Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυούλες μου!!!! είστε καλά?

αχ βλέπω όλες είμαστε ανυπόμονες!!!!:D:D:D:D τι τυχερές εσείς που έχετε DVD!!!!

marilouu είσαι καλύτερα?

κορίτσια τα δοντάκια σας τα έχετε ελέγξει? πήγα χτες οδοντίατρο και έχω περιοδοντίτιδα και τερηδόνα (συμβαίνει σε πολλές έγκυες). να τα δείτε μην έχετε θέματα. ειδικά σε όσες ματώνουν πολύ εύκολα στο βούρτσισμα

σας φιλώ!!!!

δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω όλες αλλά σε γενικές γραμμές (πέρα απο κάτι ανακατωσούρες κλπ)βλέπω ότι όλα πάνε καλά!!!! μπράβο μας!!!!!:D:D:D:D

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια τι κανετε??

μαριλου πως εισαι σημερα??οσο για την ρινιτιδα εχω αλλεργια εγω την ανοιξη απο την γυρη αντε να δουμε φετος μηπως την βγαλω πιο ηπια..

απο τα ξημερωματα ειμαι ξυπνια χτες ολο το βραδυ εμετο μεχρι τωρα απο τις αναγουλες δεν εχω συνελθει...

σημερα θα δουμε το φασολακι μου μακαρι ναναι ολα καλα...

αναστασακι πως εισαι??οσο για τα δοντια κ γω θελω να κανω ελεγχο

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χτες βράδυ δεν το γλιτωσα το ντεπον πήρα ενα καλού κακού να ξημερωσω καλά...ευτυχώς κοιμηθηκα χωρίς πολλές διακοπές...έχω την εντύπωση οτι είμαι ελάχιστα καλυτερα σε σχέση με χτες('η επειδή συνηθισα το κρύωμα έτσι νομιζω χεχε)

Anastasia για τα δοντακια εγώ είχα παει Αύγουστο τελευταια φορά γενικά έχω παντα θεμα με τα ούλα μου αλλά η γιατρός μου δεν έχει δει κάτι ανησυχητικό...και με την εγκυμοσύνη ουτως η άλλως γίνονται πιο ευαίσθητα...τι να κάνω;μήπως να ξαναπηγαινα;

Chrysa υπομονή λίγος καιρός έμεινε...εμένα με βοηθούσαν πολύ οι φρυγανιες γενικά οποτε αφηνα άδειο το στομάχι μου ηταν πολύ χειρότερα...και όσον αφορα τη θετική πλευρα των εμετων είπαμε είναι το νινακι που σου λεει μανουυυλα εδώ είμαι μεγαλώνω!!!!:-) :-) :-) :-)

καλημερα κοριτσια τι κανετε??

μαριλου πως εισαι σημερα??οσο για την ρινιτιδα εχω αλλεργια εγω την ανοιξη απο την γυρη αντε να δουμε φετος μηπως την βγαλω πιο ηπια..

απο τα ξημερωματα ειμαι ξυπνια χτες ολο το βραδυ εμετο μεχρι τωρα απο τις αναγουλες δεν εχω συνελθει...

σημερα θα δουμε το φασολακι μου μακαρι ναναι ολα καλα...

αναστασακι πως εισαι??οσο για τα δοντια κ γω θελω να κανω ελεγχο

Καλημέρα Χρύσα μου!!!! όλα καλά θα είναι!!! αχ τι τυχερή!!!άντε να το δω και εγώ. μα δεν τα χορταίνουμε πια.

για τις αναγούλες και τους εμετούς δοκίμασες να φας καμιά φρυγανιά, καμιά μπανάνα που λένε σε ηρεμεί απο τέτοια συμπτώματα?

