Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Υπαρχει το σενάριο της Marilou αλλα εγω κορίτσια ξέρω περίπτωση γυναικολογοι, η οποία μου είπε πως ειναι ειδική στην ανάγνωση υπερηχων και αυχενικες κλπ κλπ και ότι την εξέταση αυτη μπορούσαμε να την κάνουμε και στο ιατρείο της και δε χρειαζόταν να πάμε σε εξειδικευμένο κέντρο, παρόλο που συνεργάζεται και με ενα τέτοιο και το ανακάλυψα εντελώς τυχαία και η τυπισσα δεν εχει την πιστοποίηση Νικολαιδη.... Εννοείτε πως δε συνέχισα μαζί της....

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε σημερα?Εμενα μου χουν περασει ολα τα συμπτωματα που ειχα στην αρχη ,το μονο σπαστικο ειναι οτι ολη μερα εχω καουρες..α και η υπνηλια που λεγαμε αλλα οχι σε τοσο εντονο βαθμο..κατα τ'αλλα μια χαρα...εχει ανοιξει και η ορεξη μου και ολη μερα θελω να μασαω))

Μαρακι περαστικα σου,ελπιζω να ερθει στα φυσιολογικα της η πιεση σου...Δεν εχεις και το γαμο σε λιγες μερες?Μηπως αγχωνεσαι η κουραζεσαι απο τις ετοιμασιες?

Impregnant,μπραβο πολυ καλα τα αποτελεσματα σου!!Ευχομαι και σε ολες τις υπολοιπες μανουλες καλα αποτελεσματα...οσο για την αυχενικη ειναι καμια σχεση ο υπερηχος αυτος με τους προηγουμενους..σ αυτον συνειδητοποιησα οτι ναι περιμενω μπεμπε))μιας και ολα πλεον φαινοντουσαν πεντακαθαρα και κουνιοταν...(δεν το περιμενα να κουνιεται))

impregnant! μου να σε ρωτήσω γιατί έχω αγχωθεί ολίγον. ο γιατρός σου είναι πιστοποιημένος :confused::confused:(όλα αυτά που γράφει το ίντερνετ για τη λίστα Νικολαϊδη κλπ). που την έκανες και πόσο σου κόστισε?(συγνώμη αν τα έχεις αναφέρει ξανά, δεν θυμάμαι τίποτα αυτή τη στιγμή)

εμένα δεν είναι και αν μου τη κάνει αυτός τι να του πω? τον εμπιστεύομαι τρελά αλλά έχω επηρεαστεί με αυτό το ίντερνετ.

Εμένα ο γιατρός μου μπορούσε να μου την κάνει στο ιατρείο του γιατί έχει όλα τα μηχανήματα, αλλά κι εγώ επηρεασμένη από το internet του είπα ότι θέλω να την κάνω σε κέντρο και δε μου είπε τίποτα, ίσα-ίσα! Τελικά στο ΡΕΑ αυτός που μου την έκανε ήταν πιστοποιημένος, αλλά να σου πω κάτι? Πιστεύω ότι αν την έκανα στον δικό μου γιατρό και πιο αναλυτικά θα μου τα έλεγε και πιο άνετα θα ένιωθα!

Στο ΡΕΑ κόστισε 140, αλλά αν κάνω στη συνέχεια Β επιπέδου και Doppler εκεί πάει το πακέτο 300 ευρώ.

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Αχ marilouu μου μπράβο σε ευχαριστώ πάρα πολύ :D:D:D:D:D:D πανέξυπνο!!!!!είχε κολλήσει το μυαλό μου!!!!!!!!!!!

Και εγώ δε νομίζω να μου τη κάνει, εντωμεταξύ είναι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος , σχεδόν όλα μου τα έχει απαγορεύσε, δεν νομίζω να κάνει κάτι τόσο χοντρό, αλλά λέω αν?

είσαι τέλεια!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D ευχαριστώ

Ε ναι και δε μπορεί έτσι να σε πείσει για το αντίθετο γιατί αν σου πει ειναι καλύτερα να στην κάνω εγώ είναι σαν να κραζει το μαιευτήριο του!!!

Τι ευχαριστεις βρε συ σιγά χεχεχε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ανυπομονω τοσο πολυ να περασει γρηγορα ο καιρος...Καθομαι ολη μερα και κοιταω καροτσακια,παιδικα δωματια,κρεβατακια...Δεν κρατιεμαι,ανυπομονω να ερθει η ωρα να παω για τα ψωνια του μωρου μ!!Εχω ξεφυγει τελειως...:cool: Αληθεια σε ποιο μηνα σκεφτεστε να ξεκινησετε τις αγορες?))

Διαφημίσεις

Ανυπομονω τοσο πολυ να περασει γρηγορα ο καιρος...Καθομαι ολη μερα και κοιταω καροτσακια,παιδικα δωματια,κρεβατακια...Δεν κρατιεμαι,ανυπομονω να ερθει η ωρα να παω για τα ψωνια του μωρου μ!!Εχω ξεφυγει τελειως...:cool: Αληθεια σε ποιο μηνα σκεφτεστε να ξεκινησετε τις αγορες?))

Κι εγώ το ίδιο κάνω!δε θα ξεκινούσα τόσο νωρίς αλλα προσπαθώ να απασχολούμαι με θετικές σκέψεις!!!:-) :-) :-)

Σε 2 εβδομαδες έχω ραντεβού πρωι με το γιατρό θα είμαι στην 16η εβδομαδα αν δουμε όλα εντάξει με το μωρο ίσως πάω προς Ήρα να πάρω κανένα μικροπραγμα και να χαζεψω αν συμφέρει να τα κλεισω με προκαταβολη τώρα στις εκπτώσεις ίσως το κάνω γιατί οι επόμενες μέσα Ιούλη πέφτουν μακρια...οσον αφορα τα "χοντρα" πχ κουνια καροτσι θα τα κλεισω εφοσον μπορούν να μου τα φέρουν στον 8ο μήνα αλλιως δεν θα τα κλεισω

Κι εγώ το ίδιο κάνω!δε θα ξεκινούσα τόσο νωρίς αλλα προσπαθώ να απασχολούμαι με θετικές σκέψεις!!!:-) :-) :-)

Σε 2 εβδομαδες έχω ραντεβού πρωι με το γιατρό θα είμαι στην 16η εβδομαδα αν δουμε όλα εντάξει με το μωρο ίσως πάω προς Ήρα να πάρω κανένα μικροπραγμα και να χαζεψω αν συμφέρει να τα κλεισω με προκαταβολη τώρα στις εκπτώσεις ίσως το κάνω γιατί οι επόμενες μέσα Ιούλη πέφτουν μακρια...οσον αφορα τα "χοντρα" πχ κουνια καροτσι θα τα κλεισω εφοσον μπορούν να μου τα φέρουν στον 8ο μήνα αλλιως δεν θα τα κλεισω

Δεν το χα σκεφτει αυτο να σου πω την αληθεια,δηλαδη μπορω να τα κλεισω δινοντας προκαταβολη και εξοφλωντας στον 8ο οταν τα φερουν?Παντως λεω να κανω υπομονη μεχρι τη β'επιπεδου τουλαχιστον και μετα βουρρρρρ στα μαγαζια...6 εβδομαδες ειναι αυτες,ελπιζω να περασουν γρηγορα))προς το παρον κανω ερευνα αγορας))):P

εγγυουλες μου τι κανετε??ψιλοχαθηκα λιγο αυτες τις μερες γιατι εχω πολλες ναυτιες κ εμετους κ ημουν ολη μερα ξαπλα...ασε που αρχισαν οι υπνηλιες χτες παρολου την ναυτια ολη μερα κοιμομουν...ευτυχως σημερα ειμαι καπως καλυτερα..

