Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Losr είπε:

@Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

Είναι μέχρι να ηρεμήσω λίγο όλα μια χαρά.μπραβο κορίτσι μου πολύ καλά τα πήγε σ

Μανούλες Ιούνιου 2020♡

Recommended Posts

Just now, Jerina είπε:

Αχ και εγώ τα ίδια κορίτσι μου... Όταν είχα πάει γιατρό μου είπε ότι τα πονακια οι ενοχλήσεις δλδ είναι φυσιολογικό... Αλλά οτιδήποτε μας φοβίσει ή ξενίσει κατευθείαν τηλέφωνο... Απλά ρε γαμωτο συμβαίνει μέσα στη νύχτα τρείς η τέσσερις η ώρα και ντρέπομαι να πάρω τηλ...κάνω λίγη υπομονή βολευομαι καλύτερα στο κρεβάτι και περνάνε.

Α!! Επίσης να μετράμε κάθε πότε έρχονται οι πόνοι... Αν έρχονται ακανόνιστες στιγμές δεν είναι κάτι .. χθες μιλούσα με μια μαμά τριών παιδιών οπότε κάτι ξέρει παραπάνω χαχαχαχα γιατί και εγώ χθες είχα συσπάσεις αρκετές και το βράδυ ψιλοπονακια αλλά τελικά ήταν το έντερο λόγω δυσκοιλιότητας.

Αυτό με τη δυσκοιλιότητα με μπερδεύει κ μένα! Εχω παρατηρήσει πως από το έντερο με πιάνουν αρκετές φορές συσπάσεις! Όποτε πηγαίνει κ εκεί το μυαλό μ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nina94 είπε:

Αυτό με τη δυσκοιλιότητα με μπερδεύει κ μένα! Εχω παρατηρήσει πως από το έντερο με πιάνουν αρκετές φορές συσπάσεις! Όποτε πηγαίνει κ εκεί το μυαλό μ 

Κι εγω εχω διάφορες ενοχλήσεις από το εντερο κ τυπου κολικους αλλα νομίζω ότι τα ξεχωριζω πλεον :-)

m8pQp3.png

Just now, Nina94 είπε:

Και εμένα με μπερδεύουν γιατί είναι ένας διαπεραστικός ας πούμε πόνος που φτάνει έως την μέση και λέω αμάν!!γεννάμε;; χαχαχαχα

Ένα δράμα περνάμε εμείς οι γκαστρουλες.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Jerina said:

Και εμένα με μπερδεύουν γιατί είναι ένας διαπεραστικός ας πούμε πόνος που φτάνει έως την μέση και λέω αμάν!!γεννάμε;; χαχαχαχα

Ένα δράμα περνάμε εμείς οι γκαστρουλες.

το ιδιο κι εγω! με μπερδευουν παρα πολυ οι πονοι περιοδου. Η πρωτη μου σκεψη παντα ειναι "ΩΧ!!! Βενζινη εχουμε στο αμαξι να φυγουμε?" :mrgreen:

παντως γενικα νομιζω οταν τους νιωθουμε καλο ειναι να ξαπλωνουμε. Το πρωι σημερα μου ηρθαν παλι και πηγα καναπε - τελικα ηταν απο εντερικους λογους [καμπανακι για τουαλετα χεχε].

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Το εχω σκεφτεί πολλές φορές μήπως δεν καταλάβω ότι έρχεται η ώρα να γεννήσω κ δεν προλάβω να πάω στο μαιευτήριο... αλήθεια οι ήδη μαμάδες μπορείτε να μας πείτε πως το καταλαβαίνουμε;; Δλδ τι συμβαίνει κ καταλαβαίνεις πως πρέπει ν πάρεις τον γιατρό κ ότι γεννάς;;;

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Nina94 είπε:

Το εχω σκεφτεί πολλές φορές μήπως δεν καταλάβω ότι έρχεται η ώρα να γεννήσω κ δεν προλάβω να πάω στο μαιευτήριο... αλήθεια οι ήδη μαμάδες μπορείτε να μας πείτε πως το καταλαβαίνουμε;; Δλδ τι συμβαίνει κ καταλαβαίνεις πως πρέπει ν πάρεις τον γιατρό κ ότι γεννάς;;;

Γεννας αν σπασουν τα νερα,αν εχεις αιμα και η πονους που ερχονται δυναμωνουν και μετα μειωνονται και σταματανε,κρατανε τουλαχιστον 40 δευτερολεπτα και εχουν περιοδικοτιτα διλ.ανα 8 η 10 λεπτα ας πουμε.Σταδιακα θα γινονται πιο εντονοι.

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, pakaki είπε:

πωπω σερνομαι σημερα, ενεργεια μηδεν. δεν με χωραει ουτε ο καναπες. αυριο εχουμε και γιατρο, θα σας πω νεα!

