Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

κσλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!! ελπιζω να ειστε ολες καλα!

μαρτη μου σε εχαριστω πολυ για την καθοδηγηση,,,απο οτι θα δεις καταφερα να βγαλω ακρη!! οσο για τα δικα σου,,,καταλαβα κοριτσακι μου..εχεις τα θεματακια σου κ εσυ,,,αλλα με πιστη...κ κουραγιο κ προσοχη,,,ειμαι σιγορη πως ολα θα πανε τελεια κοριτσακι μου!!!! δυδιμακια εεε??? τι καλα...μπραβο σου κοριτσακι μου...ξερεις κ τα φιλα τους???

Loio ευχαριστουμε κοριτσι μου,,,,οντως αντε να μπουμε κ εμεις στο β τριμηνο...γιατι τοτε οσο ναναι φευγει κ η εγαλη επικινδυνοτητα για οτι πολυ κακαο,,,βεβαια κ παλι θελει προσοχη,,,,αλλα περνας το πρωτο σταδιο τολαχιστον!! οσο για ρουχα που ειπατε...εγω παντελονια εγκυμοσθνης που να ειναι ωραια πανω μου δεν μπορω να βρω με τιποτα,,,,ετσι πρς το παρον φοραω κολαν,,,με ακρες μπλουζιτσες,,,η φουστανακια.....κοιλιτσα εχω κανει μπορω να πω...σαν δευτερη που ειναι..αυτη τη φορα ανοιξα πολυ πιο γρηγορα,,,,ετσι στην πρωτη ημουν σχεδον 4,5,,,,5 μηνων !!!

annap γεια σου κ εσενα,,,,,να τα προσεχεις τα πονακια κνα ξεκουραζεσαι αμεσως οταν τα νοιωθεις....!! εγω θα παω την παρασκευη για αυχενικη κ εχω τρελαθει στο αγχος!!

εσεις κοριτσια εχετε ανει αυχενικες????

OOv7p2.png

goq7p2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό, όλα τα κορίτσια να μπείτε στο β΄ τρίμηνο! Φεύγουν και όλα τα συμπτώματα, μόνο η υπνηλία μου έχει μείνει.

Η κοιλίτσα μου προς το παρόν οριακά φαίνεται, ανάλογα και με τα ρούχα. Προς το παρόν φοράω παντελόνια εγκυμοσύνης ή φόρμες, αλλά τις δικές μου μπλούζες, όσες ήταν πιο φαρδιές και δεν φαίνεται η κοιλίτσα μου, σαν να έχω φουσκώσει από το φαγητό περισσότερο. Πήρα μια μπλούζα εγκυμοσύνης, με τη μπλούζα αυτή φαίνεται η κοιλίτσα :-)

Ρούχα εγκυμοσύνης, από που έχετε πάρει; από παντελόνια, έχω βολευτεί από τα h&m, αλλά από τις μπλούζες μόνο μία μου άρεσε, τα χρώματα ήταν λίγο μουντά, τα περισσότερα γκρι. Γενικά, ψάχνω χαρούμενα και οικονομικά ρούχα.

ιωαννιτσα μου σε ευχαριστουμε..... την θελω την ευχη σου πολυ!!!!!

αχ αυτα τα συμτωματα!!!! φφφου να ερθει η ωρα η καλη και εμεις να παμε για την αυχενικη και να μπουμε στον τεταρτο!!!!! τι ωραια!!!!

αναρρωτιεμαι θα με αφησει ποτε ο γιατρος η μαλλον τα βρεφακια μου να παω βολτα!!!!!! εγω ειμαι ξαπλωμενη και συνεχεια εχω πονακια.... τραβηγματα...... και την μια τα πιγματα ερχονται παλι και αρχιζει η ανησυχια..... και την αλλη ψιλοσταματανε και μου δινουν ελπιδα οτι θα καθαρισω αλλα οταν ενεργουμαι μερικες φορες βγαζω πολλα......!!!!! εχτες δεν ειχα σχεδον καθολου!!!!! χαρηκααπο συμπτωματα ηπια σημερα με εχει στην μπουκα.....το στομαχι μου κανει κολπα με ξυνιλες και φουσκωματα και καουρες και τασεις εμετου..... θελω να φυγουν κοριτσια μου τα συμπτωματαπου μουδινυν δυσφορια!!!! σε καμια δεκαρια μερες θα παω για β επιπεδου.... μετα απο τρεις ολοκληρες βδομαδες επιτελους!!!!

