Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Εκανα κ εγω σημερα αυχενικη και ολα πολυ καλα...!!! Μαλλον περιμενουμε μπεμπη αυτη την φορα...!!!! Με το καλο στις υπολοιπες...[/quote

]

Μπραβο..natalaki!!! Στα μπλε..κιεσεις...αντε με το καλο...;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια μου.Πηγα κι εγω στον γιατρο σημερα και μου ειπε πως παμε καλυτερα.Ξαπλα η συμβουλη του ακομα αλλα ελαφρυνα λιγο.Ποσο σας ζηλευω που σιγα σιγα βλεπετε φυλο.Ελπιζω να μαθουμε κι εμεις.Η ξαδερφη μου γεννησε χθες το βραδυ και εκει που ηταν σιγουρος ο γιατρος για αγορι βγηκε μια στρουμπουλη μπεμπουλα!Τα εχουν παρει ολα μπλε και τρεχουν τωρα να τα αλλαξουν.Αρα ποσο σιγουρο μπορει να ειναι το φυλο;Εμεις καλου κακου θα τα παρουμε ουδετερα!

rza3p3.png

Κορίτσια ήρθαν τα αποτελέσματα της Αμερικής!Ολα καλά η πιθανότητα που μας δίνει για σύνδρομο down είναι μεγαλύτερη από 1 /10.000 η καλύτερη που θα μπορούσε...επίσης κατά 99,3% είναι κοριτσάκι!!Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος.....ολη αυτη την βδομάδα ήμουν στα κάβουνα...

Κορίτσια ήρθαν τα αποτελέσματα της Αμερικής!Ολα καλά η πιθανότητα που μας δίνει για σύνδρομο down είναι μεγαλύτερη από 1 /10.000 η καλύτερη που θα μπορούσε...επίσης κατά 99,3% είναι κοριτσάκι!!Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος.....ολη αυτη την βδομάδα ήμουν στα κάβουνα...

Αχχ..! Τέλεια.....!! Άντε με το καλό.....! Θα μάθετε κι από μενα νεα Αυριο. :):)

yuvZp3.png

rKnup2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαράκι! Με το καλό λοιπόν ο κορίτσαρος!

Κουκιδίτσα καλα αποτελέσματααα!!!

Λινούκο καλά τα νέα σας. Αντε λίγη ξάπλα ακόμη και θα περάσουν ολα. Πάντως αστείο λίγο περιστατικό μας περιγράφεις. Να περιμένεις αγόρι και να είναι κορίτσι!!! Χε! Κανονική έκπληξη!

Συμβουλευτικά, αν έχετε σκοπό να κάνετε κι άλλα παιδάκια, πάρτε ουδέτερα χρώματα, όσο μπορείτε. Καλά θα μου πεις κι εγώ που το ψιλοέκανα τα πιο πολλά ουδέτερα τα έχω από το μπεμπη 1 για το μπέμπη 2...

Ναταλάκι μπράβο για τα αποτελέσματα! Καλως να σας έρθει ο μπεμπουλίνος!

Geo με το καλό το νινί σου και καλώς μας ήρθες!

Εδώ όλα καλα, ο μεγάλος άρχισε να ταρζανεύει σιγά σιγά. Φιλιά σε όλες, καλό βράδυ!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Μπράβο Μαρία! Τέλεια τα νέα σου!

Άντε ως τελευταία του Σεπτεμβρίου, εγω εχω την αυχενική την Παρασκευή! Εύχομαι να πάνε και σε μένα και σε όσες έχουν απομείνει ακόμα να κάνουν ολα καλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Maria 30, πολύ χαίρομαι που έχεις τέλεια αποτελέσματα! Εύχομαι αυτή να ήταν η μοναδική αγωνία που πέρασες για το μωράκι σου! :-)

Εμένα δεν μου έφταναν οι εμετοί, έπαθα και μια ωραιότατη γαστρεντερίτιδα που με αποτελείωσε...από την Κυριακή που άρχισαν τα συμπτώματα, σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Ο δε γιατρός δεν με άφησε να πάρω κανένα φάρμακο οπότε η ανάρρωση θα πάρει ακόμα περισσότερο. :( Το μόνο καλό είναι ότι έχω χάσει 3 κιλά!

Είχαμε και υπέρηχο προχθές (παρά τα χάλια μου) και το μωράκι μας είναι 87 γρ. και αρκετά ζωηρό, όλη την ώρα κουνιόταν!

Apple pie και Geo81 καλά αποτελέσματα στις αυχενικές σας!

linouko υπομονή και εύχομαι να περάσει γρήγορα όλη η αποκόλληση. :-)

Αλήθεια, δουλειές στο σπίτι κάνετε (καθαριότητα κυρίως, όχι πλυντήρια, πιάτα κτλ); Εγώ τις έχω περιορίσει αρκετά και πλέον πάντα μαζί με τον άντρα μου (άντε να ξεσκονίσω ή να πλύνω καμιά βεράντα μόνη μου) αλλά ώρες ώρες που λείπει θέλω να βάλω σκούπα πχ. και σκέφτομαι μήπως πάθω καμιά αποκόλληση... :?

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Καλημερα καλημερα....!! Elge περαστικα κ γρηγορα..Εγω σημερα σηκωθηκα χαλια, να δω ποτε θα φυγουν αυτες οι αναγουλες!!! Οσο για τις δουλειες ο αντρας μου δε με αφηνει να κανω τιποτα...Πλενει μπανιο κουζινα σκουπιζει ξεσκονιζει σφουγγαριζει και γενικα τα κανει ολα και συμφερει...Παντα με βοηθουσε στις δουλειες αλλα μετα την μεγαλη αποκολληση που ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη, δε με αφηνει να κανω τιποτα (εδω ηθελε να με ξυριζει για να μη σκυβω χεχε)..Και ολα αυτα μετα τις 4 που ερχεται σπιτι απο την δουλεια..Αααα και καθε βραδυ μπανιο την μικρη για να μη την σηκωνω!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Πριν λίγο σηκώθηκα και με έπιασε ένας πόνος χαμηλά πάρα πολύ έντονος. Διπλωσα στη μέση.. Είναι ανησυχητικό? Σε 1μισή ώρα έχω ραντεβού με το γιατρό και δεν μπορώ ούτε να περπατησω ..

yuvZp3.png

rKnup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...