τι οραια που οι περισσοτερες εχετε κανει αυχενικη ευχομαι σε ολες μας καλα αποτελεσματα..ανυπομονω απο βδομαδα να ξαναδω το φασολακι μου να δω χερακια ποδαρακια ματακια μυτουλα πω πω φανταζομαι ποσο θα εχει αλλαξει μεσα σε 2 εβδομαδες...

σημερα πηγα εδωσα αιματολογικες κ ουρα πεμπτη θα βγουν τα αποτελεσματα..παντως κοριτσια εχουμε κ ενα βισμα με ειπε η μικροβιολογος αλλη φορα δεν θα περιμενεις στην ουρα θα ρχεσαι κατευθειαν κ το εκμεταλλευτηκα στο ικα που ηθελα να σφραγισω το βιβλιαριο κ ειχε πολυ κοσμο με το που ειπα αν εχω προτεραιοτητα λογω εγκυμοσυνης κατευθειαν με εξυπηρετησαν χιχιχι

Κοριτσια τους ειδατε τους "πρωταγωνιστες"; Στην αρχη ελεγα να μην το δω για να μην μου μπουν ιδεες κ αρχιζω να βλεπω την γιατρο μου παραξενα.. Τελικα ομως δεν αντεξα και την ειδα! Πως σας φανηκε?? εμενα πολυ ενδιαφερουσα... Δεν συμφωνησα φυσικα κε ολες τις αποψεις.. Αλλα γενικα ειπαν πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και μωράκα !! Τι κάνετε ;

παπάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα.. και εγώ είχα στην αρχή ένα θεματάκι με την πίεση αλλά ήταν ορμονικό όπως μου είπαν.. Επηρρεάζουν τα πάντα αυτές οι αλλάγές στις ορμόνες..

Να κάνω μια ερώτηση έτσι απλά συζήτηση να γίνεται όχι με κάποιο σκοπό. Ποιες από όλες εμάς εδώ μέσα αν έβγαινε όντως κάτι κακό στις εξετάσεις θα τελείωναν το θέμα εγκυμοσύνη και ποιες θα το κρατούσαν? Γιατί εγώ αυτή την εβδομάδα κάνω τυπικά την εξέταση δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι με κακά αποτελέσματα απλά να προετοιμαστώ. Το ξέρω ότι έξω από τον χορώ πολλά τραγούδια λες αλλά έτσι το βλέπω τώρα σε αυτή τι φάση που είμαι. Προφανώς και όλες οι μανούλες θέλουν να φέρουν υγιεί παιδάκια στον κόσμο αλλά????!!!! Ακούω γνώμες λοιπόν!

Εχω ένα αδερφάκι που είναι τώρα 28 χρονών. Εγώ είμαι στα 37. Όταν ήταν 60 ημερών έπαθε μηνιγγίτιδα. Σαν οικογένεια περάσαμε πολλά. Όμορφα, αλλά και πολυ στενάχωρα. Γιατροί, νοσοκομεία... Όμως ο αδερφούλης μου ακόμα και τώρα, μας δίνει μαθήματα ζωής. Είναι μαχητής, πολεμιστής και είναι ευτυχισμένος.. Δίνει αγάπη, χωρίς αντάλλαγμα.. Για μένα, ένα χαμόγελό του είναι σαν να μου χαρίζει τον κόσμο όλο. Δυστυχώς καθώς μεγαλώνει, η κατάστασή του γίνεται πιο δύσκολη, όμως η μάνα μου είναι εκεί. Και εγώ όσο γίνεται. Αν μου πει ο γιατρός οτι το μωρό μου έχει πρόβλημα, φυσικά και θα το κρατούσα. Πρώτον, δεν έχω δικαίωμα να αφαιρέσω μια ψυχή που αποφάσισε για κάποιο σκοπό να έρθει στη ζωή και δεύτερον, θα το παλέψουμε με ΑΓΑΠΗ.

Κοριτσια τους ειδατε τους "πρωταγωνιστες"; Στην αρχη ελεγα να μην το δω για να μην μου μπουν ιδεες κ αρχιζω να βλεπω την γιατρο μου παραξενα.. Τελικα ομως δεν αντεξα και την ειδα! Πως σας φανηκε?? εμενα πολυ ενδιαφερουσα... Δεν συμφωνησα φυσικα κε ολες τις αποψεις.. Αλλα γενικα ειπαν πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.

Ήταν συγκλονιστικό.. Όντως έχει παραγίνει αυτό με τις καισαρικές χωρίς λόγο απο τους γιατρούς

0WNhp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου καλά.

εγκυούλες μου ελπίζω όλες να είστε καλά!!!!!chrysa1982 μου υπομονή θα περάσουν. να ξεκουράζεσαι και να κάθεσαι ξάπλα!!!!

κορίτσια δεν την είδα την εκπομπή θα την δω μέσω ίντερνετ.

τα νέα μου:

πρώτα απο όλα είμαι πολυ ευτυχισμένη: είδα το μωράκι μου, ματάκια,μυτούλα, χεράκια , ποδαράκια, αχ ήταν τέλειο!!!!!τι να πω δεν έχω λόγια. 157 παλμούς το λεπτό!!!!!!!!!!!!!το ζουζουνάκι μου το όμορφο!!!!!!!!!!

δεύτερον είμαι πολύ αγχωμένη: μου έκανε την αυχενική στο ιατρείο του (ενώ δεν το έχω βρει στη λίστα Νικολαϊδη). όπως σας είπα του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά έχω επηρεαστεί με το ιντερνετ. όλοι μου λένε μην αγχώνεσαι δεν θα στην έκανε αν ήταν αλλά θα σκάσω!!!!!marilouu μου του έριξα το μαιευτήριο (γιατρέ μου νόμιζα θα τη κάναμε στο μαιευτήριο - απάντηση : γιατί καλέ? παμε να δούμε το μωράκι μας).

με έψαξε 20 λεπτά, είδαμε αυχενική (0,8mm) και ρινικό. μου ανέλυε ότι έβλεπε.

τι να πώ δεν ξέρω. μου έκανε και την pappA (μου πήρε αίμα), είδα το χαρτί σε ποιο κέντρο θα την πήγαινε (επιτρέπεται να γράψω σε ποιο ?να σας το πω. το έψαξα στο ίντερνετ και είναι καλό). είδα ότι έγραψε και τα αποτελέσματα του υπερήχου(αυχενικής) στο χαρτί της pappA

πωπω θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

SO9Np3.png

Καλημέρα! Ήρθα στη δουλειά και είπα πριν κάνω οτιδήποτε να σας διαβάσω λίγο :)

Brilliant Μπράβο στην οικογένειά σου...είστε υπόδειγμα και για μας που αγχωνόμαστε με μικροπράγματα... Κι εγώ είχα στο οικογενειακό περιβάλλον εμπειρία με εκτρώσεις και είναι απαίσιο πράγμα, ούτε να το σκέφτομαι :(

chrysa1982 Ελπίζω μόλις μπεις στον 4ο μήνα να σου περάσουν τα συμπτώματα!!! Εγώ ήδη νιώθω πολύ καλύτερα, αλλά δεν είναι και πολύ καλό αυτό γιατί τώρα τελευταία τρώω σα γουρούνι... Χτες το απόγευμα έφαγα μια φρυγανιά γιατί ανακατευόμουν, μετά το ρύζι που περίσσεψε από το μαγείρεμα και το βράδυ έφτιαξα και μια πιτσούλα για τον αντρούλη μου και ξανάφαγα :tongue:

anastasiat28 Μην αγχώνεσαι αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου! Εξάλλου σκέψου ότι μπορεί να μην έχει κάνει τα σεμινάρια Νικολαίδη αλλά μπορεί ας πούμε στο Πανεπιστήμιο να είχε μελετήσει το σχετικό μάθημα εμβρυοιατρικής και σε συνδυασμό με την εμπειρία του να είναι αντάξιος!!!

