Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλυτερα καμαρι!Να πας εκει που εμπιστευεσαι και γνωριζεις?Ποιος ο λογος να πληρωνεις εξτρα λεφτα?

Συζητησατε για το ποσο που θα σας παρει για τη γεννα?

Ναι από το δεύτερο ραντεβού ρώτησα γιατί είναι σημαντικό για τα οικονομικά μας. Θα πάρει 1300 για καισαρική (προγραμματισμένη λόγω προηγειθήσασας).

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι όλα καλά ευχαριστώ.

Στο πλάνο δεν υπάρχει μεγάλο doppler άρα εξαρτάται από την εμπειρία του κάθε γιατρού. Τον ρώτησα ειδικά αν θα κάνω άλλο έξω και μου είπε όχι δεν χρειάζεται. Εδώ στην συνυφάδα μου ο δικός της δεν την έστειλε ποτέ ούτε για καμπύλη ούτε για doppler. Σφάλμα για εμένα αλλά τώρα η κάθε κοπέλα εμπιστεύεται τον δικό της και έτσι πρέπει να γίνεται.

Εφόσον μου λέει ότι ξέρει να το κάνει δεν θα πάω να τον αμφισβητήσω και να πληρώσω άλλον έξω.

Οχι φυσικα και να μην τον αμφισβητησεις!!!!!!ειναι ο γιατρος σου κι αφου σου λεει αυτο ειναι αυτο!!Ξερει αυτος τι θα κανει!!!!!!!!!

Δεν το συζηταμε!!!!!!

Τωρα σε αυτες τις περιπτωσεις το τελευταιο που πρεπει να σκεφτομαστε ειναι τα λεφτα γιατι σημασια εχει να κανουμε οτι χρειαστει για να ειμαστε εμεις και ρτα μωρακια μας καλα!!!!!!!!!

φυσικα και πρεπει να εμπιστευομαστε τους γιατρους μας και να μην τους αμφισβητουμε ποτε!!!!!!!

Εδω απλα κουβεντουλα κανουμε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι από το δεύτερο ραντεβού ρώτησα γιατί είναι σημαντικό για τα οικονομικά μας. Θα πάρει 1300 για καισαρική (προγραμματισμένη λόγω προηγειθήσασας).

Καλα yola μου,τον ιδιο μου τον εαυτο δεν εμπιστευομαι!Αλλα ειναι να μην σου μπει το μικροβιο της ζηλειας!Εχεις χασει τη μπαλα μετα!Εχω γνωστη που ο αντρας της ζηλευει μεχρι αηδιας!Παππου να κοιταξει,θα της κανει σκηνη!!!Χαχαχαχα!Να τρελαίνεσαι!Καλα πιστευω πως ειναι!Και στις μεγαλες τις πολεις,τα παντα ειναι πιο ακριβα!Εμενα μου πηρε 800 για φυσιολογικο!Για καισαρικη δεν το ειχα συζητησει!Αλλ αντε να με επαιρνε 1000!

Μποτσακι μου,οντως σε ευχομαι να μην εχεις εκεινη τη μερα μαγειρεματα και παει αδικα το φαγακιιιι!Καλε εγω δεν ηξερα καν εαν ειχαμε κλεισει το ματι της κουζινας!Μπουρλοοοοτοοοο το σπιτακι μου θα γινοταν!!!Ξου ξου,μακρυα απο δω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ναι ειναι αυτο που ειπα!εμενα ας πουμε καθε φορα βλεπει αμνιακο,κεφαλακι και μηριαιο οστο και αλλες σημαντικες μετρησεις!!!!!

αλλα το ντοπλερ στον 9ο,πιστευω οτι ειναι εξειδικευμενη εξεταση!

Αυτα τα παρακολουθει και ο δικος μου ο γιατρος και ποτε δεν με εχει ζητησει παραπανω χρηματα.Λετε να κανει και αυτος το ιδιο πραγμα;;;;Θα φανει οταν θα παμε...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Νασια μου,γνωριζεις που ειναι το καινουργιο ιατρικο κεντρο που δημιοργησαν ολοι οι γιατροι μαζι?Ενα κτηριο με πολλα ιατρεια!Ειναι ο Καρατζετζος εκει,ο Διαμαντοπουλος!Απεναντι ειναι το ΠΑΛΞΥΛ!Κανει καλη δουλεια!Απο αυτον εκανα τη κουζινα και τις ντουλαπες μου!Και στα κανει οπως του πεις!Τα σχεδιαζετε μαζι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γιολα που θα γεννησεις με το καλο; εκτος της αμοιβης του γιατρου, ποσα υπολογιζεις για κλινικη;

Μαράκι βορινο, φύλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα!!!!!!!!!!ετσι δεν λενε!!!!;;;; χαχαχαχαχα

Ξανακάλεσα το Μαρακι αλλα παλι δεν απαντησε, μπορει να θηλαζε....Της εστειλα μηνυμα και αναμενω μηπως απαντησει!!!

