Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Losr είπε:

Καλημέρα, δεν πειράζει μην ανχωνεσαι. Αναμένουμε λοιπόν όταν μπορέσεις να τα νέα σου.

Ναι ότι τις πει ο γιατρός της. 

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

λουκουμαδακι, αντε καλη αρχη με την εξτρα βοηθεια!!!συντομα με πραγματικες θετικες χοριακες ολες μας,

διαβασα για τημ Δημητρουλα πολύ στενοχωρηθηκα...

Τι εγινε με τη Δημητρα βρε κοριτσια; ποτε; Μα τα διαβαζω ολα. Τι εχασα;

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιος!!!!!

Καλη λευτερια σεω ολες οσες ειμαστε εγκυουλες και με το καλο να φουσκωσουν και ολες οι υπολοιπες κοιλιτσες!!!!!

Γεμίσαμε αγορακια!!!😀😀😀😀😀😀😀

Αντε με το καλο να ερθουν οι νύφες!!!!!:wink: ;-) :wink:

Που ειστε ολες;😞

(Δεν ειναι πολυ εκνευριστικες αυτες οι διαφημισεις ποα αναβοσβηνουν γυρω μας σαν φωτορυθμικα;!!!)

άδεια η πόλη.που πήγαν όλοι.. :confused:

Κράτα το

Νομιζω πως μετα την 28η εβδομαδα αρχιζει να πεφτει αρκετα!!!δεν ξερω και με απολυτη σιγουρια αλλα κατι τετοιο θυμαμαι στος τιμες αναφορας οταν εκανα στην αρχη χοριακη!!!!

ε κρίμα! θα ήθελα μια τοπ μέτρηση καδράκι! :tongue:

Κράτα το

Διαφημίσεις

Κορίτσια για τις διαφημίσεις κατεβάστε το AdBlock, μπορείτε να το εγκαταστήσετε και στο Chrome και στο Firefοx. Έχω σωθεί!

(Εγώ όλη μέρα υποτίθεται διαβάζω αλλά ρίχνω και τις κλεφτές μου ματιές.. ε και είπα να δώσω και τα φώτα μου! :tongue: )

vQjrp2.png

Κορίτσια για τις διαφημίσεις κατεβάστε το AdBlock, μπορείτε να το εγκαταστήσετε και στο Chrome και στο Firefοx. Έχω σωθεί!

(Εγώ όλη μέρα υποτίθεται διαβάζω αλλά ρίχνω και τις κλεφτές μου ματιές.. ε και είπα να δώσω και τα φώτα μου! :tongue: )

Μπραβο Μελιτινακι! Να 'σαι καλα!☺

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε και εμείς....

Πήγαμε σινεμαδάκι..έφαγα τα ποπ κορν μου,ήπια το αναψυκτικό μου,έκλαψα κ τώρα ξάπλωσα!!!!

Βρε κορίτσια ποιες διαφημίσεις;; εγω δεν έχω....

Α, μπραβο που περασατε ωραια!

Στο αριστετο κομματι της οθονης δεν εχεις διαφημισεις; και ενδιαμεσα των μηνυματων;

4OQ2p3.png

Ουφ κοριτσάκια μολις βγήκα απο το μπανιο κ πλεον το ξύρισμα μπορω να πω με κουράζει αρκετά...η κοιλουμπα μου δεν με αφήνει να δω κ πολλα...

Με τη Δήμητρα τι εγινε; Ουτε εγω εχω διαβάσει κατι...δεν θα πηγαινε για υπέρηχο;

VXtmp2.pngdbarp3.png

Γυρίσαμε και εμείς....

Πήγαμε σινεμαδάκι..έφαγα τα ποπ κορν μου,ήπια το αναψυκτικό μου,έκλαψα κ τώρα ξάπλωσα!!!!

Βρε κορίτσια ποιες διαφημίσεις;; εγω δεν έχω....

Αχ μπράβο Νατασακι χρειάζεται που κ που μια έξοδος...κ εμενα μου αρέσουν οι ταινίες.παλια πριν γεννήσω πηγαίναμε σχεδόν καθε βδομαδα.μετα με τη Σοφουλα μας περιορίστηκαν αρκετά οι έξοδοι μας κ κλειστηκαμε λιγακι...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...