κορίτσια εγώ είχα φτέρνισμα στην αρχή, τώρα δόξα τω Θεό τίποτα, μια χαρά (φοβόμουν με το τράνταγμα, δίπλωνα τα πόδια στη κοιλιά, αλλά μην ανησυχείτε κρατιούνται γερά τα μωράκια μας).:D:D:D:D:D

SO9Np3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χτες βράδυ δεν το γλιτωσα το ντεπον πήρα ενα καλού κακού να ξημερωσω καλά...ευτυχώς κοιμηθηκα χωρίς πολλές διακοπές...έχω την εντύπωση οτι είμαι ελάχιστα καλυτερα σε σχέση με χτες('η επειδή συνηθισα το κρύωμα έτσι νομιζω χεχε)

Anastasia για τα δοντακια εγώ είχα παει Αύγουστο τελευταια φορά γενικά έχω παντα θεμα με τα ούλα μου αλλά η γιατρός μου δεν έχει δει κάτι ανησυχητικό...και με την εγκυμοσύνη ουτως η άλλως γίνονται πιο ευαίσθητα...τι να κάνω;μήπως να ξαναπηγαινα;

Chrysa υπομονή λίγος καιρός έμεινε...εμένα με βοηθούσαν πολύ οι φρυγανιες γενικά οποτε αφηνα άδειο το στομάχι μου ηταν πολύ χειρότερα...και όσον αφορα τη θετική πλευρα των εμετων είπαμε είναι το νινακι που σου λεει μανουυυλα εδώ είμαι μεγαλώνω!!!!:-) :-) :-) :-)

marilouu μου μπράβο, μην πάρεις όμως αέρα και βγεις έξω.;) περαστικούλια σου αν έχεις θέμα με τα δόντια πήγαινε ξανά μία προληπτικά (τον Αύγουστο δεν ήσουν έγκυος σωστά?) και εγώ Ιούλιο είχα πάει και ήμουν μια χαρά!!!

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα εγκυούλες!!! Είμαι στη δουλειά και βαριέεεεεμαι... Κι έχει κι έναν ήλιο έξω!!!

Εγώ έχω αλλεργία στη γύρη και στη σκόνη, και ο χειρότερος μήνας του χρόνου είναι ο Μάιος...αλλά διάβασα σε ένα βιβλίο που λέει ότι βουλωμένη μύτη και συνάχι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης στο 2ο τρίμηνο!

Ναι με τα δόντια έχετε δίκιο, μάλλον επειδή απορροφιέται πολύ ασβέστιο?? Εμένα δε μου έχει γράψει τίποτα ακόμα, πιο μετά μάλλον.

Η όρεξή μου είναι καλή, βέβαια έχω ακόμα τις αναγούλες αλλά έχω μέρες να κάνω εμετό (ουφ!).

Και να προσέχετε γιατί κυκλοφορεί κακιά γρίπη που κρατάει μέρες! Εδώ στη δουλειά η υποχόνδρια ανοιγοκλείνω τις πόρτες με χαρτί χαχα

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

marilouu μου μπράβο, μην πάρεις όμως αέρα και βγεις έξω.;) περαστικούλια σου αν έχεις θέμα με τα δόντια πήγαινε ξανά μία προληπτικά (τον Αύγουστο δεν ήσουν έγκυος σωστά?) και εγώ Ιούλιο είχα πάει και ήμουν μια χαρά!!!

Σε ευχαριστώ εννοείται δε βγαινω την πεμπτη θα πάω στο γιατρό θέλω να μαι κύριλε!χεχε

Όχι Νοέμβρη εμεινα εγκυος...εχεις δίκιο θα το προγραμματισω να πάω ...εσύ τι έκανες;έκανες δηλαδή και καθαρισμό;αχ εμένα με πεθαίνει στον πόνο ο καθαρισμος επειδή τα δόντια μου είναι κολλητά όχι στραβά αλλά πολύ στριμωχτα ο καθαρισμος για μένα είναι το δράμα μου!στα μπροστινά ειδικα μου βάζει αναισθησία κ τώρα με την εγκυμοσύνη που σίγουρα δε θα κανει να δω τι θα κάνω...αχχχ....

Kαλημέρα εγκυούλες!!! Είμαι στη δουλειά και βαριέεεεεμαι... Κι έχει κι έναν ήλιο έξω!!!

Εγώ έχω αλλεργία στη γύρη και στη σκόνη, και ο χειρότερος μήνας του χρόνου είναι ο Μάιος...αλλά διάβασα σε ένα βιβλίο που λέει ότι βουλωμένη μύτη και συνάχι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης στο 2ο τρίμηνο!

Ναι με τα δόντια έχετε δίκιο, μάλλον επειδή απορροφιέται πολύ ασβέστιο?? Εμένα δε μου έχει γράψει τίποτα ακόμα, πιο μετά μάλλον.

Η όρεξή μου είναι καλή, βέβαια έχω ακόμα τις αναγούλες αλλά έχω μέρες να κάνω εμετό (ουφ!).

Και να προσέχετε γιατί κυκλοφορεί κακιά γρίπη που κρατάει μέρες! Εδώ στη δουλειά η υποχόνδρια ανοιγοκλείνω τις πόρτες με χαρτί χαχα

Και πολύ καλά κανεις!!!κι εγώ σπιτι έχω detol-ιασει όλα τα πομολα διακόπτες...:D μη σου βάζω ιδέες χαχα!

Καλησπέρα κορίτσια!! Με μάτιασαν! Όλοι έλεγαν πως την γλίτωσα και δεν έχω κανένα σύμπτωμα και σήμερα το πρωί πήγα στο σούπερ που είναι πέντε βήματα από το σπίτι και στο γυρισμό με έπιασε κρύος ιδρώτας ζάλη άσπρισα και όλα τα συνοδευτικά της ζαλάδας, ευτυχώς βρήκα μια γλάστρα και έκατσα αλλιώς είχα πέσει στον δρόμο και πριν από λίγο πάλι μέσα στο σπίτι το ίδιο μόνο που το πρόλαβα και ξάπλωσα κατευθείαν και μου πέρασα πολύ γρήγορα. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις? Αν είμαστε σπίτι καλώς αλλά έξω βοηθάει κάτι? Γλυκό? Νερό? Αλμυρό?

tt1d1f0a

event.png

Σε ευχαριστώ εννοείται δε βγαινω την πεμπτη θα πάω στο γιατρό θέλω να μαι κύριλε!χεχε

Όχι Νοέμβρη εμεινα εγκυος...εχεις δίκιο θα το προγραμματισω να πάω ...εσύ τι έκανες;έκανες δηλαδή και καθαρισμό;αχ εμένα με πεθαίνει στον πόνο ο καθαρισμος επειδή τα δόντια μου είναι κολλητά όχι στραβά αλλά πολύ στριμωχτα ο καθαρισμος για μένα είναι το δράμα μου!στα μπροστινά ειδικα μου βάζει αναισθησία κ τώρα με την εγκυμοσύνη που σίγουρα δε θα κανει να δω τι θα κάνω...αχχχ....

σε καταλαβαίνω!!!!Αχ ακριβώς τα ίδια και εμένα είναι πολύ στριμωχτά. το χειρότερο ειδικά τα κάτω μπροστινά δόντια:mad::-x:-x:-x:-x. καθαρισμό έκανα και μου είπε σε 1,5 λίτρο νερό να βάλω δύο κουταλιές αλάτι και να κάνω μπουκώματα και να τα βουρτσίζω με παιδική οδοντόβουρτσα. σου ματώνουν εύκολα τώρα στο βούρτσισμα? εγώ πήγα γιατί όποτε τα βούρτσιζα πλυμμήρα το αίμα!!!!! καλού κακού πρέπει να κάνουμε έναν έλεγχο!!!

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Και πολύ καλά κανεις!!!κι εγώ σπιτι έχω detol-ιασει όλα τα πομολα διακόπτες...:D μη σου βάζω ιδέες χαχα!

