Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

ωραιο το σπανακορυζο....!!!!!!! εμεις φαγαμε... σαλατες και ψητα σουβλακια κοτοπουλου και με παιδακια κοτοπουλου!!!!

μπραβο ιωαννα μου που ειδες την μικρουλα σου!!!!!!! φιλακια!!!!

σημερα κυριακη ο αντρουλης με την κορη το χτεσινο με ρυζακι και σαλατα..... και εγω για μεσημερι... φακες απο προχτες!!!!!! φιλακα!!!!

αννα μου φυσιολογικο ορο!!!!!! και λιγο αλατι αν μπορεις ειναι αντισυπτικο!!!!! επισης μπορεις να κανεις και γαργαρες με αλατονερο!!!! αν μην επηρεαστει ο λαιμος σου!!!!! μυριζει και λιγο οινοπνευμα καθαρο καπου καπου!!!!!!

υπομονη αννιω μου!!!!! σου ευχομαι γρηγορα να περασει!!!!!!!

σε δυο βδομαδες εχεις το α τεστ????? ολα καλα θα πανε κουκλα μου!!!!! μην ανησυχεις!!!!!!!!! γιατι καρδουλα μου σκεφτεσαι για αμνιο????? ποσο χρονων εισαι??? σου το προτεινε ο γιατρος?????? φιλακια!!!!!

μπραβο ερη μου!!!!!!! ειδες που αγχωνοσουν τσαμπα!!!!! τελεια τα αποτελεσματα.... εχεις κοιλιτσα ε??? φυσικα!!!!!!! χαιρομαστεμε την χαρα σου..... πραγματικα ειναι τελειο να το ανακοινωνεις μαζι με το φυλλο και οτι ειναι υγειης!!!!!! φιλακια!!!!!

πωπωπω!!!!!! τον πεμπτο μηνα!!!!! πραγματικα.... περναει!!!!

ευχομαι σε ολες μας πραγματικα να περναει ο καιρος της αναμονης ηρεμα και χαρουμενα!!!!!!!

με το καλο αρχες του χρονου και η β επιπεδου ορχιδεα μου!!!!!!

ωραια τα σπιτακια μας στολισμενα!!!!! του χρονου καλυτερα!!!!! φιλακια!!!!!

ευχαριστω νυμερια!!!!! μπραβο για τα αποτελεσματα της κυστικης!!!!!!!!

παει και αυτο!!!!! μην σεναχωριεσαι για τοαγνωστο φυλλο του μωρου σου!!!!! και εμενα δεν μου επιβεβαιωσε το δευτερο!!!!!! ποτε ακριβως με το νεο ετος πας στον γιατρο?????? δεν θυμαμαι..... σορυ!!!!!

πολυ ωραια σκεψη για την συσκευη ντομπλερ αλλα....... μαλλον ακριβη!!!!!!

δελεαστικοτατη παντως!!!!!!!!! φιλακια!!!!!!

ευτυχως σημερα είμαι πολύ καλύτερα!38 χρονων είμαι Μαρτη μου αλλα ενώ η αυχενικη μου είχε βγει τέλεια , η papp-a δεν βγηκε καλή.Ο γιατρός μου ειπε ότι είναι καθαρα θέμα ηλικίας και θα δούμε αν κάνουμε 'άμνιο.. τωρα θα κανω το άλφα τεστ και εκει θα αποφασιστεί αν κανω.. εγω να σου πω την αλήθεια μου θα παω με την ψυχολογια ότι θα την κάνω... και σκέφτομαι μηπως και είναι καλύτερα για να μην έχω αγχος στην εγκυμοσυνη μου , αν όλα είναι καλα

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

ευτυχως σημερα είμαι πολύ καλύτερα!38 χρονων είμαι Μαρτη μου αλλα ενώ η αυχενικη μου είχε βγει τέλεια , η papp-a δεν βγηκε καλή.Ο γιατρός μου ειπε ότι είναι καθαρα θέμα ηλικίας και θα δούμε αν κάνουμε 'άμνιο.. τωρα θα κανω το άλφα τεστ και εκει θα αποφασιστεί αν κανω.. εγω να σου πω την αλήθεια μου θα παω με την ψυχολογια ότι θα την κάνω... και σκέφτομαι μηπως και είναι καλύτερα για να μην έχω αγχος στην εγκυμοσυνη μου , αν όλα είναι καλα

αννα μου ολα καλα θα ειναι,θα δεις!!!θα κανεις το αλφα τεστ κ δν θα χρειαστει αμνιο!!να την ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου!!

ανναμου τωρα που το διαβασα το θυμηκα το ιστορικο σου με τις εξετασεις που ειχες στεναχωρηθει και ξανασυζηταγαμε για την αμνιο!!!!! οκ κουκλα μου!!!!! συζητησε το με τον γιατρουλη σου μολις κανεις α τεστ.... και αν ανησυχεις do it....κι εγω στην θεση σου θα εκανα αμνιο........

pioqp3.png

88BZp3.png

Γεια σας!!!τι κανετε κοριτσια?

