Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , kate82 είπε:

Μια χαρά είσαι σίγουρα προχωραςςςς

Βγήκαν και οι αιματολογικές e2 262 ,lh 29 prg 0.05 άντε να δω τι θα με πουν αν και είμαι σίγουρη ότι θα πάω Ιούνιο 

Όλα θα πάνε καλά αυτό να σκέφτεσαι ,πόσο το είχες φτάσει ?

Δεν έχω ιδέα, δε μου μετρησε ποτέ τίποτα, ούτε καν ωοθηλάκια πριν την ωοληψία.. Κάποια στιγμή ρώτησα τη βοηθό του σε έναν υπέρηχο αν είναι πάνω από 12, και μου είπε ναι και τριζωνικό. Τώρα πόσο ήταν ακριβώς δεν έχω ιδέα.. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!

Nefeli η καισαρική δεν επηρεάζεται από την πίεση του ματιού. Αν υπάρχει δεν συνίσταται ο φ.τ. απ' ότι ξέρω. Εγώ θα έλεγα να την κάνεις όταν μπεις στην 36-37 εβδομάδα γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται.

Εγώ θα κάνω βυθοσκόπηση γιατί έχω κάνει λέιζερ. Αλλά γενικά και όποια έγκυος έχει μυωπία πρέπει να κάνει βυθοσκόπηση κατά τον γιατρό μου.

Isis έκανα εξέταση για το ασβέστιο μαζί με τις εξετάσεις του μήνα γιατί δεν έπαιρνα χαπάκι. Τους πρώτους μήνες ήταν οκ οπότε δεν χρειαζόταν. Τώρα έπεσε και παίρνω χαπάκι οπότε δεν ξανακάνω εξέταση γι αυτό.

Και εγώ έχω που και που τη μέση μου και το βράδυ ο ύπνος έχει γίνει αφόρητος. Σηκώνομαι κάθε δύο ώρες για τουαλέτα και πίνω 3-4 ποτήρια νερό γιατί σκάω...

Άντε κορίτσια ήρθε και ο Μάιος! Πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός. Πότε ήταν Νοέμβριος που όλες πρωτομάθαμε την εγκυμοσύνη μας. Τότε σκεφτόμουν τον χρόνο που είχα μπροστά μου και μου φαινόταν αιώνας...

Τέλειος καιρός σήμερα! Εκμεταλλευτείτε τις βολτίτσες σας! ;)

Καλή εβδομάδα!

Διαφημίσεις

και εμενα ο γυναικολογος δεν μου ειχε πει τιποτα, τα διαβασα στις οδηγιες του φαρμακα, ειδικα με το μαγνησιο (τροφοκαρτ) θελει 3 ωρες διαφορα, το γραφει το προσπεκτους του μαγνησιου!

ωστε κ εσυ τα ιδια με τα ρουχα...κ τα διδυμακια σου..

Αυτό για τους περιορισμούς του ασβεστίου δεν το ήξερα!!!:shock:

εγω θα το φοραγα κ ας πεταγε η κοιλια, απο ο,τι εχω καταλαβει δεν πρεπει να ειναι κ πολυ μεγαλη η κοιλιτσα σου. πονους στην πυελικη περιοχη εχω κ εγω που κ που. Ανοιγει η λεκανη (μαλακωνουν οι συνδεσμοι) για να ετοιμαστει για τον τοκετο. ειπα για τα ποδια επειδη ειπες για προσαγωγους που ειναι στο πανω εσω μερος των μηρων, εννοεις πιο ψηλα μαλλον...

προσεχε πολυ με τις δουλειες!!! πχ η ηλεκτρικη σκουπα ειναι απο τα πρωτα που μου ειπε να κοψω ο γιατρος μου. τωρα πια βεβαια ουτε ορθια δεν μπορω να μεινω για πολυ ωρα. τι ορθια? ουτε καθιστη δεν μπορω να μεινω για πολυ ωρα. θελω να παω να ξαπλωσω!!!

Υπομονη υπομονη...η καθεμια με τα προβληματακια μας, το φαγσμε το γσιδαρο. Παλι καλα να λεμε πουβεχουμε μονο αυρα κ τα μωρακια μας μεγαλωνουν...φτου φτου...εγω κ δουλεθες κανω κανονικα σλλα αργαααααα κ με πολλααααασσ διαλειμματα. Κι αποφευγω τα extreme. Πχ δε θα ανεβω στα ντουλαπια να τα καθαρισω....θα κανω μονο τα απεξω. Κι εγω εχω μια βαφτιση τηνκυριαξη κ δεν ξερω τι να βαλω....εχω ενα φορεμα αλκα εφαρμοζει στην κοιλια κ πεταγεται..ως τωρα δεν εχω παρει ρουχα εγκυμοσυνης, εχω βολευτει με κοκαν,μπλουζοφορεματα που ηταν φαρδουτσικα κ μπλουζες χαχολικες...τωρα...η θα παω μηπως βρω κανενα αερατο καλοκαιρινο ή θα βαλω αυτο κ ας πεταει η κοιλιτσα...

