Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εννοητε θα σας πω!! Ναι σωστά πηγες στην 6 εβδομαδα οπότε ήταν σχηματισμένο!! Να ρωτήσεις τους παλμούς πόσοι είναι άσε θα σου πει από μόνος του ο γιατρός σου!! Φημες ένε ότι αν είναι αγοράκι είναι μέχρι 150 παλμούς ενώ στα κορίτσια πάνω από 150 !! Χαχαχαχαχαχα ας μας πουν οι μανουλες οι έμπειρες πόσους παλμούς είχαν τα πρώτα τους παιδάκια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Κατερινα!! Απο πού απο Θεσαλονικη ακριβως εχεις καταγωγη; Ναι εννοειται, μολις μαθουμε τιμες θα τις πουμε να ενημερωνομαστε!!

Εμείς γενικά είμαστε τον δυτικών συνοικιών. Τα μισά χρόνια τα πέρασα Εύοσμο και τα αλλα μισα Κορδελιό. Εκεί είναι η βάση μου τώρα. Εσύ από ποια περιοχή;;;

Σιγά σιγα να γινόμαστε πολλές!!!! Αντε να ανοίξουν και οι γονείς του 2016...

HmwTp3.png

Εν τω μεταξυ, θα ειμασταν ιδιες ακριβως βδομαδες, εγω χανω μία γιατι ειχα καθυστερημενη συλληψη. Με βαση την τελευταια περιοδο που ηταν 1-4 θα ημουν 13 βδομαδες τωρα, αλλα επειδη ειχα χαλια κυκλο τελευταια (50 σχεδον ημερων!) εκανα ωορρηξια αντι για 13-14 Απριλη στις 23 περιπου. Εχανα 9 μερες και τωρα χανω 1 βδομαδα. :) Πιαστηκε τυχαια δηλαδη και οχι στις γονιμες που ειχα το νου! ;)

Χαχα μοιαζουμε πολυ! Κι εγω ειχα μεγαλο κυκλο και αστατο και στην αρχη μου το εβγαζε μια βδομαδα μικροτερο, καθυστερημενη συλληψη, αλλα μετα το μωρο "πηρε" και με εφτασεκαι τωρα ειμαστε 13.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Ελένη μου καλώς μας ήρθες!!εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!! Εγώ είμαι η Βιργινία από Αθήνα ,27 χρονών και είναι το πρώτο μου και είμαι 13 εβδ.+1 ημέρα.

Στην 7η -8η εβδομάδα είχα και εγώ πολλές αναγούλες αλλά τώρα είμαι μια χαρά!! Και με πολύ όρεξη για φαγητό...

Εμένα και στον προηγούμενο υπέρηχο είχε 171 παλμούς και στην αυχενική 164, λέτε πάω για κοριτσάκι;;;

Καλά να είναι και ότι να 'ναι... απλά είναι η περιέργεια!! :tongue:

Φιλιά και καλό μήνα σε όλες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοητε θα σας πω!! Ναι σωστά πηγες στην 6 εβδομαδα οπότε ήταν σχηματισμένο!! Να ρωτήσεις τους παλμούς πόσοι είναι άσε θα σου πει από μόνος του ο γιατρός σου!! Φημες ένε ότι αν είναι αγοράκι είναι μέχρι 150 παλμούς ενώ στα κορίτσια πάνω από 150 !! Χαχαχαχαχαχα ας μας πουν οι μανουλες οι έμπειρες πόσους παλμούς είχαν τα πρώτα τους παιδάκια!!
Ελένη μου καλώς μας ήρθες!!εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!! Εγώ είμαι η Βιργινία από Αθήνα ,27 χρονών και είναι το πρώτο μου και είμαι 13 εβδ.+1 ημέρα.

Στην 7η -8η εβδομάδα είχα και εγώ πολλές αναγούλες αλλά τώρα είμαι μια χαρά!! Και με πολύ όρεξη για φαγητό...

Εμένα και στον προηγούμενο υπέρηχο είχε 171 παλμούς και στην αυχενική 164, λέτε πάω για κοριτσάκι;;;

Καλά να είναι και ότι να 'ναι... απλά είναι η περιέργεια!! :tongue:

Φιλιά και καλό μήνα σε όλες!!!!

Εμένα 6 εβδομάδων και 0 ημερών ακριβώς είχε 120 παλμούς, μόλις που είχε πάρει μπρος! Αλλά λένε ότι είναι φήμες οι παλμοί, έτσι λέει ένα βιβλίο που έχω. Μόνο η όρεξη για φαγητό λέει ότι είναι ένα σχετικό κριτήριο για το φύλο! Λέει πολύ φαΐ και αγόρι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου κι εγω στην κορη μου θυμαμαι ειχε παλμους καπου 160-170 αν θυμαμαι καλα! Λετε να ισχυει;; χαχαχα

Γεια σου Βιργινία! Με το καλο και το δικο σου μωρακι!! Καλα κι εγω απο φαγητο αλλο τιποτα! Και με τις αναγουλες παλι ετρωγα γιατι αν ημουν νηστικη ενιωθα χειροτερα! Εχω ηδη βαλει σχεδον 3 κιλα! Και δεν εχω περιθωρια, δεν ειμαι καμια λεπτουλα! Τι να κανεις... Κι εγω ζουσα 4 χρονια Αθηνα, Πειραια για την ακριβεια και γεννησα στο ΡΕΑ. :) Οσο για το φυλο εγω εχω πολλη περιεργεια μιας που ειναι το δευτερο! Γερο να ειναι εννοειται αλλα ειδικα στο δευτερο το σκεφτεσαι και αυτο, εμεις ενα παραπανω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παμε για τριτο... Κλεινει το μαγαζι! χαχαχ Εγω θελω παλι κοριτσάκι ενω ο αντρας μου αγορι... Στην αυχενικη βρε κοριτσια δεν λενε; Πολλες φιλες μου στην αυχενικη εμαθαν και εμενα στη μικρη μου μου ειχε πει οτι δεν βλεπει κατι να εξεχει αρα μπορει να ειναι κοριτσακι κι ετσι ηταν! Οσες κανατε αυχενικη ρωτησατε και δεν σας ειπαν ή δεν ρωτησατε καν;

Κατερινιω εγω μενω Πλαγιαρι, στην αλλη ακρη απο εσας! Δουλευα ομως φετος στον Ευοσμο, ολοκληρο ταξιδι εκανα καθε μερα!! :confused:

Γεωργια κι εσυ καθυστερημενη συλληψη;; Εμενα δεν αναπληρωσε το χαμενο χρονο, μεγαλωνει σταθερα 1 βδομαδα πισω. Δεν μας πειραζει καθολου βεβαια ειπε ο γιατρος.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΜΟΥ,

ΒΛΕΠΩ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΟΥΠΟΛΗ. ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΛΕΙΓΕΙ ΤΟΝ ΩΚΤΟΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΓΙΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΕ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Ε ναι από περιέργεια εννοείται ότι θέλει ας είναι γερό να είναι απλα από ολα αυτά που ακούω είπα να το αναφέρω να δω μήπως παίζει!!

Josephine πιο βιβλίο διαβάζεις πες μου να το πάρω κ εγώ μ αρέσουν πολύ έχω διαβάσει ήδη δύο!! Ααααα κ εγώ όταν πηγα την πρώτη φορά ήμουν 5 εβδομαδων κ 3 ημερών και είχε 90 μόλις είχε αρχίσει να χτυπάει!! Την δεύτερη φορά είχε 180 !! Οπότε κ σε εσένα θα αυξήθηκε πολύ πιστεύω φαντασου ήταν πολύ νωρίς κ είχε 120 μόλις που άρχισε να χτυπα αυτή τη φορά θα έχει περισσότερους!! Ανυπομονησία στο φουλ έχω!! Χαχαχαχαχαχα τώρα από δω κ πέρα θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε!! Φίλες που κάνανε αυχενική τους είχε δώσει προγνωση ο γιατρός για το φύλο στο περίπου βέβαια με επιφύλαξη!! Άντε να δούμε!!

Θεανώ μου στον υπέρηχο δεν σε βάζει να ακούσει τους παλμούς του μωρού ?? Εδώ από τον πρώτο υπέρηχο αν είναι προχωρημενη ή εβδομάδα κ δει την καρδουλα να παλετε ανοίγει ηχείο να την ακούσουμε κ εμείς!! Μεγάλη ανακούφιση κ συγκίνηση !! Τελικά έχει διάφορες Ελλάδα Γερμανία και στη δουλειά εδώ αν μείνεις εφ γκυος σε προστατεύει το κράτος για δύο χρόνια μέχρι να γεννήσεις κ μετά άλλο ένα χρόνο!! Δηλαδή όταν σε ρώτησαν αν είσαι εγκυουλα τι τους ειπες?

Tbinp3.pngNttep2.png

Ε ναι από περιέργεια εννοείται ότι θέλει ας είναι γερό να είναι απλα από ολα αυτά που ακούω είπα να το αναφέρω να δω μήπως παίζει!!

Josephine πιο βιβλίο διαβάζεις πες μου να το πάρω κ εγώ μ αρέσουν πολύ έχω διαβάσει ήδη δύο!! Ααααα κ εγώ όταν πηγα την πρώτη φορά ήμουν 5 εβδομαδων κ 3 ημερών και είχε 90 μόλις είχε αρχίσει να χτυπάει!! Την δεύτερη φορά είχε 180 !! Οπότε κ σε εσένα θα αυξήθηκε πολύ πιστεύω φαντασου ήταν πολύ νωρίς κ είχε 120 μόλις που άρχισε να χτυπα αυτή τη φορά θα έχει περισσότερους!! Ανυπομονησία στο φουλ έχω!! Χαχαχαχαχαχα τώρα από δω κ πέρα θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε!! Φίλες που κάνανε αυχενική τους είχε δώσει προγνωση ο γιατρός για το φύλο στο περίπου βέβαια με επιφύλαξη!! Άντε να δούμε!!

