Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Κοριτσια μου πηγα στο γιατρο ολα καλα μας ειπε.. 1250 γραμμαρια ειναι το μωρο μου!! Ουφ! Ξεαγχωθηκα! Μετα πηγαμε motherbaby κ πηρα προικα 2 σετ σεντονια σουτιεν θηλασμου σεντονακια αγκαλιας ρουχαλακια κ κατι αλλα. Θα σας τα βαλω αυριο που θα μαο στο pc γιατι γραφω απο κινητο. Καταληξαμε κ σε κουνια ! Μεγεια στα κοριτσια που πηραν πραγματακια! Ημουν εν τω μεταξυ τοσο χαρουμενη για το μωρο , γαι τα πραγματα, για το ρυθμισμενο μου ζαχαρο που εφαγα σουβλακι... Με αλαδωτη μαυρη πιτα βεβαια αλλα η μετρηση μου ηταν 195 κ σοκαριστηκα... Η πατατα η τηγανιτη την εκανε τη δουλεια... Απο αυριο παλι προγραμμα.... Ρινουιιιιιιι τι εγινε;;; Πηγες γιατρο;;;

com]uiFTp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα στις όμορφες μανουλίτσες μου!!!πως είστε σήμερα??εφτιαξε και ο καιρός επιτέλους αλλά είναι ωραία που έχει δροσίτσα ακόμα!!!

χτες πήγαμε και στον γιατρό και είδα τον μπομπιράκο μου!!!!όλα καλά ευτυχώς με τα ναφράκια του και την ουροδόχο κύστη αν και πάλι το αμνιακό μου δεν είναι πολύ ανεβασμένο αλλά ευτυχώς μέσα στα φυσιολογικά!!1500γρ ο μικρός μου που γύρισε κιόλας είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω.μετά πήγαμε και τζάμπο πήρα μια μεγάλη κουβερτούλα πικέ και μία φλις(μου άρεσε το σχεδιάκι της)και το μόνο που μας έμεινε από προίκα είναι καμία πετσετούλα ακόμα και κανα 2 μπουρνουζάκια.μου έδωσε και την λίστα για το νοσοκομείο και θα σας την γράψω να την έχετε και εσείς!!!

για στεγνωτήριο μιλάτε και μου τρέχουν τα σάλια!!!:mad::x:xτο μετάνιωσα που δεν πήραμε από την αρχή με όλα τα ηλεκτρικά όπως και το κλιματιστικό και τώρα που δεν υπάρχει σάλιο δεν το βλέπω να τα πέρνουμε ποτέ!!!!οπότε σιδεράκι και ανεμιστηράκι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όσο για τον οαεδ δεν δέχονται άλλο άτομο ακόμα και με εξουσιοδότηση εγώ πήρα χαρτί από τον γιατρό ότι γεννάω πάνω στις μέρες τις ανανέωσης και θα πρέπει να πάω ξανά να μου το κάνουν 5μηνο!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολύ καλημέρα κορίτσια!!!!

για αρχή είδα αυτό το υπέροχο βίντεο και μου έφτιαξε το κέφι, υπέροχες εικόνες....

http://themetapicture.com/a-man-filmed-the-sky-for-7-days/

τι λέει το πρόγραμμα σας??? εμένα ήρεμα δουλιτσες φαγακι κλπ κλπ....

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Κοριτσια μου πηγα στο γιατρο ολα καλα μας ειπε.. 1250 γραμμαρια ειναι το μωρο μου!! Ουφ! Ξεαγχωθηκα! Μετα πηγαμε motherbaby κ πηρα προικα 2 σετ σεντονια σουτιεν θηλασμου σεντονακια αγκαλιας ρουχαλακια κ κατι αλλα. Θα σας τα βαλω αυριο που θα μαο στο pc γιατι γραφω απο κινητο. Καταληξαμε κ σε κουνια ! Μεγεια στα κοριτσια που πηραν πραγματακια! Ημουν εν τω μεταξυ τοσο χαρουμενη για το μωρο , γαι τα πραγματα, για το ρυθμισμενο μου ζαχαρο που εφαγα σουβλακι... Με αλαδωτη μαυρη πιτα βεβαια αλλα η μετρηση μου ηταν 195 κ σοκαριστηκα... Η πατατα η τηγανιτη την εκανε τη δουλεια... Απο αυριο παλι προγραμμα.... Ρινουιιιιιιι τι εγινε;;; Πηγες γιατρο;;;

