Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Να πας σε αιματολογι κορίτσι μου μήπως και υπάρχει κάτι μικρό ,αν και είμαι σίγουρη ότι απλά ήταν τυχαίο ή κάποια ανωμαλία εμβρύου ??? Κάνατε καρυότυπο εμβρύου ή δεν προλάβατε?

Από βαθμολογίες πως ήταν απλά ΑΒ σ είπαν ???

τα πέντε 5ΑΒ ένα 4ΑΒ και 2 3ΑΒ. Καρυοτυπο εμβρύου εννοείς από τις αποβολές;όχι δεν κάναμε.ηταν και η δυο αυτόματες στο σπίτι.Να είναι τυχαίο και τις 2 φορές; Θα κάνω ότι μπορώ από εξετάσεις και μετά ο Θεός είναι μεγάλος.Μας βοήθησε μια φορά,θα μας ξαναβοηθησει. Απλα να θέλω να ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα από εξετάσεις.

πρίν από 58 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Το σάκχαρο σου το έχεις τσεκάρει;;;Δεν εννοώ μόνο το σάκχαρο νηστειας,αλλά να κανεις κανονικά καμπύλη να δεις πως αντιδράει ο οργανισμοσ σου.Δεν παίζει ρόλο αν είσαι σε φυσιολογικά κιλά.Εγω ήμουν 52 κιλά και το σάκχαρο αρρύθμιστο.Ξεκινησα ινσουλίνη ένα μήνα πριν την εμβρυομεταφορά.Να πας σε έναν ενδοκρινολόγο που ειδικεύεται σε θέματα αναπαραγωγής. Το σάκχαρο είναι υπεύθυνο για πολλά και πολλοί γιατροί το υποτιμούν. 

Επισης τα οιστρογόνα και όλα αυτά τα φάρμακα που παίρνουμε στην εξωσωματική έχουν την τάση να το ανεβάζουν.Εγω αυτό θα σου πρότεινα να τσεκάρεις εφόσον έχεις κάνει όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις.

Το σάκχαρο μου ήταν 92 πριν τη μεταφορά και η γλυκοζυλιωμενη 5,2.θα ζητήσω να κάνω και μια καμπύλη το έχω στο νου μου.ευχαριστω 

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

θα γκρινιάξω κ θα πω σήμερα εγω Ναι ναι εγώ η μη ανχος....ότι ναι έπαθα ανχος...με πονάει η κοιλιά μ σήμερα...πφφφφφφφφ ....εχω βαρύνει....Δεν κοιμάμαι...φούσκωνω με μια γουλιά νερό....ειμαι μονη μ ..λειπει ο άντρας μ...Δεν μπορώ να κυκλοφόρησο Αθήνα δεν έχω το αμάξι μ....κατουραω κάθε 15λ....μ λείπει το σπίτι μ..Ο σκύλος μ...Η μαμά μ...Η ανηψια μ...οι φίλες μ....( εχω κ Αθήνα βέβαια αλλα ειναο μακριά κ δεν μπορώ να πήγαινω κάθε μερα).με πονάει η πλάτη μ...τα χέρια μ..εχω τενοντιτιδα κ στα 2....νευριάζω...κλαιω....ανχομαι για όλα....όλο ουφ κάνω....

ΑΧΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΗΡΈΜΗΣΑ Κ ΓΩ......( έσκασα κοινώς).

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

θα γκρινιάξω κ θα πω σήμερα εγω Ναι ναι εγώ η μη ανχος....ότι ναι έπαθα ανχος...με πονάει η κοιλιά μ σήμερα...πφφφφφφφφ ....εχω βαρύνει....Δεν κοιμάμαι...φούσκωνω με μια γουλιά νερό....ειμαι μονη μ ..λειπει ο άντρας μ...Δεν μπορώ να κυκλοφόρησο Αθήνα δεν έχω το αμάξι μ....κατουραω κάθε 15λ....μ λείπει το σπίτι μ..Ο σκύλος μ...Η μαμά μ...Η ανηψια μ...οι φίλες μ....( εχω κ Αθήνα βέβαια αλλα ειναο μακριά κ δεν μπορώ να πήγαινω κάθε μερα).με πονάει η πλάτη μ...τα χέρια μ..εχω τενοντιτιδα κ στα 2....νευριάζω...κλαιω....ανχομαι για όλα....όλο ουφ κάνω....

Αχ δεν ειμαι μονο εγω για το Δαφνι τελικα!!! Εκτος απ το αμαξι,τον σκυλο και το κατουρημα,συμπασχω!!!

Τωρα ζητησα απ τον αντρα μ μουσακα και μου ειπε "να τηγανισω δυο μελιτζανες" ...δλδ ελεος!!πατησα τα κλαματα...εχω κ δυσπνοια εγω!!

• Χαχα 1

mmy0p2.png

Κορίτσια εσάς κλωτσάνε; Με έχει τρελάνει... χαίρομαι από τη μια αλλά από την άλλη ανησυχώ... μπορεί από τις κλωτσιές να σπάσει τα νερά; 

Την περασμένη εβδομάδα δεν κατάφερε να μας μετρήσει ο γιατρός γιατί ήταν σταυροπόδι με το κεφάλι στα πλευρά και τα πόδια χαμηλά...