Αυτό το τέλειο detol sprey πολύ θα ήθελα να βγαίνει και σε τσέπης!! Γιατί στο σπίτι οκ κάνεις ότι θες! Στο λεωφορείο πχ όμως!! Μπαίνω βγαίνω στο λεωφορείο και είμαι με τα μαντηλάκια αλλά δεν μου φτάνει! Μας βαράει η εγκυμοσύνη στο κεφάλι και φοβόμαστε τα πάντα!

tt1d1f0a

event.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Με μάτιασαν! Όλοι έλεγαν πως την γλίτωσα και δεν έχω κανένα σύμπτωμα και σήμερα το πρωί πήγα στο σούπερ που είναι πέντε βήματα από το σπίτι και στο γυρισμό με έπιασε κρύος ιδρώτας ζάλη άσπρισα και όλα τα συνοδευτικά της ζαλάδας, ευτυχώς βρήκα μια γλάστρα και έκατσα αλλιώς είχα πέσει στον δρόμο και πριν από λίγο πάλι μέσα στο σπίτι το ίδιο μόνο που το πρόλαβα και ξάπλωσα κατευθείαν και μου πέρασα πολύ γρήγορα. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις? Αν είμαστε σπίτι καλώς αλλά έξω βοηθάει κάτι? Γλυκό? Νερό? Αλμυρό?

Μάρθα μου καλησπέρα. διάβασε το παρακάτω:

http://www.imommy.gr/healthguide/article/1081/zalades-sthn-egkymosynh/

Μήπως σου πέφτει η πίεση? μήπως έχεις χαμηλά επίπεδα σακχάρου? ρώτα το γιατρό σου . εξετάσεις πότε είναι να κάνεις?

SO9Np3.png

Μάρθα μου καλησπέρα. διάβασε το παρακάτω:

http://www.imommy.gr/healthguide/article/1081/zalades-sthn-egkymosynh/

Μήπως σου πέφτει η πίεση? μήπως έχεις χαμηλά επίπεδα σακχάρου? ρώτα το γιατρό σου . εξετάσεις πότε είναι να κάνεις?

Είπα να μην πάρω κατευθείαν τον γιατρό με μια φορά που μπορεί να έτυχε. Θα δω πως θα πάει και αν ξαναγίνει τότε θα τον πάρω. Εξετάσεις εκτός από τον προγεννητικό δεν ξανάκανα και δεν μου έχει πει τίποτα ακόμη ίσως τέλη του μήνα που θα ξαναπάω. Μάλλον η πίεση μου έπεσε δεν νομίζω να είναι το σάκχαρο γιατί το γλυκάκι δεν λείπει ποτέ από την μέρα μου!

tt1d1f0a

event.png

Είπα να μην πάρω κατευθείαν τον γιατρό με μια φορά που μπορεί να έτυχε. Θα δω πως θα πάει και αν ξαναγίνει τότε θα τον πάρω. Εξετάσεις εκτός από τον προγεννητικό δεν ξανάκανα και δεν μου έχει πει τίποτα ακόμη ίσως τέλη του μήνα που θα ξαναπάω. Μάλλον η πίεση μου έπεσε δεν νομίζω να είναι το σάκχαρο γιατί το γλυκάκι δεν λείπει ποτέ από την μέρα μου!

Αυτό το πάθαινε εγω οταν έχω υπογλυκαιμία. Μόλις ξεκινήσει πρέπει να φας ΚΑΤ άμεσα είτε γλυκό είτε αλμυρο... Αλλιώς αργεί να περάσει. Να κανεις συχνς γεύματα και μν αφήνεις το στομάχι σου άδειο.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλη βδομάδα...!!!!

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Δεν εχει σχέση αν τρως γλυκό κάθε μέρα...και εγω μιλάμε για τρελή γλυκατζου αλλα εκείνη τη στιγμή για κάποιο λόγο μπορει να έπεσε απότομα το ζαχαρο σου. Οταν έκανα τη καμπύλη σακχάρου στο πρώτο παιδι μετα 3ωρες έπεσε το ζαχαρο στο 41! Για να συνέλθω αφου με το ζόρι έφτασα σε ενα φούρνο και ένιωθα ΟΤΑ θα λιποθυμησω μέσα στο κόσμο έφαγαν 1κρουασαν σοκολάτας, ενα σάντουιτς με κοτόπουλο παρμεζανα και μια πίτσα και μετα ένιωσα κάπως καλύτερα! :D:-o

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...