Νάσια σκέφτεσαι να παρεις παιδικη ντουλαπα με ζωγραφιες κλπ; Σκεψου οτι η ντουλαπα θα μεινει και οταν μεγαλωσει το μπεμπε και μετά δεν θα θέλει παιδικες φιγουρες...Ίσως ειναι καλύτερα να παρεις μια ντουλαπα σε ωραια απόχρωση αλλα οχι με πολλα στολιδια ή παιδικες φιγουρες...Τι λέτε;

Συμφωνω Ηλιοβασιλεμα!Και γω θα επελεγα κατι σε παλ αποχρωσεις,ουδετερο κατ εμε!Η δικια μας ειναι μπεζ και εκει πανω εχω κολλησει τρισδιαστατα αυτοκολλητα,βελουδινα!Ειναι πολυ ομορφα!Τα βρηκα στα τζαμπο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλα yola μου,τον ιδιο μου τον εαυτο δεν εμπιστευομαι!Αλλα ειναι να μην σου μπει το μικροβιο της ζηλειας!Εχεις χασει τη μπαλα μετα!Εχω γνωστη που ο αντρας της ζηλευει μεχρι αηδιας!Παππου να κοιταξει,θα της κανει σκηνη!!!Χαχαχαχα!Να τρελαίνεσαι!Καλα πιστευω πως ειναι!Και στις μεγαλες τις πολεις,τα παντα ειναι πιο ακριβα!Εμενα μου πηρε 800 για φυσιολογικο!Για καισαρικη δεν το ειχα συζητησει!Αλλ αντε να με επαιρνε 1000!

Μποτσακι μου,οντως σε ευχομαι να μην εχεις εκεινη τη μερα μαγειρεματα και παει αδικα το φαγακιιιι!Καλε εγω δεν ηξερα καν εαν ειχαμε κλεισει το ματι της κουζινας!Μπουρλοοοοτοοοο το σπιτακι μου θα γινοταν!!!Ξου ξου,μακρυα απο δω!

Συμφωνω μαζι σου Μαρακι μου!!!!αν ο αλλος θελει να την κανει δεν χρειαζεται να τον στειλεις στη γειτονισσα να φαει!Την κανει κι απο μονος του!!!!!Θα βρει το τροπο αμα το εχει στον χαρακτηρα του!!!!

τι θα τους φιλαμε απο πισω?Να μας φυλανε αυτοι και να εχουν την ανησυχια!!!!!!!!!!χαχαχχαχααχχαχαχχαααααααααααα!!!!!!!

Απαπααππαπαπααααααααααααα!!!!!!!!!!!Και με καισαρικη που θα παω,απο την τρομαρα μου μπορει να φυγω και χωρις παντελονι!Το φαι ειναι το λιγοτερο!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχχχα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εμενα μου ειχε παρει 1700 ο γιατρος το 2009 στη Πάτρα....με αποδειξη 1000...

Τωρα φυσικα δεν θα παω στον ιδιο , αν ξαναμεινω εγκυος....

8-)8-)8-):cool:...ελα,πες την αληθεια!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?:shock::shock::shock:!

Γιατι δε το στρογγυλοποιησατε καλε?2000!Καλυτερα!Βρε ουστ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Συμφωνω μαζι σου Μαρακι μου!!!!αν ο αλλος θελει να την κανει δεν χρειαζεται να τον στειλεις στη γειτονισσα να φαει!Την κανει κι απο μονος του!!!!!Θα βρει το τροπο αμα το εχει στον χαρακτηρα του!!!!

τι θα τους φιλαμε απο πισω?Να μας φυλανε αυτοι και να εχουν την ανησυχια!!!!!!!!!!χαχαχχαχααχχαχαχχαααααααααααα!!!!!!!

Απαπααππαπαπααααααααααααα!!!!!!!!!!!Και με καισαρικη που θα παω,απο την τρομαρα μου μπορει να φυγω και χωρις παντελονι!Το φαι ειναι το λιγοτερο!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχχχα!!!!!!!!!!!!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Μαρηηηηηηηηηη,κοιτα τουλαχιστον να φορας ωραιο εσωρουχοοοο!Χαχαχαχαχαχα!Ααααααααα...και οχι ''δασυτριχο μου στηθος''!!!!

Χαχαχαχαχα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Νασια μου,γνωριζεις που ειναι το καινουργιο ιατρικο κεντρο που δημιοργησαν ολοι οι γιατροι μαζι?Ενα κτηριο με πολλα ιατρεια!Ειναι ο Καρατζετζος εκει,ο Διαμαντοπουλος!Απεναντι ειναι το ΠΑΛΞΥΛ!Κανει καλη δουλεια!Απο αυτον εκανα τη κουζινα και τις ντουλαπες μου!Και στα κανει οπως του πεις!Τα σχεδιαζετε μαζι!

Ναι ξερω που ειναι.Οποτε την Πεμπτη που θα παμε στον γιατρο μου θα περασω και απο εκει.Ευχαριστω παρα πολυ γειτοννισα.

dev338pr___.png

Ναι ξερω που ειναι.Οποτε την Πεμπτη που θα παμε στον γιατρο μου θα περασω και απο εκει.Ευχαριστω παρα πολυ γειτοννισα.

Τιποτα γειτονοπουλα μου!Και επειδη διαβασα πως μπορει να γεννησεις Θεσσαλονικη,εχω ξαδερφη στο ΓΕΝΕΣΙΣ!Οτι χρειαστεις να μου πεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...