Να είναι συσπάσεις και να μην το καταλαβαίνω;

Just now, ciqa είπε:

Κορίτσια εσάς κλωτσάνε; Με έχει τρελάνει... χαίρομαι από τη μια αλλά από την άλλη ανησυχώ... μπορεί από τις κλωτσιές να σπάσει τα νερά; 

Την περασμένη εβδομάδα δεν κατάφερε να μας μετρήσει ο γιατρός γιατί ήταν σταυροπόδι με το κεφάλι στα πλευρά και τα πόδια χαμηλά...

Αλλες μερες κλωτσαει συνεχως αλλες μερες μια στο τοσο...

δεν εχω ακουσει να σπανε τα νερα απ τις κλωτσιες,εκτος αν φοραει παπουτσια:Pχαχα!!!!Λογικα αν ειχες συσπασεις πιστευω θα τις αναγνωριζες...

• Χαχα 2

mmy0p2.png

Διαφημίσεις

Just now, dinaki23 είπε:

Αχ δεν ειμαι μονο εγω για το Δαφνι τελικα!!! Εκτος απ το αμαξι,τον σκυλο και το κατουρημα,συμπασχω!!!

Τωρα ζητησα απ τον αντρα μ μουσακα και μου ειπε "να τηγανισω δυο μελιτζανες" ...δλδ ελεος!!πατησα τα κλαματα...εχω κ δυσπνοια εγω!!

Όχι είμαι κ γω για δάφνη....ίδια πτέρυγα να πάρουμε οκ???? χαχαχαχαχ

τι μελιτζάνα άνθρωπε μ πες τ....μουσακά θελω....ποοοοοοο τουριστικά πάλι....χαχαχαχαχ

Just now, ciqa είπε:

Δεν νομίζω να σπάνε τα νερα τόσο εύκολα...αποκλείεται....κ μένα κλοτσαει κ ολο καταουραω....αλλα όχι κάθε μερα με τον ίδιο ρυθμό...εχτές ήταν σβούρα σημερα κότα....χαχαχαχαχχα

• Μου αρέσει 2

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Ραφαέλα μου....τι έγινε...Εγώ από σένα παίρνω θάρρος.....λίγο μας έμεινε!!!Θα μετράμε αντίστροφα τώρα..να μπαίνεις να τα λέμε για να ξεχνιέσαι όταν είσαι μόνη σου..εμένα ευτυχώς έχει έρθει η μαμά μου, μέχρι να γεννήσω και θα έχω παρέα...Και εμείς δεν πάμε πουθενά,  φοβόμαστε λόγω κορωνοιου αλλά πέρασε ο καιρός...χαλάρωσε τώρα γιατί μετά μας περιμένει ξενύχτι και κούνημα...

CRVnp2.png

Just now, ciqa είπε:

Νομίζω ότι υπάρχουν ριλάξ που είναι κατάλληλα από τη γέννηση. Εμένα το πρώτο δεν έκατσε ποτέ. Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο και ελπίζω να κάθεται!

Θυμάσαι αν το έγραφε επάνω οτι ειναι κατάλληλο για 0+; Δεν πολυκαταλαβαινω :huh:

@Rafaelatarzanαν γκρινιάζεις κ εσύ έστω και λίγο τότε μπήκαμε στην τελική ευθεία!! Να τα λες εδώ αλλά έτσι κ αλλιώς πολύ λίγο συο έμεινε! Θα κρατάς τη μπουμπού σε λίγο!! 

Just now, ciqa είπε:

Εμενα με έχει πεθάνει! Δεν ξέρω αν σπάνε τα νερά αλλά ότι μπορεί οι κινήσεις του μωρού να προκαλούν συσπάσεις, είναι γεγονος. Πφφφφ υπομονή κορασίδες! 

Just now, dinaki23 είπε:

Χαχαχαχαχα συγγνώμη που γελάω αλλά είμαστε για γέλια!!! Εγώ το έχω πάθει 3 φορές... Εκλαιγα με λυγμούς  και γελούσα ταυτόχρονα!!! Μιλάμε η απόλυτη παράνοια.. Ο αντρουλης μου δεν ήξερε τι να κάνει.. Με. Κοιτούσε σαν εξωγήινο και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Χαχαχα!! Χαλιααααα

• Μου αρέσει 1

UuEIp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Ραφαέλα μου....τι έγινε...Εγώ από σένα παίρνω θάρρος.....λίγο μας έμεινε!!!Θα μετράμε αντίστροφα τώρα..να μπαίνεις να τα λέμε για να ξεχνιέσαι όταν είσαι μόνη σου..εμένα ευτυχώς έχει έρθει η μαμά μου, μέχρι να γεννήσω και θα έχω παρέα...Και εμείς δεν πάμε πουθενά,  φοβόμαστε λόγω κορωνοιου αλλά πέρασε ο καιρός...χαλάρωσε τώρα γιατί μετά μας περιμένει ξενύχτι και κούνημα...

