Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Η Μαρία μου είπε κάτι για πρόβλημα του δέρματός της....Οτι δεν κλείνει το δερμα και κάνει χειλοειδη συμφυση.... :confused::confused::confused: Την Τετάρτη θα μπει για πρόκληση!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτσα το ξέρω ότι θα μου φτιάξει η διάθεση αν χάσω κιλά και ελπίζω κιόλας να ρυθμιστούν λίγο τα γυναικολογικά μου!!!

Εσύ Ρίτσα πώς είσαι από κιλά; κανονική, αδύνατη ή παχουλή;

Η Μαρία μου είπε κάτι για πρόβλημα του δέρματός της....Οτι δεν κλείνει το δερμα και κάνει χειλοειδη συμφυση.... :confused::confused::confused: Την Τετάρτη θα μπει για πρόκληση!!!!

Ας γινει οτι ειναι καλυτερο για την φιλη μας και να ειναι καλα και να γεννησει με το καλο απλα θεωρω οτι αυτη η καθυστερηση την ταλαιπωρει περισσοτερο και ειναι ηδη ταλαιπωρημενη!!!!!!!!!!

Τελοσπαντων η γιατρος της ξερει καλυτερα!!!!!!

1sh1p2.png

Σε ποιο σημειο ακριβως εχει τη συμφιση....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ρίτσα το ξέρω ότι θα μου φτιάξει η διάθεση αν χάσω κιλά και ελπίζω κιόλας να ρυθμιστούν λίγο τα γυναικολογικά μου!!!

Εσύ Ρίτσα πώς είσαι από κιλά; κανονική, αδύνατη ή παχουλή;

Ηλιοβασιλεμα μου παχουλη ειμαι και κανω και εγω διαιτα,γιατι για να κανω μπεμπε πρεπει να χασω.....κιλακια...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Δεν μου ειπε σε ποιο σημείο του δέρματος της εχει το θεμα!

Σιγουρα η γιατρος θα ξερει καλύτερα....

Εμείς μόνο να προσευχόμαστε και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για την φίλη μας!

Δηλαδη το Μαρακι ειναι νοσοκομειο και θα γεννησει την Τεταρτη Ηλιοβασιλεμα;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασιλεμα μου παχουλη ειμαι και κανω και εγω διαιτα,γιατι για να κανω μπεμπε πρεπει να χασω.....κιλακια...

Ριτσακι μου αυτο μην το δενετε κιολας!!!!!!!!!!

Κι εγω παχουλη ημουνα και αλλες πολλες!!!!!!!!!

ειναι πολυ καλο για τον οργανισμο μας να χανουμε κιλα οταν περισσευουν γιατι λειτουργου ολα καλυτερα αλλα δεν εχει να κανει τοσο με το να μεινεις εγκυος,σε αντιθεση με το αγχος που ειναι πρωταρχικος παραγοντας και για τα δυο!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Δεν μου ειπε σε ποιο σημείο του δέρματος της εχει το θεμα!

Σιγουρα η γιατρος θα ξερει καλύτερα....

Εμείς μόνο να προσευχόμαστε και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για την φίλη μας!

Πανω απ'ολα αυτο!!!!!Δεν το συζηταμε!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ρίτσα το παραπανίσιο βάρος δυσχεραίνει το ΣΠΩ και την γονιμότητα....Ειναι φαύλος κύκλος γιατι το Σπω οδηγει σε αυξηση βαρους και δυσκολία απώλειας κιλών... Συνιστάται απο τους γυναικολόγους απώλεια βάρους, έστω του 10% του αρχικου βαρους ωστε να επηεραστει θετικα η γονιμοτητα..........

Εγω είμαι στα κιλά που είχα μείνει εγκυος στα 31 μου....Τώρα στα 36 μου είμαι με 2 λιγοτερα κιλά και συνεχίζω την διαιτα!!!!!!!!

Σαν τους ΑΑ μιλαω: " με λενε Ηλιοβασίλεμα και είμαι 5βδομαδες σε διατροφη!!!!!!":mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δηλαδη το Μαρακι ειναι νοσοκομειο και θα γεννησει την Τεταρτη Ηλιοβασιλεμα;

Δεν μου ειπε κατι αλλα νομιζω ειναι σπιτι της...και θα παει την Τεταρτη στην κλινική!

Ρίτσα το παραπανίσιο βάρος δυσχεραίνει το ΣΠΩ και την γονιμότητα....Ειναι φαύλος κύκλος γιατι το Σπω οδηγει σε αυξηση βαρους και δυσκολία απώλειας κιλών... Συνιστάται απο τους γυναικολόγους απώλεια βάρους, έστω του 10% του αρχικου βαρους ωστε να επηεραστει θετικα η γονιμοτητα..........

Εγω είμαι στα κιλά που είχα μείνει εγκυος στα 31 μου....Τώρα στα 36 μου είμαι με 2 λιγοτερα κιλά και συνεχίζω την διαιτα!!!!!!!!

Σαν τους ΑΑ μιλαω: " με λενε Ηλιοβασίλεμα και είμαι 5βδομαδες σε διατροφη!!!!!!":mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Με λενε μποτσακι και ειμαι 2 εβδομαδες σε διατροφη!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1sh1p2.png

Ριτσακι μου αυτο μην το δενετε κιολας!!!!!!!!!!

Κι εγω παχουλη ημουνα και αλλες πολλες!!!!!!!!!

ειναι πολυ καλο για τον οργανισμο μας να χανουμε κιλα οταν περισσευουν γιατι λειτουργου ολα καλυτερα αλλα δεν εχει να κανει τοσο με το να μεινεις εγκυος,σε αντιθεση με το αγχος που ειναι πρωταρχικος παραγοντας και για τα δυο!!!!!!!!!

Γεια σου Μποτσακι μου...

Εμενα ετσι μου εχει πει ενας συνεργατεις του γιατρου μου,οτι πρεπει να χασω κιλα για να μεινω εγκυος και κανει και καλο στην υγεια μας.

Ο γιατρος μου δεν μου εχει πει τιποτα,το μονο να μην αγχωνομαι..

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...