Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καλή νομίζω είναι η οιστραδιόλη,αυτό που λες μακάρι να έχουν καλή ωρίμανση στην παρούσα θες ποιότητα και όχι ποσότητα,εύχομαι να πάει καλά....να δουλέψει σε σένα και να δεις αποτέλεσμα 🙏🥰 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Wannabemama είπε:

Κορίτσια μου σήμερα έκανα δεύτερη χοριακη και από 56,11 πήγε 428 μετά από 4 μέρες... πως σας φαίνεται;; Ο γιατρός μου είπε να πάω Πέμπτη αλλά ήθελα να δω ότι προχωράει κανονικά..

ειναι καταπληκτική!!!μια χαρα ολα θα εινσι σουπερ!!!όσο για το αγχος δυστυχως εγω το εχω αθελα μου εκ φύσεως, ετσι γεννήθηκα τι να πω ,ευτυχως που δεν μίλαγα μωρό, χαχαχα 

δεν αποβάλλεται και πάντα όταν έχεις παιδια αλλα κ μεχρι να ερθει στην ζωή θα υπαρχρι αγχος.

Just now, Ellidr είπε:

Φαντάζεσαι να γίνει η ανατροπή με μια επαφή 

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας βέβαια αλλά δε βαριέσαι

Χαχαχαχα

ελα τωρα αφου έχουμε ζωντανό παράδειγμα την @ΒαλεντιναΧ και με προφυλακτικό που έσπασε,άρα ολα γινονται!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ellidr said:

Αυτός που σου είπα 

Μου τον έχουν προτείνει και εμένα

Δεν ξέρει κ πολλά η αδερφη μου περί εξωσωματικων αλλά της είχαν πει ότι ειναι από  τα καλύτερα κεντρα. Χαρακτηριστικα είπαν το καλύτερο της Μεσογείου αλλά οκ δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες. Αν στον έχουν προτείνει κ εσένα πήγαινε να πάρεις μια γνώμη!!! 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ειναι καταπληκτική!!!μια χαρα ολα θα εινσι σουπερ!!!όσο για το αγχος δυστυχως εγω το εχω αθελα μου εκ φύσεως, ετσι γεννήθηκα τι να πω ,ευτυχως που δεν μίλαγα μωρό, χαχαχα 

δεν αποβάλλεται και πάντα όταν έχεις παιδια αλλα κ μεχρι να ερθει στην ζωή θα υπαρχρι αγχος.

ελα τωρα αφου έχουμε ζωντανό παράδειγμα την @ΒαλεντιναΧ και με προφυλακτικό που έσπασε,άρα ολα γινονται!!!

Αχ κορίτσι μου 

Με συγκρίνεις με το μπουμπουκακι

• Χαχα 1

Just now, Ellidr είπε:

Αχ κορίτσι μου 

Με συγκρίνεις με το μπουμπουκακι

δεν παιζει ρολο η ηλικία  ξεκόλλα! αν όλα τα υπόλοιπα είναι οκ θα ερθει και με την μια φορα....αυτο παει κ για σένα @sofiadu!! σας θελω αισιόδοξες και να σκέφτεστε θετικα!!

• Μου αρέσει 3

Ποιος με φωναξεεεεεε...??? Όλα γίνονται όλα αρκεί να είναι 'η στιγμη' μην πτοειστε κορίτσια μου όλες θα κρατήσουμε μωράκια μέσα στο '21.....να το θυμαστε

• Μου αρέσει 5

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Ποιος με φωναξεεεεεε...??? Όλα γίνονται όλα αρκεί να είναι 'η στιγμη' μην πτοειστε κορίτσια μου όλες θα κρατήσουμε μωράκια μέσα στο '21.....να το θυμαστε

εγω σε φώναξα αντε βαλε καμια φωνή γιατι τις κοριτσαρες μου τις εχει παρει απο κατω!

• Χαχα 1

Κοριτσια δεν με βλεπω για τεστ αυριο...μετρουσα καποιες μερες ενδεικτικα θερμοκρασια...πρωι πριν σηκωθω και μια το βραδυ..ολες τις μερες μετα την ωορρηξια ειχα 37 με 37.2 το βραδυ. Το πρωι ειχα 36.8 . Εβαλα τωρα μια και τσουπ επεσε....36.7 αρα το πρωι θα δω μια ωραιοτατη πτωση που σημαινει πως θα αδιαθετησω...

Ζουζουνα εσυ που εχεις master στο θερμοδιαγραμμα καλα δεν τα λεω;

• Μου αρέσει 1

εγω σε φώναξα αντε βαλε καμια φωνή γιατι τις κοριτσαρες μου τις εχει παρει απο κατω!