Μαρτη βρε τι λες?για αυτο ειναι καλο να τα συζηταμε και να ανταλλασουμε αποψεις!

ερη κι εγω πηρα τα αποτελεσματα της κυστικης, ευτυχως αρνητικα!

ιοιο νοιωθω πολυ μοναξια σε αυτο το πολυχρωμο πινακακι...θελω κι εγω χρωματακιιιιιιιιιι:lol:τελικα μαλλον αυτο με τους παλμους δεν ισχυει...θα περιμενω λοιπον την β επιπεδου...του χρονου!!!

λεω να παρω μια συσκευη που ακους τους παλμους του μωρου http://www.hometest.gr/el/el/doppler/78-doppler-sonoline-gel.html

τι λετε?

nymeria το εχω σκεφτει κ εγω αλλα κανενας δν,με υποστηριζει!!μονο εσεις με καταλαβαινετε!!θελω να την ακουω κ να βλεπω οτι ολα πανε καλα,τοσο κακο ειναι??μεχρι να τη νιωσω φυσικα που θα εχουμε αμεση επικοινωνια..εχεις ρωτησει τον γιατρο σου για τη συσκευη,μηπως δν κανει??παντως αν τη παραγγειλεις κ τη δοκιμασεις ενημερωσε μας!!

Διαφημίσεις

ανναμου τωρα που το διαβασα το θυμηκα το ιστορικο σου με τις εξετασεις που ειχες στεναχωρηθει και ξανασυζηταγαμε για την αμνιο!!!!! οκ κουκλα μου!!!!! συζητησε το με τον γιατρουλη σου μολις κανεις α τεστ.... και αν ανησυχεις do it....κι εγω στην θεση σου θα εκανα αμνιο........

σκέφτομαι να την κάνω μαρτούλη... είναι η μονη εξέταση που μπορεις να είσαι σίγουρη... και τωρα να μην την κάνω θα εχω άγχος στην β επιπεδου και γενικά θα έχω άγχος μέχρι να γεννήσω πρώτα ο Θεος.. Η ενδειξη που είχα στην papa ήταν ανευ σημασίας σύμφωνα με τον γιατρό μου .. αλλά εμενα μου έχει μπει το αγχος και δεν μπορω να ησυχάσω.. τωρα βλέπουμε... Ευχομαι όλα να πάνε καλα

xuFMp2.png

αννα μου ολα καλα θα ειναι,θα δεις!!!θα κανεις το αλφα τεστ κ δν θα χρειαστει αμνιο!!να την ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου!!

΄το εύχομαι Ερούλα μου... Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτι..και εγώ πιστεύω όλα καλά θα είναι απλά θέλω να σιγουρευτώ για ν αείμαι ξενοιαστη και να ευχαριστώ επιτέλους την εγκυμοσύνη μου

xuFMp2.png

σκέφτομαι να την κάνω μαρτούλη... είναι η μονη εξέταση που μπορεις να είσαι σίγουρη... και τωρα να μην την κάνω θα εχω άγχος στην β επιπεδου και γενικά θα έχω άγχος μέχρι να γεννήσω πρώτα ο Θεος.. Η ενδειξη που είχα στην papa ήταν ανευ σημασίας σύμφωνα με τον γιατρό μου .. αλλά εμενα μου έχει μπει το αγχος και δεν μπορω να ησυχάσω.. τωρα βλέπουμε... Ευχομαι όλα να πάνε καλα
΄το εύχομαι Ερούλα μου... Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτι..και εγώ πιστεύω όλα καλά θα είναι απλά θέλω να σιγουρευτώ για ν αείμαι ξενοιαστη και να ευχαριστώ επιτέλους την εγκυμοσύνη μου

αννιω μου τοτε κανε την για να χαρεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!!!! αφου θα ηρεμησεις και θα χαλαρωσεις!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημερα μανουλες μαιου -ιουνιου!!!!!!!

πως ειστε???? τι ετοιμαζετε σημερα για φαι??????

εγω ειπα στην μαμα για φαγητο.....λαδερο σημερα!!!!!! αρακα με πατατουλες και δυο κομμενες στην μεση αγκιναρες μεσα.... μιαμ μιαμ.....

πιγματα δεν εχω!!!!!! λιγο σκουρο χρωμα στο σκουπισμα....... λιγο ομως!!!!!!

σημερα θα τηλ στον αιματολογο!!!!!

εχτες ειχα γιαμιαμιση ωρα μετα το φαι ψιλοκαθιστη στο κρεββατι μια ταχυκαρδια που κρατησε μαμιση ωρα!!!!!! τα χρειαστηκα!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

αννιω μου τοτε κανε την για να χαρεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!!!! αφου θα ηρεμησεις και θα χαλαρωσεις!!!!!!

