Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν όπως και όλες μας που προσπαθουμε αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί όταν μας παίρνει από κάτω δεν σκεφτόμαστε καθαρά .... Σου στέλνω κάτι να διαβάσεις με pm

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

κισμετ μου σε ευχαριστουμε για τα ομορφα στιχακια!!εισαι αληθεια απο την κρητη?αγαπαμε κρητη!!!!κατα τα αλλα εισαι καλα?

φιλακια κ στο λαρακι,μπαμπιτσιακι (που μου θελουν κ σακη..μμμμμ...σιγα...)..

οταν εχω νεα θα ξαναμπω κοριτσια,μονο ευχομαι να ειναι καλα..εχω μια ανησυχια σε σχεση με τις αλλες φορες....

πρωτα περιμενουμε το συμπεθερακι μου να μας πει την ημερομηνια υποδοχης των παγωτων!!:tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδίτσα μου αν θυμάσαι έχουμε κάνει ήδη δύο αποτυχημένες εξωσωματικές χωρίς να πειράξουμε την κιρσοκήλη.. Το θέμα είναι ότι τα αποτελέσματα δείχνουν ότι μεγαλώνει με συνέπεια το σπέρμα να χειροτερεύει.. Στην τελική ας κάνει και ο Δομνίνος μια επεμβασούλα να δει τι εστί βερύκοκο.. Που μου το παίζει χαλαρός και άνετος.. Ας μην προτρέχω όμως.. ας πάρουμε και τις ορμονολογικές και βλέπουμε.. Έχει και για μας ο Κύριος!

σε καταλαβαινω..ακριβως τα ιδια σκεφτομουν κι εγω κ παντα θα εχω την απορρια τι θα γινοταν αν ο κρισος εκανε την επεμβαση..αλλα εγω ημουν κ βιαστικη βλεπεις!!αν δεν εχεις αυτο το κουσουρι (τα θελω ολα κ τα θελω τωρα,δηλαδη),ναι κοπελα μου,να την κανει την επεμβαση κ θα κανει καλο κ σε αλλους τομεις υγειας του αποτι μας ειπε ο δικος μας ουρολογος..ισως πρεπει κ ο κρισος να την κανει καποια στιγμη αλλα ..φοβαται το πουλακι μου.....:evil:

ας δειτε κ τα αλλα αποτελεσματα κ βλεπετε κοριτσαρα μου..μονο να παραμενεις δυναμικη κ αισιοδοξη,οπως σε ξερουμε παντα,ολο αυτον τον καιρο...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά, μετά τις απανωτές κατραπακιές σαφώς και έχω πλέον απεριόριστη υπομονή.. προτιμώ να περιμένω 6 μήνες και να δω θετικό αποτέλεσμα παρά να κάνω αμέσως τώρα προσπάθεια και να πάρω τα ... 3 ... μου.. Ούτως ή άλλως διάφοροι λόγοι, οικονομικοί και μη, δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε την προσπάθεια νωρίτερα από το 6μηνο.. Οπότε γιατί να μην το προσπαθήσουμε;

Φιλάκια στην κοιλίτσα και στα κρισάκια!

L2qIp2.png

Γεια σας!!! Μόλις ήρθα σπίτι και είμαι χαρούμενη (και φοβισμένη και αγχωμένη!όλα τα χει το πακέτο)...Όλα καλά φαίνονται...Θα παρακολουθούμε την ωορρηξία μου και όταν γίνει, 3 μέρες μετά, θα ξεπαγώσουμε και θα βάλουμε τα μομεντάκια new edition! Ουφ! Οριστική ημερομηνία θα ξέρω γύρω στην Πέμπτη!!! Ουφ έχω μια αγωνία και η καρδιά μου κτυπά γρήγορα ...γιατί φοβάται...:rolleyes: Αυτάάά!!! Είμαι όμως και χαρούμενη!!! Σιγά μην ήμουνα πολλαπλή προσωπικότητα!!!

Αντε συμπεθερούλα δική σου σειρά τώρα να μας πεις τα νέα σου!!! :D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γιατι μικρο μου μομεντακι εισαι φοβισμενο? μια χαρα νεα μας εχεις ολα τελεια!!! γιουπι γιουπι γιουπι!!!! ήρθε η ωρα να ξεπαγωσουμε τα μομεντακια και να τα βαλουμε στη ζεστη κοιλιτσα της μαμας τους, εκει ειναι η θεση τους κυρια μου, οχι αλλο ψυγειο!!!! τι ωραια τι καλα συντομα θα εχουμε κι αλλη μανουλα... αντε να γινουμε πολλοι εδω μεσα και μετα θα γινει ενα μικρο χωριο το τεχνικη εμμηνοπαυση μα ποση βλακεια μπορει να με πιασει!!! ειναι που με εφτυσε ο σακης βλεπετε ηθελε μανα με τουλαχιστον 3 παιδια στα σκαρια και να μενει μονη της σε περιοχη μακρυα απο το κεντρο της θεσσαλονικης .... εμεις δεν του καναμε του κυριου σακη... ετσι κρισακι... μη κανεις πως δεν ακους... δεν πειραζει εγω παλι φιλη σου θα ειμαι!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

γιατι μικρο μου μομεντακι εισαι φοβισμενο? μια χαρα νεα μας εχεις ολα τελεια!!! γιουπι γιουπι γιουπι!!!! ήρθε η ωρα να ξεπαγωσουμε τα μομεντακια και να τα βαλουμε στη ζεστη κοιλιτσα της μαμας τους, εκει ειναι η θεση τους κυρια μου, οχι αλλο ψυγειο!!!! τι ωραια τι καλα συντομα θα εχουμε κι αλλη μανουλα... αντε να γινουμε πολλοι εδω μεσα και μετα θα γινει ενα μικρο χωριο το τεχνικη εμμηνοπαυση μα ποση βλακεια μπορει να με πιασει!!! ειναι που με εφτυσε ο σακης βλεπετε ηθελε μανα με τουλαχιστον 3 παιδια στα σκαρια και να μενει μονη της σε περιοχη μακρυα απο το κεντρο της θεσσαλονικης .... εμεις δεν του καναμε του κυριου σακη... ετσι κρισακι... μη κανεις πως δεν ακους... δεν πειραζει εγω παλι φιλη σου θα ειμαι!!!!

Αχ ρε βαβιτσιάκι μου!!!! Μας τον πήρανε το Σάκη κατάλαβες; Και η λάρα επιμένει πως αυτή θέλει!!!!! Τώρα τι να πω; Την κλωστίτσα μου πάντως την κρατάω γερά, στην καρδιά μου ιερό κειμήλιο!!! Αααααααααααααα!!!!! Καλά λένε πως η τρέλα πάει στα βουνά!!! χαχαχαχαχα

Φοβάμαι βρε συ....μην έρθει η στιγμή που θα ακούσω ακόμα ένα μηδέν στην εξωσωματική!!!! Ουυυυφφφφφφ....Θετικές σκέψεις όμως...οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ ρε βαβιτσιάκι μου!!!! Μας τον πήρανε το Σάκη κατάλαβες; Και η λάρα επιμένει πως αυτή θέλει!!!!! Τώρα τι να πω; Την κλωστίτσα μου πάντως την κρατάω γερά, στην καρδιά μου ιερό κειμήλιο!!! Αααααααααααααα!!!!! Καλά λένε πως η τρέλα πάει στα βουνά!!! χαχαχαχαχα

Φοβάμαι βρε συ....μην έρθει η στιγμή που θα ακούσω ακόμα ένα μηδέν στην εξωσωματική!!!! Ουυυυφφφφφφ....Θετικές σκέψεις όμως...οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!

Καλημερα στον τρελλοόλυμπο!!!! αχ βρε μομεντακι μου καταλαβαινω νο φοβο σου αλλα δεν πρεπει!!! μη προκαταβαλεις το εαυτο σου με αρνητικα συναισθηματα καλό μου θετική ενεργεια δεν είπαμε!!! και οτι κι αν γινει καλο ή κακο εμεις ήμαστε εδώ να το αντιμετοπίσουμε παρέα να γελάσουμε και να κλαψουμε αλλα πιστεψετο θα ειναι δακρυα χαρας!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

Μομεντακι, καταπληκτικά νέα!!! Ο μήνας ξεκινησε καλα και ετσι θα συνεχίσει! Λογικό είναι καλό μου να φοβάσαι... Αν δεν φοβόσουν θα ήσουν αναισθητη! Ε, αφού εχεις και την κλωστιτσα από την μπλούζα του Σακη, δεν έχεις να φοβασαι τιποτα! Παει, λίγα εγκεφαλικά κυτταρα είχαμε, τα κάψαμε κι αυτα!

Βαβιτσιακιιιιι, ουουου! Φατσουλες! (Τη θυμαστε τη διαφήμιση;)

Κριιιιιιςςςςςςςς!!!! Πού είσαι;; Φανερώσου! Αντε να μας πεις τα νέα από τον γιατρό!

Δομνινάκι, εχεις απόλυτο δικιο να μη θελεις να ρισκαρεις τιποτα και να είσαι οσο γινεται σίγουρη για το αποτελεσμα. Και οπως λες κι εσυ, ας κάνει κι ο δομνινος μια επεμβασουλα να παρει μια ιδεα του τι περνας... Ασε που οι αντρες παιδί μου είναι και φοβητσιαρηδες. Για εξεταση αιματος πάνε και το κανουν να φαίνεται λες και πήγαν στον πολεμο!

Μακαπούλα, πάλι εξαφανιστηκες; Ελπιζω να είσαι καλά κοριτσάκι μου.

Μικρολου, περαστικούλια!

Ελενακι, πώς παει; Σε ποια φάση είσαι τώρα; Σορι μωρε που ρωταω συνεχεια αλλα τα ξεχναω..

Κισμετ και Μισέλ, πολλά φιλιά!

JXFXp3.png

Αρχισα και αναστατώνομαι!!! Συμπεθερούλα πού είσαι καλέ; Περιμένουμε νέααααααααααααααα!!!!

Καλημέρα βαβιτσιάκι!!! Πάω να ετοιμάσω δόλωμα για να εμφανιστεί η συμπεθερούλα...!!!!!:cool:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αρχισα και αναστατώνομαι!!! Συμπεθερούλα πού είσαι καλέ; Περιμένουμε νέααααααααααααααα!!!!

Καλημέρα βαβιτσιάκι!!! Πάω να ετοιμάσω δόλωμα για να εμφανιστεί η συμπεθερούλα...!!!!!:cool:

Καλημερα Μομεντακι! Αντε μπας κι εσενα σε ακουσει... ;)

JXFXp3.png

Καλημερα Μομεντακι! Αντε μπας κι εσενα σε ακουσει... ;)

Και μένα να μην ακούσει...το δόλωμα νομίζω θα πιάσει!!!!;) Καλημέρα Λαρούκο!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατι μας το κάνεις αυτό πρωι-πρωι;;;

Για να ξυπνάμεεεεεεεεεε!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...