' και γω εμπαινα στο διαδικτυο και εγραφα ''παιδι 2 μηνων εκανε α,γιατι?''!Χαχαχαχα!Τρελα παιδι μου!Οποτε με μετρο οι αναζητησεις!Οπως και συ αντιλαμβανεσαι μονο κακο σου κανουν!Οσο για την πεθερα,ισως ηθελε να σε κανει να νιωσεις καλα,τι να πω!:rolleyes:!Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!

Μαράκι, πόσο θα την κρατήσεις τη νηστεία;

Ζωη μου εισαι καλα?Βλεπεις πως ολα ειναι πιθανα!Μπορει να γυρισει το μωρο εκει που δεν το περιμενεις!

Νηστεια θα κρατησω μεχρι τα σαραντα του θειου μου,μετα ομως ερχεται και η νηστεια των χριστουγεννων,εκει ομως ειναι πιο αυστηρα!Τωρα δεν τρωω κρεας,εκει ουτε γαλακτοκομικα!

Αυτο με τη σιδερωστραααα,καλεεεε,υπαρχουν γυναικες που κανουν τετοια?Αχαχαχα!Οπως οταν ερχομασταν σε ελευθερες επαφες με το αντρα μου και μου ελεγαν,''να μην σηκωνεσαι κατευθειαν και να σηκωνεις τα ποδια ψηλα''!Χαχαχα!

Ioannaki28 μου,πραγματικα συγκλονιστικα απο την εμπειρια της φιλης σου!Κοιτα τι σου κανει η δυναμη της θελησης!Θαυματα!Πως ειναι η μπεμπα σου?Εφυγε το πριξιμο?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,καλημερα!Εχουν γιορτουλα η Μαριαννα μας?

Εαν επιτρεπεται,και μπορεις να το πεις δημοσια,ποια εταιρια εχετε και ποσο πληρωνετε?Εαν δε θελεις να το πεις δημοσια,κατανοητο φυσικα,μπορεις να μου στειλεις πμ?

αγοροmummy!,μου,καλα τι ηταν αυτο που παθατε?Ειναι καλα τωρα το παιδι?Πωπω,σε καταλαβαινω,ετσι και η μικρη,ειχε πνιγει,σε σημειο να μελανιασει απο τη δυσχερεια στην αναπνοη!

Κοριτσια μου γλυκααα,χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με τους υπερηχους!

ΡΙΤΣΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ.....ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ,ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ,ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ,ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗ ΓΙΑ ΤΕΕΕΕΕΕΕΣΤΤΤΤΤΤΤ.....ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!

Μαράκι είναι ο πόνος σου ακόμη νωπός και οι σκέψεις σου είναι στον θείο σου , ακόμη και όταν κοιμάσαι...Όταν νιώσεις έτοιμη, ο θείος σου θα γίνει γλυκιά ανάμνηση...

Η Δημητρούλα σου καλά; θα πάτε αύριο εκκλησία να μεταλαβετε λόγω εορτής; Να είναι πάντα γερή και μέσα στην αγάπη!

Εμείς φορέσαμε το λευκό καλσόν μας με μπλε φούστα τζην και άσπρη μπλουζα και πήγαμε για την γιορτή του σχολείου !!!! Στις 10 σχολάνε λογω γιορτής!

Αχ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,δεν μπορω ακομη να το δεχτω.Δεν μπορω.Μου ειναι αδυνατο αυτο!

Καλα ειναι η μικρη μου!Σηκωθηκε,ως συνήθως νωρις,ηπιε γαλα και ξανα υπνο!Εγω βραζω το μοσχαρακι της για αυτο και δεν ξανακοιμηθηκα!Περιμενω και τους δικους μου σημερα!

Ναι αυριο θα παμε εκκλησια να κοινωνησουμε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Βρε Μαρία, η δικια μου είναι η ΑΓΓΕΛΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας έχεις ξαναμπερδέψει αλλά, φυσικά, δεν πειράζει!!!!!!!!!!!!

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ειναι το Κοαλακο- φουρτουνάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Τα 2 τελευταια χρόνια το είχαμε wind. Τον πρώτο χρόνο μόνο σταθερό γύρω στα 19?, ενω το σταθερο των γονιων μου μαζι με ιντερνετ στα 23?. Τελειωνει η πρώτη χρονιά και ζητάω προσφορά για σταθερό και ιντερνετ και αντι για 23 (οπως στους γονεις μου) μου ελεγαν 26-29?. Τους λεω οχι και κανω αιτηση σε αλλη εταιρεια και τοτε με ξαναπαιρνουν τηλεφωνο και μου προτεινουν ιντερνετ 24αρι και 2ωρες σταθερα και 45 λεπτα κινητα στα 16,6? και συμφωνω! Μαλιστα κανουν λαθος και μου το χρεωναν περισσοτερο στην αρχη και για να το διορθωσουν, τους τελευταιους μηνες πληρωνω 10?!!!! Πήρε στο καπάκι τηλεφωνο και ο πατερας μου για την ιδια προσφορα και δεν του την εκαναν (γιατι αυτος δεν εκανε αιτηση να παει αλλου....)

Τελειωσε σημερα το συμβολαιο και ξαναπηρα τηλεφωνο να δω αν θα ισχυει το ιδιο για επομενο συμβολαιο και μου ειπαν οχι. Μου πρότειναν ή μονο ιντερνετ στα 19,9? και τα τηλεφωνα με χρεωση...ή στα 24,9 (σταθερο 2ωρες+1ωρα κινητο+ιντερνετ). Και για αυτο εκανα αιτηση στην vodafone οπου βρηκα σταθερο+300λεπτα σε κινητα+σταθερα στα 20?. Τωρα λογικα θα με ξαναπαρει η wind τηλεφωνο για αντιπροσφορα και αν ειναι καλη, θα παραμεινω εκει!

Μαααααααααα, έτσι θέλουν!!!!! Εγω θελω να πληρωνω λιγοτερο απο 20? οπως πληρωνα τον τελευταιο χρονο....Περιμενω εξελιξεις γυρω στις 15/11...

Και όλα αυτα με νευριαζουν γιατι το κυνηγαγα το θεμα απο αρχες σεπτεμβρη, ξεροντας οτι τελειωνει το συμβολαιο σημερα για να μην λαβω λογαριασμο με αρχικο παγιο (αντι για 10 , στα 30?) αλλά τελικά δεν θα το γλυτωσω αν δεν μου κανει αντιπροσφορα η wind....

Εσυ σε τί εταιρεια το έχεις;

Δεν ειχα προβλημα να τα γραψω αλλά δεν ηξερα αν επιτρεπεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...