την δευτερα στις 7 το απογευμα θα παμε στην νεφρολογο με ολες τις εξετασεις μου που θα με παρακολουθει απο εδω και περα για το μοναδικο νεφρο μου που ειναι υγειης αλλα μου το ζουλανε τα μπεμπε μου!!!!!

με γεια τα ρουχαλακια ιωαννα μου..... μου εχουν πει και για τα μαρκ εντ σπενσερ οτι εχουν φορμιτσες με μαλακες μπασκες.....ιωαννα μου μπορεις να κανει συνδιασμους βαμβακερα φτηναμε εντομα χρωματα κοντομανικα μακριμανικα και απο πανω ζακετες υπεροχες σε διαφορα σχεδια και μηκη!!!! επισης υπαρχουν πολυ μοντερνα φορεματα η καζακες με παραπολυ ωραια πατσ επανω τους σε στυλ αλφα!!! επισης υπαρχει ενα ειδικο λαστιχο επεκταση που ταιριαζει στα δικα μας στενα παντελονια!!!!

πρσπαθησα να το βρω να σου στειλω το λινκ αλλα δεν το βρισκω τωρα!!!!!

καλησπέρα κοριτσακια!

ευχομαι να είστε όλα καλα!εγω εχω κατι μερες κατι πονακια χαμηλα΄αλλα όταν καθομαι είμαι οκ... περιμενω να περασουν οι μερούλες να άω την Τετάρτη να δω το μωρακι μου που εχω 2 εβδομάδες ν ατο δω και να πανε όλα καλα με την αυχενικη

αννα μου ξαπλιτσα.... δεν ειναι για παιχνιδια μεχρι και τον τεταρτο μην ρισκαρεις!!!!!!!!!! καποιες εγκυμοσυνες θελουν περισσοτερο προσοχη και το σωμα μας στελνει σηματα..... σημαδια!!!!!

κσλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!! ελπιζω να ειστε ολες καλα!

μαρτη μου σε εχαριστω πολυ για την καθοδηγηση,,,απο οτι θα δεις καταφερα να βγαλω ακρη!! οσο για τα δικα σου,,,καταλαβα κοριτσακι μου..εχεις τα θεματακια σου κ εσυ,,,αλλα με πιστη...κ κουραγιο κ προσοχη,,,ειμαι σιγορη πως ολα θα πανε τελεια κοριτσακι μου!!!! δυδιμακια εεε??? τι καλα...μπραβο σου κοριτσακι μου...ξερεις κ τα φιλα τους???

Loio ευχαριστουμε κοριτσι μου,,,,οντως αντε να μπουμε κ εμεις στο β τριμηνο...γιατι τοτε οσο ναναι φευγει κ η εγαλη επικινδυνοτητα για οτι πολυ κακαο,,,βεβαια κ παλι θελει προσοχη,,,,αλλα περνας το πρωτο σταδιο τολαχιστον!! οσο για ρουχα που ειπατε...εγω παντελονια εγκυμοσθνης που να ειναι ωραια πανω μου δεν μπορω να βρω με τιποτα,,,,ετσι πρς το παρον φοραω κολαν,,,με ακρες μπλουζιτσες,,,η φουστανακια.....κοιλιτσα εχω κανει μπορω να πω...σαν δευτερη που ειναι..αυτη τη φορα ανοιξα πολυ πιο γρηγορα,,,,ετσι στην πρωτη ημουν σχεδον 4,5,,,,5 μηνων !!!

annap γεια σου κ εσενα,,,,,να τα προσεχεις τα πονακια κνα ξεκουραζεσαι αμεσως οταν τα νοιωθεις....!! εγω θα παω την παρασκευη για αυχενικη κ εχω τρελαθει στο αγχος!!

εσεις κοριτσια εχετε ανει αυχενικες????

μπαρμπι μου τα φυλα τους δεν τα ξερω ακομα..... ισως στην αυχενικη διαφανεια!!!!! σε καμια δεκαρια μερες!!!!

προς το παρον κανω υπομονη και ταβανοθεραπεια..... τωρα εριενω πεινασμενη ναμου ερθου σπιτικα μπιφτεκα στην σχαρα η στον φουρνο εχω και πατατες κοκκινιστες με μπαμπιες (ισως δεν φαω μπαμιες αν υπαρχει πρασινη σαλατα) και υπαρχει και ριζακι με λουριδες πιπεριων!!!!!! θα δω η το ενα αμυλουχο η το αλλο!!!!!

εσυ κοριτσακι μου εχεις ρουχαλακια απο το πρωτο ε??? τυχερουλα απλα θα ανανεωσεις την γκαρνταρομπα σου!!! και εγω νομιζω οτι ανοιξα κι αλλο... εκει που εχουμε τα πιασιματα νομιζω ανοιξε κι αλλο η λεκανη και εκανε παχακια......

καλη αυχενικη την παρασκευη μπαρμπι μου...... το αγχος παει κι ερχεται...... προσπαθω να το ελεγξω!!!!!!

φιλια στις υπολοιπες....... καλο σκ σε ολες!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

ιωαννιτσα μου σε ευχαριστουμε..... την θελω την ευχη σου πολυ!!!!!

αχ αυτα τα συμτωματα!!!! φφφου να ερθει η ωρα η καλη και εμεις να παμε για την αυχενικη και να μπουμε στον τεταρτο!!!!! τι ωραια!!!!

αναρρωτιεμαι θα με αφησει ποτε ο γιατρος η μαλλον τα βρεφακια μου να παω βολτα!!!!!! εγω ειμαι ξαπλωμενη και συνεχεια εχω πονακια.... τραβηγματα...... και την μια τα πιγματα ερχονται παλι και αρχιζει η ανησυχια..... και την αλλη ψιλοσταματανε και μου δινουν ελπιδα οτι θα καθαρισω αλλα οταν ενεργουμαι μερικες φορες βγαζω πολλα......!!!!! εχτες δεν ειχα σχεδον καθολου!!!!! χαρηκααπο συμπτωματα ηπια σημερα με εχει στην μπουκα.....το στομαχι μου κανει κολπα με ξυνιλες και φουσκωματα και καουρες και τασεις εμετου..... θελω να φυγουν κοριτσια μου τα συμπτωματαπου μουδινυν δυσφορια!!!! σε καμια δεκαρια μερες θα παω για β επιπεδου.... μετα απο τρεις ολοκληρες βδομαδες επιτελους!!!!

την δευτερα στις 7 το απογευμα θα παμε στην νεφρολογο με ολες τις εξετασεις μου που θα με παρακολουθει απο εδω και περα για το μοναδικο νεφρο μου που ειναι υγειης αλλα μου το ζουλανε τα μπεμπε μου!!!!!

με γεια τα ρουχαλακια ιωαννα μου..... μου εχουν πει και για τα μαρκ εντ σπενσερ οτι εχουν φορμιτσες με μαλακες μπασκες.....ιωαννα μου μπορεις να κανει συνδιασμους βαμβακερα φτηναμε εντομα χρωματα κοντομανικα μακριμανικα και απο πανω ζακετες υπεροχες σε διαφορα σχεδια και μηκη!!!! επισης υπαρχουν πολυ μοντερνα φορεματα η καζακες με παραπολυ ωραια πατσ επανω τους σε στυλ αλφα!!! επισης υπαρχει ενα ειδικο λαστιχο επεκταση που ταιριαζει στα δικα μας στενα παντελονια!!!!

