Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια! έχει αρκετή ζέστη σήμερα... είναι για παραλία! :-)

το πρωί σηκώθηκα και με πήγε ο καλός μου για τις μηνιαίες μου εξετάσεις. τα αποτελέσματα θα τα πάρω Δευτέρα.

Τρίτη θα τα πάρεις...Δευτέρα είναι αργία!!!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζητησα δειγματα απο babyspace και ιδου η απαντηση

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Οι ερωτήσεις – παρατηρήσεις σας μας δίνουν πολύτιμη γνώση και είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Η ομάδα του babyspace θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

babyspace.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

μανουλιτσες μου γλυκεςςςς πως ειστε???εγω πριν λιγο γυρισα απο τη δουλεια και εβαλα ενα τουρλου με λαχανικα στο φουρνο...τι ζεστη και τη κουραση που εχωωωωωω...

το απογευμα θα παω να δω τη φιλη μου,γεννησε χθες ενα κοριτσακιιιιιι που θα ειναι γλυκαααααα...αχ ανυπομονωωω...3 κιλα..1 εβδομαδα πριν απο τη Πητ της γιατι ειχα λιγο αμνιακο υγρο...

κοριτσια νιωθω πολυ πρησμενηηη..ειδικα στα μπρατσα και στο προσωποοο..πφφφφ...:rolleyes::rolleyes:

ZNO2p3.png

κοριτσια γεια και απο μενα!!!! μεγια στα καινουργια πραγματα που πηρατε!! υπομονη σε οσες ειναι ξαπλα το καλυτερο για τα μικρα μας, καλα να περασατε σε οσες φευγουν, εμεις δυστυχως εδω και δεν μας βλεπω να φευγουμε και καθολου το καλοκαιρι. σημερα ειμαι καπως down εως πολυ θα ελεγα μια φιλη μου εμαθα σημερα οτι ειναι στα χωρισματα με τον αντρα της... κριμα με 2 μικρα παιδια με επηρεασε πολυ σκεφτομαι μην βρεθω και εγω στην θεση της στο μελλον ουφφ εσκασα....... μετα διαβαζω για τισ μανουλες σας ποσο δυνατες ειναι και ποσο σας στεκονται και ξανα χαλαστηκα η δικη μου ουτε να δει τι κανω δεν παιρνει ,αφαντη ειναι και μενει 3 τετραγωνα πιο κατω. παλι καλα εχω καλη πεθερα που νοιαζεται .... αυτα ...σορυ αν σας κουρασα αλλα ηθελα να τα πω μπας και μου φυγει το βαρος...

KDeIp3.png

Διαφημίσεις

ziu_zitsu Carnation οσο για το πλυσιμο των ρουχων εγω τα επλυνα στους 40 βαθμους λευκα και χωρια χρωματιστα. τα χρωματιστα αν ανεβασετε θερμοκρασια ισως βγαλουν χρωμα τα πανακια της για παραδειγμα που τα εβαλα με πετσετες στους 60 γινανε ολα ροζ αχχαχα παρολο που ειχα και καποια μπεζ και ασπρα!! ααα εβαλα και μαλακτικο προδερμ ειναι βρεφικο αρα δεν νομιζω να κανει κατι κακο αυτο βαζουν και φιλες μου μαμαδες.

KDeIp3.png

κοριτσια γεια και απο μενα!!!! μεγια στα καινουργια πραγματα που πηρατε!! υπομονη σε οσες ειναι ξαπλα το καλυτερο για τα μικρα μας, καλα να περασατε σε οσες φευγουν, εμεις δυστυχως εδω και δεν μας βλεπω να φευγουμε και καθολου το καλοκαιρι. σημερα ειμαι καπως down εως πολυ θα ελεγα μια φιλη μου εμαθα σημερα οτι ειναι στα χωρισματα με τον αντρα της... κριμα με 2 μικρα παιδια με επηρεασε πολυ σκεφτομαι μην βρεθω και εγω στην θεση της στο μελλον ουφφ εσκασα....... μετα διαβαζω για τισ μανουλες σας ποσο δυνατες ειναι και ποσο σας στεκονται και ξανα χαλαστηκα η δικη μου ουτε να δει τι κανω δεν παιρνει ,αφαντη ειναι και μενει 3 τετραγωνα πιο κατω. παλι καλα εχω καλη πεθερα που νοιαζεται .... αυτα ...σορυ αν σας κουρασα αλλα ηθελα να τα πω μπας και μου φυγει το βαρος...

σόπα βρε και μην στενογχωριέσαι, και η δική μου μάνα μια απο τα ίδια, μένει μακρια(αν και αυτό είναι πιο πολύ δικαιολογία ) και έρχεται μια φορά τον μήνα για καφε και για να "μάθει" τα νεα μου.... στο δε γάμο μου ήταν απλός καλεσμένη, δεν έκανε τίποτα!!! αφού ώρες ώρες σκέφτομαι οτι άμα γεννήσω θα έρθουν για μία επίσκεψη μιας ώρας και μετά στα βαφτίσια παλι!!! αλλά και εγώ έχω πάρα πολύ καλά πεθερικά που μου στέκονται και με βοηθάνε σαν να είναι βιολογική μου γονείς.

καλε...τι ανακάλυψα!?!?!?!?!? οτι μπήκα όγδοο μήνα (30-31 εβδομάδων) και όχι 7 που είχα στο μυαλό μου!!!!!:roll::roll::roll:

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Γειάαα σας!!!νόμζα είχα γράψει το πρωί αλλά τελικά όχι:confused:!ήταν πολύ η νύστα μου. Το βράδυ με το ζόρι να κοιμήθηκα 4 ώρες, είχα τρομερή συχνοουρία και μετά απογοητεύτηκα και από τις 5 σχεδόν ξύπνια!πήγα όμως Mothercare και τζάμπο και πήρα διάφορα πραγματάκια, :D Τώρα είμαι σαν το ζόμπι, και έχω και μαθήματα, αλλά θα με πάει ο καλός μου γιατί φοβάμαι να οδηγήσω, βρέχει κιολας. Που θα πάει θα έρθει το βράδυ να κοιμηθώ!!!

papakia30 ωχ πρόσεχε βρε τι φοράς!!απαπα!τρομάρα που θα πήρες

Carnation εγώ θα το βγάλω με καλαθούνα ή πορτ μπεμπέ, θα μου δώσουν και από τα δύο, γιατί το κάθισμα αυτοκινήτο που πήρα δεν είναι το αυγό αλλά το 0-15 σε κιλά!

rinoui η διαδικασία είναι η εξής για το ίκα (αν δεν κάνω λάθος): κλείνεις ραντεβού στο κέντρο μάνας παιδιού με γιατρό, του πας βιββλιάριο, β επιπέδου και βεβαίωση του γιατρού σου, σου δίνει βεβαίωση κυοφορίας τη πας στον εργοδότη, συμπληρώνει και αυτός και εσύ και μετά αφού βγείς σε άδεια πας το χαρτί αυτό στο ικα στις παροχές για να παρεις τα λεφτά! Στον γιατρο στο κέντρο μανας παιδιού βρίσκεις εύκολα ραντεβού, καλό είναι να πας πριν σταματήσεις!

ziu_zitsu εμένα έχιε επιλογή το πληντύριο, ρούχα μωρού, χρόνια περίμενα να το χρησιμοποιήσω:D:D:D!αλλά η αλήθεια ειναι ότι είναι υψηλή θερμοκρασία, οπότε θα τα βάλω χωριστά χρώματα και θερμοκρασίες ανάλογα με αυτά που λέει το κάθε ένα πανω στις ετικέτες!

annisaki να της ζήσει!!!υπομονή με τα πρηξίματα είναι φυσιολογικά

SWEETANGEL ωχ κρίμα που χωρίζει η φίλη σου..μη στεναχωριέσαι όμως μωρέ εσυ δεν κάνει καλό:D

url%5Dcbf47431c9.png

zizoulis πότε ακριβώς σκέφτεστε να μετακομίσετε???? είναι Ιούνιος!

