-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, Daina είπε:
καλημέρα, θα σου πω την εμπειρία αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι τυχαίο. Ξεκίνησα τον Οκτώβρη βελονισμό, στον 1ο μήνα που έκανα έμεινα έγκυος (μετά από 1,5 χρόνο προσπαθειών). η εγκυμοσύνη παλλινδρόμησε. Στο τώρα, που συνεχίζω κανονικά το βελονισμό, με ΑΜΗ στα τάρταρα, σε έναν υπέρηχο που έκανα μου μέτρησαν πολύ παραπάνω καταβολές από αυτές που περίμεναν λόγω ΑΜΗ και η γιατροί απόρησαν (προφανώς δεν ξέρω εάν έτυχε ή εάν οφείλεται στον βελονισμό).Τη διαδικασία εξωσωματικής θα την ξεκινησώ τον επόμενο μήνα οπότε δεν ξέρω να σου πω εκεί τι επίδραση θα έχει. Θεωρώ ότι βοηθάει αλλά είναι τελείως προσωπική και αυθαίρετη άποψη.
Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου κορίτσι μου πήγα σ ένα κέντρο εδώ στην πόλη που μένω ,θα μου τα γράψει γιατρός και θα μου βγει και πιο οικονομικά ,έχω κλείσει ήδη ραντεβού από σήμερα ξεκινάω ,θα δούμε τι θα γίνει και την τρίτη που έχω υπερυχο για το ενδομήτριο
πρίν από 19 λεπτά , Souri είπε:Ευχαριστώ! Καλή μας αρχή!
Καλώς τη δέχτηκες και όλα καλά θα πάνε!
@kate82 δεν έχω εμπειρία για βελονισμό σε εξωσωματική διαδικασία. Έκανα μικρή για ανοσοποιητικό (ανήλικη με πήγαινε η μαμά μου) και μόνο θετικα έχω να πω. Αργότερα ως ενήλικας έχω κάνει για άγχος και πάλι δούλεψε (στον Δημητρίου είναι οικογενειακός φίλος). Γνωρίζω κόσμο που κάνει και βλέπει αποτελέσματα. Τώρα αν όντως δουλεύει, αν είναι τυχαίο; αν είναι και λίγο αυθυποβολή τι να πω.. Εγώ μόνο θετικά έχω δει.
Έκλεισα ήδη ραντεβού σήμερα ξεκινάω ,θα σας πω την τρίτη που θα πάω για υπερυχο εκτός αν δεν δείχνει τόσο σύντομα χαχαχαχχα
-
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝΑ (SOULA33)
-
Θέματα
-
- 13.317 απαντήσεις
- 1.348.178 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.714 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.297.142 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 524.407 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.850 εμφανίσεις
-
-
-
- 11 απαντήσεις
- 189 εμφανίσεις
-
- 13.317 απαντήσεις
- 1.348.178 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 267 εμφανίσεις
-
- 2.821 απαντήσεις
- 176.654 εμφανίσεις
-
- 108 απαντήσεις
- 5.314 εμφανίσεις
-
- 99 απαντήσεις
- 5.602 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 57 απαντήσεις
- 7.160 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 38
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 560 απαντήσεις
- 133.678 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 108 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 62 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα