Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

παντως Ηλιοβασιλεμα μου γνωμη μου ειναι πως μια στο τοσο δεν ειναι τοσο κακο, ειναι μικρουλια και τους αρεσει, κακο ειναι το μονιμο!! εγω σκεφτομαι μηπως κοιμηθω και σημερα μαζι του για σιγουρια αλλα θα δουμε! ουσιαστικα ολη την εβδομαδα που ειναι αρρωστος μαζι κουτσοκοιμομαστε,μια στο δωματιο του,μια στο σαλονι, μια στην κρεβατοκαμαρα, απλα τα 2 βραδια κοιμοταν εκεινος και εμεις ξυπνιοι τον ειχαμε αγκαλια.. τα τελευταια 2 κοιμηθηκαμε λιγο πιο ανθρωπινα. Της Αγγελικης αμα της αρνηθεις μεσα στη νυχτα τι γινεται?? γκρινιαζει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεεε????????????

Γυρισαμε απο το καφεδακι μας και μαζευτηκαμε να φαμε και κατι γιατι μας εκοψε!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαβασα εισαστε καλα,οΔημητρακης ανρρωνει,η Αγγελικουλα επαιξε ευχαριστηθηκε,η φουρτουνα την ειδε σταρ και μοιραζε φιλια,και

Μαυ μου η μικρη μας παει καλυτερα.Της αυξησανε το γαλατακι κι οσο περνανε οι μερες ερχεστε πιο κοντα στην συναντηση σας!!!!!!!!!!!

Οσο για οτο κομωτηριο εχω κανει τα κουμαντα μου σε περιπτωαση που δεν εχει!!!!!!!!!!!χιχιχιχχιχιχιχχιχιχι!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μη μεινουμε κι αχτενιστες!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Μποτσάκι μου ευχαριστήθηκες καφεδάκι;;; Μπράβο η κουμπάρα μου!!!

Αγορομάμυ σίγουρα η μόνιμη κατάσταση είναι η δύσκολη και η λανθασμένη....να κοιμάται διαρκώς μαζί μας!

Να πω την αλήθεια, τα μεσημέρια κοιμάται μαζί μας εδώ και καιρο....γιατι συνηθως ξαπλωνουμε πρωτα οι δυο μας και μετα σχολαει ο αντρας μου και ερχεται και αυτος στο κρεβατι, την ωρα που σηκωνομαι εγω...

Ειναι λαθος και αυτο αλλά θα το διορθωσω!

Το βραδυ δε, δεν ερχεται παντα αλλα συχνα πυκνα το επιδιωκει...Πολλές φορες χώνεται χωρις να την καταλαβουμε αλλά μολις την αντιληφθούμε, την μεταφερουμε στο δικο της. 'Ή παλι αν ερθει και την καταλαβω ή της αρνιεμαι ή την αφηνω να ξαπλωσει μαζι μας και μετα να την μεταφερουμε....

Και ολα αυτα γιατι και εμεις σαν ανθρωποι θελουμε να κοιμηθουμε χωρις παρατραγουδα το βραδυ....και ειδικα ο αντρας μου που ξυπναει καθημερινα 4.30 τα χαραματα....

Πω πω τωρα που τα σκεφτομαι...εχει ξεφυγει η μικρη μου! Πρεπει ξανα να την διορθώσω την κατάσταση!

Μποτσάκι μου ευχαριστήθηκες καφεδάκι;;; Μπράβο η κουμπάρα μου!!!

Αγορομάμυ σίγουρα η μόνιμη κατάσταση είναι η δύσκολη και η λανθασμένη....να κοιμάται διαρκώς μαζί μας!

Να πω την αλήθεια, τα μεσημέρια κοιμάται μαζί μας εδώ και καιρο....γιατι συνηθως ξαπλωνουμε πρωτα οι δυο μας και μετα σχολαει ο αντρας μου και ερχεται και αυτος στο κρεβατι, την ωρα που σηκωνομαι εγω...

Ειναι λαθος και αυτο αλλά θα το διορθωσω!

Το βραδυ δε, δεν ερχεται παντα αλλα συχνα πυκνα το επιδιωκει...Πολλές φορες χώνεται χωρις να την καταλαβουμε αλλά μολις την αντιληφθούμε, την μεταφερουμε στο δικο της. 'Ή παλι αν ερθει και την καταλαβω ή της αρνιεμαι ή την αφηνω να ξαπλωσει μαζι μας και μετα να την μεταφερουμε....

Και ολα αυτα γιατι και εμεις σαν ανθρωποι θελουμε να κοιμηθουμε χωρις παρατραγουδα το βραδυ....και ειδικα ο αντρας μου που ξυπναει καθημερινα 4.30 τα χαραματα....

