Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vasso_k είπε:

@Miss Sunnyσε ευχαριστώ πολύ!! 

Αχ κορίτσια σας πήρα μονοτερμα με τα δικά μου!!!σας ευχαριστώ όλες πολύ γτ με βοήθησε αρκετά να ηρεμήσω η συζήτηση μαζί σας!!

Γι αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μια την άλλη. Ήρθες στην καλύτερη παρέα! Όλα τα κορίτσια είναι υπέροχα!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!!!

Χρόνια πολλά στις Δημητρουλες και στους αντρες τους Δημήτριδες!!!!

Πολύ όμορφα τα νεα σας!! Χαίρομαι τοσο πολύ με το νεο κύμα εγκύων!!!!

Γεωργία μου ελπίζω να μη σε στεναχωρουμε με τον γιατρο σου αλλά πραγματικα όταν διαβασα αυτο με τη χοριακη και ειδικα μετα την χοριακη εσκασα να γελαω.... δεν ειχα ξαναδει τοσο μεγάλη χοριακη!!! Ελπίζω να μην εχεις και αλλα τζάμπα τσιμπηματακια!! χαχαχαχα!!!Κοίτα εγω αυτο που πάντα εκανα με την γιατρο μου ήταν όποτε μου ελεγε κατι να την ρωταω αν αυτο ειναι επιστημονικα εποδεδειγμένο ή η αποψη της! Όπως πχ αν θα βάψω τα μαλλια μου, τα νυχια μου, αν θα πάω εκδρομη με τους προσκόπους κ τοσα αλλα!!!! Σιγά να περνουσα την πιο ομορφη περιοδο της ζωης μου με τη ρίζα και το μαυρο χάλι νυχι! Καλα εννοειται οτι δεν εχανα τπτ την κατασκηνωση με τους προσκόπους!!!!! ΄΄Ολα πάντα με μέτρο και μέχρι εκει που ενιωθα ότι ζορίζομαι... με το που δισανασχετουσα με κατι, το αφηνα στη μέση εκανα κατι αλλο και μετα συνεχιζα!!! Σαν την πρωτη εγκυμοσύνη καμιά αλλη!!!

Αντε τωρα στην επομενη που θα εχω τον Γιαννακη, να κατσω εστω μια ωρα μεσα στην μερα ξαπλωμενη χαζευοντας το ταβανι!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Βέβαια να μην ξεχναμε το γεγονος ότι περιμένεις 2 μωράκια και πρέπει να εισαι διπλά προσεχτικη γτ φαντάζομαι ότι και η κουραση πιο ευκολα θα ερχεται.... αλλα κατα τον 5ο μηνα που θα εχεις βαρυνει κιολας...... Γι αυτο κανε μια πολυ ωραια διατροφη χωρις light προιότα γεματη πρωτεινες γαλακτοκομικά φρουτα και λαχανικα!!!!! 

Τις θηλες δεν τις πειράζουμε! Ειδικά μετα την 30στη εβδομάδα γτ προκαλει συσπάσεις και ειδικά σε μια εγκυμοσύνη διδύμων ειναι πιο επικίνδυνο..... Οι θηλές σιγουρα θα τραυματιστουν στην αρχη!  Η πρωτη εβδομαδα ειναι δυσκολη! Μετά όλα ρολαρουν!!!! Αλλα μεχρι τοτε εχουμε τόοοοοσο καιρο!!!! Και τοσα αλλα να συζητησουνμε(Αυχενικη-Β επιπέδου- καροτσι-ρουχα-προικα-επιπλε-ντοπλερ-αντε ποτε θα γεννησω-θηλές!) χαχαχαχα καπως ετσι θα πάνε τα θεματα μας!!!!! τα μετα γεννα θεματα ας μην τα αρχισω! χαχαχαχαχαχα!!!!

Ανυπομονω να ψαχνουμε όλες για καροτσι διδύμων!! 

σου εχω προτασεις για τις κουνιες! 

Μελένια μου τελος και για εσενα το πρωτο αγχος... φανταζομαι ως παιδίατρος θα διαβασες ότι η ατοπική δερματιτιδα στο μωρο συνδέεται με το αγχος που ειχε η μητερα κατα την εγκυμοσυνη!!!!!Οπότε ρηλααααξξξξξξ!!!!!!!!

αχ κοριτσια αυτα προλαβα να γραψω! Ξυπνησε το ταρζανακι μουυυυυυυ

• Μου αρέσει 3

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

καλώς ήρθες Βάσω!

