-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , Souri είπε:
Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;;
Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό.Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω..δεν κάνεις διέγερση με φάρμακα πας με φυσικό κύκλο ;εγώ να ξέρεις πολύ άγχος έχω
-
Cafe Μάϊος 2009
-
Θέματα
-
- 13.348 απαντήσεις
- 1.351.426 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.951 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.298.070 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 524.837 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 161.021 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.348 απαντήσεις
- 1.351.438 εμφανίσεις
-
- 106 απαντήσεις
- 6.037 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 356 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 300 εμφανίσεις
-
- 2.823 απαντήσεις
- 178.367 εμφανίσεις
-
Ανταλλαγή gonal 900 ή αγορά
Από ELENA2011, in Πουλάω διάφορα για γονείς/ενήλικες (ΟΧΙ ρουχα παπουτσια)
- 0 απαντήσεις
- 64 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 363 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4 5
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 60 απαντήσεις
- 7.416 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 338 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 297 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα