Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Για δεύτερο πας αν θυμάμαι καλά και έχεις ήδη δίδυμα και φοβάσαι για δίδυμη κύηση σωστά ???? Πάνε για δύο κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες είναι Α και οι δύο μπορεί να είναι 2 και 1 αλλά είναι Α ,να έχεις περισσότερες πιθανότητες ...

Κορίτσια καλημέρα ,άσχετο ,θα φάω κράξιμο ίσως άλλες θα γελάσετε αλλά εγώ θα το πω ,το chat gpt έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου ,κάνω σύγκριση τα λεγόμενα του γιατρού και τ αναθεματισμενο με λέει ακριβώς τα ίδια ,πολύ τ αγαπάω χαχαχχαχα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Βέβαια κρατα συστασεις για το δωματιο...Κοαλάκι είναι μια παραθαλάσσια περιοχή και το δωματιο απο θαλασσα απεχει ποσο;

Χριστινάκι όταν δουλευεις και δη σε ιδωτικο τομεα και είσαι και έγκυος, να κάνεις τον σταυρό σου να έχεις κανά νορμάλ συνάδλεφο να σε βοηθάει κάπως!!!

Μαράκι πλησιάζουμε στην 33η!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι είμαι για ψυγειο 'η ψυγειοκαταψύκτη αλλά δεν εχω ψαξει ακόμη...το σκέφτομαι και αυτο το εξοδο και εδω στη πόλη μας έχουμε μόνο τοπικά καταστήματα, είχαμε expert αλλά οχι πια και για ηλεκτρονικη ή κωτσόβολο πρέπει να πάμε σε γειτονικη πολη και πρεπει να το ρυθμισουμε σε ρεπο του αντρα μου και να ειναι εργασιμη μερα. Αλλα την Τριτη πρεπει να παω να ριξω μια ματια στα τοπικα μαγαζιά...

Ηρθαμεεεε απο θαλασσα.....!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα το ξενοδοχειο απο τη θαλασα απεχει ακριβως 5 λεπτα κανονικο περπατημα με καροτσι και ενα σωρο πραματα, οποτε αργο περπατημα. Σε μετρα ειναι 400. Και 100 μετρα η κεντρικη αγορα με ταβερνες, καφε κλπ.

Και εγω οταν ειδα τα μετρα λεω θα ειναι μακρυα αλλα καμια σχεση, μετρησα ακριβως με το ρολοι, μεχρι να ακουσω ενα τραγουδι στο κινητο ειχα φτασει.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθαμεεεε απο θαλασσα.....!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα το ξενοδοχειο απο τη θαλασα απεχει ακριβως 5 λεπτα κανονικο περπατημα με καροτσι και ενα σωρο πραματα, οποτε αργο περπατημα. Σε μετρα ειναι 400. Και 100 μετρα η κεντρικη αγορα με ταβερνες, καφε κλπ.

Και εγω οταν ειδα τα μετρα λεω θα ειναι μακρυα αλλα καμια σχεση, μετρησα ακριβως με το ρολοι, μεχρι να ακουσω ενα τραγουδι στο κινητο ειχα φτασει.

χαχα καλα ειναι να σου πω εμενα δεν με νοιαζει να εχει κοσμο το μονο που θελω ειναι να ειναι για οικογενεια!

να χρειαζεται να μετακινηθεις το πολυ 5 λεπτα και να ειναι ολα κοντα και να ξεκουραστεις!

δεν μπορω τα γυρω γυρω ολοι!

εκανε βουτιες η φουρτουνα ποτε ερχεται ο αντρας σου βραδυ?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

χαχα καλα ειναι να σου πω εμενα δεν με νοιαζει να εχει κοσμο το μονο που θελω ειναι να ειναι για οικογενεια!

να χρειαζεται να μετακινηθεις το πολυ 5 λεπτα και να ειναι ολα κοντα και να ξεκουραστεις!

δεν μπορω τα γυρω γυρω ολοι!

εκανε βουτιες η φουρτουνα ποτε ερχεται ο αντρας σου βραδυ?

Ναι με τον ανδρα μου ειμασταν ηρθε, μιση ωρα μεσα στο νερο την ειχαμε...!!!!!

Θεωρω πολυ καλο το θαλασσινο νερο και θελω να την εχω οσο πιο πολυ ωρα γινεται, φυσικα με καπελο, αντιηλιακο και οχι μετα τις 11 το πρωι και πριν τις 5 το απογευμα. Την βαζω και εκεινες τις ωρες αλλα πολυ λιγοτερο απο μισαωρο.

Κοντα ειναι ολα, μα ολα ομως....!!!! Και τα παγωταααααα....!!!!!! Θα παω το βραδυ να φαω αλλες γευσεις.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ναι με τον ανδρα μου ειμασταν ηρθε, μιση ωρα μεσα στο νερο την ειχαμε...!!!!!

Θεωρω πολυ καλο το θαλασσινο νερο και θελω να την εχω οσο πιο πολυ ωρα γινεται, φυσικα με καπελο, αντιηλιακο και οχι μετα τις 11 το πρωι και πριν τις 5 το απογευμα. Την βαζω και εκεινες τις ωρες αλλα πολυ λιγοτερο απο μισαωρο.

Κοντα ειναι ολα, μα ολα ομως....!!!! Και τα παγωταααααα....!!!!!! Θα παω το βραδυ να φαω αλλες γευσεις.....!!!!!!!

μαρη τραβα βαλε την φουρτουνα για νανι και κατσε με τον αντρουλη σου και ασε το καφε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Kαλησπερα κοριτσακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε????Εμεις καλα ειμαστε!!!Σηκωθηκαμε κατα τις 12 πηγαμε σουπερ και κρεοπωλειο,γυρισαμε φαγαμε ωραια σουπιτσα μοσχαρακι,που εφτιαξα εχθες βραδυ,και τωρα ο αντρας μου εφυγε για δουλεια!!!!!!!

