Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλυτερα χριστινακι μου γιατι ταλαιπωρηθηκα πολυ με τον υπνο τησ για πολλους μηνες και για να τη "στρωσω" εφτυσα αιμα, ευτυχως πλεον κοιμαται ποιοτηκα και αρκετα τηρωντας ενα ουσιωδες προγραμμα με βαση τη κοινη λογικη.....;)

Εσυ πως εισαι εκτος το περιστατικο με το στομαχι σου που ευχομαι να ειναι παροδικο....?????

Καλά είμαι... πέρασε το στομάχι. :tongue::tongue::tongue:

Διαβάζω ένα βιβλιαράκι για να περάσει η ώρα...

Πολύ καλό να έχει πρόγραμμα το παιδί!!! Μόλις γεννήσουμε και εμείς θα μας δώσετε tips εσείς που έχετε εμπειρία :D

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι... πέρασε το στομάχι. :tongue::tongue::tongue:

Διαβάζω ένα βιβλιαράκι για να περάσει η ώρα...

Πολύ καλό να έχει πρόγραμμα το παιδί!!! Μόλις γεννήσουμε και εμείς θα μας δώσετε tips εσείς που έχετε εμπειρία :D

Καλυτερα που ξυπναμε νωρις εννοουσα...απλα παρελειψα να το γραψω ολο.....

Τουλαχιστον αυτο το προγραμμα που ακολουθουμε μας βολευει τοσο τη μαριαννα οσο και εμενα.

Χαιρομαι που εισαι καλα.....:D

Διαβασε γιατι αλλιως δεν περναι η ωρα......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε? εμεις καλυτερα, πολλα φλεματα μονο ο μικρος που βραζουν μεσα του :(

Μαρακι βορινο να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!! Να χαιρομαστε τα παιδακια μας να ειναι ευτυχισμενα και υγιη!! Να τα καμαρωνουμε!! Αντε να χαιρεστε και εμενα χιχιχι! ποιον αλλο εχουμε στην παρεουλα μας να γιορταζει????

Καλε κοριτσια δεν εχω διαβασει νεα, δεν προλαβαινω! να σημειωσω μονο οτι ειδα στον υπνο μου οτι η Ριτσα μας ελεγε ευχαριστα νεα...

to1Np2.png

KCkop2.png

1003240_529702397116350_1954641702_n.jpg

Χρόνια πολλά στην Αγορομάμυ μας και στον Δημητράκη της!!!!!!!!!!!!!! Να σας χαίρονται και τους 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά και στην Δημητρούλα μας την Βορινή! Μαράκι να την χαίρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να μεγαλώνει με υγεία και να την καμαρώνετε!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλα και τον άντρα της Xrydim!!!!!!!!!!!! Mε το καλό η μπεμπούλα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νεα σας!!! Καλημερίζω και φευγω ξανα να παρω την μαθητρια που σχολάει απο μουσικοκινητική!!! Θα τα πούμε πιο μετα!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεε και ο ανδρας της ΧΡΥΝΤΙΜ γιορταζει....??????

Χρονια του πολλαααα καλα, να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι, με το καλο το πλασματακι σας.....:D

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ εφυγεεεεεεες.......???????? αντε τα λεμε μετα....

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ ολα θα περασουν, θα δεις....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξαναγύρισα....Ψήνω σε αντικολλητικο μαριναρισμένο σε γιαούρτι και μουσταρδα σνιτσελ κοτοπουλο...και θα τηγανίσω και πατατες και μαρουλοσαλατα και ειμαστε ετοιμοι να φαμε οικογενειακως!

Κοαλάκι να χαίρεσαι την συμπεθέρα σου και τον γαμπρό σου!!!!!!!!!!!!

Την ώρα που έγραφα τα χρόνια μου πολλα , θυμήθηκα και τον άντρα της Χρυντιμ...Νομίζω ότι καλά θυμαμαι...

Κορίτσια ξαναγύρισα....Ψήνω σε αντικολλητικο μαριναρισμένο σε γιαούρτι και μουσταρδα σνιτσελ κοτοπουλο...και θα τηγανίσω και πατατες και μαρουλοσαλατα και ειμαστε ετοιμοι να φαμε οικογενειακως!

