Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Jo δεν εχω παρει τελικη αποφαση ακομα...μαλλον λητω.απλα σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα στο δημοσιο....γι αυτο ρωταω για το ελενα.... εσυ τλκ το απερριψες το ελενα!??

Εγω κοριτσια τελικα στο Ελενα, βρηκα και γιατρο. Μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενη. Βεβαια βοηθαει και το γεγονος οτι δουλευει εκει ξαδερφη του αντρα μου και με εχει συστησει σε ολους και με προσεχουν ιδιαιτερα :P μεσολαβει για φυσιολογικο τοκετο και τετοια!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσαι είστε πολύ τυχερές που μπορείτε να διαλλέξετε μαιευτήριο και γιατρό ανάμεσα σε πολλές επιλογές!!Εμάς εδώ οι επιλογές μας είναι μετρημένες!!Ή στο δημόσιο νοσοκομείο,που έχει δύο γυναικολόγους ή στην μία ιδιωτική κλινική που έχουμε και εκεί νομίζω έχει τρεις γιατρούς!Την πρώτη φορά γέννησα στο νοσοκομείο και έφαγα μια ωραιότατη καισαρική...αυτή τη φορά πάω για φυσιολογικό και αυτό μόνο σε ιδιωτική κλινικη μπορώ να το κάνω...οι άλλοι γιατροί δεν αναλαμβάνουν.Ο γιατρός που έχω τώρα κάνει vbac,αλλα δεν μου τα λέεει και πολύ καλά...περιμένουμε λεει μέχρι 40 μόνο εβδομάδες και προς το τέλος ελέγχουμε και το πάχος της μήτρας στο σημείο της τομής για να δούμε αν αντέχει για φυσιολογική γέννα!Το θέμα είναι βέβαια πως έτσι και στο τέλος μου σκάσει καισαρική πάλι θα ναι πολύ δύσκολα μιας και θα ειναι συν 1000 ευρώ!Γύρω στα 3.500? δηλαδή....!Είπα να περάσουμε την αυχενική και τη β επιπέδου να δούμε πως όλα πάνε καλά και μετά να κάνω αυτή την κουβέντα μαζί του!Θέλω τόσο πολύ να καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά που σκέφτομαι αν δω τα σκούρα να πάω Αθήνα τελευταία στιγμή!Όλο και κάποιος θα με αναλάβει εκεί!

5cPOp3.png

Κορίτσαι είστε πολύ τυχερές που μπορείτε να διαλλέξετε μαιευτήριο και γιατρό ανάμεσα σε πολλές επιλογές!!Εμάς εδώ οι επιλογές μας είναι μετρημένες!!Ή στο δημόσιο νοσοκομείο,που έχει δύο γυναικολόγους ή στην μία ιδιωτική κλινική που έχουμε και εκεί νομίζω έχει τρεις γιατρούς!Την πρώτη φορά γέννησα στο νοσοκομείο και έφαγα μια ωραιότατη καισαρική...αυτή τη φορά πάω για φυσιολογικό και αυτό μόνο σε ιδιωτική κλινικη μπορώ να το κάνω...οι άλλοι γιατροί δεν αναλαμβάνουν.Ο γιατρός που έχω τώρα κάνει vbac,αλλα δεν μου τα λέεει και πολύ καλά...περιμένουμε λεει μέχρι 40 μόνο εβδομάδες και προς το τέλος ελέγχουμε και το πάχος της μήτρας στο σημείο της τομής για να δούμε αν αντέχει για φυσιολογική γέννα!Το θέμα είναι βέβαια πως έτσι και στο τέλος μου σκάσει καισαρική πάλι θα ναι πολύ δύσκολα μιας και θα ειναι συν 1000 ευρώ!Γύρω στα 3.500? δηλαδή....!Είπα να περάσουμε την αυχενική και τη β επιπέδου να δούμε πως όλα πάνε καλά και μετά να κάνω αυτή την κουβέντα μαζί του!Θέλω τόσο πολύ να καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά που σκέφτομαι αν δω τα σκούρα να πάω Αθήνα τελευταία στιγμή!Όλο και κάποιος θα με αναλάβει εκεί!

Άννα, σίγουρα θα σε αναλάβουν, έχει πολλούς καλούς γιατρούς vbac εδώ, αρκεί να έχεις εντοπίσει έναν-δυο λίγο πιο πριν. Αλλά γιατί συν 1000 ευρώ; Εγώ είδα ότι τελικά επειδή οι περισσότερες γυναίκες πια είναι ενημερωμένες και απαιτούν φυσιολογικό τοκετό αν όλα πηγαίνουν καλά, εδώ τα ιδιωτικά μαιευτήρια όλα έχουν εξισώσει τιμές φυσιολογικού και καισαρικής, ώστε να είναι το ίδιο (φυσικά προς τα πάνω εξίσωσαν τον φυσιολογικό για να κοστίζει το ίδιο με την καισαρική, όχι που θα έχαναν κέρδη!).

Σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεσαι, αλλά όπως και να εξελιχθούν σημασία έχει να έχεις το μωράκι σου σώο στην αγκαλιά σου.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμένα πάλι την προηγούμενη φορά που πηγα μου το πέταξε κ για καισαρική !! Μου είπε στις υποβοηθούμενες εγκυμοσύνες (εξωσωματικές) είναι πιο ασφαλεις οι καισαρικές βέβαια λέει είσαι μικρή (26) οπότε αν σου έρθουν πόνοι φυσιολογικά τότε θα γεννήσεις έτσι!! Όπως κ να έχει θέλω να γεννησω φυσιολογικά αλλά δεν θα ρισκαρω όταν έρθει εκείνη ή ώρα θα ακολουθησω τις οδηγίες του για να έρθει το μωρακι μου υγιέστατο!! Κ πιστεύω ότι όλες αυτό θέλουμε με οποίον τρόπο κ αν έρθει..

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσια,

μπικα γρηγορα να σασ πω πως πηγα στον γιαρο και μου ειπε ολα καλα. θα παω στσ διακοπες μου ησηχη και θα ξαναπαω στις 11 αυγοστου. Το μπεμπακι χωρευε στην κοιλια μου. Η κοιλια μου εγινε μεγαλη και πια δεν μπορω να την κριβω στην δουλεια ολοι με ρωανε εαν ειμαι εγκυος.

Δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νεα σας γιατι γραψατε πολλα απο το πρωι. Τωρα που θα παω στην Ελλαδα να δω που θα βρω ιντερνετ.

Καπου διαβασα Βαλεντινα μου που σου ειπε ο γιατρο να κανεις προληπτικα την αμνυοπαρακενηση και παει λεγωντας. Συνηθως αυτο το κανες εαν η αυχενικη δειξει κατ ανησυχητικο. Το να κανεις την αμνυοπαρακεντηση δεν συνηστατε προληπτικα γιατι υπαρχει μικρο ποσοστο να μολυνει και να προκαλεσει και μια αποβολη. Βεβαια η πιθανοτητα ειναι παρα πολυ μικρη. Ρωτα τον γιατρο σου εαν πιστευει οτι πρεπει να το κανεις. Θα το εκανα εαν ειχα ιστορικο η ημουν πανω απο 40 αλλα εαν ειναι η τελεια αυχενικη δεν καταλαβαινω τι μπορει να πρημενει. Ρωτα τον να σου ξηγησει

Φιλακια κοριτσια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Θεανώ μου συγχαρητήρια στο ζουζουνακι σου το ζωηρο!! Τωρα ησύχασε κ απόλαυσε την κοιλιτσα σου να μεγαλώνει!! Ε πες το κ εσύ στην δουλεια τι περιμένεις? Στον τρίτο μπαίνεις!! Ποτέ φεύγεις? Θα σε χάσουμε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Σήμερα πήγαν όλα καλά , η αυχενική ήταν 2 αλλά με βάση και την ηλικία μου(27) είναι πολύ καλό μου είπαν. Οι εξετάσεις αίματος θα βγουν την Παρασκευή. Είναι φοβερό το πόσα βλέπεις στο μωρό χεράκια,ποδαράκια, εγκέφαλος, καρδιά (τα πάντα μέσα σε αυτήν κυκλοφορία κλπ), τον πλακούντα, τον ομφάλιο, το στομάχι του ακόμα και το ρινικό του οστό(οπού παίζει και ρόλο στην συγκεκριμένη εξέταση να είναι ορατό). Όλα πολύ καλά θα με δει τώρα 4/8 απλά προληπτικά και β'επιπέδου αρχές Σεπτέμβρη. Εγώ θα γεννήσω στο Αττικό όπου και εκεί παρακολουθούμε. Η άδεια μου συνεχίζετε για την μέση μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπραβο κοριτσια για τα αποτελεσματα σας!!! Πολυ θετικο και αισιοδοξο να ακουμε καθε φορα ωραια νεα!!! Αντε και στα επομενα νινακια που εχουν σειρα για αυχενικη!!! Ηδη ξεκινησαν και τα ραντεβου για β επιπεδου! Προχωραμε ακαθεκτες κοριτσια!!!!!

HmwTp3.png

Τι καλα νεα για ολα τα κοριτσια!! Μπραβο!! Αχ εγω μεθαυριο περιμενω τις αιματολογικες της αυχενικης για να βγουν τα ποσοστα. Και θα κλεισουμε ραντεβου για β επιπεδου. Αυτη ποτε γινεται;; γυρω στην 20η;

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,

μπικα γρηγορα να σασ πω πως πηγα στον γιαρο και μου ειπε ολα καλα. θα παω στσ διακοπες μου ησηχη και θα ξαναπαω στις 11 αυγοστου. Το μπεμπακι χωρευε στην κοιλια μου. Η κοιλια μου εγινε μεγαλη και πια δεν μπορω να την κριβω στην δουλεια ολοι με ρωανε εαν ειμαι εγκυος.

Δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νεα σας γιατι γραψατε πολλα απο το πρωι. Τωρα που θα παω στην Ελλαδα να δω που θα βρω ιντερνετ.

Καπου διαβασα Βαλεντινα μου που σου ειπε ο γιατρο να κανεις προληπτικα την αμνυοπαρακενηση και παει λεγωντας. Συνηθως αυτο το κανες εαν η αυχενικη δειξει κατ ανησυχητικο. Το να κανεις την αμνυοπαρακεντηση δεν συνηστατε προληπτικα γιατι υπαρχει μικρο ποσοστο να μολυνει και να προκαλεσει και μια αποβολη. Βεβαια η πιθανοτητα ειναι παρα πολυ μικρη. Ρωτα τον γιατρο σου εαν πιστευει οτι πρεπει να το κανεις. Θα το εκανα εαν ειχα ιστορικο η ημουν πανω απο 40 αλλα εαν ειναι η τελεια αυχενικη δεν καταλαβαινω τι μπορει να πρημενει. Ρωτα τον να σου ξηγησει

Φιλακια κοριτσια

Τελεια το μπεμπακι!!Θεανώ μου το είπε μόνο για την ηλικία τίποτα ανησυχητικό δεν είδε. Θα πάρω και το αίμα Παρασκευή. Σκέφτομαι να μην την κανω αν και το αίμα είναι οκ!!! Είναι μεγάλο ρίσκο και θα είναι κρίμα να αποβληθεί από δική μου παρέμβαση χωρίς λογο

AoL1p3.png

Τι καλα νεα για ολα τα κοριτσια!! Μπραβο!! Αχ εγω μεθαυριο περιμενω τις αιματολογικες της αυχενικης για να βγουν τα ποσοστα. Και θα κλεισουμε ραντεβου για β επιπεδου. Αυτη ποτε γινεται;; γυρω στην 20η;

Και γω Παρασκευή τις παίρνω για β επιπέδου δεν καταλήξαμε. Είπαμε να τα πούμε σε ένα μήνα θα είμαι 17η βδομάδα πρώτα ο θεος

AoL1p3.png

Καλημερα μελλουσες και νυν μανουλες και απο μενα! Ξεκινω με τις συστασεις...

Ειμαι η Ελένη ετων 33 σχεδον και οπως βλεπετε ξαγρυπναω! Χαχαχα Κοιμομουν μα τωρα δεν εχω υπνο... Εχω ηδη ενα κοριτσακι σκετη ζουζουνα 3 ετων που με εχει τρελανει και τωρα ειμαι παλι εγκυος ακριβως 12 εβδομαδων. ΠΗΤ εχω 13/1/2016 αλλα επειδη θα κανω καισαρικη θα γεννησω 27-28 Δεκεμβρη. Ολα καλα με το μπεμπεκι μεχρι στιγμης και Πεμπτη εχω αυχενικη. Ειχα καμποσες αναγουλες τωρα ειμαι ευτυχως πολυ καλυτερα.

Ζω στη Θεσσαλονικη και θα γεννησω στον Αγιο Λουκα στο Πανοραμα για οσες ειναι απο εδω και γνωριζουν.

Εχετε γραψει ηδη πολλα αλλα θα προσπαθησω να σας μαθω! Πολλα φιλακια για τωρα και με το καλο ολα τα μπεμπακια μας!! 😘😘😘

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα μελλουσες και νυν μανουλες και απο μενα! Ξεκινω με τις συστασεις...

Ειμαι η Ελένη ετων 33 σχεδον και οπως βλεπετε ξαγρυπναω! Χαχαχα Κοιμομουν μα τωρα δεν εχω υπνο... Εχω ηδη ενα κοριτσακι σκετη ζουζουνα 3 ετων που με εχει τρελανει και τωρα ειμαι παλι εγκυος ακριβως 12 εβδομαδων. ΠΗΤ εχω 13/1/2016 αλλα επειδη θα κανω καισαρικη θα γεννησω 27-28 Δεκεμβρη. Ολα καλα με το μπεμπεκι μεχρι στιγμης και Πεμπτη εχω αυχενικη. Ειχα καμποσες αναγουλες τωρα ειμαι ευτυχως πολυ καλυτερα.

Ζω στη Θεσσαλονικη και θα γεννησω στον Αγιο Λουκα στο Πανοραμα για οσες ειναι απο εδω και γνωριζουν.

Εχετε γραψει ηδη πολλα αλλα θα προσπαθησω να σας μαθω! Πολλα φιλακια για τωρα και με το καλο ολα τα μπεμπακια μας!! 😘😘😘

Καλημερα Ελενη!!! Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο το δευτερο παιδακι σου!!! Ας συστηθω, ειμαι η Γεωργια, 20 και κατι,εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και ειμαι 13εβδομαδων και 1 ημερα. Ευχομαι να πανε καλα ολα και με το καλο η αυχενικη σου!!

Κατερινα εμενα οι αιματολογικες στο ελενα που τις.περιμενω αυριο εκαναν δεκα μερες περιπου να βγουν.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...