Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Για δεύτερο πας αν θυμάμαι καλά και έχεις ήδη δίδυμα και φοβάσαι για δίδυμη κύηση σωστά ???? Πάνε για δύο κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες είναι Α και οι δύο μπορεί να είναι 2 και 1 αλλά είναι Α ,να έχεις περισσότερες πιθανότητες ...

Κορίτσια καλημέρα ,άσχετο ,θα φάω κράξιμο ίσως άλλες θα γελάσετε αλλά εγώ θα το πω ,το chat gpt έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου ,κάνω σύγκριση τα λεγόμενα του γιατρού και τ αναθεματισμενο με λέει ακριβώς τα ίδια ,πολύ τ αγαπάω χαχαχχαχα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

σημερα με επιασαν τυψεις για τον γιο μου!!

οτι τον εχω εγκαταλειψει τελειως ολο του φωναζω για να μην ερθει αγκαλια μου και το πολυ σε 45 ημερες θα χασει ολη την αποκλειστηκοτητα ναι μεν θα αποκτησει αδερφουλα αλλα δεν θα εχει πλεον εμας μονο για εκεινον!

ξερω οτι η αγαπη δεν μοιραζεται πολλαπλασιαζεται σε υπερπολυτεκνη οικγενεια μεγαλωσα αλλα στεναχωριομουν!:(:(

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω μποστακι μου ομορφο εφαγα και πρωινο και μεσιμεριανο!!

οχι αστεια!!!

μιλαμε οτι εφαγα 1 ολοκληρο τοστ με 2 φετες ψωμι και κια μια φετα τυρακι και στις 5 εφαγα λιγο ψαρακι!οσο τα 2 μου δαχτυλα αλλα δεν με ενοχλησε καθολου ειμαι καλα!!!!

Μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!Μπραβο Μαρακι μου!!!!!!!!

Κανουμε προοδο!!!!!!!!

1sh1p2.png

σημερα με επιασαν τυψεις για τον γιο μου!!

οτι τον εχω εγκαταλειψει τελειως ολο του φωναζω για να μην ερθει αγκαλια μου και το πολυ σε 45 ημερες θα χασει ολη την αποκλειστηκοτητα ναι μεν θα αποκτησει αδερφουλα αλλα δεν θα εχει πλεον εμας μονο για εκεινον!

ξερω οτι η αγαπη δεν μοιραζεται πολλαπλασιαζεται σε υπερπολυτεκνη οικγενεια μεγαλωσα αλλα στεναχωριομουν!:(:(

Μην αισθανεσαι ετσι!!!!!!Θα δεις οτι γρηγορα θα αλλαξουν τα πραγματα και θα εισαστε ολοι μαζι ευτυχισμενοι!!Απλα θα περασετε ενα σταδιο προσαρμογης!!!!!!

1sh1p2.png

Μην αισθανεσαι ετσι!!!!!!Θα δεις οτι γρηγορα θα αλλαξουν τα πραγματα και θα εισαστε ολοι μαζι ευτυχισμενοι!!Απλα θα περασετε ενα σταδιο προσαρμογης!!!!!!

ξεχασα εσεις ειστε πρωτο μαμαδες !!!

καλε ναι ειναι ευτυχια το παιδακι σου κι τα παιδακια σου στην περιπτωση μου και δεν παρακαλαω τπτ αλλο απο το να ειναι γερη και η μικρη κ να ερθει στην ωρα της και ολα καλα!!

απλα ξερω πως ειναι με νεογεννητο στο σπιτι και οτι ο αλεξανδρος αντι να περναει τον τελευταιο καιρο ομορφα και να παιζει καινα πηγαινει βολτες και για μπανια στη θαλασσα κανει απλα ποδηλατο στο μπαλκονι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια!!!!!!!!!σορρυ!!ετρωγα!!!!

εφαγα 2 τοστακια γαλοπουλα τυρι ντοματα και ετοιμαζομαι να φαω βραστο καλαμποκι!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια!!!!!!!!!σορρυ!!ετρωγα!!!!

εφαγα 2 τοστακια γαλοπουλα τυρι ντοματα και ετοιμαζομαι να φαω βραστο καλαμποκι!!!!!!!!!!

Καλη ορεξη συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!

Κι εγω ετοιμαζομαι να φτιαξω μπιφτεκια για αυριο και να βαλω και στην καταψυξη και μαλλον τοστακι με φρουτακια θα φαω για να μην πρηστω πολυ!!!Μιλαμε οτι μολις παω να σκυψω με εμποδιζει η κοιλια μου την δολια μανα!!!!!!

Α και θα φτιαξω και κουλουρακια κανελας να μυρισει λιγο το σπιτι!!!!!!

Ασε που αυριο λεω να παρω να φτιαξω ρυζογαλο!!!!!!!!!

Οτι μου θυμαται χαιρομαι!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλη ορεξη συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!

Κι εγω ετοιμαζομαι να φτιαξω μπιφτεκια για αυριο και να βαλω και στην καταψυξη και μαλλον τοστακι με φρουτακια θα φαω για να μην πρηστω πολυ!!!Μιλαμε οτι μολις παω να σκυψω με εμποδιζει η κοιλια μου την δολια μανα!!!!!!

Α και θα φτιαξω και κουλουρακια κανελας να μυρισει λιγο το σπιτι!!!!!!

Ασε που αυριο λεω να παρω να φτιαξω ρυζογαλο!!!!!!!!!

Οτι μου θυμαται χαιρομαι!!!!!!!!!

αχ συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!σημερα δεν σταματησα τη μασαμπουκα...βλεπω να τρωω και ροδακινο.......α,και εγω οταν σκυβω ανοιγω της ποδαρες μου διαπλατα και δεν με πιεζει!!!!:cool::cool::cool::cool:

μωρε τι να φτιαξω και εγω για αυριο........δεν ξερω........!!!!

κανα μοσχαρακι να κανω....?λεμονατο???????

d.gif

εξαφανιστηκα και μαλλον θα το κλεισω ο γιος μου ηθελε να μου πει μια ιστορια!τωρα παλι κλαιει!

τι επαθε μωρε το ζουζουνι??????????

d.gif

αχ συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!σημερα δεν σταματησα τη μασαμπουκα...βλεπω να τρωω και ροδακινο.......α,και εγω οταν σκυβω ανοιγω της ποδαρες μου διαπλατα και δεν με πιεζει!!!!:cool::cool::cool::cool:

μωρε τι να φτιαξω και εγω για αυριο........δεν ξερω........!!!!

κανα μοσχαρακι να κανω....?λεμονατο???????

καλε κανε οτι θες ! ο μικρος δεν ξερω τι επαθε απλα γκρινια που δνε ασχολουμαι μαζι του τι να τον κανω ειναι μικρουλη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...