Γεια σας κοριτσια εμεις αυριο επιτελους εχουμε υπερηχο μετα απο 2 μιση μηνες θα δω την μικρη μου!!η εγκυμοσυνη μου φαινεται ολο και πιο δυσκολη οσο περναει ο καιρος!!ειμαι γεματη ερωτησεις για το αυρίανο ραντεβου καί αμετρητα προβληματα!!φιλια πολλα απο εμενα!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

εγω θα το φοραγα κ ας πεταγε η κοιλια, απο ο,τι εχω καταλαβει δεν πρεπει να ειναι κ πολυ μεγαλη η κοιλιτσα σου. πονους στην πυελικη περιοχη εχω κ εγω που κ που. Ανοιγει η λεκανη (μαλακωνουν οι συνδεσμοι) για να ετοιμαστει για τον τοκετο. ειπα για τα ποδια επειδη ειπες για προσαγωγους που ειναι στο πανω εσω μερος των μηρων, εννοεις πιο ψηλα μαλλον...

προσεχε πολυ με τις δουλειες!!! πχ η ηλεκτρικη σκουπα ειναι απο τα πρωτα που μου ειπε να κοψω ο γιατρος μου. τωρα πια βεβαια ουτε ορθια δεν μπορω να μεινω για πολυ ωρα. τι ορθια? ουτε καθιστη δεν μπορω να μεινω για πολυ ωρα. θελω να παω να ξαπλωσω!!!

Όρθια;;;; Με τίποτα λέμε!! Γενικά δεν μπορώ ούτε κι εγώ.

Κ έχω αγχωθεί γιατί κάποιες γυναίκες αντέχουν μέχρι τέλους.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια εμεις αυριο επιτελους εχουμε υπερηχο μετα απο 2 μιση μηνες θα δω την μικρη μου!!η εγκυμοσυνη μου φαινεται ολο και πιο δυσκολη οσο περναει ο καιρος!!ειμαι γεματη ερωτησεις για το αυρίανο ραντεβου καί αμετρητα προβληματα!!φιλια πολλα απο εμενα!!

Γιατί 2,5 μήνες;

Εννοείται ότι όσο περνάει ο καιρός ζορίζει η κατάσταση.

Από εδώ κ πέρα είναι το πιο δύσκολο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

καλημέρα στην όμορφη παρεούλα!!!

καλοκαίρι εεεε????

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

τι κάνετε??

εγώ εδώ με βήχα , πήρα 2 μέρες τα εισπνεόμενα αλλα δουλειά δεν έγινε!!Στα βρογχικά θέλει τουλάχιστον 15 μερες θεραπεία είπε ο ντόκτορ!!!

έχω να κοιμηθώ τουλάχιστον 10 μέρες σαν άνθρωπος!πολύ ταλαιπωρία!!

βάφουμε και το σπίτι, μαζεύω και ντουλάπες.....όλα μαζί!!!!:rolleyes:

lila απόλαυσε τον υπέρυχο λοιπόν σήμερα και περιμένουμε νέα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα κοριτσακια και καλο μηνα να εχουμε!! Περαστικα στις αρρωστουλες και υπομονη... Τωρα που μπηκε η ανοιξη για τα καλα πιστευω θα συνελθουμε ολες!! Εγω εχω ξεπατωθει στις δουλειες, τελος της βδομαδας θα βαψουμε το μισο σπιτι κι απο την επομενη ξεκιναω γενικη ελπιζοντας μεχρι τα μεσα Ιουνιου να ειμαστε εντελως ετοιμοι!! Εχω ανησυχησει λιγο γιατι νομιζω οτι εχω συσπασεις, κυριως το βραδυ, και γιατι μου ειπε και η μαμα μου και η πεθερα μου οτι η κοιλια μου φαινεται πολυ χαμηλα... Ξερω οτι ολα αυτα ειναι απο την κουραση αλλα δε θελω να γεννησω πριν την ωρα μου! Γιατρο εχω την αλλη εβδομαδα οποτε θα μου πει αν ειναι κατι σοβαρο!

Ρε κοριτσια γιατι δεχεστε ετσι αψηφιστα την καισαρικη; Ο τοκετος ειναι η πιο φυσιολογικη διαδικασια αλλα ειναι χρονοβορα και κυριως δε βολευει τους γιατρους! Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα παμε σα προβατα για σφαγη!!!! Ψαξτε το λιγο πριν καταληξετε στην καισαρικη, παρτε και δευτερη γνωμη... Δεν ειναι ολα τα προβληματα τοσο σοβαρα ωστε να δικαιολογουν καισαρικη!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρα στην όμορφη παρεούλα!!!

καλοκαίρι εεεε????

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

τι κάνετε??

εγώ εδώ με βήχα , πήρα 2 μέρες τα εισπνεόμενα αλλα δουλειά δεν έγινε!!Στα βρογχικά θέλει τουλάχιστον 15 μερες θεραπεία είπε ο ντόκτορ!!!

έχω να κοιμηθώ τουλάχιστον 10 μέρες σαν άνθρωπος!πολύ ταλαιπωρία!!

βάφουμε και το σπίτι, μαζεύω και ντουλάπες.....όλα μαζί!!!!:rolleyes:

lila απόλαυσε τον υπέρυχο λοιπόν σήμερα και περιμένουμε νέα!!!

περαστικά σου και υπομονή ελπίζω να περάσει σύντομα!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και καλο μηνα να εχουμε!! Περαστικα στις αρρωστουλες και υπομονη... Τωρα που μπηκε η ανοιξη για τα καλα πιστευω θα συνελθουμε ολες!! Εγω εχω ξεπατωθει στις δουλειες, τελος της βδομαδας θα βαψουμε το μισο σπιτι κι απο την επομενη ξεκιναω γενικη ελπιζοντας μεχρι τα μεσα Ιουνιου να ειμαστε εντελως ετοιμοι!! Εχω ανησυχησει λιγο γιατι νομιζω οτι εχω συσπασεις, κυριως το βραδυ, και γιατι μου ειπε και η μαμα μου και η πεθερα μου οτι η κοιλια μου φαινεται πολυ χαμηλα... Ξερω οτι ολα αυτα ειναι απο την κουραση αλλα δε θελω να γεννησω πριν την ωρα μου! Γιατρο εχω την αλλη εβδομαδα οποτε θα μου πει αν ειναι κατι σοβαρο!

Ρε κοριτσια γιατι δεχεστε ετσι αψηφιστα την καισαρικη; Ο τοκετος ειναι η πιο φυσιολογικη διαδικασια αλλα ειναι χρονοβορα και κυριως δε βολευει τους γιατρους! Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα παμε σα προβατα για σφαγη!!!! Ψαξτε το λιγο πριν καταληξετε στην καισαρικη, παρτε και δευτερη γνωμη... Δεν ειναι ολα τα προβληματα τοσο σοβαρα ωστε να δικαιολογουν καισαρικη!!!

Μην κουράζεσαι τόσο κάνε της δουλείες σου αλλα πιο χαλαρά και μην αφήνεις κανέναν να σε ανχώνει ο καθένας λέει το δικό του και εμένα μου έλεγαν χίλια δυο τέτοια και πήγα με ψυχολογία σήμερα στην γιατρό περιμένοντας να ακούσω άσχημα νέα φυσικά ήταν όλα καλά!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κορίτσια πρίν λίγο γύρισα απο την γιατρό μου όλα υπέροχα μέτρησε το αμνιακό υγρό έκανε μέτρηση τραχήλου και είδαμε λιγάκι και την μπέμπα την πλάτη της δηλαδή και τα ποδαράκια της...έχει προσωπικότητα το κορίτσι μου σπίτι δεν σταματάει να γυρίζει και εκεί καθόταν ακίνητη με το κεφάλι προς τα κάτω και με την πλάτη γυρισμένη,τι να πώ δεν μου έκανε την χάρη αλλά είναι καλά αυτό έχει σημασία!η μπέμπα είναι 1550 γραμμάρια και 40 εκατοστά και εγώ +12 κιλά!!!Αυτό που ήθελα να πώ σε όλες το έγραψα και στην νεφέλη αλλά θα το επαναλάβω μην αφήνεται κανέναν να σας επηρεάζει για οτι αμφιβολία έχετε καλέστε τον γιατρό σας μην ρωτάτε τρίτους,εγώ πήγα με βαριά ψυχολογία σήμερα στην γιατρό περιμένοντας να ακούσω άσχημα νέα γιατί οι γύρω μου έλεγαν οτι όλα αυτά που έχω δεν είναι φυσιολογικά δηλαδή συσπάσεις,πόνοι κλπ και μάλιστα ήταν σίγουροι όλοι οτι θα γεννήσω πρόωρα φυσικά διαψεύστηκαν και όλα είναι υπέροχα και εγώ πήρα το μάθημα μου!!!!!αυτά απο εμάς!!φιλιά

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Πως ειναι όλες οι κοιλίτσες??? εμείς τελειώσαμε την αντιβίωση και ευτυχώς το μόνο που έχει μείνει ειναι μια βραχνάδα στη φωνή...

