Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Κι εμενα το κανει αυτο!! Ειδικα αν ξαπλωσω προς την αριστερη πλευρα. Απο την κοιλια με αποψη οι κορακλες μας!!!

Και η κοιλια μου φαινεται σαν να εχει μεγαλυτερο εξογκωμα απ την δεξια της πλευρα!!

Ελα ρε !! Και εμένα ! Μόλις ξαπλώσω απο το αριστερό πλευρό νιώθω τινάγματα, λες και δεν βολεύεται !! Έχουν πλάκα οι τσούπρες μας !!

Βαλίτσα, ρούχα πλύσιμο σιδέρωμα πότε θα κάνουμε λέτε ; όταν μπούμε στην 32 περίπου ;

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για την βαλιτσα λεω πριν μπω στον 9ο γιατι ποτε δεν ξερεις...

Οοοοοολα αυτα που ειναι για την μπεμπα μολις βαψουμε, καθαρισουμε και κατεβασω την συρταριερα της θα αρχισω για να γινονται λιγα λιγα. Μην πλακωθω , γιατι πλεον δεν αντεχω και πολυ ταλαιπωρια και κουραση!

Εγω μπαινω κ στην 29η αυριο!!!

bdf4p3.png

Καλά σας λέω ηταν απίστευτο!!!

Έμοιαζε με φτερουγα απο το κοτόπουλο χαχαχαχαχα :D:D:D:D και κουνιόταν!

Ε σε λιγα δευτερολεπτα μου γλίστρησε κι έφυγε φαίνεται την ενοχλησα χεχεχε

η μάνα μου έχει πλάκα λέει προσεχε μην της σπάσεις τίποτα χαχαχα αν και εκείνη σαν έγκυος προς στο τελος μου έπιανε κανονικά τις πατούσες και τα χερακια απο την κοιλιά μπορεί να είναι οικογενειακό μας στο δέρμα τι να πω!

Γι αυτο πάντως επειδή έμοιαζε με φτερουγα δεν μπορω να καταλάβω αν ηταν αγκώνας ή γονατακι χεχεχε

Διαφημίσεις

Marilou εχεις και μεγάλη μπέμπα, για αυτό ίσως !!

Ακου φτερούγα κοτόπουλου ;;!! Ε και να σε ακούσει η κόρη σου !! Χαχαχα!

Σε δυο ώρες πάω στο γιατρό! Είμαι περίεργη να δω ποσο θα μας πει οτι είναι σε βαρος...

Πάντως ελπίζω να μου χει ευχάριστα νεα για τον πλακούντα, μακάρι, είναι η πρωτη φορά που τηρω το ραντεβου καιπάω στις τρεις εβδομαδες ξανά στο γιατρό χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι αρνητικό(αίμα) και να ειμαι αναγκασμενη να πάω νωριτερα :-) :-) :-) :-)

Εγώ μετα το doppler που ειναι σε δυο τρεις εβδομαδες θα αρχίσω τη βαλίτσα να δω και τι θα μας πει και ο γιατρός φυσικά

Ε και εκεί γύρω τα πλυσιματα και τα σιδερωματα...σίγουρα θα ερθει και γυναικα προς το τελος για τα πολυ χοντρά (μπαλκόνια φωτιστικά καναπέδες ράφια κλπ.)

Διαφημίσεις

Και έτσι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Μαριλούκα !!

Περιμένουμε νεα απο το γιατρό !!

Ε και εγώ έχω περιέργεια για το βάρος ! Την κόβω 1.600 γρ !!

Για να δουμεεεε, γιατί στις 26 εβδ. και 3 που πήγα ηταν γύρω στα 1300 νταρντανα!!!!:-) :-) :-) και δεν παιζει να μην ξέρουμε την ωορρηξία ποτε έγινε οποτε να έγινε λάθος στη σύλληψη γιατί το νοεμβρη ειχαμε δει κατα σύμπτωση με υπέρηχο την ωορρηξία...είχα παει για το τεστ παπ(ναι τόσο γουρλης ο γιατρός!)

κάτι μου λέει οτι το μηριαίο οστό τη βγαζει πιο βαρια ίσως είναι πλασματικό το βαρος...μας είπε ο dr. οτι είναι μακρύποδαρη!!!δεν έμοιασε σε μένα μάλλον στο μπαμπά χεχεχε

Εγώ μετα το doppler που ειναι σε δυο τρεις εβδομαδες θα αρχίσω τη βαλίτσα να δω και τι θα μας πει και ο γιατρός φυσικά

Ε και εκεί γύρω τα πλυσιματα και τα σιδερωματα...σίγουρα θα ερθει και γυναικα προς το τελος για τα πολυ χοντρά (μπαλκόνια φωτιστικά καναπέδες ράφια κλπ.)

απίστευτο μου φαίνεται! πέρασε ο καιρός και εγω είμαι ακόμα χαλαρή! την επόμενη βδομάδα πάω να παραγγείλω μια πολυθρόνα που θέλω για το δωμάτιο και το στρώμα της κούνιας. και οπωσδήποτε θα κοιτάξω και για κουρτίνες!

RArep3.png?mjfpyDPm

Κοριτσια εφαγα ενα ξενερωμα!!! Ηρθε το "πακέτο" απο την nutricia. Ειχε μεσα μονο μια τσαντα για τις εξετάσεις! ! Ποιες ειχατε πει για μπιμπερό πιπιλες και τετοια?????

Εχουμε να στείλουμε αλλου για δείγματα και δωρα?

αχ και εμένα μου ήρθε σήμερα...:D

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!!

Εννοείται με το που γυρίσω θα σας έχω πλήρες update!!!

( κάτι μου είχε πει την τελευταια φορά οτι θα μου γράψει τώρα και ειδική κρέμα να προετοιμαστεί το στηθος για το θηλασμό...για να δουμε!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...