Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Just now, lenina είπε:

Χριστος Ανεστη!! Κοριτσια χρειαζομαι βοηθεια.. δεν ειχα καμια απαντηση στην πρηγουμενη μου ερωτηση σας γραφω εδω αν μπορει καποια να μου δωσει τα φωτα της.. Ειχα ελευθερες επαφες λιγπ πριν τις γονιμες και στις γονιμες αλλα οχι ολοκληρωμενες(στις γονιμες) 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο μου ειχα καφε υγρα και την επομενη μερα εγιναν ροζ δεν μου ηρθε κανονικα η περιοδος και εδω και 5 μερες εχω λιγες σταγονες καφε και ροζ στο σερβιετακι και ροζ στο σκουπισμα.. υπαρχει πιθανοτητα να ειναι εγκυμοσυνη; περασε καμια παρομοια εμπειρια;

Έτσι όπως το λες, μπορεί να υπάρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης. Ότι και να σου πουμε εμείς απο δω δεν θα είναι κάτι σίγουρο.Νομίζω ότι με ένα τεστ θα λυθεί η απορία σου . 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, lenina είπε:

Χριστος Ανεστη!! Κοριτσια χρειαζομαι βοηθεια.. δεν ειχα καμια απαντηση στην πρηγουμενη μου ερωτηση σας γραφω εδω αν μπορει καποια να μου δωσει τα φωτα της.. Ειχα ελευθερες επαφες λιγπ πριν τις γονιμες και στις γονιμες αλλα οχι ολοκληρωμενες(στις γονιμες) 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο μου ειχα καφε υγρα και την επομενη μερα εγιναν ροζ δεν μου ηρθε κανονικα η περιοδος και εδω και 5 μερες εχω λιγες σταγονες καφε και ροζ στο σερβιετακι και ροζ στο σκουπισμα.. υπαρχει πιθανοτητα να ειναι εγκυμοσυνη; περασε καμια παρομοια εμπειρια;

Δεν εχεις σκεφτεί να κάνει χοριακη; κάθε γυναίκα έχεις εντελώς διαφορετικά συμπτώματα και ενδείξεις..

dUCPp3.png

Just now, lenina είπε:

εχω κανει τεστ μολις ειδα το αιμα ομως ηταν αρνητικο. Πηρα στο χημειο και θα ανοιξουνε την Τεταρτη

Δε θέλω να σου φουντωνω τα μυαλά γτ μπορει κ να μην είσαι έγκυος κ δε θέλω να σε κάνω να χαίρεσαι κ μετά να στεναχωριέσαι... Στην αρχή εμένα 3 τεστ αρνητικά.... Ακόμα κ η χοριακη μου ήταν μόνο 56....όμως αίμα και ροζ δεν είχα καθόλου.... Μόνο κάτι πονάκια τελικά ήμουν έγκυος! Όμως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.... Να κάνεις χοριακη Τετάρτη.... Υπομονή ρε γαμωτο

Just now, lenina είπε:

εχω κανει τεστ μολις ειδα το αιμα ομως ηταν αρνητικο. Πηρα στο χημειο και θα ανοιξουνε την Τεταρτη

Περίμενε μέχρι αυριο και ξανακανε αν δεν μπορείς να περιμενεις την χοριακη. Υπάρχουν πολλες περιπτωσεις που το τεστ έδειξε αρνητικό ενώ θα έπρεπε να δείξει θετικό. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Απο πονακια εχω καποιες κραμπιτσες κατα τη διαρκεια της μερας αλλα οχι συνεχεια και πονους στην πλατη

Θα περιμενω την χοριακη για σιγουρα αποτελεσματα μην χαλιεμαι αλλα μακαρι να ειναι μπεμπακι :) :)

Just now, lenina είπε:

Απο πονακια εχω καποιες κραμπιτσες κατα τη διαρκεια της μερας αλλα οχι συνεχεια και πονους στην πλατη

Κορίτσι μου ότι κ να σου λέμε εδώ δε μπορούμε δυστυχώς να βοηθήσουμε... Η κάθε μία έχει άλλη εμπειρία να σου πει.....ξανά κάνε αύριο τεστ κ την Τρίτη για να νιώθεις καλύτερα αν αυτό σε ανακουφίζει... Όμως Τετάρτη αν δε σου έρθει κάνε χοριακη 

• Μου αρέσει 1

Just now, lenina είπε:

Αυτες είναι και ενδείξεις περιοδου αλλά και εγκυμοσυνης. Πολλες είχαμε πονους περιοδου τις πρώτες ημέρες. Μακάρι κορίτσι μου να είσαι έγκυος . Δυστυχώς μόνο η χοριακη θα σου το επιβεβαιώσει. Υπομονή μέχρι την Τετάρτη. 

