Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εύχομαι σε όλες σας γρήγορα με ένα μωρό στην αγκαλιά, ξεκινάω την πρώτη εξωσωματική στα 44 και έχω φρικαρει με το που μου έστειλαν το πρωτόκολλο, κινέζικα μου φάνηκαν κ έχω να το ανοίξω από τότε μέχρι να ηρεμήσω λίγο και να δω τι πρέπει να κάνω , δυστυχώς με ΑΜΗ 0,44ng δεν ελπίζω σε πολλά άλλα ο σφακ ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος. Σε 20μερες λοιπόν ξεκινάμε τον αγώνα μας και ο θεός βοηθός 

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ, Annap,! Με το καλό και στη δική σου αυχενική! Το τεστ του αίματος γίνεται μέσω μικροβιολογικου εργαστήριο. Αν θυμάμαι καλά, μένεις στην Αθήνα. Ρώτησε το γιατρό σου, ποιο θεωρεί καλύτερο.

Κορίτσια, ηρέμησα πια. Ελπίζω να μην έχω άγχος, ούτε στη β επιπέδου.

σε ευχαριστω πολύ οιο μου..τον ρωτησα την τελευταια φορα αλλα δεν την πολύ την εχει σε εκτιμηση!!αλλα εγω θέλω να την κανω

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολύ οιο μου..τον ρωτησα την τελευταια φορα αλλα δεν την πολύ την εχει σε εκτιμηση!!αλλα εγω θέλω να την κανω

Η εξέταση είναι καινούρια, περίπου 3 χρόνια προσφέρεται στην Ελλάδα. Ο κάθε γιατρός έχει τις απόψεις του σε αυτά. Σου έστειλα π.μ.

μπραβο λιακι μου!!!! χαιρομαι με τα νεα σου!!!!! ειχα λιγο τρομαξει οπως τα ειχες γραψει στο τελευταιο ποστ...... και περιμενα νεα σου!!!!

μην κουραζεσαι!!!!!!! προσεχε ακομα!!!!!!! τοσο κοπο εχεις κανει και αγωνα!!!!!

την δευτερα θα πας αργα?? θα μπεις να μας πεις νεα απ'την αυχενικη να ξεαγχωθουμε και εμεις?

τι ενεσεις ειναι? πως λεγονται? ειδικες για θρομβοφιλια η αντιθρομβοτικες?

1.30 το μεσημερι εχουμε κλεισει ραντεβου!!! Προσεχω πααααρα πολυ! Οπως λες! Φοβαμαι πολυ! Θελω να παμε για την αυχενικη να δουμε το αγγελουδι μας να ηρεμησω!! Έννοειται πως θα σας γραψω τα νεα μου!!! Μακαρι να δουμε και το φυλο!!

Αντιθρομβοτικες ειναι οι ενεσεις, innohep λεγονται τις 0,45 κανω!

TlL6p3.png

Liaki, να σας ζήσουν τα δύο ζευγάρια! Με το καλό να κάνεις την αυχενική και όλα να πάνε τέλεια!

Μάρτη μου, μεγαλώνουν τα μικρά, είναι και δύο! Θύμισε μου για αυχενική έχεις κλείσει;

Γεωργία, καλή επιτυχία στο doppler! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μείνει αρκετές βδομάδες ακόμα ο μπέμπης στην κοιλιτσα σου!

Εμείς πήραμε και τα αποτελέσματα του τεστ αίματος, επιβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά και περιμένουμε μπέμπα!

Σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου!!! Αντε και στις βαφτισεις των ζουζουνιων μας Παναγια μου!!!!!! <3 <3 <3

TlL6p3.png

1.30 το μεσημερι εχουμε κλεισει ραντεβου!!! Προσεχω πααααρα πολυ! Οπως λες! Φοβαμαι πολυ! Θελω να παμε για την αυχενικη να δουμε το αγγελουδι μας να ηρεμησω!! Έννοειται πως θα σας γραψω τα νεα μου!!! Μακαρι να δουμε και το φυλο!!

Αντιθρομβοτικες ειναι οι ενεσεις, innohep λεγονται τις 0,45 κανω!

καλα κανεις και προσεχεις πολυ!!!!!! μπραβοσου!!!!! αντε με το καλο την δευτερα η αυχενικη να ηρεμησεις και εσυ!!!!!!!

α και εγω κανω ινοχεπ των 0,45 προληπτικα γιατι δεν μου εκανε εξετασεις για θρομβοφιλια!!!!!!! ακου να δεις τι κανουν και παιρνω και ενα σαλοσπιρ των 80 mg παλι αντιθρομβοτικο!!!!!!!

