Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

δεν κάνεις διέγερση με φάρμακα πας με φυσικό κύκλο ;εγώ να ξέρεις πολύ άγχος έχω 

Ποιός,που,πότε?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμμμ... εχω την εντυπωση οτι πεφτει Σαββατο... χμμμ... (πλακα πλακα δεν ηξερα γιαυτο ρωτησα... Σαββατο????... ξενερωμα...)

Το Πασχα του 2011? (τωρα ειναι το πραγματικο ανεκδοτοοοοο!)

Διαφημίσεις

Ντοιιινννγγκγκκκκκκκ! Λαθος απαντηση!

Ειπα τι μερα!!!!! Κυριακηηηη καλε! χοχοχοοχχο

9

Τα ονοματα τους?

έλα το'χω: Κλειώ Καλλιόπη Ευτέρπη Τερψιχόρη Μελπομένη Θάλεια Ερατώ Ουρανία Πολύμνια....

Ποιος ήταν ο Ιόλαος; (έλα ευκολάκι)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ένας βλαμένος που άμα περνούσες από το στενό που την είχε στήσει κατά την αρχαιότητα, την είχες βάψει!!! Σου'κανε τα κόκκαλα μπλέ μαρέ σε μπέν μαρί...οχι, σε έαν κρεβάτι σε έκανε τιραμόλα ....χιχι

Τί είναι η Δίρφη;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ανδρεας Φουρας ειναι τωρα, αλλα οι μονομάχοι για τον Δήμο της Πάτρας την Κυριακή είναι οι Δημήτρης Κατσικόπουλος και Γιάννης Δημαράς.

Ποιου δημιουργημα ειναι "Η Αλικη στη χωρα των θαυματων"?

ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Ματθαίος....

Ποιός είναι ο προστάτης των οδηγών;(μου άρεσε αυτή η ερώτηση)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...