Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουπς....:oops::oops::oops:αν γινεσαι μουσκεμα νασουλα μου προσεχε λιγουλακι παραπανω, μπορει ομως να ειναι και απλα κολπικα υγρα σε υπερεκκριση.

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα το ανησυχητικο......;)

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ εισαι καλα γλυκια μου......?????? εισαι οκ σημερα.....?????

Κοριτσακια μου εμεις προλιγο φαγαμε ψαρακι σολωμο με πατατοσαλατα και σαν δευτερη κουνουπιδι απο εχθες και η μαριαννα μολις κοιμηθηκε.

Παω να πλενω μπαλκονια (ευκαιρια ειναι) τωρα που το μωρο κοιμαται και ο καιρος ειναι θαυμασιος....!!!!!!!!

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε οοοοοολες......!!!!!!

Γεια σου Koalaki μου...σημερα ειμαι καλα....μαλλον εχθες πρεπει να ημουνα κρυωμενη γιατι το βραδυ που σας καληνυχτισα με επιασε διαρροια....και πολυ πονω στην κοιλια....

Εσυ τι νεα μαναρακι μου;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ζωητσα μου γεια σου...καλα ειμαι μαναρακι μου....

Οχι δεν εχει ερθει...αλλα ειμαι καλα σημερα....

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

Καλά είμαι, Ριτσάκι! Τελείωσα με το σιδέρωμα για σήμερα και περιμένω να απλώσω τις κουβερτούλες της μικρής. Έχετε σχέδια για σήμερα;

Οκ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και δε λέμε τον προηγούμενό μας αιματοκρίτη, έτσι για σασπένς!!!! :tongue::tongue:

Κορίτσια πάω να φάω και να την πέσω λίγο. Τα λέμε το απόγευμα, με τα αποτελέσματα και τη μάχη :tongue::tongue:

p8P6p2.png

Καλά είμαι, Ριτσάκι! Τελείωσα με το σιδέρωμα για σήμερα και περιμένω να απλώσω τις κουβερτούλες της μικρής. Έχετε σχέδια για σήμερα;

Και δε λέμε τον προηγούμενό μας αιματοκρίτη, έτσι για σασπένς!!!! :tongue::tongue:

Κορίτσια πάω να φάω και να την πέσω λίγο. Τα λέμε το απόγευμα, με τα αποτελέσματα και τη μάχη :tongue::tongue:

34 ηταν ο προηγουμενος...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Αγαπες μου εγω θα σας αφησω,θα τα πουμε το απογευμα.Καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση σε ολες σας.Φιλακια πολλα...

Καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση μαναρακι μου...πιστευω να τα πουμε το απογευματακι...φιλακια!!

Και σε ευχαριστω για την ευχη σου ...

Δηλαδη σε λιγο καιρο θα εχεις στην αγκαλιτσα σου τον Μπεμπουλη σου και εσυ...Αντε με το καλο μαναρακι μου...τα λεμε Νασια μου...Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Οχι Ζωητσα μου δεν εχουμε σχεδια ,γιατι δουλευει...θα φυγει τωρα και θα ερθει το βραδυ ο αντρουλης...:(:(:(.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Εμεις καλα ειμαστε,ειχαμε κατι πονακια κατα το πρωι αλλα οκ. περασαν.

Σηκωθηκαμε πηγαμε ικα και σφραγισαμε την αδεια απο δουλεια μετα κατι δουλιτσες και μετα σπιτι!!!!!!

Μην ξανοιγομαστε κιολας!!!!!!!!!!!!

Ριτσακι να ζησετε ευτυχισμενοι και οτι επιθυμειτε και με το καλο να ερθει το τριτο μελος,που θα ερθει αν δεν το πολυσκεφτεσαι!!!!!!!!!!!!

Παω να διαβασω νεακιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μπήκα για μία γρήγορη καλημέρα!!

Είμαστε σταθερά με το θέμα της αναπνοής και οι γιατροί χτες πρώτη φορά μας είπαν "πάει μια χαρά η μικρή"!! Κοντέψαμε να κάνουμε παρτυ με τον άντρα μου. Από τη χαρά μας παραγγείλαμε πίτσα όταν γυρίσαμε!!!

Ας ελπίσουμε τα καλά νέα να συνεχιστούν..

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου περαστικά στο αγοράκι σου. Φανταζομαι εδωσες soldesanil, αλλά δεν είχες άλλη λύση. Η γιατρός μου εμένα που είναι πολύ φειδωλή στα φάρμακα, ενα πράγμα μου εχει πει να εχω πάντα! Soldesanil!!

Μή διαβάζεις ιντερνετ για παρενεργειες κορτιζόνης κτλ, καμία σχέση! Η δόση είναι ελάχιστη κ απαραίτητη να την πάρει!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, όλα καλά στον γιατρούλη!! Εύγε!!!!! Όμως ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ!!! Ούτε σίδερα, ούτε τίποτα!! Καλεστε για βοήθεια!! Η Δεσποινούλα μας, είναι στη διαδρομή να στρίψει!! Με το καλό!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, αποψίλωση ε;; Χαχα!! Θα κάνεις τον λαχανί διάκοσμο, μπορντώ;; Σούπερ!! Χειμερινή ατμόσφαιρα!! Τέλεια!!