με έπιασε η μαλάκια μάλλον...θα επανέλθω αμέσως καλά λες....φιλαξια στην γλυκιά σ μανουλα 

Just now, kastel είπε:

Θυμάσαι αν το έγραφε επάνω οτι ειναι κατάλληλο για 0+; Δεν πολυκαταλαβαινω :huh:

@Rafaelatarzanαν γκρινιάζεις κ εσύ έστω και λίγο τότε μπήκαμε στην τελική ευθεία!! Να τα λες εδώ αλλά έτσι κ αλλιώς πολύ λίγο συο έμεινε! Θα κρατάς τη μπουμπού σε λίγο!! 

Εμενα με έχει πεθάνει! Δεν ξέρω αν σπάνε τα νερά αλλά ότι μπορεί οι κινήσεις του μωρού να προκαλούν συσπάσεις, είναι γεγονος. Πφφφφ υπομονή κορασίδες! 

Χαχαχαχαχα συγγνώμη που γελάω αλλά είμαστε για γέλια!!! Εγώ το έχω πάθει 3 φορές... Εκλαιγα με λυγμούς  και γελούσα ταυτόχρονα!!! Μιλάμε η απόλυτη παράνοια.. Ο αντρουλης μου δεν ήξερε τι να κάνει.. Με. Κοιτούσε σαν εξωγήινο και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Χαχαχα!! Χαλιααααα

Ναι ναι έφτασα εγω να γκρινιάξω φαντασου....ειμαι για δάφνη σ λεω...θα έρθεις παρέας μας???

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, kastel είπε:

Εγω παντως σημερα ειχα τα πρωτα πετρωματα.Αφου ο μπεμπης κλωτσουσε 10 λεπτα σαν τρελος.Εσφιξε η κοιλια μου παντου για αρκετα δευτερολεπτα 3 φορες σε 20 λεπτα.Ευτυχως μετα σταματησε.Δεν με αγχωνουν αυτα.Στο μικρο στον 7ο εκανα καμια 30αρια τη μερα.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, kastel είπε:

Ναι αυτά που λένε 0+ είναι από νεογέννητο. Ένα της fisherprice ήταν. Τώρα ποιά είναι βολικά δεν ξέρω... να έχουν απλά ανάκλιση να είναι και κούνιες... 

Just now, Comet είπε:

Εγω παντως σημερα ειχα τα πρωτα πετρωματα.Αφου ο μπεμπης κλωτσουσε 10 λεπτα σαν τρελος.Εσφιξε η κοιλια μου παντου για αρκετα δευτερολεπτα 3 φορες σε 20 λεπτα.Ευτυχως μετα σταματησε.Δεν με αγχωνουν αυτα.Στο μικρο στον 7ο εκανα καμια 30αρια τη μερα.

Εγώ στο πρώτο δεν είχα καθόλου συσπάσεις και δεν ξέρω πως είναι!!! Είχα λίγα πετρώματα αλλά ως εκεί! Τώρα έχω αγχωθεί λίγο γιατί είναι πολύ νωρίς για συσπάσεις...

Επίσης να ρωτήσω ασβέστιο έχετε ξεκινήσει; Μου είπε μέρα παρά μέρα αλλά με το σίδηρο δε βγάζω άκρη... δε χωράει μέσα στη μέρα να τα βάλω όλα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , dinaki23 είπε:

Εχω εντονο πονο γυρω γυρω απ τον αφαλο εδω κ ωρα...το εχετε παθει;;;

(εκτακτο ανακοινωθεν:παει 17χλμ αποσταση να μου φερει μουσακα ο καλουλης :D)

Τον πέθανες τον άνθρωπο καλεεεεε...χαχαχαχαχαχαχα αχαχχαχαχχαχ ...αυτο με τον αφαλό δεν ξερω να σ πω όμως...

• Χαχα 1

Just now, ciqa είπε:

Ναι αυτά που λένε 0+ είναι από νεογέννητο. Ένα της fisherprice ήταν. Τώρα ποιά είναι βολικά δεν ξέρω... να έχουν απλά ανάκλιση να είναι και κούνιες... 

Εγώ στο πρώτο δεν είχα καθόλου συσπάσεις και δεν ξέρω πως είναι!!! Είχα λίγα πετρώματα αλλά ως εκεί! Τώρα έχω αγχωθεί λίγο γιατί είναι πολύ νωρίς για συσπάσεις...

Επίσης να ρωτήσω ασβέστιο έχετε ξεκινήσει; Μου είπε μέρα παρά μέρα αλλά με το σίδηρο δε βγάζω άκρη... δε χωράει μέσα στη μέρα να τα βάλω όλα. 

Επρεπε να παιρνω εδω και 2 μηνες αλλα δεν πηρα καθολου γιατι με αναγουλιαζει.Τρωω καθε μερα γιαουρτι με βρωμη,μια φετα κασερι και 1-2 μεριδες παγωτο.Πιστευω ειμαι ενταξει.Στο μικρο να πηρα 10 φορες  συνολο.Μου φερνε αναγουλα.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...