Και τι ανχώνεσαι, latortouritsa μου? Ξέρεις ότι είναι απο το σουβλάκι/πατάτες και όχι απο τον αέρα! Άρα... την επόμενη φορά μόνο σουβλάκι... Δεν έγινε και κάτι αν ανέβηκε μια φορά.... Αυτή τη στιγμή που το διαβάζεις, σίγουρα θα είναι πιο κάτω η μέτρηση! Πάμε στοίχημα έναν καφέ? λα λα λα λα

Πλάκα πλάκα... τώρα που άνοιξε ο καιρός, πότε θα πάμε για καφέ βρε κορίτσια? Καιρός να αρχίσω να σας σπάω πάλι τα νεύρα!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :D:D:D:D:D

latortura είδες που είναι όλα καλά με τον μικρούλη σου!!!να μην αχώνεσαι!!!και όλα καλά να είναι απο δω και πέρα !!

καλορίζικα ταπραγματάκια για μωράκια που πήραν/παρείγγειλαν τα κοριτσάκια μας!!να τα χαρουν τα μωράκια σας και εσείς!!!

rinoui τι κάνεις πως είσαι σήμερα??

mousoudi μας συγκίνησες με την αντίδραση του αντρούλη σου!!!εμείς από την άλλη ήδη ξέρω ότι μαζί με τις πάνες του μωρού θα πάρω και πάνες ακράτειας για το μεγάλο μωρό γιατί ένα κατουρηματάκι θα το ρίξει δεν παίζει!!!:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

linallienμια χαρά και το δικό σου το ζουζούνι!!!μπράβο σας λοιπόν!!!μαία και εγώ δεν έχω όποια κάτσει εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο που ελπίζω να κάτσει κάποια καλή αν και για τις μαίες στο ιπποκράτειο έχω ακούσει καλά λόγια!!!θα δούμε!!!!!

παπάκι μου πως είναι δυνατόν να έμεινες νηστική όλη μέρα???να προσέχεις πουλάκι μου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα! τί κάνετε σήμερα κορίτσια?

εμείς τελικά δεν πήγαμε στο γιατρό χθες, αναβλήθηκε για σήμερα το απόγευμα το ραντεβού μας. οπότε δεν έχω νέα ακόμα!

ησυχες ειστε σημερα!!:tongue:

παραγγειλαμε την κουνια και συρταριερα-αλλαξιερα!θα μας τα φερουν σε 15-20 μερες!μειωνεται η λιστα!:D:D:D

καλορίζικα! με το καλό να τα χαρείτε! από πού τα πήρατε?

μεγάλωσε το μωράκι σας latortura!

με γεια και τα καινούρια πραγματάκια σας!

μη μιλάς για φαγητό...εγώ στο κρεβάτι ονειρεύομαι burger! χαχα

καλημέρα στις όμορφες μανουλίτσες μου!!!πως είστε σήμερα??εφτιαξε και ο καιρός επιτέλους αλλά είναι ωραία που έχει δροσίτσα ακόμα!!!

χτες πήγαμε και στον γιατρό και είδα τον μπομπιράκο μου!!!!όλα καλά ευτυχώς με τα ναφράκια του και την ουροδόχο κύστη αν και πάλι το αμνιακό μου δεν είναι πολύ ανεβασμένο αλλά ευτυχώς μέσα στα φυσιολογικά!!1500γρ ο μικρός μου που γύρισε κιόλας είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω.μετά πήγαμε και τζάμπο πήρα μια μεγάλη κουβερτούλα πικέ και μία φλις(μου άρεσε το σχεδιάκι της)και το μόνο που μας έμεινε από προίκα είναι καμία πετσετούλα ακόμα και κανα 2 μπουρνουζάκια.μου έδωσε και την λίστα για το νοσοκομείο και θα σας την γράψω να την έχετε και εσείς!!!

για στεγνωτήριο μιλάτε και μου τρέχουν τα σάλια!!!:mad::x:xτο μετάνιωσα που δεν πήραμε από την αρχή με όλα τα ηλεκτρικά όπως και το κλιματιστικό και τώρα που δεν υπάρχει σάλιο δεν το βλέπω να τα πέρνουμε ποτέ!!!!οπότε σιδεράκι και ανεμιστηράκι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όσο για τον οαεδ δεν δέχονται άλλο άτομο ακόμα και με εξουσιοδότηση εγώ πήρα χαρτί από τον γιατρό ότι γεννάω πάνω στις μέρες τις ανανέωσης και θα πρέπει να πάω ξανά να μου το κάνουν 5μηνο!!!!