Το βασικό πρόβλημα όμως ειναι οτι δεν μπορώ να καθίσω πολλή ώρα σε καρέκλα ή καναπέ γιατί ο μπέμπης δυσανασχετεί και κλωτσάει παρά πολύ... Υποθετικά βγαίνω σε άδεια στις 13 του μήνα, αλλα θα δουλέψω σίγουρα μεχρι τέλος Μαΐου...

Δουλίτσες εγώ κάνω ακόμα αλλα τα βασικά.. Σιδέρωμα, μαγείρεμα, στρώσιμο κρεβατιού, άπλωμα, ξεσκόνισμα... Μόνο σκούπα αποφεύγω να βάζω.. Ευτυχώς μάζεψε ο άντρας μου τα χαλια και θα χρησιμοποιώ την απλή σκούπα...

Την άλλη Παρασκευή εχουμε γιατρό και ανυπομονώ να δω το μπεμπακο!!!

Πως περνάει ο καιρός???

Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια.Εχω μερες να μπω κι εγω.Περαστικα στις αρρωστουλες.Lila μου μεγαλωσατε πολυ.μπραβο σας.με το καλο κοπελα μου.εμεις εδω στον αγωνα του σπιτιου οπως πολλες αλλωστε.Βαψαμε τα παιδικα.φτιαξαμε το καινουριο δωματιο της κορης μου και αρχισαμε και του μπεμπη.αφου παλεψαμε και τις ντουλαπες μας εχουν μεινει τα διακοσμητικα περισσοτερο και να βαλουμε και την κουνια,αλλα αυτη λιγο αργοτερα.Παραλληλα εχει φορτωσει και πολυ η δουλεια και πραγματικα κοριτσια σερνομαι απο την κουραση.Οι συσπασουλες καλα κρατουν κι αυτες.Πεμπτη εχω γιατρο να δουμε τον πιτσιρικο!Ρε κοριτσια παντως πολλα νευρα και δεν ειναι απο τον θυροειδη τελικα.μια χαρα ηταν οι εξετασεις.Αντε να δουμε βραζουν οι ορμονες λεμεεεε....

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κορίτσια πρίν λίγο γύρισα απο την γιατρό μου όλα υπέροχα μέτρησε το αμνιακό υγρό έκανε μέτρηση τραχήλου και είδαμε λιγάκι και την μπέμπα την πλάτη της δηλαδή και τα ποδαράκια της...έχει προσωπικότητα το κορίτσι μου σπίτι δεν σταματάει να γυρίζει και εκεί καθόταν ακίνητη με το κεφάλι προς τα κάτω και με την πλάτη γυρισμένη,τι να πώ δεν μου έκανε την χάρη αλλά είναι καλά αυτό έχει σημασία!η μπέμπα είναι 1550 γραμμάρια και 40 εκατοστά και εγώ +12 κιλά!!!Αυτό που ήθελα να πώ σε όλες το έγραψα και στην νεφέλη αλλά θα το επαναλάβω μην αφήνεται κανέναν να σας επηρεάζει για οτι αμφιβολία έχετε καλέστε τον γιατρό σας μην ρωτάτε τρίτους,εγώ πήγα με βαριά ψυχολογία σήμερα στην γιατρό περιμένοντας να ακούσω άσχημα νέα γιατί οι γύρω μου έλεγαν οτι όλα αυτά που έχω δεν είναι φυσιολογικά δηλαδή συσπάσεις,πόνοι κλπ και μάλιστα ήταν σίγουροι όλοι οτι θα γεννήσω πρόωρα φυσικά διαψεύστηκαν και όλα είναι υπέροχα και εγώ πήρα το μάθημα μου!!!!!αυτά απο εμάς!!φιλιά

Μπράβο lila!!!! Τι καλα που είδες επιτέλους τη μπουμπούκι σου!!! Και εμένα μου λένε διαφορά για να με φοβίσουν αλλα ο μπέμπης ειναι σούπερ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...