Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψεματα δεν τους λυπαμαι καθολου, να πανε να πνιγουνε...χαχα....!!!!!

Ααα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ οταν την επομενη φορα την δεις να εχεις μαζι σου ενα κουτακι τσιιιιιχλες και μολις σου πει την μ@@@@@@ ανοιξε το κουτακι και προσφερε της μια τσιιιιχλα και αν σου πει εγω δεν ζητησα τσιιιχλα εσυ πες της την γνωστη ατακα εγω θα σου δωσω γιατι καλυτερα να ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!καλα εισαστε??????τα μπεμπακια σας παιδουλια σας καλα ειναι??????

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια μου τι κανετε?

Εμεις γκρινια γρινια και παλι γκρινια!Δεν ηρεμουσε με τιποτα η μικρη!Και ειχα αφησει και τις δουλειες στη μεση!Γινοταν ενας χαμος!

Θαλεια μου,παντρευεται η αδερφη σου?Να ζησουν τα παιδια!Να τους δωσει ο Θεος πολλα παιδακια και σε σενα ανιψακιααα!

Τι ωραιο ονομα!Μου αρεσουν πολυ αυτα τα ονοματα!

Μαρηηη koalaki,σιγουρα εχεις σπουδασει κατι πανω στον τομεα της ιατρικης!Μπραβο καμαρι,φαινεται πως εχεις αρκετες γνωσεις πανω σε αυτο τον τομεα!

Νασια μου δε σε προλαβα παλι!Σημερα εχεις γιατρο?Απο που κοιταξες ντουλαπα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?

Εμεις γκρινια γρινια και παλι γκρινια!Δεν ηρεμουσε με τιποτα η μικρη!Και ειχα αφησει και τις δουλειες στη μεση!Γινοταν ενας χαμος!

Θαλεια μου,παντρευεται η αδερφη σου?Να ζησουν τα παιδια!Να τους δωσει ο Θεος πολλα παιδακια και σε σενα ανιψακιααα!

Μαρηηη koalaki,σιγουρα εχεις σπουδασει κατι πανω στον τομεα της ιατρικης!Μπραβο καμαρι,φαινεται πως εχεις αρκετες γνωσεις πανω σε αυτο τον τομεα!

Μαρακι μου,ομορφο καλησπερααααααα!!!!καλα εισαι?????????ωχ.....γκρινιτσα εχουμε απο την Δημητρουλα.....?????????

ωχου μωρε η ψυχουλα μου!!!!

τι καλο μαγειρεψες???εμεις τωρα φαγαμε κοτοπουλο ψητο και σαλατα!εφαγα και πριν λιγο μπουγατσουλα....πηρε ο συζηγος πριν ερθει σπιτι.....

εφτιαξα και καφεδακι και τωρα καθησα.....!!!!

d.gif

Κοριτσια μου τι κανετε?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ υπομονη καλη μου...κατι θα την ενοχλει και θα γκρινιαζει...!!!

Απο μικρη οταν θα μεγαλωνα ηθελα να ασχοληθω με ενα απο τα τρια παρακατω: πληροφορικη, αστυνομια η ιατρικη...

Το πρωτο το καταφερα, για το δευτερο παντρευτηκα ανδρα αστυνομικο και για το τριτο διαβαζω πολυ την ιατρικη επιστημη και ειμαι ενεργο μελος σε ιατρικα site, σαν χομπι το κανω δλδ...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ ΜΟΥ που εισαι μαρηηηηη....???? εφαγες...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φαγατε πατουσιτσα?Καλη χώνεψη καμαρι!

Εμεις εχουμε γεμιστα απο τα προχθες!Μια χαρα τα τρωμε και σημερα!!!

Πολυ γκρινια το καημενο!Ασε που σημερα,εκτος απο τη φρουτοκρεμα που ναι μεν την εφαγε,αλλα με το ζορι,δεν μου καλοπινει και γαλα!Εχει μειωση την ποσοτητα!Λετε να ειναι απο τα δοντια?Πφφφφ...και με αυτο το φαγητο της,αγχωνομαι παρα πολυ!:-(

Ευτυχως πριν λιγο την πηρε ο υπνος.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μπραβο καμαρι!Τα πετυχες ολα αυτα που ηθελες,ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο!

Και καλα κανεις και ασχολεισε με αυτο που σου αρεσει!Πιστευω πως θα γινοσουν εξαιρετη γιατρος παντως!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Φαγατε πατουσιτσα?Καλη χώνεψη καμαρι!

Εμεις εχουμε γεμιστα απο τα προχθες!Μια χαρα τα τρωμε και σημερα!!!

Πολυ γκρινια το καημενο!Ασε που σημερα,εκτος απο τη φρουτοκρεμα που ναι μεν την εφαγε,αλλα με το ζορι,δεν μου καλοπινει και γαλα!Εχει μειωση την ποσοτητα!Λετε να ειναι απο τα δοντια?Πφφφφ...και με αυτο το φαγητο της,αγχωνομαι παρα πολυ!:-(

Ευτυχως πριν λιγο την πηρε ο υπνος.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ενα απο τα πολλα συμπτωματα λογω επεικειμενης οδοντοφυιας ειναι και η ανορεξια..

Εν ολιγοις...εχουμε και λεμε

Αδιαθεσια

Πυρετο

Ανορεξια

Σελιοροια

Καταροη

Διαροια

Συγκαμα

Γκρινια

Ανησυχος υπνος ειναι τα κυριως συμπτωματα των δοντιων...

Υπομονη.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ 2013

1.vick -> It's a boy!!!

2.Happymummy ->It's a boy!!!

3.Maria1106 ->It's a girl!!!

d.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ενα απο τα πολλα συμπτωματα λογω επεικειμενης οδοντοφυιας ειναι και η ανορεξια..

Εν ολιγοις...εχουμε και λεμε

Αδιαθεσια

Πυρετο

Ανορεξια

Σελιοροια

Καταροη

Διαροια

Συγκαμα

Γκρινια

Ανησυχος υπνος ειναι τα κυριως συμπτωματα των δοντιων...

Υπομονη.....!!!!!!

:shock:!!!Ευχαριστω koalaki μου!Εκει λοιπον θα το αποδωσω!Σκαω μηπως και μου παθει κατι κοριτσια!Χαζομαμα τελειως!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Kοαλακι μου!!!!!!!!καλησπεραααα!!!!καλα εισαι?????η Μαριαννα μας καλα εναι????????????τι καλο φαφγατε?????????

καλα ειμαι μαναρακι μου!!!σημερα πηγα στο μαγαζι να καδραρω το παζλ και ητανε κλειστο!το απογευμα ειναι ανοιχτο!οποτε κατα τις 6 θα παω για ακομη μια φορα!!!!!!!

τα σεντονακια να δω ποτε θα τα ξεκινησω.....!!!!!

σημερα η αυριο....!!!!

d.gif

Αντεεεε να παιρνει σειρα και η Ngn!!!!

Ναι ναι Μαρακι μου!!!!!η επομενη ειναι η Νgn!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

αντ αντε να γραφουμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...