Κοαλάκι να χαίρεσαι την συμπεθέρα σου και τον γαμπρό σου!!!!!!!!!!!!

Την ώρα που έγραφα τα χρόνια μου πολλα , θυμήθηκα και τον άντρα της Χρυντιμ...Νομίζω ότι καλά θυμαμαι...

Ωραιο φαγητο φτιαχνεις, γιαουρτι και μουσταρδα απιθανος συνδυασμος σε κρεας......;)

Ευχαριστωωωωωωω για τις ευχες.......

Εμεις φαγαμε και σε λιγο θα κοιμησω τη μαριαννα.....

Καλο μεσημερι σε οοοοοολες και ισως τα ξαναπουμε αργοτερα......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι συνηθως ετσι μαριναρω τα σνιτσελ ειτε κοτόπουλου είτε χοιρινου....Αντί για αυγο και φρυγανια και τηγανισμα, που μου αρεσει και αυτο αλλά πολυ πιο παχυντικο....

Ναι συνηθως ετσι μαριναρω τα σνιτσελ ειτε κοτόπουλου είτε χοιρινου....Αντί για αυγο και φρυγανια και τηγανισμα, που μου αρεσει και αυτο αλλά πολυ πιο παχυντικο....

Και λιγοτερο υγιεινο........;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Koριτσια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Καλησπεραααααααααααα!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

Εμεις καλα ειμαστε,σηκωθηκαμε κατα τις 11 φαγαμε και μετα κατεβηκαμε για περπατημα μιας κι εχει πολυ ωραια μερα!!!!!!!!

Πωπωπωωππωπωπω αυριο αλαζει και η ωρα κι αρχιζει το ψυχοπλακωμα!!!!!!!Δεν το αντεχω!!!!!!!!

Λοιπον!!!!!!!!!!Εχουμε και λεμε!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου χρονια πολλα σε σενα και στον πριγκηπα σου!!!!!!!!!

Να σας χαιρομαστε να ειστε παντα καλα γεροι κι ευτυχισμενοι!!!!!!!!

Μαρακι μου να χαιρεσαι κι εσυ το βλασταρακι σου να ειναι παντα καλα γερη και δυνατη!!!!!!!!!

Xrydim μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και μαζι να χαρειτε με το καλο τον ερχομο της μπεμπουλας σας!!!!!!!!!!!

Κοριτσια με εχει πιασει μια σπαριλα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα!!!!!!!!!!!!

απαπαπααπαπααπαπααπαππα!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου ευχαριστουμε για τις ευχες!! πολυ μειωμενη κινηση το μαγαζακι μας! ε, Σαββατο σημερα, οι περισσοτεροι συζυγοι δε δουλευουν, εχει και ομορφη μερα...!! εμεις καλα ειμαστε, οι αντρες κοιμουνται! εγω τωρα τελειωσα με την κουζινα που τη συμμαζεψα απο μαγειρεματα κλπ, να 'ναι καλα το ευλογημενο πλυντηριο πιατων!! Κοριτσια με εχει πιασει σπαστικο γελιο γιατι μας εστειλαν μερικα δωρακια εκ των οποιων και δυο γλαστρες! Μα στελνεις δωρο γλαστρα σε σπιτι με μωρο??? την κατεδαφιζει σε δευτερολεπτα χαχχαχα! Αστειευομαι, να'ναι καλα ο,τι και αν μας κανουν δωρο και ειναι πανεμορφα αλλα πραγματικα το ενα το εβαλα στην οροφη της βιβλιοθηκης επειδη ηταν μικρο, το αλλο δε μου παει πουθενα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια μου μπήκα για λίγο να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ χρόνια πολλά κορίτσι μου. Να χαίρεσαι τον μικρούλη σου!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ να χαίρεσαι την κοράκλα σου!! Να την δεις όπως επιθυμείς!!!!

ΧΡΥΔΙΜ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και με το καλό το μωράκι σας!!!!

Φιλιά σε όλεεεεεεεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...