πρσπαθησα να το βρω να σου στειλω το λινκ αλλα δεν το βρισκω τωρα!!!!!

αννα μου ξαπλιτσα.... δεν ειναι για παιχνιδια μεχρι και τον τεταρτο μην ρισκαρεις!!!!!!!!!! καποιες εγκυμοσυνες θελουν περισσοτερο προσοχη και το σωμα μας στελνει σηματα..... σημαδια!!!!!

μπαρμπι μου τα φυλα τους δεν τα ξερω ακομα..... ισως στην αυχενικη διαφανεια!!!!! σε καμια δεκαρια μερες!!!!

προς το παρον κανω υπομονη και ταβανοθεραπεια..... τωρα εριενω πεινασμενη ναμου ερθου σπιτικα μπιφτεκα στην σχαρα η στον φουρνο εχω και πατατες κοκκινιστες με μπαμπιες (ισως δεν φαω μπαμιες αν υπαρχει πρασινη σαλατα) και υπαρχει και ριζακι με λουριδες πιπεριων!!!!!! θα δω η το ενα αμυλουχο η το αλλο!!!!!

εσυ κοριτσακι μου εχεις ρουχαλακια απο το πρωτο ε??? τυχερουλα απλα θα ανανεωσεις την γκαρνταρομπα σου!!! και εγω νομιζω οτι ανοιξα κι αλλο... εκει που εχουμε τα πιασιματα νομιζω ανοιξε κι αλλο η λεκανη και εκανε παχακια......

καλη αυχενικη την παρασκευη μπαρμπι μου...... το αγχος παει κι ερχεται...... προσπαθω να το ελεγξω!!!!!!

φιλια στις υπολοιπες....... καλο σκ σε ολες!!!!!!

μαρτη μου 11 εβδομάδες εκλεισα και ουτε καν ειχα καταλαβει ότι είμαι εγκυος..Προχθες με ξεκινήσανε...κατι μουδιάσματα...κατι τραβήγματα//λιγο και το έντερο τι να πω!περιμενω να έρθει η Τετ'αρτη να κανω την αυχενική να δω και το μπεμπε!σημερα είμαι καλύτερα ,πήγα και βόλτα!η ξαδελφη μου που είναι γιατρος και μανα 3 παιδιω μου είπε ότι δεν είναι τιποτα...μεγαλώνει το μπεμπέ μου!!

ευχομαι να περα΄σουν σύντομα τα συπτωματα σου και να είσαι πολύ καλύτερα

xuFMp2.png

Καλησπέρα, με το καλό οι αυχενικές! Να είναι τέλειες! Annap, φαντάζομαι ηρέμησες μετά την επιβεβαίωση από την ξαδέρφη σου. Γίνονται τόσες αλλαγές στο σώμα μας, προσπαθούν τα όργανα να κάνουν χώρο στα μωράκια, κάτι θα ζορίζεται.

Μάρτη μου, μέχρι τώρα ήρθαν τα μπιφτεκάκια φαντάζομαι. Εμείς φτιάξαμε πιτσούλα και την τσακίσαμε :)

καλό ΣΚ σε όλα τα κορίτσια!

καλημερα τσουπριτσες μου!!!!!! καλη μας κυριακη!!!!

σημερα ειμαι καλυτερα !!!!!

αχ αυτος η υπεροχος καιρος της ελλαδιτσας μας!!!!!! τι ωραιος ηλιος για παραγωγη της βιταμινης d..... καθισα σε μιαπολυθρονα κι εβαλα τα ποδια μου σε μια αλλη να μαζεψω λιγο ηλιο απο την τζαμαρια μας!!!!

σημερα κοριτσια ενεργηθηκα και δεν εβγαλα πιγματα επιτελους... το στομαχι μου καλυτερα... και λεω να με βοηθησει η κορη να λουστω και να μοσχοβοληστω γιατι εχω μερες που πλενομαι τοπικα απο κατω τοστηθος τι μασχαλες και τα ποδαρακια..... καθαρισα τα φρυδια μου.... εκοψα τα νυχια μου πλακα ειχε τι σταση πηρα για να μην ζουλιξω την κοιλια!!!!

εχω σχηματισει μια μικρη κοιλια και ανοιξε και η περιφερεια μου!!!! αλλα τα κιλα σταθερα!!!!!

μαρτη μου 11 εβδομάδες εκλεισα και ουτε καν ειχα καταλαβει ότι είμαι εγκυος..Προχθες με ξεκινήσανε...κατι μουδιάσματα...κατι τραβήγματα//λιγο και το έντερο τι να πω!περιμενω να έρθει η Τετ'αρτη να κανω την αυχενική να δω και το μπεμπε!σημερα είμαι καλύτερα ,πήγα και βόλτα!η ξαδελφη μου που είναι γιατρος και μανα 3 παιδιω μου είπε ότι δεν είναι τιποτα...μεγαλώνει το μπεμπέ μου!!

ευχομαι να περα΄σουν σύντομα τα συπτωματα σου και να είσαι πολύ καλύτερα

μπραβο αννουλα μου!!!!! που πηγες και βολτουλα!!!!! εμενα μου εχει λειψει!!!!! την δευτερα-αυριο θα βγω να παω στην νεφρολογο αλλα δυστυχως δεν θα εχει ηλιακο στις 7 το απογευμα που εχω ραντεβου!!!!

εχω την υπονοια οτι εγω λογω διδυμων τα συμτωματα τα ενιωσα πιο νωρις ολα!!!!!!!

το ξερετε οτι στην 10η βδομαδα τα μωρα κατουρουν και ενεργουνται απο το εντερακι???? μου φανηκε καπως αηδιαστικο οταν το διαβασα αλλα ειπα ξερει καλυτερα οσφος δημιουργος μας!!!!!!

Καλησπέρα, με το καλό οι αυχενικές! Να είναι τέλειες! Annap, φαντάζομαι ηρέμησες μετά την επιβεβαίωση από την ξαδέρφη σου. Γίνονται τόσες αλλαγές στο σώμα μας, προσπαθούν τα όργανα να κάνουν χώρο στα μωράκια, κάτι θα ζορίζεται.

Μάρτη μου, μέχρι τώρα ήρθαν τα μπιφτεκάκια φαντάζομαι. Εμείς φτιάξαμε πιτσούλα και την τσακίσαμε :-)

καλό ΣΚ σε όλα τα κορίτσια!

ιωαννιτσα μου ναι να κανω σε δεκα μερες περιπου την αυχενικη να μου κανει και τεστ παπ μαζι να μου φυγει η αγωνια μηπως εχω κανενα μικροβιο και επιρεαζει τα μωρακια μου απο αυτες τις βρωμιες -πιγματα!!!!

το papp-a δειχνει παντα το φυλο του παιδιου???

ωραια η πιτσουλα!!!!!!! εγω και σημερα μπιφτεκακια αλα θα τα συνοδεψω με μπαμπιες και λιγο μαυρο ψωμακι!!!!! μου αρεσει το απογευμα να τρωω ενα πορτοκαλακι και μανταρινια!!!!!!

εσεις κοριτσα εχετε κατι που να σας φτιαχνει το στομαχακι?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Μάρτη μου, νομίζω ότι έχεις τις διπλές ορμόνες από εμάς με την κύηση ενός εμβρύου. Είναι φυσιολογικό να τα έχεις όλα πιο έντονα :)

Για το στομάχι εμένα με βοηθούσε η μπανάνα ή μισό κουλούρι θεσσαλονικης, έχω ακούσει και για φρυγανιές, αλλά δεν τις πολύ συμπαθώ.