τέλεια νέα και για εσάς! μπράβο στον μπέμπη σας!

αχ ακούω για καινούρια πραγματάκια....με γεια σας!

για τον ΟΑΕΔ μου ακούγεται πολύ κουλό αυτό, αλλά κάτι θα ξέρεις εσύ.

RArep3.png?mjfpyDPm

Καλημέρες! Βλέπω τα ψώνια πήραν φωτιά!

Θυμάστε που σας είπα ότι με πήραν από το ΙΚΑ τηλ και δεν το πρόλαβα κι όταν πήρα πίσω δεν ήξεραν ποιος με πήρε? Ε αυτό που υποψιαζόμουν ήταν...ο γιατρός στο Κέντρο Προστασίας που είχα κλείσει ραντεβού το έκανε το 4ήμερο τελικά και σήμερα πήγα τζάμπα :( Και ξύπνησε κι ο κακομοίρης ο άντρας μου νωρίτερα, να πάρει αυτοκίνητο να με πάει, και στο τέλος ξαναγυρίσαμε πίσω και πηραμε το μετρό για τη δουλειά :tongue:

Εν τω μεταξύ η μπουμπού με αγχώνει γιατί από προχτές το βράδυ είναι πολύ ήσυχη, καμμία σχέση οι κινήσεις της... Χτες έφαγα σοκολάτα, ξάπλωνα, γύριζα πλευρό κι αυτή το πολύ μια κίνηση να έκανε... Σηκώθηκα στις 2.30 έκανα βόλτες, και μόλις ξάπλωσα που την αισθάνθηκα ηρέμησα! Ε τώρα το πρωί πάλι πήρα ένα κρουασάν σοκολάτας και σα να κουνιέται περισσότερο!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Καλημέρα !!!

Τι ωραία τα ψώνια σας κορίτσια !! Γιούπι !!

Σας είπα οτι με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία να την δω ; Όχι σε υπέρηχο, αλλά λάιβ !!

kateriniw και

latortura ωραία τα νεα σας !!! Μεγαλώνουν τα καμάρια σας !!

impregnant δοκίμασε το εξής όταν δεν ακούς το μωράκι σου.

Ξάπλωσε και βάλε στην κοιλιά σου λίγη κρέμα. Χάιδεψέ τη, νιώσε που μπορεί να είναι το μωρό, "δες" το μωρό, στείλε του μήνυμα οτι θέλεις να το ακούσεις, να σου δώσει ένα σήμα. Κάνε το για 10 λεπτά, να είσαι χαλάρή και ήρεμη. Μίνι διαλογισμός, αλλά πάντα πιάνει. Άσε τις σοκολάτες, παχαίνουν !! :-P

0WNhp3.png

Καλημέρες! Βλέπω τα ψώνια πήραν φωτιά!

Θυμάστε που σας είπα ότι με πήραν από το ΙΚΑ τηλ και δεν το πρόλαβα κι όταν πήρα πίσω δεν ήξεραν ποιος με πήρε? Ε αυτό που υποψιαζόμουν ήταν...ο γιατρός στο Κέντρο Προστασίας που είχα κλείσει ραντεβού το έκανε το 4ήμερο τελικά και σήμερα πήγα τζάμπα :( Και ξύπνησε κι ο κακομοίρης ο άντρας μου νωρίτερα, να πάρει αυτοκίνητο να με πάει, και στο τέλος ξαναγυρίσαμε πίσω και πηραμε το μετρό για τη δουλειά :tongue:

Εν τω μεταξύ η μπουμπού με αγχώνει γιατί από προχτές το βράδυ είναι πολύ ήσυχη, καμμία σχέση οι κινήσεις της... Χτες έφαγα σοκολάτα, ξάπλωνα, γύριζα πλευρό κι αυτή το πολύ μια κίνηση να έκανε... Σηκώθηκα στις 2.30 έκανα βόλτες, και μόλις ξάπλωσα που την αισθάνθηκα ηρέμησα! Ε τώρα το πρωί πάλι πήρα ένα κρουασάν σοκολάτας και σα να κουνιέται περισσότερο!

ατυχήσασα σήμερα! μα και αυτός προσπάθησε μία φορά και μετά δεν ξαναπήρε?! και τώρα πρέπει να ξανακλείσεις καινούριο ραντεβου?

κορίτσια εμένα η μπέμπα αυτές τις μέρες δίνει ρεσιτάλ... τόσο έντονα που ανησυχώ! άντε να πάω στο γιατρό να δω τί θα μου πει.

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

impregnant δοκίμασε το εξής όταν δεν ακούς το μωράκι σου.

Ξάπλωσε και βάλε στην κοιλιά σου λίγη κρέμα. Χάιδεψέ τη, νιώσε που μπορεί να είναι το μωρό, "δες" το μωρό, στείλε του μήνυμα οτι θέλεις να το ακούσεις, να σου δώσει ένα σήμα. Κάνε το για 10 λεπτά, να είσαι χαλάρή και ήρεμη. Μίνι διαλογισμός, αλλά πάντα πιάνει. Άσε τις σοκολάτες, παχαίνουν !! :-P

Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έφαγα σοκολατίτσα με το ζόρι! Εμένα η ανησυχία μου δεν ήταν ότι δεν μου έδινε σήμα, ήταν ότι οι κινήσεις ήταν πολύ λίγες και απαλές σε σχέση με αυτές που με έχει συνηθίσει τις τελευταίες 2 εβδομάδες... Διάβασα σε ένα άρθρο ότι τα κορτικοστεροειδή μειώνουν τις κινήσεις του εμβρύου, είναι η κρέμα που άρχισα να βάζω την Τρίτη, αλλά μπορεί να είναι και τυχαίο!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Γελάω, επειδή μάλλον θα γίνω μια τρελή καταπιεστική μάνα !!!!

Όταν δε μου δίνει σήμα, όποτε θέλω εγώ, αγχώνομαι. Όποτε μου δίνει σήμα, παραπάνω απο οτι με έχει συνηθίσει, πάλι αγχώνομαι λέω "κάτι έχει το παιδί !!"

0WNhp3.png

Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έφαγα σοκολατίτσα με το ζόρι! Εμένα η ανησυχία μου δεν ήταν ότι δεν μου έδινε σήμα, ήταν ότι οι κινήσεις ήταν πολύ λίγες και απαλές σε σχέση με αυτές που με έχει συνηθίσει τις τελευταίες 2 εβδομάδες... Διάβασα σε ένα άρθρο ότι τα κορτικοστεροειδή μειώνουν τις κινήσεις του εμβρύου, είναι η κρέμα που άρχισα να βάζω την Τρίτη, αλλά μπορεί να είναι και τυχαίο!

Και εγώ τυχαίο πιστεύω οτι είναι !

0WNhp3.png

καλέ τυχαιο είναι! σιγά μην επηρεάζει η κρέμα που βάζεις στο χέρι στο μωρό... ειδικά εφόσον ο γιατρός σου έδωσε άδεια να την χρησιμοποιείς.

RArep3.png?mjfpyDPm

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σε όσες πήγατε γιατρό και τα μωράκια είναι καλά Μπράβο!!!!!!!! Εμάς το πρόγραμμα πάλι σήμερα το πρωί έχει βάψιμο και το απόγευμα πάλι ψώνια!! Εγώ με τα μαγαζιά τόσα χρόνια ήμουν μαλωμένη πήγαινα έπαιρνα μόνο αυτό που ήθελα και τέλος.. Τώρα θέλω να είμαι συνέχεια μέσα στα μαγαζιά με τα βρεφικά και να ψωνίζω για το αγόρι μου!

Γελάω, επειδή μάλλον θα γίνω μια τρελή καταπιεστική μάνα !!!!

Όταν δε μου δίνει σήμα, όποτε θέλω εγώ, αγχώνομαι. Όποτε μου δίνει σήμα, παραπάνω απο οτι με έχει συνηθίσει, πάλι αγχώνομαι λέω "κάτι έχει το παιδί !!"

Έχεις απόλυτο δίκιο! Το σκεφτόμουν και εγώ προχθές πόσο καταπιεστηκές μπορούμε να γίνουμε και ακόμα δεν βγήκαν:tongue:! Θα κουνηθείς τώρα γιατί δεν σε νιώθω και φοβάμαι! Το βράδυ που καμιά φορά κουνιέται πολύ λέω σταμάτα καλό μου να κοιμηθούμε και λίγο..

tt1d1f0a

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...