Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Μόλις αντιλήφθηκα ότι η περίοδος μου μάλλον θα μου έρθει ημέρα που θα πέφτω για ωοληψία του Αγίου Πνεύματος. 🤦‍♀️
      Είναι λες και το σώμα μου ψάχνει ευφάνταστους τρόπου για να μην μείνω έγκυος. Στις πόσες ημέρες κάνατε ωοληψία με διέγερση σε βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές; 

14η-15η τού κύκλου.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Ούτε όμως φυλλικο?Που βοηθάει στον σχηματισμό και ανάπτυξη του εμβρύου?Τι να πω?

Χτες πηγα τον γιο μου στα έκτακτα γιατί είχε δύο μέρες που λέει ότι ζαλιζεται και βουλωνουν τα αυτια του και τον έπιασε φόβος και έτρεμαν τα πόδια του.Τηλεφωνούσα στον παιδίατρο μα προχτές καμία απάντηση .Χτες το πρωί μου λέει μαμα πάλι το ίδιο νιώθω και λέω Καλά σήκω να πάμε στα έκτακτα.Δεν μου είπε τίποτα η γιατρός ,του μέτρησε την πίεση ήταν φυσιολογική τον ρώτησε τι έχει φάει μέχρι εκείνη την ώρα μπερδεύτηκε είπε τίποτα και του φώναζε (εννοώ του μίλησε λίγο έντονα)Καλά δεν έχεις φάει τιποταααααα ?ήπια γάλα λέει.Είναι πολύ αδύνατος και δεν τρώει ,μάλλον τρώει Αλλά ελάχιστα.Ξεκινάει και μετά από τρεις τέσσερις μπουκιές μου λέει έσκασα κοίτα την κοιλιά μου.Μου είπε αν συνεχίσει να παραπονιέται να τον δει νευρολόγος.Και να μην σηκώνεται απότομα μήπως είναι ορθοστατικη υπόταση.Και μετά είχα αγκαλιά τον ανεμιστήρα και έκανα ντουζ τα μπαλκόνια να δροσιστουν

Ελπιζω Ειρηνακι μου να ειναι περαστικο ολο αυτο με τον μικρουλι σου.

Εγω ας πουμε στη ζεστη αντιδρω υπερβολικα δεν την μπορω καθολου μου ερχεται να πεσω κατω 

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Kαλη μέρα σας!!!Όλη η παρεούλα Καλά?

Μαριγουλα μου λαχείο η πεθερά σου!Τι να κάνεις?Όντως είναι  χοντραδες αυτά.Πεθερό δεν έχεις ?Υπομονή λέμε!για την διάρροια δεν ρώτησες τον γιατρό?Μακάρι να μην είναι τίποτα.Άντε να τελειώνουν τα πολλά φάρμακα.Ωραία!

Δωρουλιτα αυτές τις υποψίες δεν μπορεί να τις διαπιστώσει αν υπάρχουν με κάποιον άλλο τρόπο?Με κάποιον έλεγχο.Άντε τουλάχιστον να τελειώνεις από την καραντίνα.

Εχτες μίλαγα με μια γνωστή μου που γεννάει στις 10/7 στο Ελενα.Η γιατρός που την είχε και στην πρώτη της εγκυμοσυνη δεν τις έδωσε Κ Α Ν Ε Ν Α φάρμακο Ούτε φυλλικο οξύ.Επειδή είχε λέει πολλούς εμετούς.Πώς μπορούν και έχουν τόσο διαφορετική νοοτροπία οι γιατροί?Και τώρα πάλι τίποτα Κανένα παρόλο που έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και είναι 37χρ.

@butterfly1986 Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Να έχεις μια ωραία εγκυμοσύνη και να φτάσουμε Όλες μας Στον προορισμό μας!Μέχρι πότε θα πρέπει να έχεις γεννήσεις?

Λιζακι μπράβο!!Επιτέλους χαλαρά τωρα τι είδες το βλασταρακι σου.Με την ζέστη φροντίζουν να μας πανικοβαλλουν με κάθε τρόπο.Σίγουρα έχει πολύ ζεστη και δεν έχουμε και κλιματιστικό αλλά εχτές το αντέξαμε μια χαρά.Σήμερα βλέπουμε....

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!! Τι ζεστη είναι αυτή ρε κορίτσια!!!!! Έβαλα air-condition κ ξαπλωσα!!!  Έρχεται ενα Σαββατοκύριακο ξεκούραση! Η μικρή θα πάει με τους γονείς μου κ την αδερφή μου στο εξοχικό μας κ εγώ στην ζέστη!!! 

Ειρήνη μου, πεθερό δεν έχω, σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν 35 χρόνια, ουτε ο άντρας μου δεν τον θυμάται!!!  Με την διάρροια ευτυχώς απο χθες καπου ήρεμησα. Ο γιατρός τον πήρα κ μου εδωσε κάτι χαπάκια. Περαστικά στον μικρο 

Butterfly, καλωσόρισες στην παρέουλα μας!!! Κι εγω περιμένω διδιμακια. Με το καλό να τα δεχτούμε τα μωρακια μας, όλες!!!  Σου είπε ποτέ με το καλό, στις ποσες εβδομάδες? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Ουτε! Ουτε σίδηρο τιποτα!! Αλλα ολη μερα μαγείρευε. 

Αχ μωρε ο Ψυχούλης μου. Καλα ειναι σημερα; πως νοιωθει; μπορει κ ορθοστατικη μπορει το κλιματιστικό. Μακαρι να ειναι κατι περιστασιακό κ να μην βασανίζεται. 

Δεν έχουμε κλιματιστικό Δυστυχώς.Αλλά την πρώτη μέρα που τον έπιασε δεν ζεστενομασταν .Μακάρι γιατί και αυτός βασανίζεται και Εγώ τρελαίνομαι.σκέφτηκα τον ανεμιστήρα που του χτύπαγε ολο το βράδυ και δεν ήθελε ούτε φανελάκι και επειδή ιδρώνει η κεφάλα είπα Μην ηταν τίποτα σαν ψύξη .θα δούμε.

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Ελπιζω Ειρηνακι μου να ειναι περαστικο ολο αυτο με τον μικρουλι σου.

Εγω ας πουμε στη ζεστη αντιδρω υπερβολικα δεν την μπορω καθολου μου ερχεται να πεσω κατω 

Ευχαριστώ.

Και εγώ δεν θέλω καθόλου την ζέστη.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια εχω πεθάνει στον πόνο. Κατω χαμηλά. Τι τσιμπήματα, τι σούβλες τι πραγμα ειναι αυτο; ουτε να κοιμηθω μπορω ουτε να διαβάσω ενα βιβλίο. Δεν μπορω να ξεχάστω. 

1WWgp3.png

Καλησπέρα! @ERIANTON Να πάει καλα με τον μικρό σου!

Εγώ όλη σχεδόν τη βδομάδα ειμαι σεστο τεχνητές συνθήκες. Κλιματισμός και σπίτι και στο φροντιστήριο που παω το πρωί για μάθημα. Αλλά μου λείπει λίγο κ το "καλοκαίρι, βόλτες κλπ" Μαλλον μια κ καλή στις διακοπές το βλέπω. Ήθελα να κατέβω κέντρο για κατι βιβλία σήμερα και ειπα να μη με βρουν λιπόθυμη εξω απ τι μετρό..

Κατα τα αλλα το μικρό μου τερατακι ο κουνιέται ολο κ πιο πολυ μες στη μέρα κ τον καταλαβαίνω. Είχα ξεκινήσει να τον νιώθω απ το τέλος της 13ης εβδομάδας, αλλα δεν ήμουν κ σίγουρη. Τώρα είναι επίσημο κ με ... τη βούλα του γιατρού! 

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, μαμάδες κ μωρά!

@butterfly1986 Καλωσηρθες κ με τα 2 σου τα μπεμπίδια!

• Μου αρέσει 4

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

gaidaki μου ευτυχώς που το ξανασκεφτηκες για το κέντρο.κρίμα η ταλαιπωρία.

Και εγώ είχα νιώσει πριν καιρό 3 απαλά χτυπηματακια στο ύψος του αφαλου και αυτό.Κατά τα άλλα λένε ότι τα ακούμε νωρίτερα τα δεύτερα.Τον γιο μου τον είχα νιώσει στις 16  εβδομάδες τώρα κάνει το "παγώνι" το εμβρυακι.Πηγές και στον γιατρό πάλι?