Επεξεργάστηκαν by Mum to be

Just now, Mariaia είπε:

Κορίτσι μου ότι κ να σου λέμε εδώ δε μπορούμε δυστυχώς να βοηθήσουμε... Η κάθε μία έχει άλλη εμπειρία να σου πει.....ξανά κάνε αύριο τεστ κ την Τρίτη για να νιώθεις καλύτερα αν αυτό σε ανακουφίζει... Όμως Τετάρτη αν δε σου έρθει κάνε χοριακη 

Θα περιμενω μαλλον την χοριακη. Το εγραψα μπας και υπαρχει καμια μανουλα με παρομοια εμπειρια για βοηθεια και συμπαρασταση. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον :)  :)

Just now, Mum to be είπε:

Αυτες είναι και ενδείξεις περιοδου αλλά και εγκυμοσυνης. Πολλες είχαμε πονους περιοδου τις πρώτες ημέρες. Μακάρι κορίτσι μου να είσαι έγκυος . Δυστυχώς μόνο η χοριακη θα σου το επιβεβαιώσει. Υπομονή μέχρι την Τετάρτη. 

Μακαρι. Αν το θελει ο Θεος θα ερθει :) ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για την συμπαρασταση 

Just now, Mariaia είπε:

Αχ κ εσύ πήρες πολλά κιλά???? Άστα εγώ 22.... Δε μπορώ να κουνηθω... Τι δύσκολο... Στο δεύτερο πρώτα ο Θεός θα προσέξω πάρα πολύ είπα τέλος 

Εγώ 17 και μου φαίνονται βουνό όπως είπα όχι τόσο για αισθητικούς λόγους όσο για πρακτικούς. Δυστυχώς κανένας δεν μου το ανέφερε και ούτε σκέφτηκα το βλήμα να το ψάξω μόνη. Όλοι έλεγαν για να μην κάμω διαβήτη κύησης αλλά ξέχασαν να μου πουν ότι ακόμη και αν η καμπύλη είναι οκ, γίνεσαι δυσκίνητος. 

UuEIp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mariaia είπε:

Δε θέλω να σου φουντωνω τα μυαλά γτ μπορει κ να μην είσαι έγκυος κ δε θέλω να σε κάνω να χαίρεσαι κ μετά να στεναχωριέσαι... Στην αρχή εμένα 3 τεστ αρνητικά.... Ακόμα κ η χοριακη μου ήταν μόνο 56....όμως αίμα και ροζ δεν είχα καθόλου.... Μόνο κάτι πονάκια τελικά ήμουν έγκυος! Όμως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.... Να κάνεις χοριακη Τετάρτη.... Υπομονή ρε γαμωτο

Αυτο που σκουραινουν οι θηλες ειναι κατι μονιμο ή μπορει να γινει στη διαρκεια της μερας; Αν μπορεις να με βοηθησεις

Just now, lenina είπε:

Αυτο που σκουραινουν οι θηλες ειναι κατι μονιμο ή μπορει να γινει στη διαρκεια της μερας; Αν μπορεις να με βοηθησεις

Είναι τόσο νωρίς για να σκουρινουν οι θηλες σου..μονο η χοριακη θα σου δώσει απάντηση.. 

• Μου αρέσει 1

dUCPp3.png

Just now, kastel είπε:

@leninaαπό ότι κατάλαβα δεν είχες επαφές στις γόνιμες οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό. Πάντως πονακια είχα κ εγώ σαν να περίμενα περίοδο. Καλή σου επιτυχία! 

Ειχα επαφες αλλα δεν ηταν ολοκληρωμενες.(δεν τελειωσε μεσα) (σορρυ δεν ξερω πως αλλιως να το πω)

Just now, lenina είπε:

Εμένα οι θηλες μου έγιναν σκούρες μετά τον 5ο μήνα.... Και οι περισσότερες που ακούω κάπου τόσο... Γτ έχεις τέτοιο σύμπτωμα κ ρωτάς? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...