Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Αχ και εμένα έτσι μου λένε. Η μόνη κατάχρηση που έκανα είναι πως κάπνιζα. Αλλά έχουμε πει, ξέρω ζευγάρια που είναι αλκοολικοί κ έχουν παιδιά.

Ακριβώς έτσι κάνει. Θα πάω τετάρτη τώρα πάλι. 
      Ναι μωρέ απλά είχα καιρό να κάνω FSH και ήταν καλύτερη πριν σχεδόν ένα χρόνο.

Εγώ κάπνιζα από τα 18 μέχρι 22 σπαστά , μια ξεκίναγα μια σταματούσα για μήνες. Μετά από τα 22 έως 25 ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Λες να έκανε τόσο χημεία αυτά τα χρόνια; Διατροφή τέρμα, φούστα φουλ, νερό πάνω από 3 λίτρα το χειμώνα και 6 λίτρα το καλοκαίρι. Αδύνατη προς κανονική είμαι. Θεωρώ αυτό που έχουμε απλά μας έτυχε. 
      Σε ένα μήνα θα κάνω και εγώ πάλι εξετάσεις. Ο γιατρός μου θέλει να δει πως πάμε, αν πλησιάζω. Εχει πει ότι θα μπω νωρίς. Προς τα 40.

θα βρεθεί σιγουρα. Πιστεύ πολύ στα τέρμα φυσικά. Θα κάνει και ο άντρας σου το δικό του κομμάτι να βελτιώσει ότι μπορεί και θα σας έρθει το μωράκι σας! 

ΖΗΤΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Recommended Posts

ΖΗΤΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ,ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗς ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η/Υ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...