Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν όπως και όλες μας που προσπαθουμε αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί όταν μας παίρνει από κάτω δεν σκεφτόμαστε καθαρά .... Σου στέλνω κάτι να διαβάσεις με pm

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω Θεουλη μου,ολα καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!29 εβδομαδων εγω 30 ο μπεμπης κι ο γιατρος δεν αγχωνεται καθολου!!!!!!!!!!

Το ματακι το ενα ανοιχτο το αλλο μεσανυχτο!!!!!!!!!!!χαχαχχαχχαχχαχχαχαχχαχχααχχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Και......................1550 γρμ. το καλο μου!!!!!!!Μεγαλωνει αλλα σωστα πια!!!!!!

Ο γιατρος μου ειπε να συνεχισω ετσι!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ωτοπλερ στον 9ο μου ειπε απο αλλον γιατρο στο νοσοκομειο!!!!!!!!!!

Η αγορομαμυ μας ειναι εδω να της πω????????????

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι ευχαριστα νεαααααααααααα ειναι αυτααααα......?????!!!!!!!! Μπραβοοοοοοοοο σας, μια χαρα ειστε, καλυτερα δεν γινεται.......!!!!!!!!!!!! ΤΕΡΜΑΑΑΑΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣ.....!!!!!!!!!!!!!

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ καλη επιτυχια κουκλα μου, να πανε ολα καλα με οποιονδηποτε τροπο και να γεννησεις ΜΕ ΚΑΝΕΕΕΕΕΕΕΝΑΝ ΠΟΝΟ......!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεε κοριτσιααααα εγω και το ντοπλερ γλυτωσα παναθεμα με.....!!!!!!!!

Δεν εκανααααα καλεεεεεεε αφου δεν προλαβα.....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο μποτσακι μου καλο!! ολα καλα!!! ολα να συνεχισουν ετσι!! εδω ειμαιιιιιιι κρεμομαι απο την οθονη!!!!!

Λοιπον κοριτσακι σκεφτηκα πολυ αν επρεπε να σου πω η να μη στο πω για να μην αγχωθεις!!!!!επειδη ομως οπως σας εχω πει απο κατι τετοιο ξεμπλοκαρα και θα ενιωθα ασχημα αν δεν το ελεγα εγω θα σου πω κι εσυ καλο θα ειναι αν εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου να μην ακουσεις κανεναν αλλο!!!!!!!!!

Ο γιατρος μου δεν θελει να επεμβει σε κατι τετοιο ουτε με την γνωμη του,απλα λιγο παραξενευτηκε με τα αντισυλληπτικα,θεωρει οτι με 36 χωριακη δεν δημαινει απολυτα οτι πρεπει να γινει υστεροσκοπηση,αλλα κια παλι αυτο μου το ειπε οταν ρωτησα:Μα αφου ειχε χωριακη 36!!!!!

Και μου λεει:Και τι εγινε αμα ειχε 36!Μου ειπε οτι αν ειχε εναν υπερηχο μπροστα του αμεσως θα μου ελεγε!!!!!!

Γενικα δεν ηθελε να επεμβει ουτε με ρωτησε ποιος γιατρος κτλ.!Κι αυτα με το τσιγκελι του τα εβγαλα γιατι του ειπα οτι εισαι πολυ δικο μου ατομο!!!!!!Α και τον ειδα και λιγο απορρημενο με τα αντισυλληπτικα!Τι να σου πω βρε Δημητρουλα μου τωρα!!!!!Εσυ ξερεις πως θα κινηθεις!!!!!!!!!!

Μηπως καναμε και βλακεια που ρωτησαμε ,ξερω κι εγω?

1sh1p2.png

Κουμπάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο γιοκας σου 1550γρ ο παιδαρος!!!!!!!!!!!!

Αντε συνεχιζουμε την διατροφη και προχωράμε!!!

Κουμπαρααααααααααα!!!!!!!!!!Ναι τα καταφερα!!!!!!!!!συνεχιζουμε!!!!!!!!

α και περπατημα μου ειπε ο γιατρος!

1sh1p2.png

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι ευχαριστα νεαααααααααααα ειναι αυτααααα......?????!!!!!!!! Μπραβοοοοοοοοο σας, μια χαρα ειστε, καλυτερα δεν γινεται.......!!!!!!!!!!!! ΤΕΡΜΑΑΑΑΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣ.....!!!!!!!!!!!!!

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ καλη επιτυχια κουκλα μου, να πανε ολα καλα με οποιονδηποτε τροπο και να γεννησεις ΜΕ ΚΑΝΕΕΕΕΕΕΕΝΑΝ ΠΟΝΟ......!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεε κοριτσιααααα εγω και το ντοπλερ γλυτωσα παναθεμα με.....!!!!!!!!

Δεν εκανααααα καλεεεεεεε αφου δεν προλαβα.....!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω καλο μου κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

απαπαπαπαππααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Μου εφυγε το αγχοςτης μαυρης!!!!!!!!!!Μετα αγχωθηκα που το ενα ματακι δεν ηταν ορθανοιχτο και τον πηρα απο τον δρομο τον γιατρο και φυσικα με εβρισε!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

απαπαπαπαππααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Μου εφυγε το αγχοςτης μαυρης!!!!!!!!!!Μετα αγχωθηκα που το ενα ματακι δεν ηταν ορθανοιχτο και τον πηρα απο τον δρομο τον γιατρο και φυσικα με εβρισε!!!!!!!!!!!

Αχχαχαχααχαχχαχαχα και εγω τα εκαμνα κατο τετοια, ντρεπομουνα η ξεχνουσα να ρωτησω κατι που μου εκμανε εντυπωση η με φοβιζε και οχι απλα επαιρνα τηλ αλλα γυρνουσα πιιιιιιισω στο ιατρειο (υστερια σου λεω)....!!!!!!

Απαππαπαπαπαπαππαππα..........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσακι σκεφτηκα πολυ αν επρεπε να σου πω η να μη στο πω για να μην αγχωθεις!!!!!επειδη ομως οπως σας εχω πει απο κατι τετοιο ξεμπλοκαρα και θα ενιωθα ασχημα αν δεν το ελεγα εγω θα σου πω κι εσυ καλο θα ειναι αν εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου να μην ακουσεις κανεναν αλλο!!!!!!!!!

Ο γιατρος μου δεν θελει να επεμβει σε κατι τετοιο ουτε με την γνωμη του,απλα λιγο παραξενευτηκε με τα αντισυλληπτικα,θεωρει οτι με 36 χωριακη δεν δημαινει απολυτα οτι πρεπει να γινει υστεροσκοπηση,αλλα κια παλι αυτο μου το ειπε οταν ρωτησα:Μα αφου ειχε χωριακη 36!!!!!

Και μου λεει:Και τι εγινε αμα ειχε 36!Μου ειπε οτι αν ειχε εναν υπερηχο μπροστα του αμεσως θα μου ελεγε!!!!!!

Γενικα δεν ηθελε να επεμβει ουτε με ρωτησε ποιος γιατρος κτλ.!Κι αυτα με το τσιγκελι του τα εβγαλα γιατι του ειπα οτι εισαι πολυ δικο μου ατομο!!!!!!Α και τον ειδα και λιγο απορρημενο με τα αντισυλληπτικα!Τι να σου πω βρε Δημητρουλα μου τωρα!!!!!Εσυ ξερεις πως θα κινηθεις!!!!!!!!!!

Μηπως καναμε και βλακεια που ρωτησαμε ,ξερω κι εγω?

μποτσακι μου τα αντισυλληπτικα μου ειπε να τα παρω αν και μονο ηθελα εγω για να βοηθησω τον κυκλο μου να επανελθει που ειναι αστατος κ θελω να κανω συντομα παιδι. αλλιως δεν υπηρχε λογος.. τωρα τι να σου πω κι εγω ρε μποτσακι μου, σκεφτηκα να παω να κανω μια χοριακη αυριο να δω αν επεσε! το σιγουρο ειναι οτι την Τεταρτη θα κατσω να το συζητησω πριν μου το κανει. Παντως για χρηματα δε μπορω να πω οτι το κανει γιατι δε θα παρει αμοιβη! Μονο αναισθησιολογο,φαρμακα και ιστολογικες θα πληρωσω. Η μαια μου ειπε οτι θελει να μου το κανει για να ειμαστε σιγουροι επειδη ειμαι μικρη σε ηλικια να μην παθω καμια ζημια. Ουφ!! Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ μποτσακι μου καλα εκανες και μου ειπες!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια μου την κανω!!!

για να μαγειρεψω για αυριο και θα μπω με την πρωτη ευκαιρεια !

επισης θα σας ενημερωσω ποτε και πως γεννησα!!!

εχω πολυ αγχος!!!!

Γεια σου Μαρακι μου....καλη λευτερια να εχεις κοπελα μου...

Αντε την Τεταρτη θα εχεις στην αγκαλιτσα σου την κορουλα σου.....:P.

Καληνυχτα Μαρακι πιστευω να σε προλαβω αυριο να τα πουμε...Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κουμπαρααααααααααα!!!!!!!!!!Ναι τα καταφερα!!!!!!!!!συνεχιζουμε!!!!!!!!

α και περπατημα μου ειπθε ο γιατρος!

Πολύ καλό βάρος ο μικρός σου μια χαρά! Εγώ 28 και 4 μέρες ήταν 1260! Όταν ξαναπαω θα έχει φτάσει 2 κιλά + ο παιδαρος μου! (λογικά!) Και μια βδομάδα μπροστά δεν είναι πολύ όπως πριν που ήταν δύο! Εμένα κάτι μέρες είναι μεγαλύτερος! 3 μέρες! Όλα φυσιολογικά! Με έπιασε η παρλα σήμερα.. Α! σου εστειλα και βροχή για αυριο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

χαχαχαχα!! αμαν μαρη το παιδι σου εκλεινε το ματι, σου ειπε "ελα μανα ολα οκ" δε το καταλαβες?????

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

μποτσακι μου τα αντισυλληπτικα μου ειπε να τα παρω αν και μονο ηθελα εγω για να βοηθησω τον κυκλο μου να επανελθει που ειναι αστατος κ θελω να κανω συντομα παιδι. αλλιως δεν υπηρχε λογος.. τωρα τι να σου πω κι εγω ρε μποτσακι μου, σκεφτηκα να παω να κανω μια χοριακη αυριο να δω αν επεσε! το σιγουρο ειναι οτι την Τεταρτη θα κατσω να το συζητησω πριν μου το κανει. Παντως για χρηματα δε μπορω να πω οτι το κανει γιατι δε θα παρει αμοιβη! Μονο αναισθησιολογο,φαρμακα και ιστολογικες θα πληρωσω. Η μαια μου ειπε οτι θελει να μου το κανει για να ειμαστε σιγουροι επειδη ειμαι μικρη σε ηλικια να μην παθω καμια ζημια. Ουφ!! Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ μποτσακι μου καλα εκανες και μου ειπες!!!!!

Ναι του το ειπα για τα αντισυλληπτικα,τωρα ο γιατρος μου δεν ξερει και το ιστορικο σου απολυτα για να μου πει ακριβως!!!!!!!!!

Ναι συζητησε το βρε κοριτσακι μου,μπορει να μην ειναι απραιτητο αλλα σαν γιατρος σου να πρεπει να το κανει για να εισαστε 100% σιγουροι!!!

Τιποτα μωρε φοβαμαι οτι σε αγχωσα περισσοτερο αλλα δεν γινοτανε να μη σου πω αφου ρωτησα!!!!!!!!

1sh1p2.png

μποτσακι μου του ειπες οτι ειχα και αιμοραγια εδω και μερες? οχι οτι και να μη το ειπες θα σε μαλωσω χαχαχα απλα αν δεν καταλαβε οτι εχω και αιμα εδω και μερες εχει δικιο να παραξενευεται οτι με στελνουν για υστεροσκοπηση μονο για τη χοριακη! παντως γενικα οι αποψεις διαφερουν, τι να πω! θα παω και ο Θεος βοηθος! χιλια ευχαριστω μποτσακι μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχα!! αμαν μαρη το παιδι σου εκλεινε το ματι, σου ειπε "ελα μανα ολα οκ" δε το καταλαβες?????

Ναι μαναρι να μου πηγε μετα που το σκεφτομουνα!!!!!!!!!!!!

ααααααααααααααμμμμμααααααααααν λεω!!!!!!!!!Κατι εχει το ματι του παιδιου!!!!!!!!

χαχαχααχααχαχχααχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

μποτσακι μου του ειπες οτι ειχα και αιμοραγια εδω και μερες? οχι οτι και να μη το ειπες θα σε μαλωσω χαχαχα απλα αν δεν καταλαβε οτι εχω και αιμα εδω και μερες εχει δικιο να παραξενευεται οτι με στελνουν για υστεροσκοπηση μονο για τη χοριακη! παντως γενικα οι αποψεις διαφερουν, τι να πω! θα παω και ο Θεος βοηθος! χιλια ευχαριστω μποτσακι μου!

Το ειπα,ολα τα ειπα γιατι τα ειχα σημειωσει!!!!!!!!Αλλα μαλλον ειναι συτο που ειπες!Ο καθενας εχει τον δικο του τροπο!

1sh1p2.png

Το περπατημα όλες πρέπει να το κάνουμε! (εγώ ξεκίνησα ήδη).. Βοηθάει και στον διαβήτη αλλά βοηθάει και στον τοκετο. Προσπαθώ να περπατάω κάθε μερα για.μισή ώρα τουλάχιστον.. Μπας και γυρίσει κιόλας ο μικρός μου ο αναποδος!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...