Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσακι μου?Πωα παει το ποδαρακι σου?

Πως να παει Μποτσακι μου,μια πριζεται και μια ξεπριζεται,αλλα το βραδυ ποναει πιο πολυ,την ημερα καπως καλητερα!!!!

Εσυ τι κανεις?πως εισαι Μποτσακι μου?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πως να παει Μποτσακι μου,μια πριζεται και μια ξεπριζεται,αλλα το βραδυ ποναει πιο πολυ,την ημερα καπως καλητερα!!!!

Εσυ τι κανεις?πως εισαι Μποτσακι μου?

Ειμαι καλα.Μια χαρα και προχωραμε!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Η ζουζούνα μου μια χαρά!!! Αυριο θα μου λείψει γιατι μάλλον θα την κρατήσει η μάνα μου για να πάμε για κάτι δουλειές με τον άντρα μου! Θα την επαιρνα μαζί μου γιατι δεν με ενοχλει αλλά σκέφτομαι την ζεστη και να μην ταλαιπωρηθει.

Ρίτσα, πονάει η μέση; θα δείξει... Για το πόδι πάντως, να ξαπλώνεις κ να το βάζεις πάνω σε μαξιλάρα για να το ξεκουράζεις.

Εγώ πάλι 2η μέρα σημερα περιόδου και το αιμα λιγο...καμία σχεση με παλιότερες φορές.....

Μια χαρά μοοτσάκι μου, χάρηκα με τα καλά σας νέα!:D

Μην ανησυχεις νεραιδουλα μου θα πανε ολα καλα και για σενα!!!!Ολες οι τρελες εδω με την θετικη μας ενεργεια φροντιζουμε να πηγαινουν ολα τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Η ζουζούνα μου μια χαρά!!! Αυριο θα μου λείψει γιατι μάλλον θα την κρατήσει η μάνα μου για να πάμε για κάτι δουλειές με τον άντρα μου! Θα την επαιρνα μαζί μου γιατι δεν με ενοχλει αλλά σκέφτομαι την ζεστη και να μην ταλαιπωρηθει.

Ρίτσα, πονάει η μέση; θα δείξει... Για το πόδι πάντως, να ξαπλώνεις κ να το βάζεις πάνω σε μαξιλάρα για να το ξεκουράζεις.

Εγώ πάλι 2η μέρα σημερα περιόδου και το αιμα λιγο...καμία σχεση με παλιότερες φορές.....

Το ξερω Ηλιοβασιλεμα μου αλλα αμα εχεις δουλειες δεν μπορεις να κατσεις!!!

Εσυ 2 μερα και εχεις λιγο αιμα....τον γιατρο σου τον εχεις παρει κανενα τηλεφωνο Ηλιοβασιλεμα μου?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

συμπεθερουλα μου,ποτε εχεις ραντεβου τωρα με το γιατρο?????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κορίτσια μου φευγω εγώ, νύσταξα πολύ! Καλό βράδυ σε όλεεεεες, καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά!!!

καλο ξημερωμα νεραιδουλα μου!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε ααυριο!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κορίτσια μου φευγω εγώ, νύσταξα πολύ! Καλό βράδυ σε όλεεεεες, καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά!!!

Καληνυχτα Neraidoula μου,ονειρα γλυκα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Το έχω αναφέρει παλιότερη φορα (πρόσφατη μετα τον φεβρουαριο και το τελος των αντισυλληπτικων) στον εναν απο τους 2 γιατρους που παω....μου ειχε πει οτι ειναι επομενο λογω μη ωορρηξιας κ χαπιων...Τί να πώ;

Τωρα θα παω στον δευτερο γιατρο κατα την 9η μερα για υπερηχο...και θα του το πω και σε αυτον, αν το θυμηθω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...