Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Neverstop είπε:

Σε ποια μέρα του κύκλου τις έκανες?

Στην 3 η μέρα γιατί μου ήρθε Σάββατο ,εγώ έχω μικρό κύκλο 4 μέρες το πολύ .δεν νομίζω να προχωρήσω σ αυτόν τον κύκλο ,περιμένω νέα με τηλ για να μου το πουν χαχαχα

πρίν από 25 λεπτά , anemonii είπε:

Τη 16η μέρα εγώ! 

Εγώ είχα κάνει 15 μέρα αν θυμάμαι καλά 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ζηλεύουμε!!!!!!!!!!!παραθαλάσσιο χωριουδάκι, μεζεδάκια, θαλασσίτσα κλπ

:evil: Τώρα εμείς που είμαστε στη δουλειά κι έχει πιαστεί κι ο κ*λος μας δε μας λυπάστεεεε!!! Αχ θέλω διακοπέεεες....

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

α εμάς είναι μεγάλη προσωπικότητα και δεν μπορεί!!!!!!!!!!!!!!!!!μην σπάσουμε και κανά νύχι:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

καλέ τι καλά που είστε εσείς τόσες πολλές μέρες ? μπράβο σας!!!!!!!!!!!τα έχεις κάνει τα χαρτιά? μήπως να ξεκίναγες σιγά σιγά? πάρτους τηλ και ρώτα!!!!!

Τα χαρτιά τα έχω έτοιμα, συμπληρωμένα.

Στην εφημερίδα βαριέμαι να παω για τη δημοσίευση. Όλο το αναβαλλω με τη ζέστη.

Α, θέλουμε και τις ληξιαρχικές πράξεις και τα παράβολα απο την εφορία.

Τα πρωινά εμάς χρεώνουν 100 ευρώ και τα απογεύματα 150.

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ) ΤΣΑΚΙΣΑ ΚΑΤΙ ΟΥΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ..... ΜΕΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΕΣ....

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

εγώ στην εφημερίδα έστειλα email και τα έκανα κατάθεση τα χρήματα, ληξιαρχικές μας τις έβγαλαν απο τα ΚΕΠ (Οπς παράβολα δεν έχω πάρει)

καλέ δεν μου είπαν για χρέωση:confused::confused::confused::confused: τη Παρασκευή που θα τα πάω θα σου πω.

impregnant! μου πόσο σε καταλαβαίνω και εγώ στη δουλειά είμαι και έχει πιαστεί και ο δικός μου κώλος!!!!!!!!!!στον άντρα της rinoui πες τα που μας βάζει σε πειρασμό!!!!!!!!!!!:P

SO9Np3.png

κοριτσαρεςςςςς βλεπω γραφετε για γαμους εεε???? αντε με το καλο.η ωρα η καλη.!!!:tongue::tongue:.εμεις τελικα δεν θα κανουμε,θα παμε σε συμβολαιογραφο και θα κανουμε την αναγνωριση..γλιτωνουμε και 200 ευρω...του χρονου με το καλο ο θρησκευτικος...!!

marilouuu με το καλο να δεις την πριγκιπισσα σου...!!!

ZNO2p3.png

Ωπα... Τι λες τώρα ;;! Εδώ παντρεύουν Τρίτη Πέμπτη πρωί και Τετάτη Παρασκευή απόγευμα... Δε σκέφτηκα οτι μπορεί να είναι κλεισμένα. Χαχα ! Νόμιζα οτι η δημαρχάρα θα μπορεί όποτε θέλω εγώ. Καλό !

εσένα εννοείται οτι θα σε παντρεψει όποτε το ζητησεις!!!!!! :tongue:

εντάξει εσύ ΟΥΖΑΚΙ - εγώ πράσινη μπυρίτσα (κανά κιβώτιο):D:D:D:D:D

και βουτιές - πολλές βουτιές!!!!!!!!!!!!!!!

μαζί σου αναστασια!

πληρώνεις για τον πολιτικο γαμο??? ελεος!!!!!!!!!

RArep3.png?mjfpyDPm

εγώ στην εφημερίδα έστειλα email και τα έκανα κατάθεση τα χρήματα, ληξιαρχικές μας τις έβγαλαν απο τα ΚΕΠ (Οπς παράβολα δεν έχω πάρει)

καλέ δεν μου είπαν για χρέωση:confused::confused::confused::confused: τη Παρασκευή που θα τα πάω θα σου πω.

impregnant! μου πόσο σε καταλαβαίνω και εγώ στη δουλειά είμαι και έχει πιαστεί και ο δικός μου κώλος!!!!!!!!!!στον άντρα της rinoui πες τα που μας βάζει σε πειρασμό!!!!!!!!!!!:P

Ε, δεν είναι τυχαίο που είμαστε πλούσιος Δήμος... :wink:

Εμένα έχει πιαστεί ο κώλος μου απο τον καναπέ !!

Ampeligi, ενα ουζάκι πριν γεννήσω θα το πιω μονορούφι όμως !

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

και ξέρει ότι εγω μαραζωνω σε ενα γραφειο...και μου λεει οτι πανε για ουζακι στη θαλασσιτσα... δεν φτανει που με αφησε μονη τετοια περιοδο, μου κοπαναει και ποσο καλα περναει!

RArep3.png?mjfpyDPm

κοριτσαρεςςςςς βλεπω γραφετε για γαμους εεε???? αντε με το καλο.η ωρα η καλη.!!!:tongue::tongue:.εμεις τελικα δεν θα κανουμε,θα παμε σε συμβολαιογραφο και θα κανουμε την αναγνωριση..γλιτωνουμε και 200 ευρω...του χρονου με το καλο ο θρησκευτικος...!!

marilouuu με το καλο να δεις την πριγκιπισσα σου...!!!

Ο συμβολαιογράφος δε θέλει χρήματα ; Γιατί εμείς που ρωτήσαμε και για αυτό μας είπε 100 ευρώ.

0WNhp3.png

Ο συμβολαιογράφος δε θέλει χρήματα ; Γιατί εμείς που ρωτήσαμε και για αυτό μας είπε 100 ευρώ.

60 ευρω μας ειπαν...και ο γαμος μαζι με τα ολα του παραβολα εφημεριδ,δημο φορεμα κτλ ειναι 500 ευρω το λιγοτερο..

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...