Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, kate82 είπε:

Σωστά θυμάσαι στο ίδιο Σπίτι είμαστε χαχαχχαχα ,Χριστοφορίδη έχω άλλα πίστεψέ με είναι το ίδιο και οι δύο απλά για να κλείσεις με  Χριστοφορίδη πρέπει να κάνεις τάμα .... Πόσα παγωτινια σε περιμένουν για δύο θα πας?

Έχω 5 γλυκούλια να παγώνουν😀  ποιοτητες 4ΑΑ, 3ΑΑ , 4ΒΒ 4ΑΒ και 5ΑΒ. Εσύ?

με το φτωχό μου μυαλό χωρίς να έχω συζητήσει με τη γιατρό θέλω να  βάλω 2 και yoloooooo ότι θέλει ας γίνει μόνο να είναι για καλό.

βέβαια αν μου πει κάτι άλλο η γιατρός σαφώς θα την ακούσω. Εσύ ποσά θα βάλεις?

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Γειααα!!επιστροφή από τη δουλειά αλλά πολύ πείναααα. Έχασα σχεδόν ένα κιλό όμως:D:D. άντε ως αύριο θα συνεχίσω να προσέχω! Πωπω διάβασα για τα φαγητά που λέγατε και έπαθα σοκ...τα θέλω όλααααα!!

mousoudi άντε τέλεια με την άδεια!!! καλή ξεκούραση τώρα!!!

marilouu καλά τι κορίτσαρος είναι αυτό!!μοντέλο!!! τέλεια και με τα υπόλοιπα όλα καλά είδες!!

και εγώ τρελαίνομαι για ταξίδια: το καλοκαίρι είχα πάει ταιλάνδη γαμήλιο και !τα Χριστούγεννα και ενώ ήμουν έγκυος πήγα Βουδαπέστη, τα είχαμε κλείσει πριν μείνω και μας έδωσε το οκ η γιατρός. Τώρα θα κάνουμε ένα break! αλλιώς δεν μαζεύομαι!!!

kimonandi άντε καλή ξεκούραση και με το καλό η καμπύλη αύριο

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φτιάχνουμε το δωματιακι σιγά σιγα του μπεμπακου και έχει πολυ πλάκα...αλλά δεν ξέρουμε για τον πρωτο καιρο,που θα ειναι δίπλα μας, τι να πάρουμε: καλαθουνα ή λικνο ? τι πιστεύετε οτι βολεύει περισσότερο ?

Carnation μεγαλη σύμπτωση!!! Πάντως το νοσοκομείο normal φαίνεται...πήγα κ για τα μαθηματα ανώδυνου τοκετού κ θηλασμου,όλα οκ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φτιάχνουμε το δωματιακι σιγά σιγα του μπεμπακου και έχει πολυ πλάκα...αλλά δεν ξέρουμε για τον πρωτο καιρο,που θα ειναι δίπλα μας, τι να πάρουμε: καλαθουνα ή λικνο ? τι πιστεύετε οτι βολεύει περισσότερο ?

Carnation μεγαλη σύμπτωση!!! Πάντως το νοσοκομείο normal φαίνεται...πήγα κ για τα μαθηματα ανώδυνου τοκετού κ θηλασμου,όλα οκ...

Κι εγω θα παρω τηλ να κλεισω για τα μαθηματα. Ποση ωρα κρατανε και ποσα ειναι? Μ ε καθησυχαζεις για το νοσοκομειο...

Τι καλα που φτιαχνετε το δωματιακι... εμεις επειδη υπαρχει περιπτωση μετακομισης ακομα δεν ξερω ακομα τι να παρω...

Εγω θα ελεγα λικνο στην καλαθουνα μηπως ζεσταινεται? Δεν ειμαι σιγουρη... Ειχα δει στο internet στο λητω ενα λικνο που ειχε και ροδακια για να το περιφερεις στο σπιτι οπου θελεις και εκανε και κουνια μπελα. Βεβαια απο κοντα δεν το ειδα...

ro0Wp3.png

Λοιπόν τα μαθηματα ολοκληρώνονται σε δυο δίωρα.... Πληρώνεις συνολικά 10 ευρώ....στο πρωτο δίωρο κανεις ανώδυνο τοκετό(δε με ενθουσίασε πολυ) αλλά στο δεύτερο δίωρο μαθαίνεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για θηλασμο κ περιποίηση βρέφους... Πρεπει να πάρεις τηλ να κλείσεις θέση όμως. Αν θες σου στέλνω σε πμ το τηλέφωνο του μαιευτικου τμήματος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

λικνο θα παρω,η κουνια δε χωραει στο δωματιο μου!η καλαθουνα μου φαινεται προχειρη και νομιζω θα σκαει το μωρο!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν τα μαθηματα ολοκληρώνονται σε δυο δίωρα.... Πληρώνεις συνολικά 10 ευρώ....στο πρωτο δίωρο κανεις ανώδυνο τοκετό(δε με ενθουσίασε πολυ) αλλά στο δεύτερο δίωρο μαθαίνεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για θηλασμο κ περιποίηση βρέφους... Πρεπει να πάρεις τηλ να κλείσεις θέση όμως. Αν θες σου στέλνω σε πμ το τηλέφωνο του μαιευτικου τμήματος...

Αχχ τελεια ευχαριστω πολυ! Μου το εχει δωσει ο ντοκτορ αλλα δεν αξιωθηκα ακομα. Θα παρω ομως.

kimomandi καλα αποτελεσματα αυριο στην καμπυλη

ro0Wp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τα καλά σας λογακια κ για τη θετική σας ενέργεια!!!είστε γουρλουδες!!!!τέλος!!!

Ziu zitsu είναι μεγαλουτσικη η Μπέμπα μας μου είπε μπορεί οταν τη γεννησω με το καλο να μας βγει πανω απο 3500!!!αν συνεχισει να μεγαλώνει έτσι κι εγω φτασω μεχρι τελους την εγκυμοσυνη είναι σιγουρο

Ziuzitsu πολυ καλό φαίνεται το λικνο...κ απ οτι κατάλαβα στην τιμή ειναι κ το στρώμα, μόνο σεντονακια χρειάζεσαι...στα υπόψη σίγουρα...ευχαριστώ πολυ...

Ναι μ αυτο το σκεπτικο κατεληξα κι εγω σ αυτο... Και σεντονια δεν ξερω αν θα παρω μικρα για λικνο ή θα διπλωνω αυτα για την κουνια.

bdf4p3.png

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τα καλά σας λογακια κ για τη θετική σας ενέργεια!!!είστε γουρλουδες!!!!τέλος!!!

Ziu zitsu είναι μεγαλουτσικη η Μπέμπα μας μου είπε μπορεί οταν τη γεννησω με το καλο να μας βγει πανω απο 3500!!!αν συνεχισει να μεγαλώνει έτσι κι εγω φτασω μεχρι τελους την εγκυμοσυνη είναι σιγουρο

Α ρε μια κοριτσαρα που θα κανεις!!!

Εμεις την Τριτη θα παμε να δουμε τον τσακι-τσαν μας!!

Ο Κ τι πλακα ειχε σημερα... Κατι λεγαμε για την μικρη κ του λεω:βρε την ατιμη!! Και παρεξηγηθηκε! Μου λεει δεν ειναι ατιμη, τιμια ειναι!!!

Τα πηρε ο πατερας...

bdf4p3.png

Ναι τα σεντονακια δεν ειναι κ απαραίτητα....Κ βλέπω οτι δε χρειάζεσαι κ πάντα, ειναι μαλακό το τριγύρω ύφασμα...αλλα με κουνουπιέρα, που θα ναι καλοκαιράκι κ θα χει κουνούπια, τί κάνεις ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...