Το φύλο δεν το έμαθα από την papp-A, έκανα μη επεμβατικό προγεννητικό έλεγχο, δλδ από το αίμα μου απομόνωσαν το dna του μωρού, το έλεγξαν για ανωμαλίες και είδαν τα χρωμοσώματα του φύλου. Στην αυχενική, στον υπέρηχο μας είπε μάλλον κορίτσι, αλλά πλήρως σχηματίζεται την 15η βδομάδα. Και τότε είμαστε 100/100 σίγουροι ότι είδαμε σωστά :)

Μάρτη μου, νομίζω ότι έχεις τις διπλές ορμόνες από εμάς με την κύηση ενός εμβρύου. Είναι φυσιολογικό να τα έχεις όλα πιο έντονα :)

Για το στομάχι εμένα με βοηθούσε η μπανάνα ή μισό κουλούρι θεσσαλονικης, έχω ακούσει και για φρυγανιές, αλλά δεν τις πολύ συμπαθώ.

Το φύλο δεν το έμαθα από την papp-A, έκανα μη επεμβατικό προγεννητικό έλεγχο, δλδ από το αίμα μου απομόνωσαν το dna του μωρού, το έλεγξαν για ανωμαλίες και είδαν τα χρωμοσώματα του φύλου. Στην αυχενική, στον υπέρηχο μας είπε μάλλον κορίτσι, αλλά πλήρως σχηματίζεται την 15η βδομάδα. Και τότε είμαστε 100/100 σίγουροι ότι είδαμε σωστά :)

αρα τ φυλλα θα τα μαθω σε 5 ολοκληρες βδομαδες!!!!!!

καληνυχτα και φιλακια σε ολες!!!!!

κοριτσια περιμενω μια παλια συναγωνιστρια που ηταν και η πρωτη που εμεινε εγκυος και καταχαρκα οταν μηκα στον φορουμ..... μετα απο κακουχιες και αγωνιες ειναι δοξα στον θεο εγκυος στην 8 βδομαδα και θα προστεθει στο θεμα μας!!!!!!! την περιμενω πως και πως!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημερα φιλεναδες!!!!! καλη εβδομαδα σε ολες μας και στα μπεμπακια μας!!!!!!

να βαζετε οταν μπορειτε μουσικη στα μπεμπακια σας!!!!!!

εγω δυστυχως παλι σημερα σκουρο καφε κομματι μαλακο αρκετα μεγαλο..... τι θα γινει μια μερα ετσι μια μερα αλλιως.... με τρελανε........ αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει αυτο το πραγμα..... αλλιως τι ειναι???????? εχω αγνοια.......

ποιες εχουν γιατρο αυτη την βδομαδα????? η μνημη νερο...... κοριτσια βοηθειστε με!!!!!

σημερα εχω να παω στην νεφρολογο που θα με παρακολουθει!!!!!! (λογω ενος νεφρου ευτυχως υγειους και της διδυμης κυησης που ολα τα ζουλαει.......τα πιεζει.....)

αυριο τηλ στον γιατρο για να μου κλεισει ραντεβου για την αυχενικη την αλλη βδομαδα..... αντε μπαςκαι χαλαρωσω κι αλλο το χρειαζομαι και ναμου κανει και τεστπαπ για μικροβια..... να δουμε τι θα μου πει για τα πιγματα μερα παρα μερα το πανε αυτη την βδομαδα........ εχτες πλυθηκα και λουστηκα και στεγνωσα τα μαλλια τι στο καλο αυτο εφτεξε????? ολα τα εκανα με διακοπες χωρις να ζουλιεμαι και καθιστη!!!! τι να πω τοση ευαισθησια!!!!!! ο θεος ο παντοδυναμος ας προστατευει ολα τα μωρακια μας...... κι ας στερεωσει το εργο που αρχισει μεσα μας!!!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

τελικα αγχωθηκα.... εχω και πονακια........ και τηλ στον γιατρο μου... θαπαω απο εκει στις δυο το μεσημερι να δει τι ειναι αυτα!!!!!! και να ακουσει τα μωρα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Μορτη μην αγχωνεσαι, δεν πιστευω να ειναι κατι που εκανες εσυ, αλλα σιγουρα το αγχος δε βοηθαει...