όσο για το αντιηλιακό, δεν ήξερα ότι πρέπει να φοράμε παιδικά. αν και δεν με βλέπω να το χρειάζομαι φέτος.:-(

Ήδη κοιτάμε καποια σπίτια, αλλα εχουμε πει οτι θα μετακομίσουμε μονο αν βρούμε κατι πραγματικά να μας αρέσει και να μας βολεύει. Ετσι κι αλλιώς μεχρι τελος του μηνα δεν μπορουμε λογω δουλειάς και μεταπτυχιακού. Άρα αν το κανουμε θα το κανουμε τον Ιούλιο.

Αντηλιακό να βάζεις καθε φορα που βγαίνεις απο το σπιτι ακομα κι αν εχει συννεφιά, ειδικα στην εγκυμοσυνη γινονται πολυ ευκολα παναδες!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Τρίτη θα τα πάρεις...Δευτέρα είναι αργία!!!:tongue:

δευτέρα είναι αργία για το δημόσιο... τα μαγαζιά και πολλές ιδιωτικές εταιρείες είναι ανοιχτές!

το απογευμα θα παω να δω τη φιλη μου,γεννησε χθες ενα κοριτσακιιιιιι που θα ειναι γλυκαααααα...αχ ανυπομονωωω...3 κιλα..1 εβδομαδα πριν απο τη Πητ της γιατι ειχα λιγο αμνιακο υγρο...

κοριτσια νιωθω πολυ πρησμενηηη..ειδικα στα μπρατσα και στο προσωποοο..πφφφφ...:rolleyes::rolleyes:

να τους ζήσει η μπέμπα! θα κάνουν και παρέα με τη δική σου!

τί πέσιμο διάθεσης είναι αυτό!?!? ελπίζω αρχικά η φίλη σου να μπορέσει να ξεπεράσει το θέμα με τον άντρα της. σε αυτές τις περιπτώσεις τα παιδάκια ταλαιπωρούντε απίστευτα!

όσο για τη μητέρα σου, τί να πω...

rinoui η διαδικασία είναι η εξής για το ίκα (αν δεν κάνω λάθος): κλείνεις ραντεβού στο κέντρο μάνας παιδιού με γιατρό, του πας βιββλιάριο, β επιπέδου και βεβαίωση του γιατρού σου, σου δίνει βεβαίωση κυοφορίας τη πας στον εργοδότη, συμπληρώνει και αυτός και εσύ και μετά αφού βγείς σε άδεια πας το χαρτί αυτό στο ικα στις παροχές για να παρεις τα λεφτά! Στον γιατρο στο κέντρο μανας παιδιού βρίσκεις εύκολα ραντεβού, καλό είναι να πας πριν σταματήσεις!

Κατερίνα ρωτάω για τη διαδικασία της αναρωτικής και όχι της κανονικής άδειας. γι' αυτήν έχω κλείσει ραντεβού στις 17/6...με την έκτακτη αναρωτική όμως τί γίνεται? πρέπει να κλείσω και άλλο ραντεβού νωρίτερα? ξέρετε?

Ήδη κοιτάμε καποια σπίτια, αλλα εχουμε πει οτι θα μετακομίσουμε μονο αν βρούμε κατι πραγματικά να μας αρέσει και να μας βολεύει. Ετσι κι αλλιώς μεχρι τελος του μηνα δεν μπορουμε λογω δουλειάς και μεταπτυχιακού. Άρα αν το κανουμε θα το κανουμε τον Ιούλιο.

Αντηλιακό να βάζεις καθε φορα που βγαίνεις απο το σπιτι ακομα κι αν εχει συννεφιά, ειδικα στην εγκυμοσυνη γινονται πολυ ευκολα παναδες!