Φουντούκι μου, διάβασα κι εγώ το Βιβλίο για την Εγκυμοσύνη και το Μωρό και το Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος και τώρα διαβάζω το Τα μωρά είναι άνθρωποι της νύχτας, είναι για τον ύπνο βρεφών και νηπίων. Αυτό είναι και το καλύτερο, αλλά είναι για το μετά. Μετά θα πάρω της Πατσούρου για τον θηλασμό. Αν σου άρεσε κανένα πρότεινέ μου, γιατί μ' αρέσει να διαβάζω και αργότερα που θα έχω και άπλετο χρόνο θα διαβάσω κι άλλα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γειά σας κορίτσια σε ποια να πρώτο απαντήσω? Είμαστε κ πολλές σας διάβασα όλες αλλά θα απαντήσω περιληπτικά.

Είμαι Γερμανία 2 μήνες δεν είχα ασφάλεια και στην Ελλάδα ως ανεργη. Άρα εδώ δεν μπορώ να κάνω ασφάλεια αφού δεν δουλεύω. Το μωρό δεν το προγραματισαμε κάναμε ελεύθερα όμως λόγου το ότι είμαι 35 χρόνων και διαβασα ότι μένεις έγκυος με πιθανότητες 25% λέω οκ δεν θα μείνω εύκολα. Ανησυχουσα κιόλας τρομάρα.

Τώρα σκοπεύουμε να παντρευτουμε με πολιτικό λόγου ασφαλείας και επειδή στα χαρτιά δεν είμαι Ελληνίδα (είμαι σκωτσεζα) δεν με παντρευουν. Έχω ξανά ραντεβού στον γιατρό 13 του μηνός 14μερες από την εξέταση κολπικος υπερηχος. Μου πήραν αίμα άμα θα ξαναπληρωσω ιδέα δεν έχω γιατί δεν μιλάνε καλά αγγλικά και εγώ δεν μιλάω καθόλου γερμανικά.

Δεν έχω καθόλου αναγουλες και εμετό αλλά αηδιαζω στο κρέας.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Α και ξέχασα περνω χάπια βιταμίνες femibion1 για το μικρουλη μου. Και ο γιατρός μου είπε έχω μεγάλο μωρό. Από τώρα δεν σκέφτομαι την γέννα γιατί το φοβάμαι. Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα και να βγάλουμε υγειης και καλά μωρακια όλες :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εγώ διάβασα μητέρα παιδί είναι τρία από την τελευταία περίοδο μέχρι τη γέννα, μετά είχε την βρεφική ηλικία κ ότι αυτή συμπεριλαμβάνει διατροφή εμβόλια τα πάντα και το τρίτο από ένα έτος μέχρι 2 πάλι διατροφή συμπεριφορά τα πάντα!! Είναι πολύ ωραία αλλά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που έχουν συγκεκριμένο θέμα όπως εν βιβλίο αποκλειστικά για θηλασμό θα πάρω κ εγώ απ αυτά.. Θα διδασκουμε στο τέλος χαχαχαχαχαχα!!

Δεν βλέπω την ώρα να ψωνισω ένα μικρό πρώτο ρουχαλακι ειδικά καλτσακια από εκείνα που είναι για βρεφακι που παρόλο που είναι για πολύ μωρακι το νούμερο τους είναι πάλι μεγάλο!! Αχ θα γίνω χαζομαμα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα φουντουκακι εγώ έχω διαβάσει κάποια βιβλία πριν χρόνια όταν έκανε η αδερφή μου παιδί και τρομοκρατηθηκα έχει κ όλες της αρρώστιες. Και εγώ από τώρα πήγα είδα για παιδικά κρεβατακια στο ikea και poco. Είναι απίστευτο και εγώ χαζομαμα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αλήθεια Τανιου τι καλαααα!!! Κ εγώ θέλω!! Μόλις περάσω το τρίμηνο θα πάρω κάτι έτσι να το βλέπω κ να ονειρευομαι!! Η αλήθεια είναι ότι βιαζομαι να έρθει ενώ θα πρέπει να απολαυσουμε όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης γιατί δεν θα συμβεί πολλές φορές αυτή ή φάση!! Εγώ κ πριν μείνω έγκυος περνούσαν από βιτρίνες κ κολουσα με τις ώρες να τα βλέπω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

ΤΑΝΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΠΧ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΚΑ ΘΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΕΔΗ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΕ ΑΣΦΑΛΗΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΑ Η ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ JOB CENTER ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΙΜΟΣΥΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΑ 3 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...