Έλα δεν μπορώ να ακούω(διαβάζω) χαζά....εγώ σας είπα δεν φεύγω από εδώ αν δεν αδειάσει το θεματακι....για συντονιστειτε στο στόχο σας είπαμε πέφτουμε μια μέρα τον μήνα εκείνη που έρχεται η σιχαμενη άλλη μέρα δεν δικαιούμαστε/στε....

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Όπως περίμενα, μετα και απο την πτωση της θερμοκρασιας που ειδα...αρνητικό το τεστάκι...λογικα αυριο θα αδιαθετησω, αντε να ερθει να τελειωνουμε...

• Λυπημένη/-ος 6

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι μου κανετε; για πάρτε τα πάνω σας λέω....

Διαβάζω εδώ για κορίτσια που έμειναν έγκυος με μια επαφή, για σπασμένο προφιλακτικο Ε λοιπόν εγώ την δεύτερη την έκανα με προφιλακτικο....ξεκινήσαμε ίσα ίσα χωρίς προφιλακτικο και μετά βάλαμε...όποτε άμα είναι κάτι τυχερό να έρθει θα έρθει....Για αυτό το λόγο κοντεύω 41 και δεν είχα ιδέα για το τι είναι η  ωορρηξία....χθες είχα ωορρηξία και εάν δεν το είχα ψάξει λογο που δυσκολεύομαι να μεινω έγκυος θα νόμιζα ότι πονάει η κοιλιά μου γιατί κρύωσα Όχι γιατί έκανα ωορρηξία....όποτε ας είμαστε αισιόδοξες...διώξτε το άγχος είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε και προσπαθειστε...ψάξτε το....και θα έρθει αυτό που τόσο πολύ ποθουμε....με αγάπη σας το λέω!

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Κοριτσια δεν με βλεπω για τεστ αυριο...μετρουσα καποιες μερες ενδεικτικα θερμοκρασια...πρωι πριν σηκωθω και μια το βραδυ..ολες τις μερες μετα την ωορρηξια ειχα 37 με 37.2 το βραδυ. Το πρωι ειχα 36.8 . Εβαλα τωρα μια και τσουπ επεσε....36.7 αρα το πρωι θα δω μια ωραιοτατη πτωση που σημαινει πως θα αδιαθετησω...

Ζουζουνα εσυ που εχεις master στο θερμοδιαγραμμα καλα δεν τα λεω;

χαχαχαχα...μου αρεσε το μάστερ!!το πρωι ειναι το έγκυρο, και εγω το βραδυ εχω 36,8 αλλα το πρωι να εχω 36,6(τωρα ανεβαίνει εμενα) το πρωι τωρα ποσο εχεις? εγω στην 3η εγκυμοσύνη ειχα αυξομειώσεις από 36,7 μεχρι 36,9 και ειχα δει κ 2 φορες 36,6...οποτε δεν ειναι απόλυτο...εμενα πχ όταν είναι να ερθει απο 36,8 θα παει 36,5 με 36,4αυτο λέμε ότι κατέβηκε!!!καλημέρα!!!

17 hours ago, Avmar said:

@berd τι κανεις πως εισαι;; Χαθηκες !!! 

Καλημέρα καλά είμαι.Ναι το ξέρω χάθηκα.Έχω περάσει διάφορα στάδια και γω. Στην αρχή των προσπαθειών κοίταζα τα συμπτώματα,ήταν μήνες που νόμιζα πως ήμουν αλλά τίποτα.Ήρθε ο καιρός να πάω για τσεκ απ στο γυναικολόγο μου βρήκε κύστη ωοθήκης που αν δεν έφευγε σε 3 μήνες ήθελε χειρουργείο. Τελικά έκανα τον προηγούμενο μήνα λαπαροσκόπηση μου βρήκε κύστη ενδομητρίωσης και κάποιες εστίες, με καθάρισε μου έκανε και σαλπιγγογραφία ήταν διαβατές οι σάλπιγγες και μου είπε βουρ για μωρό.Αυτά τα νέα μου. Εσύ πως είσαι;;

• Μου αρέσει 3

Just now, TATAKI είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Όπως περίμενα, μετα και απο την πτωση της θερμοκρασιας που ειδα...αρνητικό το τεστάκι...λογικα αυριο θα αδιαθετησω, αντε να ερθει να τελειωνουμε...

ποσο σου κατέβηκε δλδ?

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

ποσο σου κατέβηκε δλδ?

Εχθες το βραδυ ειδα τη πτωση απο 37 με 37.2 που ειχα καθε βραδυ πηγε 36.7 σημερα το πρωι μετρηθηκα ετσι απο περιεργεια αλλα αφου ειχα σηκωθει και ειχα κανει και το τεστ και ειχα 36.2 φαντασου στα ταρταρα θα ηταν πριν σηκωθω...καλα πλεον δεν εχει νοημα απλα για να ξερω τι γινεται για αλλη φορα. Καθε πρωι ειχα 36.8 με 36.9 επομενως καταλαβαινεις τσουληθρα εκανε

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...