ελπίζω να βρείτε αυτό που ψάχνετε... δύσκολη υπόθεση το σπίτι! και προσοχή στους γείτονες! χεχε

αντιηλιακό βάζω χειμώνα/καλοκαίρι στο πρόσω΄πο. στο σώμα (χέρια και πόδια αν είναι ακάλυπτα) συνήθως από μάιο και μετά αλλά αυτή την περίοδο το αμέλησα, ίσως λόγω άσχημου καιρού. αλλά και πάλι, κανονικό αντιηλιακό θα έβαζα. δεν ήξερα για τα παιδικά.:-)

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

δευτέρα είναι αργία για το δημόσιο... τα μαγαζιά και πολλές ιδιωτικές εταιρείες είναι ανοιχτές!

να τους ζήσει η μπέμπα! θα κάνουν και παρέα με τη δική σου!

τί πέσιμο διάθεσης είναι αυτό!?!? ελπίζω αρχικά η φίλη σου να μπορέσει να ξεπεράσει το θέμα με τον άντρα της. σε αυτές τις περιπτώσεις τα παιδάκια ταλαιπωρούντε απίστευτα!

όσο για τη μητέρα σου, τί να πω...

Κατερίνα ρωτάω για τη διαδικασία της αναρωτικής και όχι της κανονικής άδειας. γι' αυτήν έχω κλείσει ραντεβού στις 17/6...με την έκτακτη αναρωτική όμως τί γίνεται? πρέπει να κλείσω και άλλο ραντεβού νωρίτερα? ξέρετε?

ελπίζω να βρείτε αυτό που ψάχνετε... δύσκολη υπόθεση το σπίτι! και προσοχή στους γείτονες! χεχε

αντιηλιακό βάζω χειμώνα/καλοκαίρι στο πρόσω΄πο. στο σώμα (χέρια και πόδια αν είναι ακάλυπτα) συνήθως από μάιο και μετά αλλά αυτή την περίοδο το αμέλησα, ίσως λόγω άσχημου καιρού. αλλά και πάλι, κανονικό αντιηλιακό θα έβαζα. δεν ήξερα για τα παιδικά.:-)

Σου απαντησα πιο πανω! Μαλλον δεν το προσεξες!

(Για την αδεια)

bdf4p3.png

Κατερινα Κων, αφού ειναι απο 0-15 γιατι δεν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις; Ούτως η άλλως αυτο το κάθισμα δε θα χρησιμοποιείς απο την αρχη; Πλέον ακομα και τα μαιευτηρια στις οδηγιες τους λενε να φεύγει το μωρο με το καθισματακι αν ειναι να μπει σε αμάξι για ασφάλεια!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Εχω να σας δηλωσω πως εβγαλα αιμορροϊδες....

Και καποια αλλη δεν ειχε; Η Μαριλου νομιζω... Που ειναι να μου δωσει τα φωτα της! Σημετα το ανακαλυψα! Εβαλα και τον Κ και με εψαξε... Παω να κατουρησω κ με τσουζει...

Ε ρε γλεντια!!

Ειναι κατι που πρεπει να το αναφερω στην γιατρο μου;; Δεν εχω ιδεα..:confused::confused:

Παντως χαλαστηκα..

bdf4p3.png

rinoui το ειπα επειδη και εγω καθε Δευτερα κανω και μου ειπανε τωρα μπριτςςς:tongue:

ziu_zitsu μου μην τρελαινεσαι...καποιες βγαζουν,καποιες οχι...δεν ξερω τι εκανε η μαριλου αν και νομιζω κυκλοφορουν κρεμουλες για αυτο(νομιζω),παντως μια φιλη μου κανει πλυσιμο με κρυο νερο...το χαρτι υγειας ερεθιζει...και αν ειναι σε φαση πρηξιματος βαζει εκει για λιγο παγακι....απαπα μη σου τυχει ειναι οι αιμορροιδες..!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...