-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:
Κάτσε βρε παιδί μου από ποτέ ήταν τα έμβρυα που είχες βάλει? Μήπως τότε δεν ήταν Κ πολύ οκ ? Νομίζω εσύ δεν έκανες διεργεση τώρα κοντά? Λάθος κάνω? Μήπως να δοκίμαζες κανένα φυσικό κύκλο τώρα που έχετε το καλό το σπέρμα μήπως μαζέψεις δύο τρία ακόμα?
Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε.
πρίν από 50 λεπτά , anemonii είπε:Δεν ξέρω αν είναι άκυρο, αλλά εγώ το μόνο που θα ήθελα να πω είναι να μη σκέφτεσαι ότι αν ήταν με άλλη γυναίκα θα είχε ήδη οικογένεια, γιατί δεν πιστεύω να θέλει να είναι με άλλη παρά μόνο μαζί σου. Και πιστεύω πως αν είναι να κάνει οικογένεια, μαζί σου θέλει να την κάνει. Και θα κάνετε την οικογένεια σας 🥰
Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες.
-
Ρούχα για κορίτσια 3-8 ετών, ταχυδρ. αποστολή πανελλαδικά
-
Θέματα
-
- 13.164 απαντήσεις
- 1.336.068 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.825 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.293.022 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.841 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.165 εμφανίσεις
-
-
-
- 76 απαντήσεις
- 3.712 εμφανίσεις
-
- 13.164 απαντήσεις
- 1.336.068 εμφανίσεις
-
- 2.755 απαντήσεις
- 171.180 εμφανίσεις
-
- 28.437 απαντήσεις
- 3.686.394 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 3.839 εμφανίσεις
-
- 2.005 απαντήσεις
- 293.582 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 101 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 142 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.825 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 284 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα