Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, dec-e said:

      Καλησπέρα! Εγώ νιώθω πολύ ευγνώμων που υπάρχει αυτή η μέθοδος κ μετάνιωσα που δεν έκανα νωρίτερα εξωσωματική. Νιώθω ότι ήταν πολύ πιο ψυχοφθόρο που ερχότανε κάθε μήνα η περίοδος κ απογοητευομουν. Βέβαια δεν τα κατάφερα από την 1η φορά με την εξωσωματική, όμως και πάλι είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τα παιδάκια μου. Πριν τις εξωσωματικές είχα κάνει κ σπερματέγχυση η οποία δεν πέτυχε, κ δε θεωρώ ότι ήταν λιγότερο ψυχοφθόρα διαδικασία. 

      Όσο κ να σου φαίνεται βουνό, όταν μπεις στο χορό προχωράνε τα πράγματα, κ κάθε βήμα είναι μια νίκη, που οδηγεί στον στόχο! Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις να κάνεις κ να σου έρθουν όλα όσο πιο απλά γίνεται!

      Πολύ όμορφη τοποθέτηση ! 

      2 hours ago, Kathrin17 said:

      Είπες τη λέξη κλειδί.. Να αποδεκτει.. Αυτό έχει σημασία, να απιδεκτειτε ότι η απόκτηση παιδιου είναι δυσκολη με το φυσικό τρόπο κ χρειάζεται εξωσωματική.. Έτσι ήταν κ για μένα στην αρχή " Είναι δυνατόν να μη μπορώ φυσιολογικά όπως οι περισσότεροι;".. Στην αρχή μόνο.. Σημασία έχει τι αποτελέσματα κ οχι ο τρόπος!! Προσωπικά κοιτάζω τα κοριτσάκια μου κ είμαι περηφανη για τον αγώνα που έδωσα για να τα αποκτήσω.. 

      Ταπεινή μου γνώμη, αποδεχτείτε ότι χρειάζεστε την βοήθεια της επιστήμης κ προχωρηστε.. Μην σπαταλατε τα χρήματα σας σε άλλες μεθόδους.. Φυσικά οι γιατροί που σας παρακολοτθουν έχουν καλυτερη εικόνα κ γνώση από μένα αλλά παντα παιζει ρόλο και η δικιά σας επιθυμία κ επιλογή.. 

      Φιλικά παντα

      Συμφωνώ απόλυτα !!! Μακάρι και εγώ να είχα αυτή τη λογική νεότερη όταν ήμουν ! 

Ψάχνω ν'αγοράσω προστατευτικό κρεβατιού & λευκά είδη


Recommended Posts

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...