μαρτη μου σημερα εκλεισα 10 εβδομάδες.. στις 18 που εκλεισα θα είμαι πρωτα ο θεος 11 και 5 ημερων

μπραβο κοριτσακι μου!!!!! ολα με το καλο!!!!!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου!!! Αντε και στις βαφτισεις των ζουζουνιων μας Παναγια μου!!!!!! <3 <3 <3

πωπω τι ειπες τωρα????χιχι!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια δεν εχω προλαβει τα διαβασω όλα τα μυνηματα σιγα σιγα, Ιωαννα μπραβο συγχαρητηρια για τη κορη κ χαρηκα πολύ που οι εξετασεις σου είναι μια χαρα. θα τη κανω κ εγω αυτή την αιματος στο ΛΗΤΩ τη δευτερα ενώ ειχα πολύ καλη αυχενικη καποια εξεταση στην ΠΑΠ-Α βγηκε οριακη 1/315 θα τη κανω για να ηρεμισω για καποιο λογο δεν ανησυχω όμως είμαι καλα.

Nv77p2.png

kyJep3.png

καλα κανεις και προσεχεις πολυ!!!!!! μπραβοσου!!!!! αντε με το καλο την δευτερα η αυχενικη να ηρεμησεις και εσυ!!!!!!!

α και εγω κανω ινοχεπ των 0,45 προληπτικα γιατι δεν μου εκανε εξετασεις για θρομβοφιλια!!!!!!! ακου να δεις τι κανουν και παιρνω και ενα σαλοσπιρ των 80 mg παλι αντιθρομβοτικο!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα!!!! Το θεωρω απολυτα φυσιολογικο και λογικο που σου τις εδωσε χωρις εξετασεις καν! Το αιμα στην εγκυμοσυνη πηζει και κανει θρομβωσεις. Ποσο μαλλον με 2 ψυχουλες... Το χρειαζεσαι 100% !

πωπω τι ειπες τωρα????χιχι!!!!!

Ναιιιι!!!! Το ονειρευομαι!!!!! <3 <3

Εσυ πως εισαι σημερα; τι κανουν ολα τα κοριτσια και τα σπορακια;

TlL6p3.png

καλημερα σ'ολες μια μια!!!!

γεια σου σασα μου ευχομαι και οι υπολοιπες εξετασεις να βγουν καλες!!!!!

λιακι μου σε οποια θες να απαντησεις κοκκινηζεις πατωντας το μεσσαιο και στην τελευταια το quote!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

κοριτσια μου συγχαρητηρια για τις αυχενικες σας!!!!αχ τι καλα!!!

εγω μαζι με το liaki την Δευτερα...liaki εχω χασει επεισοδεια?συνεβη κατι και εχεις αγχωθει?

εγω σημερα ξυπνησα αρρωστη...πονολαιμο και πονοκεφαλο ηπια και τσαι του βουνου με μελι λεμονι και κανελλα αλλα μετα διαβασα οτι δεν κανει η κανελλα, ουφ...τσαγακι του βουνου επιττρεπεται?

Διαφημίσεις

γεια σας,κοριτσακια μου,χαθηκα αλλα ειχα αρκετες δουλειες!!ωραια νεα διαβαζω..καλη επιτυχια στις αυχενικες σας,ολα καλα θα ειναι κ περιμενουμε νεα σας!!

μαρτη,τα ειδες???τι ωραια??δηλαδη εγω τη δευτερα που θα ειμαι 9&3 θα δω χερακια κ ποδαρακια κ θα κουνιουνται???θα τρελαθω!!μακαρι ολα να ειναι καλα γιατι ειμαι λιγο ανησυχη..

ρε κοριτσια πως τη παλευεται κ δν αγχωνεστε που τα βλεπετε καθε 2-3 εβδομαδες??εγω θα εχω 10 μερες να το δω κ εχω κατα αγχωθει αν ολα ειναι καλα..δν μπορω να το διαχειριστω κ να ηρεμησω..

ερη οσο καλος και να'ναι ο υπερηχος δεν διακρινονται χερακια ποδαρακια δακτυλακια αυτα στην αυχενικη διαφανεια!!!!! κανε λιγο υπομονη!!!! θαδακρινεις το κεφαλακι του... ισως και κατι παραπανω αφου θα εισαι τεσσαρων ημερων πιο πολυ απο οτι ημουν οταν πηγα εγω!!!!!!

εγω μαζι με το liaki την Δευτερα...liaki εχω χασει επεισοδεια?συνεβη κατι και εχεις αγχωθει?

εγω σημερα ξυπνησα αρρωστη...πονολαιμο και πονοκεφαλο ηπια και τσαι του βουνου με μελι λεμονι και κανελλα αλλα μετα διαβασα οτι δεν κανει η κανελλα, ουφ...τσαγακι του βουνου επιττρεπεται?

αληθεια και εσυ την δευτερα νημερια μου!!!!!! α τι ωραια!!!!

εμενα τσαι και βοτανα δεν με αφηνει να πιω!!!!! ξερεις τιεκανα και ανακουφιζομουν γιατι ειχα και εχω ακομα φλεματα!!!! ζεστουλικο νερο θερμοκρασια σωματος και λιγο πιο ζεστο και λιγο μελι μεσα!!! αν σου αρεσει βαλε και μια η δυο σταγονες λεμονι οχι παραπανω..... η μια φετουλα καλα λυμενη λεμονι!!!!! εγω πινω μια η δυο ακομα και τρια ποτηρια τετοιο!!!! και παω καλυτερα!!!!

κοριτσια συγνωμη γα την περγραφη..... αλλα τα πιγματα συνεχιζονται ειδικα οταν ενεργουμαι... θελω πλυσιμο μετα!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κορίτσια δεν εχω προλαβει τα διαβασω όλα τα μυνηματα σιγα σιγα, Ιωαννα μπραβο συγχαρητηρια για τη κορη κ χαρηκα πολύ που οι εξετασεις σου είναι μια χαρα. θα τη κανω κ εγω αυτή την αιματος στο ΛΗΤΩ τη δευτερα ενώ ειχα πολύ καλη αυχενικη καποια εξεταση στην ΠΑΠ-Α βγηκε οριακη 1/315 θα τη κανω για να ηρεμισω για καποιο λογο δεν ανησυχω όμως είμαι καλα.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Θα σε ενημερώσουν και αναλυτικά τί περιλαμβάνει η εξέταση. Ρώτησε τους στην περίπτωση που βγει παθογόνο το αποτέλεσμα, πράγμα μάλλον απίθανο στην περίπτωση σου, αν καλύπτουν και άμνιοπαρακέντηση. Στη Θεσσαλονίκη σε δύο που ρώτησα το έκαναν. Καλή επιτυχία!

Περαστικά σου! Για την κανέλα ρώτησες το γιατρό σου; Διάβασα για το έλαιο κανέλας ότι μπορεί να προκαλέσει συσπασεις.

ερη οσο καλος και να'ναι ο υπερηχος δεν διακρινονται χερακια ποδαρακια δακτυλακια αυτα στην αυχενικη διαφανεια!!!!! κανε λιγο υπομονη!!!! θαδακρινεις το κεφαλακι του... ισως και κατι παραπανω αφου θα εισαι τεσσαρων ημερων πιο πολυ απο οτι ημουν οταν πηγα εγω!!!!!!

αληθεια και εσυ την δευτερα νημερια μου!!!!!! α τι ωραια!!!!

εμενα τσαι και βοτανα δεν με αφηνει να πιω!!!!! ξερεις τιεκανα και ανακουφιζομουν γιατι ειχα και εχω ακομα φλεματα!!!! ζεστουλικο νερο θερμοκρασια σωματος και λιγο πιο ζεστο και λιγο μελι μεσα!!! αν σου αρεσει βαλε και μια η δυο σταγονες λεμονι οχι παραπανω..... η μια φετουλα καλα λυμενη λεμονι!!!!! εγω πινω μια η δυο ακομα και τρια ποτηρια τετοιο!!!! και παω καλυτερα!!!!

κοριτσια συγνωμη γα την περγραφη..... αλλα τα πιγματα συνεχιζονται ειδικα οταν ενεργουμαι... θελω πλυσιμο μετα!!!!!!

Κορίτσια, εμείς το dvd της αυχενικής το έχουμε δει 3 φορές ως τώρα! Είναι τέλειο!

Μάρτη μου, υπομονή λίγες μέρες ακόμα και όλα θα φτιάξουν!

και εγω το ειχα δει απειρες φορες!!!!μεχρι που η κορη μου εγινε μεγαλη το εβλεπε και αυτη!!!!! ε οπου να'ναι θα το βγαλουμε παλι στην επιφανεια για παραλληλισμο!!!!!!

εχω κουραστει με τα πιγματα!!!!! μακαρι να καθαρισω... σε ευχαριστω!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Ποοοποο!! Παρεα βαδιζουμε!!!!! Οχι οχι! Δεν εχει γινει κατι Δοξα Τον Θεο! Λεγαμε με την μαρτη για τις ενεσεις ηπαρινης που κανουμε!

TlL6p3.png

Δεν το γνωριζα για την κανελα...περαστικα κοριτσακι μου!! Οσο μπορεις να προσεχεις γιατι κυκλοφορους πολλες ιωσεις...

Μαρτη μου τι εχεις κοπελα μου; νομιζα οτι ησουν καλυτερα..μαλλον κατι εχω χασει...

TlL6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...