Από τότε που ξεκινήσαμε με τον άντρα μου προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι, έβλεπα κάθε μήνα συμπτώματα.

Την τελευταία φορά όμως παρουσιάστηκε κάτι που δεν είχε ξαναεμφανιστεί: οι θήλες μου δεν αγγίζονταν. Ήταν τόσο ευαίσθητες που μ ενοχλούσαν κατά τη διαρκεία όλης της ημέρας. Οπότε έτρεφα ελπίδες όσο ποτέ! Ε μετά άρχισαν να εμφανίζονται κι άλλα συμπτώματα!

Σου εύχομαι σύντομα το καλό το νεό!

• Μου αρέσει 1

Εδώ εχω αρχίσει κ ρωτάω φίλες μου μαναδες εγω κ μου λένε οτι ο καθένας λέει τα δικά του...πιστέυω σε εμας φταίει η αγωνία μεχρι να τα ακούσουμε ότι είναι όλα καλά λόγω της ταλαιπωρίας...

Τώρα για την TSH @Vasso_k σήμερα πήγα ενδοκρινολόγο κ μου είπε οτι ο γυναικολόγος που καναμε εξωσωματική κακώς δεν με εστειλε σε ενδοκρινολογο με Tsh 2.8 σε περιπτωση εγκυμοσύνης τι θα έκανε με μένα κ ειδικα με την παλλινδρομηση την 7η εβδομαδα που είχα εγω πέρυσι με την 2η εξωσωματική...για να μην αγχωθεις στο εκανε?? Ε εμεινα παγωτο...εδωσα σήμερα αίμα Τρίτη εχω υπέρηχο κ τις απαντήσεις κ για να δούμε...Κάνε τα κουμάντα σου να τον εχεις ρυθμισμενο εγω δεν εχω συμπτώματα αλλά τώρα δεν ξέρω που είναι με όλα αυτα που εχω πιει..

Αχ κορίτσια συνήρθα με τα beaute σήμερα από τις 11 γύρισα 4 σπίτι έκανα κ βολτα στα μαγαζια τέλεια

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Αχ τι ωραια DIMITRA beaute, μαγαζια η τελεια μερα! Καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις! Θα κανετε κατι αποψε?

Ευχαριστώ κυρια δασκάλα ξέφυγααα είδα κάτι μποτίνια μουρλιαααα

Σήμερα δεν θα κάνουμε κάτι αύριο θα ερθει μια γειτόνισσα επίσκεψη κ το βράδυ θα βγούμε ε και Κυριακή ο γάμος...σήμερα ως τις 11 μόνη ο άντρας δουλειά...τι να κάνουμε έτσι είναι η δουλειά του έστω είναι δική μας κ τρέχουμε για εμάς

Διαφημίσεις

15 minutes ago, DIMITRAS said:

Ευχαριστώ κυρια δασκάλα ξέφυγααα είδα κάτι μποτίνια μουρλιαααα

Σήμερα δεν θα κάνουμε κάτι αύριο θα ερθει μια γειτόνισσα επίσκεψη κ το βράδυ θα βγούμε ε και Κυριακή ο γάμος...σήμερα ως τις 11 μόνη ο άντρας δουλειά...τι να κάνουμε έτσι είναι η δουλειά του έστω είναι δική μας κ τρέχουμε για εμάς

Μποτινια ε?? Αχ παπουτσια ερωτας...

Δικη σας δουλεια πολυ σημαντικο τη σημερον ημερα... ετσι ειναι οι αντρες δουλευουν κατιτις παραπανω! Ωραια θα περασετε ωραιο σκ! Με πηρε η κουμπαρα να παμε για ποτο-ξενυχτι,δεν ξερει κατι κ το παιζω χιλιοκουρασμενη χαχα η καημενη που να ξερε..

1 hour ago, DIMITRAS είπε:

Εδώ εχω αρχίσει κ ρωτάω φίλες μου μαναδες εγω κ μου λένε οτι ο καθένας λέει τα δικά του...πιστέυω σε εμας φταίει η αγωνία μεχρι να τα ακούσουμε ότι είναι όλα καλά λόγω της ταλαιπωρίας...

Τώρα για την TSH @Vasso_k σήμερα πήγα ενδοκρινολόγο κ μου είπε οτι ο γυναικολόγος που καναμε εξωσωματική κακώς δεν με εστειλε σε ενδοκρινολογο με Tsh 2.8 σε περιπτωση εγκυμοσύνης τι θα έκανε με μένα κ ειδικα με την παλλινδρομηση την 7η εβδομαδα που είχα εγω πέρυσι με την 2η εξωσωματική...για να μην αγχωθεις στο εκανε?? Ε εμεινα παγωτο...εδωσα σήμερα αίμα Τρίτη εχω υπέρηχο κ τις απαντήσεις κ για να δούμε...Κάνε τα κουμάντα σου να τον εχεις ρυθμισμενο εγω δεν εχω συμπτώματα αλλά τώρα δεν ξέρω που είναι με όλα αυτα που εχω πιει..

Αχ κορίτσια συνήρθα με τα beaute σήμερα από τις 11 γύρισα 4 σπίτι έκανα κ βολτα στα μαγαζια τέλεια

πω πω αμαν με αυτους τους γιατρους ολα εμεις τελικα πρεπει να τα περνουμε στα χερια μας. γενικα παντως λενε οτι τα φαρμακα την ανεβαζουν την tsh. για εμφυτευση την θελουν κατω απο 2 τωρα για αποβολες νομιζω επιρεαζει πανω απο 4 αν παει. βεβαια ολα ειναι σχετικα στο αλλο θεμα μια κοπελα εμεινε εγκυος με tsh 5 που ειναι γενικα απαγορευτικο για εμφυτευση τι να πεις αν εχεις τυχη διαβαινε!!!

πρίν από 2 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Μποτινια ε?? Αχ παπουτσια ερωτας...

Δικη σας δουλεια πολυ σημαντικο τη σημερον ημερα... ετσι ειναι οι αντρες δουλευουν κατιτις παραπανω! Ωραια θα περασετε ωραιο σκ! Με πηρε η κουμπαρα να παμε για ποτο-ξενυχτι,δεν ξερει κατι κ το παιζω χιλιοκουρασμενη χαχα η καημενη που να ξερε..

Χαχαχα ε την κουμπαρα ξενυχτια θέλει...εαν ήξερε θα εφερνε πυτζαμες..παντοφλες...γαλατάκι για πυτζαμαπάρτυ χαχαχα...

Ετσι ειναι το αγορι μου τρεχει κ εχει πηξει που δεν μας πληρωνουν οφουουου

4 minutes ago, DIMITRAS said:

Χαχαχα ε την κουμπαρα ξενυχτια θέλει...εαν ήξερε θα εφερνε πυτζαμες..παντοφλες...γαλατάκι για πυτζαμαπάρτυ χαχαχα...

Ετσι ειναι το αγορι μου τρεχει κ εχει πηξει που δεν μας πληρωνουν οφουουου

Θα την βαλω να ρθει να μου σκουπισει αχαχα!

Υγεια να χουμε κ τα αγορια μας κανουν ο,τι μπορουν για μας! Τρωνε κ λιγο γκρινια αλλα οκ..

Just now, linaa είπε:

πω πω αμαν με αυτους τους γιατρους ολα εμεις τελικα πρεπει να τα περνουμε στα χερια μας. γενικα παντως λενε οτι τα φαρμακα την ανεβαζουν την tsh. για εμφυτευση την θελουν κατω απο 2 τωρα για αποβολες νομιζω επιρεαζει πανω απο 4 αν παει. βεβαια ολα ειναι σχετικα στο αλλο θεμα μια κοπελα εμεινε εγκυος με tsh 5 που ειναι γενικα απαγορευτικο για εμφυτευση τι να πεις αν εχεις τυχη διαβαινε!!!

Καμάρι μου εμφυτευση πετυχα απλα μετα τα θετικά δεν μου την μέτρησε ποτέ ...μόνο χοριακή ζητούσε..τωρα δεν τον κατηγορω αλλα τσαντιζομαι..κ η αδερφη μου οταν εμεινε εγκυος ο οζος που ειχε εξαφανιστηκε κ εκοψε το χαπι το μισο που επινε(θυροξινη) αλλά με παρακολουθηση ενδοκρινολογου κ προσοχη στη διατροφη..φαντασου καθολου αλατι..γιατι ειχε γινει τουμπανο απο την 8η εβδομαδα κ ευτυχως ηθελε μόνο γαλα κ νερα πολλά ειχε παρει 12 κιλά στις 40 εβδομαδες κ ηταν σαν να ειχε παρει 20 γελαγα μονο που την εβλεπα..εκλαιγα οταν κλωτσαγε η μικρη κ με το που τραγουδουσα σταματουσε η σκατουλα μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...