natalia90 Αχ πονεμένη ιστορία τα ψώνια!!! Παιδιά επειδή εμείς μένουμε σε καινούριο σπίτι και δεν είναι πλήρως εξοπλισμένο, έχουμε ένα τόνο έξοδα μπροστά μας... πρέπει να φτιάξουμε πάγκο/τραπέζι στην κουζίνα (γιατί δε θα ταίζω το bebe στην ξύλινη τραπεζαρία!!!), να πάρουμε βιβλιοθήκη/συρταριέρα για να αδειάσουμε τις κούτες του γραφείου, να πάρουμε ένα κρεβάτι για τη μαμά μου αν χρειαστεί να κοιμηθεί εκεί καμιά μέρα + την κούνια του μωρού με ΟΛΑ τα σχετικά, + ότι χρωστάμε μετρητά στον κατασκευαστή!!! Μας βλέπω το Σεπτέμβρη ταπί αλλά αν όλα πάνε καλά με το bebe δε θα με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Καλημερα εγκυουλες!!))Εγω δεν το ειδα,εβλεπα ονειρα εκεινη τη στιγμη..το ειδε ο αντρας μου και σημερα μου τα λεγε;)

Καλημέρα! Ήρθα στη δουλειά και είπα πριν κάνω οτιδήποτε να σας διαβάσω λίγο :)

Brilliant Μπράβο στην οικογένειά σου...είστε υπόδειγμα και για μας που αγχωνόμαστε με μικροπράγματα... Κι εγώ είχα στο οικογενειακό περιβάλλον εμπειρία με εκτρώσεις και είναι απαίσιο πράγμα, ούτε να το σκέφτομαι :(

chrysa1982 Ελπίζω μόλις μπεις στον 4ο μήνα να σου περάσουν τα συμπτώματα!!! Εγώ ήδη νιώθω πολύ καλύτερα, αλλά δεν είναι και πολύ καλό αυτό γιατί τώρα τελευταία τρώω σα γουρούνι... Χτες το απόγευμα έφαγα μια φρυγανιά γιατί ανακατευόμουν, μετά το ρύζι που περίσσεψε από το μαγείρεμα και το βράδυ έφτιαξα και μια πιτσούλα για τον αντρούλη μου και ξανάφαγα :tongue:

anastasiat28 Μην αγχώνεσαι αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου! Εξάλλου σκέψου ότι μπορεί να μην έχει κάνει τα σεμινάρια Νικολαίδη αλλά μπορεί ας πούμε στο Πανεπιστήμιο να είχε μελετήσει το σχετικό μάθημα εμβρυοιατρικής και σε συνδυασμό με την εμπειρία του να είναι αντάξιος!!!

natalia90 Αχ πονεμένη ιστορία τα ψώνια!!! Παιδιά επειδή εμείς μένουμε σε καινούριο σπίτι και δεν είναι πλήρως εξοπλισμένο, έχουμε ένα τόνο έξοδα μπροστά μας... πρέπει να φτιάξουμε πάγκο/τραπέζι στην κουζίνα (γιατί δε θα ταίζω το bebe στην ξύλινη τραπεζαρία!!!), να πάρουμε βιβλιοθήκη/συρταριέρα για να αδειάσουμε τις κούτες του γραφείου, να πάρουμε ένα κρεβάτι για τη μαμά μου αν χρειαστεί να κοιμηθεί εκεί καμιά μέρα + την κούνια του μωρού με ΟΛΑ τα σχετικά, + ότι χρωστάμε μετρητά στον κατασκευαστή!!! Μας βλέπω το Σεπτέμβρη ταπί αλλά αν όλα πάνε καλά με το bebe δε θα με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ!!![/QUOT

Impregnant,ασε και μεις τα ιδια σε κανα 3 μηνο λεμε να μετακομισουμε για να μαστε και πιο κοντα στους δικους μας(τωρα μενουμε 50χλμ μακρια)και προβλεπω οτι θα χουμε παρααααα πολλα εξοδα απο επιπλα δικα μας μεχρι και τα πραγματα του παιδιου..αλλα ενταξει,ολα καλα θα πανε))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...