Άσε...μια από τα ίδια...έχω γενική γιατί βάφουμε κιόλας και δεν μπορώ και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα!!! Κουφώματα ντουλάπια κουζίνας και ντουλάπες..δεν είναι πολλά ευτυχώς γιατί είναι 50 τμ το σπίτι αλλά και πάλι δε μπορώ βρε παιδί μου. Χαχαχαχαχα

Just now, Comet είπε:

Γεννας αν σπασουν τα νερα,αν εχεις αιμα και η πονους που ερχονται δυναμωνουν και μετα μειωνονται και σταματανε,κρατανε τουλαχιστον 40 δευτερολεπτα και εχουν περιοδικοτιτα διλ.ανα 8 η 10 λεπτα ας πουμε.Σταδιακα θα γινονται πιο εντονοι.

Αχ Παναγία μου να κλάψω; Έχω πολύ άγχος για εκείνη τη στιγμή αλλά έχω περάσει πολλούς πόνους γενικά στη ζωή μου αλλά και πάλι δεν με καθησυχάζει αυτό... 

Εσύ κορίτσι μου πως είσαι; κατάφερες να φας τίποτα; Πώς τα πας με τις καούρες;

Just now, Jerina είπε:

Άσε...μια από τα ίδια...έχω γενική γιατί βάφουμε κιόλας και δεν μπορώ και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα!!! Κουφώματα ντουλάπια κουζίνας και ντουλάπες..δεν είναι πολλά ευτυχώς γιατί είναι 50 τμ το σπίτι αλλά και πάλι δε μπορώ βρε παιδί μου. Χαχαχαχαχα

Αχ Παναγία μου να κλάψω; Έχω πολύ άγχος για εκείνη τη στιγμή αλλά έχω περάσει πολλούς πόνους γενικά στη ζωή μου αλλά και πάλι δεν με καθησυχάζει αυτό... 

Εσύ κορίτσι μου πως είσαι; κατάφερες να φας τίποτα; Πώς τα πας με τις καούρες;

Τα ιδια.Πατατες βραστες κι Αγιος ο Θεος...Και το μωρο εκει στο πλαι,λες και ειναι σφινωμενο.Τεταρτι εχω γιατρο.Αντε να δουμε...

• Λυπημένη/-ος 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω ψιλοχαλια σημερα. Βασικά κάθε μέρα νομίζω πλέον. Ούτε στον καναπε μπορω να κάτσω. Ακουμπαω πλατη πισω με ρχονται καουρες κ φαγητα στο λαιμό, ισιωνω πλατη ορθη γωνια, αρχίζει βαραει το μωρο παντου κ ζορίζομαι. Μονο όρθια ανακουφιζομαι κάπως αλλα Όχι για πολλή ώρα γτ μετα πονάει πισω η πλατη κ τα πλευρά. Καμία σωτηρία. Θα βγω για περπάτημα μετα απο 5 μέρες. Πως θα περασει ο καιρος πως!!!!!!

• Λυπημένη/-ος 1

m8pQp3.png

Just now, Comet είπε:

Τα ιδια.Πατατες βραστες κι Αγιος ο Θεος...Και το μωρο εκει στο πλαι,λες και ειναι σφινωμενο.Τεταρτι εχω γιατρο.Αντε να δουμε...

Αχ κοριτσάκι μου... δύσκολα... Και αυτό το παιδί εκεί βρήκε να βολευτει; Να μας πεις τα νέα την Τετάρτη θα περιμένουμε!! Βραστή πατάτα και εγώ την προτιμώ τα βράδια με λίγο αλάτι για τις βραδινές αναγουλες που έχω τελευταία μέσα στη νύχτα... Η μπανάνα δεν σε βοηθάει; Εμένα με βοηθάει πολύ.

Κάποια κορίτσια που είχαν γράψει ότι άρχισε το στήθος τους να βγάζει γάλα και μουσκεύαν τις μπλούζες τους, συνεχίζουν να το έχουν αυτό; Αν δεν το έχεις σημαίνει κάτι ή διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα; 

Just now, Jerina είπε:

Αχ κοριτσάκι μου... δύσκολα... Και αυτό το παιδί εκεί βρήκε να βολευτει; Να μας πεις τα νέα την Τετάρτη θα περιμένουμε!! Βραστή πατάτα και εγώ την προτιμώ τα βράδια με λίγο αλάτι για τις βραδινές αναγουλες που έχω τελευταία μέσα στη νύχτα... Η μπανάνα δεν σε βοηθάει; Εμένα με βοηθάει πολύ.

Μπα...Μονο το παγωτο για κανα 2ωρο.Παλι καλα..

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...