εγω βηχω πολυ και φοβαμαι μην κανω κακο στο bebe...αλλα νομιζω οτι δεν επιτρεπονται σιροπια κλπ...τα νευρα μου εχουν σπασει

καλημερα σε ολη την παρεουλα!!!! τι καντε κοριτσακια μου?????? φουσκωνουν οι ομορφες κοιλιτσες??????

μαρτη μου μην αγνωνεσαι,,,,ο γιατρος τι λεει για τα πηγματα???? εσυ εκεινον θα ακους κ τις συμβουλες του,,,χαλαρα κ προσεκτικα!!! θα περιμενουμε οπωσδηποτε να μας πεις κ τα νεα απο το νεφρολογο οταν γυρισεις κοριτσακι μου,,,ευχομαι ολα να πηγαινουν τελεια!!! καλα εκανες εχτες κ εκανες κ τα μποτε σου,,,χριεαζεται κ αυτο,,,,για να νοιωθουμε κ εμεις οι ιδιες λιγο καλυτερα!! σε νοιωθω πολυ,,,γιατι περιπου οπως τα πειγραφεις,,,με ημουν στην πρωτη μου εγκυμοσυνη....αααααπειρη ταναβοθεραπεια....ειχα διαβασει πανω απο 20 βιβλια....ειχα δει ουτε ξερω ποσες ταινιες,,,ειχα παρακολουθησει παρα πολλα σεμηναρια διαδυκτιακα για θηλασμο,,,για φροντιδα νεογενητου κ πολλα αλλα....μεχρι που ειχα μαθει πλεξιμο,,,βελονακι κ βελλονες....το ι ειχα πλεξει στη μικρη δεν φανταζεσαι,,,,,απο σκουφακια σε ολα τα χρωματα σετ με τα πασουλακια τους....μεχρι κουβερτουλα της ειχα φτιαξει,,,,,,καπως επρεπε να περασει η ωρα,,,,,γιαυτο σου λεω σε νοιωθω,,,,υπομονη κ κουραγιο κουκλιτσα μου κ ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

annap με το καλο η αυχενικη σου μεθαυριο...

εγω καλα ειμαι κοριτσακια μου...απλα εχω πολυ αγχος για την παρασκευη που εχω αυχενικη,,,!!!!!! αρχικα φυσικα πρωτα για τους δεικτες κ ολα αυτα που δειχνει η αυχενικη για την σωστη αναπτυξη του αιδιου,,,,αλλα επισης γιατι τωρα θα μαθω αν θα ξαναπαμε για περιδεση,,,,,κ ειναι κατι που με αγχωνει πααααρα πολυ αυτο.....μακαρι ολα να πανε καλα........

OOv7p2.png

goq7p2.png

καλημέρα κοριτσακια!ευχομαι ολες να είστε καλα.

Μαρτη μου μην ανυσηχεις μια χαρα θα είναι τα μωράκια!Καλα έκανες και πας όμως για να ηρεμήσεις,,,και εγω έψω ακόμα καποια πονακια αλλα αυτό που με ταράζει είναι το έντερο μου!Περιμενω πως και πως να πάω την Τεταρτη στην αυχενική και να είναι όλα καλΆ Παναγία μου...Με το καλο και η δική σου Barbie!όλα θα πάνε καλά!Εγω στόλισα και το δεντρο εχθες για ν αμου φτιαξει το κέφι!Νυμέρια περαστικα και να βηχεις ελαφρα όσο μπορεις!Sasa μου ευχομαι και και για όσα όλα τελεια!Ιοιο μου πως είσαι ?

xuFMp2.png

annap κ εμεις στολισαμε εχτες,,,,,μας ειχε φαει η μικρη,,,,!!!!! καταχαρηκε ομως η σκατουλα κ η αληθεια ειναι οτι το χαρηκαμε κ εμεις που τη βλεπαμε ολο χαρα κ χοροπηδητα να στολιζει!!!

OOv7p2.png

goq7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...