Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 21 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εντελώς φυσικά ναι για Β φάσης στον Μαστρ αλλά με διαφορά την orgalutran που έκανα τώρα. 

Έχω 3 τώρα, ιδανικά θέλω άλλη 1 ή 2. Θα το πάω μέχρι φθινόπωρο και βλέπουμε. Άπαξ και προχωρήσω σε στάδιο εμβρυομεταφορας πάλι κ δε πετύχει, δε γυρνάω πάλι πίσω στις ωοληψιες. Το έκανα μια φορά και ήταν ψυχοφθόρο. Οπότε αν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα θέλω να εξαντλήσω τις ωοληψιες πρώτα. 

Καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ μετά την απογοήτευση με την τελευταία ωοληψία, δεν θέλω με τίποτα να κάνω άλλη, με έχει πιάσει άρνηση, το είπα και στον γιατρό όχι ότι του κάνει κάποια αίσθηση, αλλά θα διαφωνήσουμε σίγουρα γιατί εγώ θέλω να τα βάλω ένα ένα τώρα και εκείνος θα επιμένει να τα βάλω μαζί πάλι που σημαίνει ότι αν αποτύχει τα χάσαμε και τα δύο και τελειώσαμε.. Αν γίνει αυτό, δεν ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και πού.. αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνει το θαύμα!

• Ευχή 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα ειμαστε ψυχη μου!Χθες ξεχασα τι θα πει καναπες/καρεκλα!Απο το πρωι στο ποδι με δουλειες,με τασμα/γκρινια/υπνος μικρης,δουλειες σπιτι,απογευμα εξοδος!Καταλαβαινεις!Το βραδυ οταν επεσαν ολοι για υπνο,μπηκα να διαβασω νεα αλλα με πηρε ο υπνος με το ταμπλετ στο χερι!:lol:

Καλυτερα ειναι το μαναρι μου!Την ταλαιπωρει παλι το κρυωματακι,αλλα σιγα σιγα το προσπερναμε!Της ρουφιξα το πρωι τα ρουθουνακια και το τι εβγαλεεεε....ασταααααα!Ηρεμησε ομως!

Κοιμαται το Μαριαννακι σου?

Ααα οκ τοτε και εγω λεω...τι να επαθε.....?????

Υπομονη θα περασει, δυσκολα περναει σε αυτη την ηλικια αλλα με τετοιο καιρο ΔΕΝ σκοτωνονται τα μικροβια και δυστυχως αυτες ειναι οι συνεπειες, αρρωστα μωρα και βρεφη....!!!!!

Εγω ΠΟΤΕ δεν την τραβηξα με τετοιο μηχανακι τις μυξουλες γιατι δεν εχω, βασικα δεν χρειαστηκα γιατι δεν αρρωστησαμε ΠΟΤΕ αλλα οταν εχει καταροη λογω δοντιων και παω να της βαλω ορο απο τη τσατιλα της βγαινουν ολα.......

Ναι κοιμαται το μαριαννακι μου...

Περαστικα σου ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...που το εκοψες καλε το χερακι σου....????

Εχεισ συνδρομο καρπιαιου....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα οκ τοτε και εγω λεω...τι να επαθε.....?????

Υπομονη θα περασει, δυσκολα περναει σε αυτη την ηλικια αλλα με τετοιο καιρο ΔΕΝ σκοτωνονται τα μικροβια και δυστυχως αυτες ειναι οι συνεπειες, αρρωστα μωρα και βρεφη....!!!!!

Εγω ΠΟΤΕ δεν την τραβηξα με τετοιο μηχανακι τις μυξουλες γιατι δεν εχω, βασικα δεν χρειαστηκα γιατι δεν αρρωστησαμε ΠΟΤΕ αλλα οταν εχει καταροη λογω δοντιων και παω να της βαλω ορο απο τη τσατιλα της βγαινουν ολα.......

Ναι κοιμαται το μαριαννακι μου...

Περαστικα σου ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...που το εκοψες καλε το χερακι σου....????

Εχεισ συνδρομο καρπιαιου....??????

Ευχαριστω κοπελα μου!Πηγα να πλυνω το εξαρτημα απο το μπλεντερ και κοπηκα στη λεπιδα!Πφφφ..απροσεκτη παιδι μου!

Ναι,ειμαι στις αρχες του συνδρομου!Το νευρο ειναι ''πιεσμενο''!Εμ,τι να περιμενεις με τοσο βαρος που σηκωνω στην κλινικη!Και οχι μονο εγω ολα τα παιδια!Το συνδρομο καρπιαιου σωληνα και οι κηλες στη μεση δινουν και παιρνουν!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχαχαχα!!!Εισαι θεαααααααα!

Ναι,τι να σε πω!Κι αν το φασκιωσα!Ολο το κουτι με τα χανσαπλαστ τελειωσα!Μπορεις με τις δουλειες και τα νερα να το κρατησεις?Αι στο καλο μου!Μα και γω ειμαι πολυ ατζαμου σε κατι τετοια!Ασε που,απο το συνδρομο καρπιαιου σωληνα,απο το δεξι χερι δεν μπορω να κρατησω τιποτα και εχω σπαει του κοοοοοοοσμου τα ποτηρια και τα πιατα!!!!:tongue::tongue:

Α εγω το κανω απο φυσικου μου!

Την εχω την ατσουμπαλια!!!!!!!Πεφτω στο ισιωμα κοβωμαι και τεετοια!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Φανταζομαι οχι και την πορτα του σπιτιου, χαχαχχααχχααχαχχαχχαχαχαχχαχ...

χαχαχαχαχαχααχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Αυτη δεν την αφηνω κοαλακι μου γιτι εχω βαλει πληντυριο και υπαρχει φοβος να βγει εξω να κατεβει τις σκαλες!!!!!!!!χαχααχαχαχαχαχχαα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Α εγω το κανω απο φυσικου μου!

Την εχω την ατσουμπαλια!!!!!!!Πεφτω στο ισιωμα κοβωμαι και τεετοια!!!!

Χαχαχα!Αντε καλε?Μου θυμισες μια προισταμενη μου,η οποια μας ελεγε πως απο μικρη ειχε την ταση να πεφτει συνεχεια!Ακομη δηλαδη και σε προχωρημενη ηλικια!Χαχαχαχα!

Να προσεχεις ομως τωρα στην εγκυμοσυνη!

Τι εχεις κατα νου να ψωνισεις αυριο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχα!Αντε καλε?Μου θυμισες μια προισταμενη μου,η οποια μας ελεγε πως απο μικρη ειχε την ταση να πεφτει συνεχεια!Ακομη δηλαδη και σε προχωρημενη ηλικια!Χαχαχαχα!

Κουνια λικνο καροτσι ισως,και να κοιταξω και για ρουχαλακια και τετοια διαφορα!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχααχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Αυτη δεν την αφηνω κοαλακι μου γιτι εχω βαλει πληντυριο και υπαρχει φοβος να βγει εξω να κατεβει τις σκαλες!!!!!!!!χαχααχαχαχαχαχχαα!!!!!!!!!!!

Καταλαβα και εσυ εχεις ΔΡΟΜΕΑ πλυντηριο....?????? αχχαχααχαχαχαχαχαχαχχα

Εεεεερχομαι γοα τα ψωνιααααααα......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καταλαβα και εσυ εχεις ΔΡΟΜΕΑ πλυντηριο....?????? αχχαχααχαχαχαχαχαχαχχα

Εεεεερχομαι γοα τα ψωνιααααααα......!!!!!!!!!

Ναι μολις στυβει κανει βολτεςμεσα στο σπιτι κι αμα εχω ανοιχτα μπορει και να κατεβει τις σκαλες!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχαχχααχχαχχαα!!!!!!!!!!

Θελει αλαγη ειναι σχεδον 13 χρονια!!!!!

1sh1p2.png

Κι εγω εχω σκονταψει παντου στοισιωμα.Εχω πεσει μεσα σε αυλακια σε υπονομους!Τον αντρα μου στο πρωτο ραντεβου του ειπα να με προσεχει να ειμαι διπλα του συνεχεια γιατι μπορει να πεσω σε καμια τρυπα κι απο τοτε μου λεει:Μωρο μου σκαλακι,μωρο μου πεζοδρομιο,μωρο μου αυλακι!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαααχαχχαχχαχαχαχχαχαχχα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι μολις στυβει κανει βολτεςμεσα στο σπιτι κι αμα εχω ανοιχτα μπορει και να κατεβει τις σκαλες!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχαχχααχχαχχαα!!!!!!!!!!

Θελει αλαγη ειναι σχεδον 13 χρονια!!!!!

Εεε τα εφαγε τα ψωμια του μη σου πω και το φουρνο ολοκληρο....!!!! Ααχχααχααχχαχαχαχαχ.....!!!!!!

Τωρα εχουμε ψωνια μπεμπηηηηηηηηηηηηηηηη.....!!!!!!!!!!!! Μετα πλυντηριοοοοο......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εεε τα εφαγε τα ψωμια του μη σου πω και το φουρνο ολοκληρο....!!!! Ααχχααχααχχαχαχαχαχ.....!!!!!!

Τωρα εχουμε ψωνια μπεμπηηηηηηηηηηηηηηηη.....!!!!!!!!!!!! Μετα πλυντηριοοοοο......!!!!!!!!

εμ γι'αυτο δεν κουνιεμαι καθολου και το αφηνω και τρεχει!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...