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Αχ κοριτσια εχω πεθάνει στον πόνο. Κατω χαμηλά. Τι τσιμπήματα, τι σούβλες τι πραγμα ειναι αυτο; ουτε να κοιμηθω μπορω ουτε να διαβάσω ενα βιβλίο. Δεν μπορω να ξεχάστω. 

Πάλι ρε κοριτσάκι?Παρόλο που είσαι ξάπλα πονάς?

4ywWp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ERIANTON είπε:

gaidaki μου ευτυχώς που το ξανασκεφτηκες για το κέντρο.κρίμα η ταλαιπωρία.

Και εγώ είχα νιώσει πριν καιρό 3 απαλά χτυπηματακια στο ύψος του αφαλου και αυτό.Κατά τα άλλα λένε ότι τα ακούμε νωρίτερα τα δεύτερα.Τον γιο μου τον είχα νιώσει στις 16  εβδομάδες τώρα κάνει το "παγώνι" το εμβρυακι.Πηγές και στον γιατρό πάλι?

Πάλι ρε κοριτσάκι?Παρόλο που είσαι ξάπλα πονάς?

Ναι βρε Ειρήνη μου. Γιατι;; κ σκληραίνει. Τωρα το μεσημερι 3 φορες ξυπνησα. Δεν θελω να το γιγαντωνω κ να αγχώνομαι. Μου ειχε πει ο ντοκ ειναι μυοσκελετικό. 

Κ γω το νοιωθω που κ που λιγο πιο κατω απο τον αφαλό. Χιχιχι 

1WWgp3.png

πρίν από 46 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλησπέρα! @ERIANTON Να πάει καλα με τον μικρό σου!

Εγώ όλη σχεδόν τη βδομάδα ειμαι σεστο τεχνητές συνθήκες. Κλιματισμός και σπίτι και στο φροντιστήριο που παω το πρωί για μάθημα. Αλλά μου λείπει λίγο κ το "καλοκαίρι, βόλτες κλπ" Μαλλον μια κ καλή στις διακοπές το βλέπω. Ήθελα να κατέβω κέντρο για κατι βιβλία σήμερα και ειπα να μη με βρουν λιπόθυμη εξω απ τι μετρό..

Κατα τα αλλα το μικρό μου τερατακι ο κουνιέται ολο κ πιο πολυ μες στη μέρα κ τον καταλαβαίνω. Είχα ξεκινήσει να τον νιώθω απ το τέλος της 13ης εβδομάδας, αλλα δεν ήμουν κ σίγουρη. Τώρα είναι επίσημο κ με ... τη βούλα του γιατρού! 

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, μαμάδες κ μωρά!

@butterfly1986 Καλωσηρθες κ με τα 2 σου τα μπεμπίδια!

Και εγω θελω να το νιωσω τι θα γινει!Γενικα δεν νιωθω τιποτα ουτε πονακια ουτε τιποτα.Σαν να μην υπαρχει.

Μαλλον θα γινω αναισθητη μανα τι να πω...

πρίν από 4 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ναι βρε Ειρήνη μου. Γιατι;; κ σκληραίνει. Τωρα το μεσημερι 3 φορες ξυπνησα. Δεν θελω να το γιγαντωνω κ να αγχώνομαι. Μου ειχε πει ο ντοκ ειναι μυοσκελετικό. 

Κ γω το νοιωθω που κ που λιγο πιο κατω απο τον αφαλό. Χιχιχι 

Ελπιζω να εισαι καλυτερα Δωρουλιτα μου.Αφου λεει και ο γιατρος ειναι μυοσκελετικο μην αγχωνεσαι

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Και εγω θελω να το νιωσω τι θα γινει!Γενικα δεν νιωθω τιποτα ουτε πονακια ουτε τιποτα.Σαν να μην υπαρχει.

Μαλλον θα γινω αναισθητη μανα τι να πω...

Ελπιζω να εισαι καλυτερα Δωρουλιτα μου.Αφου λεει και ο γιατρος ειναι μυοσκελετικο μην αγχωνεσαι

Ξερεις τωρα, ξαπλα, τα νοιωθω ολα κ τα ψειρίζω... 

Σ ευχαριστω λιζακι μου. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

@Dwroulita85 κι εγω σε ολη την εγκυμοσυνη μεχρι και σημερα αρκετα εντονα πονακια αλλα καθε φορα που το βλεπουμε ειναι μια χαρα και ο γιατρος δε βλεπει τιποτα ανησυχητικο.