Πω πω τωρα που τα σκεφτομαι...εχει ξεφυγει η μικρη μου! Πρεπει ξανα να την διορθώσω την κατάσταση!

Ελα κουμπαραααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ναι ξεφυγα λιγο να ξεχασω την πεινα μου!!!!!!!!!!χαχχααχαχχα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι Παντως αν χτενιστεις την προηγουμενη της καισαρικης ή και ανημερα (αν δεν πας στο ΙΑΣΩ απο τα χαράματα), θα γεννησεις και θα εισαι κυριαααααα για τις πρωτες μερες!!!!!! Μετα κανονιζεις και ερχεται και σε χτενιζει καμια κοπελα και τελος!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Μποτσάκι Παντως αν χτενιστεις την προηγουμενη της καισαρικης ή και ανημερα (αν δεν πας στο ΙΑΣΩ απο τα χαράματα), θα γεννησεις και θα εισαι κυριαααααα για τις πρωτες μερες!!!!!! Μετα κανονιζεις και ερχεται και σε χτενιζει καμια κοπελα και τελος!!!χαχαχαχα

Δεν θελω να κανω χτενισμα καλε!!!!!Θα εχω κανει την περιποιηση μου απο την προηγουμενη!!!!!!

Απλα πιστευω οτι θα δυσκολευτω να λουστω με την καισαρικη και 5 μερες αλουστη καπως θα μου φανει!!!!!!ενα φρεσκαρισματακι θελω.Τα μαλλια μου εμενα δεν παιρνουν χτενισμα ετσι κι αλλιως γιατι ειναι βαρια και προκα.Απλα βοηθεια για λουσιμο,γιατι αν υπαρχει φορητος λουτηρας βολευει και ενα στεγνωματακι με λιγο βουρτσα στις ακρες!!!!!!!!!!!

Σιγα μαρη μην πηγαινα και με την μπουκλα να γεννησω!!!!!!

απλα καθαρη και φρεσκια θελω να ειμαι και περιποιημενη γιατι πιστευω θα με βοηθησει στην ψυχολογια μου πολυ!!!!!!

1sh1p2.png

Α κουμπαρααααααααααα!!!!!!!!!!!Στο Ρεα γενναω!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ευτυχως που με διορθωσες με την κλινική! Μην έρθω επίσκεψη σε λάθος μαιευτηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για την κομμωτρια, με μπερδεψες μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νόμιζα οτι θελεις να εισαι κοκετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είσαι και παλαβη και ειπα οτι θελεις να εισαι στην τριχα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά και εγω με καισαρικη γεννησα, αλλα την δευτερη μερα σηκωθηκα και εκανα το λουσιμο μου κανονικα και το στεγνωμα μου με το πιστολακι που ειχε το δωματιο της κλινικης!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ευτυχως που με διορθωσες με την κλινική! Μην έρθω επίσκεψη σε λάθος μαιευτηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για την κομμωτρια, με μπερδεψες μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νόμιζα οτι θελεις να εισαι κοκετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είσαι και παλαβη και ειπα οτι θελεις να εισαι στην τριχα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά και εγω με καισαρικη γεννησα, αλλα την δευτερη μερα σηκωθηκα και εκανα το λουσιμο μου κανονικα και το στεγνωμα μου με το πιστολακι που ειχε το δωματιο της κλινικης!

Κοκετα θα ειμαι καλα καταλαβες!!!!!!χαχαχαχαχαχαχχαα!!!!!!!!

Απλα για το μαλλι δεν εχω και πολλες επιλογες γιατι ειναι ατσαλοπροκα.Οποτε λουσιματακι καιμστεγνωματακι και ειναι απο μονο του σαν χτενισμενο!!!!!!!!!!!χιχιχιιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!

Απλα το ειπα γιατι και καλα δεν πρεπει να βραχει η τομη!!!Κι αν εισαι ορθια θα βραχει κι αν σκυψεις ενδεχομενως θα πονας!!!!!!!!

Αααααααααααααααααααααχ με εχει πιασει αγχοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοπελες μου!

Τι κανετε?

ΜΑΥ μου,ποσο χαιρομαι που ολα κυλουν αισιοδοξα και καλα για το κοριτσακι σας!Να σαι καλα κοπελα μου,που παντα μας κρατας ενημερες!Στελνουμε την αγαπη μας και τη θετικη μας ενεργεια!Εσεις ειστε καλα?Η Βασιλικουλα?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,ειχατε και σεις περιπετειες με το μικρο διαβασα!Περαστικα σας!Σιδερενιος και να ειναι η τελευταια ''βαρια''ιωση που περναει!Οσο για σας,σιγουρα θ'ανακαμψετε,βλεποντας το θηριακη σας να ειναι καλυτερα μερα με τη μερα!Μωρε τι ωραια που παίζεται εσεις!Με φιλιααα!Και γω,για καθε μπουκια φαγητου που τρωει η μικρη,της δινω και ενα φιλακι στο χερακι της λεγοντας''ΜΠΡΑΑΑΒΟΟ''!Ξεκαρδίζεται και αυτη στα γελια!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι καλη που ειναι η κορουλα σου!Τι γλυκια!

Πως εισαι εσυ καμαρι μου?Πολυ βαρβαρες ωρες ξυπναει ο αντρας σου!Αλλα τον καταλαβαινω!Και γω οταν δουλευα Θεσσαλονικη,επιανα 7 το πρωι και ξυπνουσα απο τις 4.30!Οποτε,οταν ημουν πρωι,προσπαθουσα να κοιμηθω απο της 9 το βραδυ!:roll:

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,χαιρομαι που πλεον γεύεσαι γεύσεις,χωρις να χρειαστεί να επισκεφτεις την κ.τουαλετα!Ειναι επειδη εχει κατεβει ο μικρος,οποτε το στομαχι εχει ερθει σε καλυτερα επιπεδα και δε δεχεται πιεση!Ετοιμο δηλαδη το δωματιο?

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ,εστελνε φιλια το κοριτσακι σου?Χαχαχαχα!Θα ηταν αξιοθαυμαστη!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει το μπουμπουκι σου?Θηλαζεις αποκλειστικα?

Αναφορικα με τα σουτιεν,ειχα παρει και γω 2 θηλασμου,απο τα ΛΗΤΩ!Απο ενα σημειο και μετα,φορουσα κατι αθλητικα που ειχα,τα οποια με ειχα βολεψει εξισου καλα!Ειναι αναλογα και τη σε βολευει,εαν εχεις βαρη στηθος ή οχι!

ΖΩΗ ΜΟΥ,ειστε καλα?Τι κανει η Θεσσαλονικη μου,η γενετειρα μου?Να την χαιρομαστε!!!Χεχε!Γιορταζε γεια!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μουυυ,μαρηηηη,με φαινεται,θα γεννας και θα σε παρουν σηκωτη απο το κομμωτηριο,και συ θα κρατιεσαι απο τις καρεκλες γιατι θα θελεις το μαλλι στην ''τριχα''!Χεχεχε!Περαν τις πλακας,επειδη η γεννα,ειτε με ΚΤ ή ΦΤ,ειναι ενα μεγαλο σοκ για τον γυναικειο οργανισμο,η γυναικα νιωθει πως περιποιωντας τον εαυτο της,αλλαζει η ψυχολογια!Και πραγματικα ισχυει!Ολο μιλουν για φαγητα οι κακουργιες?Εγω θα σου πω,πως αυτες τις μερες ξεσκιστηκα στις ''μελιτζανες''!!!!Χαχα,μιλαμε για πολυυυυυυυυ ''μελιτζαααααανα''!Αφου ανεβηκα σημερα στη ζυγαρια και ελεγα σιγουρα θα τσιμπησα 2 κιλα!Ευτυχως επιμενω να ειμαι κατω απο 50!:mrgreen:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κανετε μανα και κορη?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,ολα καλα?Επειδη οι καιροι,οπως ηδη αναφερατε ειναι δυσκολοι,και σιγουρα οταν εχεις κοινωνικες εκδηλωσεις,οπως η βαφτιση του παιδιου,θελεις διπλα σου ανθρωπους που αγαπας,αλλα δεν μπορεις να εχεις λογω οικονομικου,προσωπικα,θα διοργανωνα αργοτερα κατι για τους συναδελφους!Κατι οικονομικο μεν,αλλα να τους ευχαριστησω για το ενδιαφερον και την αγαπη!Εαν παλι,καποιος παρεξηγηθει που αυτο δεν εγινε την ιδια μερα,τοτε ειναι κακοπροαιρετος και δεν αξιζει να βρεθει μαζι σας!

NGN,δευτερομανουλα,χαιρομαι που ειστε καλα!Ξεκουραζεσαι μωρε κοπελα μου?

Ριτσα μου,πως εισαι?Οτι νιωθεις τωρα,τα νιωθεις παντα οταν ειναι να ρθει περιοδος και καθυστερει?

Κοριτσια,το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ,τι κανει?Μιλαει καμια μαζι της?

Εμεις περασαμε πολυ καλα!Ειχαμε κοσμο,γιαγιαδες/παππουδες,νονος,θειει,θειες!Ειχαν ερθει αυθημερον,ευτυχως η μητερα μου εφυγε σημερα,οποτε ειχα μεγαλη βοηθεια!Η μικρη ηταν αψογη!Παρολο τον κοσμο,ηταν τοσο χαρουμενη και δεκτικη με ολους!

Βεβαια για μενα και τους γονεις μου,το κλιμα ηταν καποια στιγμη βαρυ,εχω αρχισα παλι να κλαιω,μιας και περιμενα τηλεφωνο απο τον θειο,το οποιο ποτε δεν εγινε!:roll::roll:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!! ολες καλα?? εμεις καλα! τωρα κοντευει να κοιμηθει και ο μικρος! Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε???

Μποτσακι μου γλυκο τσααααααα! Μαρη να ξερεις οι ντουζιερες στο ΡΕΑ ειναι πολυ χαμηλες, αν θες μονο να λουστεις και οχι να κανεις μπανιο και να λουστεις εκεινη την ωρα ειναι δυσκολο να μεινεις σκυμενη! πιστολακι να παρεις, δεν εχει. Μονο ενα σαπουνι βιολογικο φαρμακευτικο για την ευαισθητη περιοχη παρεχουν, σερβιετες μεγαλες και εσωρουχο μιας χρησης! και φυσικα καθαρα σεντονια και πετσετες καθε μερα! το πρωι κατα τις 10 περνανε και τα αλλαζουν, εγω εκεινη την ωρα πηγαινα στο σαλονακι ή κατεβαινα στην καφετερια με τις πυτζαμες κυρρρρρια οπως ολες οι λεχωνες!!! το μωρο θα στο φερνουν κατα τις 9 το πρωι που θα καθαριζουν το δικο τους θαλαμο και θα αεριζουν...

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου,εγω θα σας καληνυχτιστώ νωρις!

Εχει ο αντρας μου δουλεια στον υπολογιστη!Φιλια πολλα!

Θα τα πουμε αυριο,πρωτα Ο Θεος!

Μαρακι βορινοοοοο χαιρομαι για τα καλα σας νεα και που περασατε ομορφα! οκ,φιλακια και καληνυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τσουπρες μουυυυυυυ να μαι και εγω.....!!!!!!

Τι κανετε....??????? ολες καλα.....?????

Εμεις ειμαστε πολυυυυ καλα γιατι ηρθε ο ανδρουλης μου, μας εκανε εκπληξηηηηηη, ενω ειχε πει θα ερθει αρχες του μηνα τελικα τα καταφερε πιο πριν, απο τις 5 τα ξημερωματα ηταν στα μετρα και μας ηρθε στις 5 το απογευμα.

Εννοειτε δεν καναμε τιποτα το απογευμα απλα καθησαμε με τον μπαμπα μας....:D:D:D

ΜΑΥ ΜΟΥ περναμε οι μερες και σε λιγο καιρο θα ειστε ολοι μαζι, η μικρουλα σας ειναι δυνατη, το εχει αποδειξει αλλωστε.....;)

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥ τι κανετε....????? πως ειστε σημερα...?????? ο μαγουλακιας σου :tongue::tongue: τι κανει.....???????? παιξατε διαβασα, μπραβο σας!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανετε εσεις...????? ολα καλα.....?????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ευχαριστο που ξημερωσατε καλα χωρις πονους....;)

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ πως ειστε...????? το κοριτσακι σου πως τα παει.....??????

Παω να κανω κατι να φαω και ερχομαι, ο ανδρουλης μου πηγε βολτιτσα και η μαριαννα κοιμαται.....

Σημ: η ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ηταν στην 38η εβδομαδα οταν μας εστειλε τα τελευταια της μηνυνατα και ηταν αν θυμαμαι καλα πριν μια εβδομαδα πανω κατω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου,εγω θα σας καληνυχτιστώ νωρις!

Εχει ο αντρας μου δουλεια στον υπολογιστη!Φιλια πολλα!

Θα τα πουμε αυριο,πρωτα Ο Θεος!

Μαρακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!Δεν ειασαι καλυτερη μαρη κι εσυ!!!!!

Μελιτζανες βρηκες να μου πεις που μ'αρεσουν!!!!!!

Τελοσπαντων δεν πηραζει κοριτσακι μου πειτε οτι θελετε.Εγω θα σας κανω κουμαντο τι θα φατε?Θα περασει και για μενα η μπορα!!!!!!

Αστειευομαι ετσι κι αλλιως!!!!!!!!!!

Καληνυχτα Μαρακι μου ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...