ΕΛΛΗ, μια χαρά είναι ο μπέμπης σου!! Ασε το πόσες αποκλίσεις έχουν οι μετρήσεις πολλες φορες. Χτες γέννησε η ξαδερφη μου, 2400 της ειχαν πει προχτες στον υπερηχο κ γεννήθηκε 2820!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ο γιατρός μου έλεγε δε μας ενδιαφερει η εκατοστιαία θέση πόσο είναι, αρκεί ένα μωρό να είναι πάνω κάτω σταθερό. Δλδ δε θέλουμε από την 60ή ας πούμε να πέσει στη 10η. Αν είναι συνέχεια σχετικά χαμηλά, δε μας πειράζει.. Να μην αγχώνεσαι κ να μην ψάχνεις!!!! Εγώ ορκίστηκα τώρα με τη μικρή οτι δε θα ξαναψάξω γιατί φαντάζεσαι τί διαβαζα για πρόωρα....

ΡΙΤΣΑΚΙ μου, να ζήσετε κ να ευτυχήσετε με τον αντρούλη σου, και με το καλό μια φουσκοκοιλίτσα!! Δε σε ρωτάω αν έκανες τεστ, θετική αύρα σου στέλνω, όποτε νομίζεις, θα κάνεις!!!

Κοαλάκι, ΙωΑννα, ΖΩούλα, Νάσια, Γιόλα, Σοτσάφι- με το καλό ο αντρούλης σου απόψε κιόλας, ποιά ξεχνάω;; Μαράκι Βορινό!!!

Είστε καλά;;!

Μαυ μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Καλη μας φιλη!!!!!!τι ομορφα νεα μας φερνεις!!!!!Ξημερωνουν ομορφες μερες και το αγχος και ο φοβος παραμεριζεται!!!!!!!!!

Θα το δεις ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου.Ειμαστε κι εμεις εκει κοντα σας!!!!!!!!!!!!!!

Ναι κανω αλαγες!!!!!!!Ζεσταινω το σπιτι.Παντα το διασκεδαζω αυτο απλως τωρα εχω και βοηθεια!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Εμεις καλα ειμαστε,ειχαμε κατι πονακια κατα το πρωι αλλα οκ. περασαν.

Σηκωθηκαμε πηγαμε ικα και σφραγισαμε την αδεια απο δουλεια μετα κατι δουλιτσες και μετα σπιτι!!!!!!

Μην ξανοιγομαστε κιολας!!!!!!!!!!!!

Ριτσακι να ζησετε ευτυχισμενοι και οτι επιθυμειτε και με το καλο να ερθει το τριτο μελος,που θα ερθει αν δεν το πολυσκεφτεσαι!!!!!!!!!!!!

Παω να διαβασω νεακιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου...και εσυ οτι επιθυμεις μαναρακι μου...και να χεραισε την οικογενεια σου...

Τι μου κανεις Μποτσακι μου;;.....πως εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημέρα,

Τι κάνετε????? Εγώ είχα ένα ωραίο βράδυ με τον άνδρα μου εχθές... σήμερα έχει άδεια οπότε θα είμαστε μόνοι μας μέχρι και τη Δευτέρα που θα ξανάρθει η μαμά μου :-)

Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει να είσαι συνεχώς σπίτι στο κρεβάτι.... τι άλλο να κάνεις όλη μέρα ????? Αλλά από εδώ και πέρα τέλος οι αναζητήσεις!!! Προς το παρόν το έχω τηρήσει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάντως ισχύει αυτό που λένε... βοηθάς λίγο τα κακόμοιρα τα σπερματάκια με την βαρύτητα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αγορομαμμυ πω πω να βασανίζεται έτσι το παιδάκι σου!!!! Μήπως αν δεν είναι καλύτερα σήμερα θα έπρεπε να το ξαναδει παιδίατρος για ακροαστικά και αν είναι να πάρει και αντιβίωση??? Είναι πολύ υπουλες οι ιώσεις αυτήν την εποχή!!!!

Και εμείς έχουμε την βαφτιστήρα του άνδρα μου στο νοσοκομείο με πνευμονια και δεν κάνει να πάω να το δω καν το κοριτσάκι... ευτυχώς θα βγει μάλλον σήμερα...

Χρηστινακι μου υπομονη!!!!!!!Κοντευουμε κοριτσακι!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ολες απο κατι εχουμε,αλλα εσεις απου εισαστε κρεβατι εισαστε λιγακι ποιο δυσκολα,ομως ολα θα περασουν!!!!!!!!!!!!!

Ερχονται τα καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μας!

1sh1p2.png

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου...και εσυ οτι επιθυμεις μαναρακι μου...και να χεραισε την οικογενεια σου...

Τι μου κανεις Μποτσακι μου;;.....πως εισαι;;

Καλα αγαπη μου εδω.Διαφορες δουλιτσες!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...