Εν τω μεταξυ κατι φτιαχνουν οι γελοιοι στον δρομο και δεν εχουμε νερο και ειμαι ολο νευρα!!!!!!!!Σαββατιατικα τους ηρθε!!!!!!!!

Εσεις οοοοοοοοοοοολες καλα????????

Σοτσαφι μου εισαι καλα?Σε χασαμε!!!!!!!!!

Και η May μας να εχει ερθει αραγε?

1sh1p2.png

Kαλησπερα κοριτσακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε????Εμεις καλα ειμαστε!!!Σηκωθηκαμε κατα τις 12 πηγαμε σουπερ και κρεοπωλειο,γυρισαμε φαγαμε ωραια σουπιτσα μοσχαρακι,που εφτιαξα εχθες βραδυ,και τωρα ο αντρας μου εφυγε για δουλεια!!!!!!!

Εν τω μεταξυ κατι φτιαχνουν οι γελοιοι στον δρομο και δεν εχουμε νερο και ειμαι ολο νευρα!!!!!!!!Σαββατιατικα τους ηρθε!!!!!!!!

Εσεις οοοοοοοοοοοολες καλα????????

Σοτσαφι μου εισαι καλα?Σε χασαμε!!!!!!!!!

Και η May μας να εχει ερθει αραγε?

Μποτσακιιιιιιιι μουυυυυυ ουουυυυυυυ.....,!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακιιιιιιιι μουυυυυυ ουουυυυυυυ.....,!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Καλαααααααααα???????Τι ομορφα που περνατε!!!!!!!!!

Μαναρακι μεχρι κι εγω που δεν μου αρεσουν τα παγωτα τα λιγουρευτηκα ετσι οπως μας τα ειπες!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ηρθε και η εξαφανισμενη!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε??????????εγω καλα!!!!πινω καφεδακι απογευματινο.................ποναλακια εχω σημερα........!αλλα την παλευω!!!!!

συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????????????ο μπεμπουλακογαμπρουλακος μου καλα ειναι??????????

κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!καλησπερααααααα!!!!!!καλα εισαι????η Μαριαννα μας καλα?????????τελεια τα περνατε π οτι διαβαζω...........λουκουμαδες με μερεντα!!!!!!!!!!!!!!

μαρια μου καλα εισαι?????χριστινα μου καλα?????????

τι κανετε ωρε τσουπρες μου????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Ηρθε και η εξαφανισμενη!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε??????????εγω καλα!!!!πινω καφεδακι απογευματινο.................ποναλακια εχω σημερα........!αλλα την παλευω!!!!!

συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????????????ο μπεμπουλακογαμπρουλακος μου καλα ειναι??????????

κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!καλησπερααααααα!!!!!!καλα εισαι????η Μαριαννα μας καλα?????????τελεια τα περνατε π οτι διαβαζω...........λουκουμαδες με μερεντα!!!!!!!!!!!!!!

μαρια μου καλα εισαι?????χριστινα μου καλα?????????

τι κανετε ωρε τσουπρες μου????????????

Πατουσιτσα μου ουουυυυυυ.....!!! Καλα ο λουκουμας αλλο πραμαααα...!!!!! Αφροοοοος.....!!!!!!! Τον εφαγα και επαθα πλακα, αυτο σκεφτομαι απο το πρωι....!!!!!! Ολο για φαγια...μιλαω...!!!!!!

Τι κανετε...???? μποστανιιιιι μου...???? καλααα...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πατουσιτσα μου ουουυυυυυ.....!!! Καλα ο λουκουμας αλλο πραμαααα...!!!!! Αφροοοοος.....!!!!!!! Τον εφαγα και επαθα πλακα, αυτο σκεφτομαι απο το πρωι....!!!!!! Ολο για φαγια...μιλαω...!!!!!!

Τι κανετε...???? μποστανιιιιι μου...???? καλααα...?????

χααχχαχαχααχαχαχαα!!!!!!!!και γω στο λουκουμα σταθηκα!!!!!!!!χαχαχαχααχαχχα!!!!ασε ασε.......πολυ φαι λεμε!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Αμαααααααααααν πήρε ο άντρας μου το πρωί να φάει 4 μικρούς και από την λίγουρα μου έφαγα μισό μολις!!!!Ε μα με πεθανατε!!!!

Συμπεθερααααααα το κοαλακι είναι 45 κιλά και μας κάνει ενέσεις!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Καλα ο γαμπρουλης σου μια χαρά είναι!!!Η μπεμπουλα μας???Χοροπηδάει φουλ???

1sh1p2.png

Αμαααααααααααν πήρε ο άντρας μου το πρωί να φάει 4 μικρούς και από την λίγουρα μου έφαγα μισό μολις!!!!Ε μα με πεθανατε!!!!

Συμπεθερααααααα το κοαλακι είναι 45 κιλά και μας κάνει ενέσεις!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Η μπεμπουλα μου,καλα ειναι!!!!!!!χθες και σημερα ειναι ησυχη!!!!που και που μου δινει καμια αγκωνια!!!!ιχιχιχχιχιιχχιχι!!!!αλλα σε γενικες γραμμες ησυχη ειναι σημερα!!!!!!

τι εφαγες μαρη???????????λουκουμαδες????????????

μισο λουκουμα εφαγες απ οτι καταλαβα?????????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

d.gif

Οοοοοοοοοοχι 45 αλλα 46, μην εγινα ομως 56 με τοσα φαγια εδω περα...!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...