ότι πει ο γιατρός Μαρτούλη μου.. Εγω απλά εύχομαι να πάνε όλα καλα΄.. Η ταχυκαρδία μετα το φαγητό είναι φυσιολογική.. Θα καθεσαι να χωνεψεις καλά και μετα θα ξαπλώνεις..και δεν θα τρως γρήγορα η πολύ.. εμενα με πιάνει όταν κανω δουλείες στο σπίτι.. Εγω σήμερα έχω γιουβαρλάκια από την μαμα... !!

καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες τις μανούλες.. Μάρτη μου και μένα με πιάνουν ταχυπαλμίες πολλες φορές όταν τρώω ή αν μείνω όρθια λίγο παραπάνω,ηρεμία θέλει γιατί όταν αγχώνομαι βλέπω ότι γίνεται εντονότερο κ δε σταματάει.Ελπίζω να καθαρίσεις και με τα υγρά..Εγώ έχω 2 μέρες που επιτέλους δε βλέπω ούτε ροζ ούτε καφέ αίμα και ελπίζω να μην ξεκινησει πάλι γιατί τα χω παίξει με την ταβανοθεραπεία 1 μήνα τώρα..Φαγητό κι εγώ παραγγελία στη μαμά φασολάκια αν κ πάλι δε νομίζω να φάω,ακόμα αναγουλιάζω κ μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να φάω..

annap μόνο θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά,κάνε σε συνεννόηση με το γιατρό σου ό,τι νομίζεις πως θα σε κρατάει ήρεμη :)

Σας φιλώ γλυκά <3

Καλημέρα κορίτσια τι κανετε!!?!?!?! εγω καλα είμαι μια χαρα μολις εφυγε κ η διαιτολόγος μου καλα παμε από κιλακια κανενα, αλλα περνω ποντακια στη κοιλια κ χανω από τον πωπο & χερια καλο αυτο!

Αννα μου αν είναι να ξεαγχοθεις να τη κανεις την αμνιο, η αδελφη μου την ειχε κανει κ ηταν 24 χρονων. κ η βαφτιστηρα της μαμας μου κ στα 2 της παιδια κ ηταν κατω από 26 κ στα 2 γτ κατι ειχαν δειξει η παπ-Α, την αιματος την εκανες η όχι ακομα?

Nv77p2.png

kyJep3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κανετε!!?!?!?! εγω καλα είμαι μια χαρα μολις εφυγε κ η διαιτολόγος μου καλα παμε από κιλακια κανενα, αλλα περνω ποντακια στη κοιλια κ χανω από τον πωπο & χερια καλο αυτο!

Αννα μου αν είναι να ξεαγχοθεις να τη κανεις την αμνιο, η αδελφη μου την ειχε κανει κ ηταν 24 χρονων. κ η βαφτιστηρα της μαμας μου κ στα 2 της παιδια κ ηταν κατω από 26 κ στα 2 γτ κατι ειχαν δειξει η παπ-Α, την αιματος την εκανες η όχι ακομα?

sasa μου ο γιατρος μου είπε , "ασε και θα δουμε ,εγω δεν το βρισκω απαραιτητο".. εκανα πριν μια εβδομαδα εξονυχιστικο υπερήχο μια χαρα ήταν το μωρακι..τωρα θα κανω παλι στις 16, αλφα τεστ και βλέπουμε αν... εγω θελω για να ηρεμησω...

xuFMp2.png

sasa μου ο γιατρος μου είπε , "ασε και θα δουμε ,εγω δεν το βρισκω απαραιτητο".. εκανα πριν μια εβδομαδα εξονυχιστικο υπερήχο μια χαρα ήταν το μωρακι..τωρα θα κανω παλι στις 16, αλφα τεστ και βλέπουμε αν... εγω θελω για να ηρεμησω...

κανε εσυ πραγματικα όπως νομιζεις κ ευχομαι τα καλυτερα αποτελέσματα που θα τα εχεις είμαι σιγουρα! αυτό το αλφα τεστ είναι αυτό που στελνουν στην Αμερική το αιμα (πραγματικα δε ξερω πως το λενε παρολο που το εκανα εμενα μου το ειπαν στο Λητω μη επεμβατικη εξεταση) με εχουν μπερδεψει με τις ονομασιες!!!

Nv77p2.png

kyJep3.png

Καλησπέρα, κορίτσια και από εμένα!

Μάρτη μου, πώς είσαι; εμείς σήμερα φάγαμε πατάτες φούρνου που είχαμε από χθες και βράσαμε και αυγουλάκια.

Χάιντι, καλησπέρα! Πότε πας για αυχενική; Το στομάχι σου είναι καλύτερα;

Annap, καλά αποτελέσματα με το α-τεστ. Κι εγώ είχα την ίδια απορία με τη Σάσα.

Δεν έχω καθόλου νέα, όλα ήρεμα. Αναρωτιέμαι πότε θα καταλάβω το μωράκι μου. Όσες από εσάς έχετε νιώσει το μωρό σας ποια ήταν η αίσθηση. Με τι που έχετε νιώσει μοιάζει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...