Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααα που εισαστε βρε??????

ΝΤΟΡΙΤΑΚΙ περιμενουμε τα νεα σουυυυυ!!!!!!!καλα αποτελεσματα!!

εγω απο εχθες που πηγα γιατρο δεν εχω ξαναδει καφε...δοξα τον θεο...μονο η μεση με ποναει πολυ...

το πρωι που βγηκα να παω τον αγγελο σχολειο ειχε μια ψυχρα...απαπαπα παγωσα καλε!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντοριτακι καταλαβα αρα όσες πληρώνουν η τιμη στο τέλος ειναι περίπου 1000. Κάπως έτσι .. Και που θα γεννήσεις ?

Εγώ πρωτα ο Θεός θα γεννησω και πάλι στη Euromedica στη Ρόδο...

facebook εχετε να γινουμε και εκει φιλες να τα λεμε?

Εγω εχω! Αν θες στείλε μου σε μήνυμα το προφίλ σου να σε προσθέσω! Και οποία αλλη θελει! Με τις μανούλες Ιουνίου 14 που μιλούσαμε πολλούς μήνες με όσες είχαν φεισμπουκ γίναμε φίλες, φτιάξαμε και ενα πριβέ γκρουπακι και τα λεμε καθημερινά εκει, με κάποιες εχουμε γνωριστεί κι απο κοντά και εξελίσσεται σε πολυ καλή φιλια όλο αυτο!

Κοριτσια με τις αποκολλησουλες σας, μου ακούγεται σαν να καθαριζει ο οργανισμός, όχι σαν κατι επικίνδυνο!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ντοριτα και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μου με τα κοριτσια που μιλουσαμε(στο mammyland ττοτε)και παρεα κανουμε και σε γαμους βαφτισια εχουμε παει και μεχρι και τωρα με δυο κοπελες ειμαστε πολυ καλες φιλες καναμε και καμπινγκ διακοπες γενικα μαζι και τωρα η μια κοπελα θα γινει κουμπαρα της αλλης θα τησ βαφτισει το ενα μωρακι απο τα διδυμακια της!!!!τι ωραια μωρε...

θα σου στειλω μηνυμα!!!!!

αντε καλε περιμενουμε την αυχενικη σου....

και εμενα δεν μου φαινεται να ειναι κατι ανησυχιτικο...

0QA6p3.png

0RBop3.png

Πραγματικά! Γνωρίζεις αξιόλογα ατομα που έχεις κοινό σημείο αναφοράς και κοινά ενδιαφέροντα!

Η αυχενικη με κρατά σε αγωνία, είχα ραντεβού 10.30 αλλα μου είπαν οτι θα εχω πολυ καθυστέρηση, ίσως και 12 παρα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Αααααα θα μας σκάσεις χαχαχα

Ναι όντως έχεις πολλά κοινά και είναι ωραίο. ..ειδικά στο πρωτο παιδί που δεν ξερεις που παν τα 4 μοιράζει τα πάντα! !!χαχα

Άντε άμα μαζευτούμε όλες θα σας φτιάξω εγώ γκρουπακι! !!οκ;

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα ντόριτακθ σε κρατάνε σε αγωνία αντε πιστεύω σε λιγο θα μπεις Τιτίνα δ έχω φέισμπουκ Μμ κρίμα . Ναι ναι εχει βάλει κρύο

Αντε ντόριτακθ περιμένουμε νεα

NTTHp2.png

Αχου γλυκούλα εικόνα τι εχει ? μια χαρα την βλέπω , δρν έχω Φάις αχ δ πειράζει τι να κανουμε . Το βραδακι χθες αυξήθηκαν τα Καφε κ μου είχε πει ο γιατρος αν αυξηθούν να παρω κ προγεστερονη κολπικα vasclor οπότε βάζω κ αυτό , κόκκινο δ θελω να δω . Ο γιατρος είπε να φτάσουμε στην αυχενικη κ μετα θα φτιάξουν αυτα τι να πω το ελπιζω

NTTHp2.png

Διαφημίσεις

εννοω την βγαζει σαν λινκ και πατας δεν την δειχνει κατευθειαν!!!!

αντε μωρε θα φυγουν αυτα τα χαζοκαφε πια..εμενα φτου φτου δοξα τον θεο προσ το παρων εφυγαν!!!!!αντε να περασουν οι μερες να παμε για αυχενικη μωρε!!!!!!!δεν κρατιεμαι!!!!!!!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Αχ τι καλά που αρχίζουν οι αυχενικές!! Αντε Ντοριτάκι περιμένουμε τα πρώτα καλά νέα! Κορίτσια οι τιμές που λέτε δεν υπάρχουν. Και εμάς επίσκεψη 40 μας παίρνει (με απόδειξη) και πληρώνουμε φορά παρά φορά αλλά η γέννα θα κάνει 1500. Το 10 ευρώ δεν υπάρχει.. Ειδικά εσύ Μέλι έχεις κάνει τρελό deal! :) titina τέλειο το μωράκι (κατα λάθος έγραψα μπέμπης στην αρχή -λες?)!! Summeraki λίιιγο υπομονή ακόμη, κράτα γερά! :) Εγώ ευτυχώς από χτες νοιώθω κάπως καλύτερα, έφυγε η διάθεση -θα-πάνε-όλα-χάλια πάλι καλά.. Σταμάτησαν και τα πονάκια στη μήτρα, η γραμματέας του γιατρού μου είπε ότι μάλλον είναι γιατί μεγαλώνει η μήτρα, οποτε να μην ανησυχώ. 'Αντε μια εβδομάδα έμεινε να δω το μικρούλι μου.. Ελπίζω να είναι όλα καλά!!!

καλως την favol!!!!

40 εσυ ε???εμεις 10 με αποδειξη φυσικα!!!

τα πονακια ειναι λογικο να τα εχεις ξερεις τι γινεται μεσα μας τωρα???χαμος...ολα αλλαζουν...αντε μια εβδομαδα σου εμεινε εσενα ε???αντε να περασει...εγω τωρα που ειμαι ξαπλα δεν περναει για κανεναν λογο...πππφφφφ

facebook εχεις εσυ???

0QA6p3.png

0RBop3.png

Ήρθα κορίτσια μου! Λοιπόν, ολα τέλεια προς το παρόν! Όσα έπρεπε να δούμε τα είδαμε! Και μααααααααλον ειναι... κοριτσάκι!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Γελάνε και τα μουστάκια μου απο εκείνη την ωρα!!! Ελπίζω να μην μου το πάρει πίσω, μου είπε να ξαναπάω σε 15 μερες για επιβεβαίωση!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...