Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ρίχνει ρίχνει.... σαν να έχει ξυπνήσει για τα καλά τις τελευταίες μέρες.

Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα άντε να το ένιωθα λίγο το βράδυ.. τώρα δεν σταματάει καθόλου.

εσύ αδιαθέτησες κανονικά?????

Καλα Χριστινακι μου καληνυχτα σου...πιστευω να τα πουμε αυριο ....ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Ναι Χριστινακι μου αδιαθετησα ...και πιο νωρις ...μαλιστα ηρθε η Ακατανομαστη...δεν πηραζει τι να κανουμε....;););).

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ γυρισες.....??????

Δυναμικο COME BACK......!!!!!!!!!!

Περαστικα και αγυριστα......!!!!!!!! Ευτυχως ολα καλα....!!!!!! Μπραβο και στους 2 σας....!!!!!!!! Αξιος ο γιατρος και εσυ πιστη σε αυτον (κατι ηξερες)....!!!!!!

Τι εκανε ο γαμπρος μολις σε ειδε.....???????

Ετοιμη για τις εξωθησεις να βοηθησουμε το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ.......?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια ευχαριστω!!! Ριτσακι τι κανεις εσυ??? πως εισαι??

Ηλιοβασιλεμα ηρθε επιτελους το ψυγειο!??? αντε καλοριζικο!!!!!

Καλε εχουμε νεα απο το Μαρακι??? γεννησε??

Καλα ειμαι Αγορομαμμυ μου...τωρα που ηρθε η Ακατανομαστη δεν ποναω τοσο....μαναρακι μου ιδες που πηγανε ολα καλα στο ειχα πει,οτι δεν ειναι τιποτα η υστεροσκοπηση....ε!!

Αντε με το καλο να μαθουμε ευχαριστα νεα και απο σενα μαναρακι μου....:tongue::tongue::tongue:.

Αληθεια βρε κοριτσια η Μαρια μας γεννησε;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ γυρισες.....??????

Δυναμικο COME BACK......!!!!!!!!!!

Περαστικα και αγυριστα......!!!!!!!! Ευτυχως ολα καλα....!!!!!! Μπραβο και στους 2 σας....!!!!!!!! Αξιος ο γιατρος και εσυ πιστη σε αυτον (κατι ηξερες)....!!!!!!

Τι εκανε ο γαμπρος μολις σε ειδε.....???????

Ετοιμη για τις εξωθησεις να βοηθησουμε το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ.......?????????

ευχαριστω συμπεθεραααααααα!!! ναι ειχε δικιο ο γιατρος απο την αποψη οτι ειδαμε οτι δεν ειναι τιποτα κ ησυχασαμε και προλαβαμε τους πολυποδες! και το βασικοτερο εχω το κεφαλι μου ησυχο!!! ααααχ τι να γινεται με το Μαρακι?????????????????????????????????????????????????????? η μπουμπου ερχεται!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Αγορομαμμυ μου...τωρα που ηρθε η Ακατανομαστη δεν ποναω τοσο....μαναρακι μου ιδες που πηγανε ολα καλα στο ειχα πει,οτι δεν ειναι τιποτα η υστεροσκοπηση....ε!!

Αντε με το καλο να μαθουμε ευχαριστα νεα και απο σενα μαναρακι μου....:tongue::tongue::tongue:.

Αληθεια βρε κοριτσια η Μαρια μας γεννησε;;;;

Να 'σαι καλα Ριτσακι μου!! απο τη Μαρια μας τιποτα απο νεα, αμα δεν εμφανιστει μεχρι αυριο το μεσημερακι θα παρουμε τηλ να τη βρουμε γιατι αλλιως θα σκασουμε!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ εσυ τι κανεις....????? ελα ντε αραγε τι να γινεται με τη ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ....???????

Καλα ειμαι koalaki μου....εσυ καλα εισαι;;

Καμια τσουπρα δεν εχει μαθει τι γινεται με το Μαρακι μας....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Να 'σαι καλα Ριτσακι μου!! απο τη Μαρια μας τιποτα απο νεα, αμα δεν εμφανιστει μεχρι αυριο το μεσημερακι θα παρουμε τηλ να τη βρουμε γιατι αλλιως θα σκασουμε!!!!!

Ναι να παρουμε γιατι δεν ειμαι για πολλα πολλα αυτες τις μερες με τοσα γεννητουρια, εχθες γεννησε μια οικογενειακη μας φιλη ενα αγορακιιιιιι βαρους 4.800 παρακαλω........!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα....!!!! Τωρα ειναι σε αναμονη η φιλη μου και το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ.....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εμενα με εχει φαει η αγωνια,για το Μαρακι μας......:-(:sad:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα ειμαι koalaki μου....εσυ καλα εισαι;;

Καμια τσουπρα δεν εχει μαθει τι γινεται με το Μαρακι μας....

Με την λογικη οτι θα πηγαινε στις 17:00 στη κλινικη, λιγο οι εξετασεις, λιγο η προετοιμασια της προκλησης μπορει να την παει ξημερωματα η ακομα και πρωι, εεεεμ αφου κατσικωθηκε εκει η μπεμπα και δεν θελει να βγει.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Με την λογικη οτι θα πηγαινε στις 17:00 στη κλινικη, λιγο οι εξετασεις, λιγο η προετοιμασια της προκλησης μπορει να την παει ξημερωματα η ακομα και πρωι, εεεεμ αφου κατσικωθηκε εκει η μπεμπα και δεν θελει να βγει.....!!!!!!

Αρα λογικα Αυριο θα μαθουμε νεα για το Μαρακι μας koalaki μου ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

πωπωπω πολλα γεννητουρια βρε κοριτσια!! ελπιζω να πανε ολα καλα με το Μαρακι μας ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει γιατι η προκληση δυστυχως ειναι πιο περιεργη διαδικασια! Της ειχε μειωθει καθολου ο τραχηλος πριν παει για προκληση?? γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα νεα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κορτιτσιααα!

Τι κανετε?

Αγορομαμμυ μουυυυυυ,τι καλα που ειχε καλη προσβαση η υστεροσκοπηση!Χαιρομαι που σε ακουω καλα!Αντε καμαριιιιι....με το καλο να ρθει και το 2ο!!!Μεσα απο την ψυχη μου το ευχομαι!Οπως και στο Ηλιοβασιλεμα και στο Ριτσακι μας!Πως αντεδρασε το γιαβρακι σου οταν σε ειδε?

Χριστινα μου,αν και ξαπλα,χαιρομαι που σε ''ακουω'' καλα!Ειδες τι τραβαει ο κοσμος και δε το ξερουμε?

Ηλιοβασιλεμα μου,ηρθε επιτελους το ψυγειο?Αντε,τι να ευχηθω...καλη συντηρηση τροφιμων!!!:tongue:!Και γω με λιγο χλιαρο νερο και ξυδακι θα το καθαριζα!Σημερα εκανα με ξυδι και νερο τα τζαμια!!!Τα κανει πραγματικα αορατα!!!

Νgn μου,καλη επιτυχια για αυριο!Και γω πιστευω πως οταν εισαι ξαπλα για πολυ καιρο ατονει ο οργασισμος και το ιδιο μας το σωμα δεν αντιδρα δραστηρια!

Koalaki,χαρηκε η Μαριαννα σου παιχνιδι?

Τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια μας?

Πατουσιτσαααα,πως παει το κεντημα?Το παζλ το ξαναπηγες?

Πραγματικα κι εγω οταν ακουω για γεννα,σκεφτομαι τις δικες μου στιγμες!!!Ποσο συγκινούμε,ποσο θελω να τις ξαναζησω!!!

Ολα να πανε καλα με το Μαρακι!Και γω σκεφτομαι πως μπορει αυτη τη στιγμη να ειναι στο δωματιο τοκετου και με πιανει ενα ριγος!Αν και δε σας ξερω πολυ καιρο,ειλικρινα σας σκεφτομαι παρα πολυ!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ηλιοβασιλακι μου,κοιμαται το μικρο μου!Ειχε και παλι γκρινια και γενικα μια ανησυχια!Αχ Θεε μου,να περασει γρηγορα!Ειναι η τριτη μερα σημερα!Τα φλεγματα υπαρχουν ακομη,βηχει κιολας!Και σημερα θα κοιμηθω στο δωματιο της.

Εσεις τι κανετε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...