Αυριο εχω να παω για εξετασεις. Ξερετε πριν τη γενικη ουρων πρεπει να ειμαι νηστικη; Μου εχει γραψει και για σιδηρο κ φεριτινη και ξεχασα να ρωτησω επειδη θα κανω τις εξετασεις μαζι με την anti xa στη 1μιση το μεσημερι να παρω το σιδηρο μου το πρωι η οχι τι λετε;

tt1db33b

@Dwroulita85 Εύχομαι να ειναι το οτι το μυαλό σου παρατηρεί οτιδήποτε στο σώμα σου αφου εισαι ξαπλωμένη. Να περασει ομως, όπως κ να χει.

@lizaki1111 Το πρώτο μωρό το ειχα νιωσει στη 17η εβδομάδα στο λεωφορείο μέσα και χαμογελαγα σαν την χαζή! Νομιζω οτι τα δευτερα τα καταλαβαίνουμε πιο νωρίς. Είναι κ πιο μεγάλο το συγκεκριμένο απο τον αδελφό του. Όλα θα τα νιώσεις! ΚΑαι ευχομαι να τα χαρεις! Εγώ 39εβδ.κ 5 ημερών δεν ειχα συσπάσεις η πονους ουτε για δείγμα. Αφού ρωτουσα τη μαία ειμαι τόσο χαζή;;; θα το καταλαβω αμα γενναω;;; Όλα συμβαίνουν και ειναι μαγικό που ο,τι διαβάζεις έρχεται! Π.χ. στα μαθήματα τοκετου μας έλεγαν οτι την 3η μερα μετα τον τοκετο έρχεται το γάλα και τσουουουπ να το στήθος μου 8πλασιο ξαφνικά!

Και με τις ορμόνες, @Dwroulita85 για σενα και παλι η "αφιέρωση" : εγραφα στις σημειώσεις μου απο εκεινα τα μαθήματα οτι το 3ο 24ωρο ειναι το ύπουλο για μεγαλες ψυχολογικές διακυμάνσεις...και (μου δόθηκαν φυσικά κ οι αφορμές) ημουν ΧΑΛΙΑ! :?

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 κι εγω σε ολη την εγκυμοσυνη μεχει και σημερα αρκετα εντονα πονακια αλλα καθε φορα που το βλεπουμε ειναι μια χαρα και ο γιατρος δε βλεπει τιποτα ανησυχητικο.

Αυριο εχω να παω για εξετασεις. Ξερετε πριν τη γενικη ουρων πρεπει να ειμαι νηστικη; Μου εχει γραψει και για σιδηρο κ φεριτινη και ξεχασα να ρωτησω επειδη θα κανω τις εξετασεις μαζι με την anti xa στη 1μιση το μεσημερι να παρω το σιδηρο μου το πρωι η οχι τι λετε;

Ευχαριστω Αναστασία μου! Μαλλον αυτο ειναι. 

Την τεταρτη που έδωσα ουρα, ηταν τα πρωινα κ δεν ειχα φαει κατι. Απο το βραδυ πλύθηκα καλα με νερακι μονο κ παλι το πρωι πριν ουρησω. 

Οσο για το σίδηρο συνήθως παω πρωι πρωι κ ειμαι παλι νηστική. Μια φορα πηγα μεσημεράκι αλλα μου ειχε πει ο ντοκ οτι δεν εχει σημασία. Πάντως προτιμώ να ειμαι νηστική. 

Καμπυλη σακχαρεως σου ζήτησε; 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ευχαριστω Αναστασία μου! Μαλλον αυτο ειναι. 

Την τεταρτη που έδωσα ουρα, ηταν τα πρωινα κ δεν ειχα φαει κατι. Απο το βραδυ πλύθηκα καλα με νερακι μονο κ παλι το πρωι πριν ουρησω. 

Οσο για το σίδηρο συνήθως παω πρωι πρωι κ ειμαι παλι νηστική. Μια φορα πηγα μεσημεράκι αλλα μου ειχε πει ο ντοκ οτι δεν εχει σημασία. Πάντως προτιμώ να ειμαι νηστική. 

Καμπυλη σακχαρεως σου ζήτησε; 

Καμπυλη σακχαρου οχι ακομα. Νομιζω ειναι νωρις.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...