Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

      Κορίτσια μου καλησπέρα! Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ, χαιρετώ τα νέα κορίτσια και εύχομαι τα καλύτερα σε όλες! Είμαι σε προετοιμασία για εμβρυομεταφορα κατεξυγμενων βλαστοκυστεων. Εχω πολλές γνώσεις όσο αφορά το κομμάτι της ωοληψιας, στην εμβρυομεταφορα ειδικά κατεψυγμένων, έχω πολλές απορίες. Για παράδειγμα 2η ημέρα του κύκλου έκανα οιστραδιολη και είναι 67.Θεωρειται υψηλή? Να ακυρώσω τη διαδικασία? Έκανα και υπέρηχο και δεν υπάρχει κύστη. Γενικά δεν έχω καταλάβει τι θέλει προσοχή στην εμβρυομεταφορα. Είναι η τελευταία μου προσπάθεια και δε θέλω να πάω με ο, τι να ναι συνθήκες. 

      Καλησπέρα! Καλή επιτυχία στην εμβρυομεταφορά σου. Η πρόσφατη προσωπική μου εμπειρία είναι άμεσα συνεδεμένη με την οιστραδιόλη. Δύο εμβρυομεταφορές ακυρώσαμε γιατί ήταν ανεβασμένη η τιμή, 87 και 110. Τελικά ξεκίνησα arvecap για καταστολή γιατί δεν πήγαινε άλλο. Τώρα ήρθε η ώρα και θα προχωρήσω με ακριβώς την ίδια τιμή που έχεις κι εσύ, 67!! Ο γιατρός που με παρακολουθεί στη μονάδα μου είπε ότι το επιθυμητό είναι μέχρι 60, ωστόσο δεν είδαμε κύστη σε υπέρηχο οπότε έκρινε ότι το 67 είναι οκ. Εμπιστεύσου τον γιατρό σου και τις οδηγίες του. Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά ❤

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


TARA

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 430
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Eviri

    Eviri 161 δημοσιεύσεις

  • TARA

    TARA 93 δημοσιεύσεις

  • crysis

    crysis 53 δημοσιεύσεις

  • Ifather

    Ifather 24 δημοσιεύσεις

Γεια σου βρε TARA με τα ωραία σου. Καλορίζικη η καινούργια ενότητα.

Δε θα μπορούσα να μη βάλω κι εγώ ένα από τα αγαπημένα μου. Το τραγούδι λέγεται Yana yana, είναι παλιό λιβανέζικο κομμάτι. Πρώτη το είπε η Sabah (διάσημη Λιβανέζα τραγουδίστρια) η ξανθιά μεγάλης ηλικίας στο βίντεο, στη δεκαετία '50 ή '60 περίπου. Προς το τέλος του βίντεο ακούγεται στο ραδιόφωνο η πρώτη εκτέλεση. Τα τελευταία χρόνια το διασκεύασε μαζί με τη Rola Saad.

9fGDDwMePTc

Link to comment
Share on other sites

Ωωωωω! Τι ωραίο θέμα άνοιξες Ταρόνι! Καλορίζικο!

Δεν είμαι σπεσιαλίστας στο είδος Μουσικές του Κόσμου αλλά το παρακάτω κομμάτι είναι λατρεμένη εκτέλεση απο έναν σπουδαίο κιθαρίστα.

0y8l4KijBA0&feature=related

Link to comment
Share on other sites

Το Lane moje το θεωρώ ένα από τα ωραιότερα κομμάτια που μας έχει χαρίσει η Σερβία σε διαγωνισμό γιουροβίζιον. Με αυτό έλαβε μέρος το 2004, εγώ ευχαρίστως θα της έδινα το 12κάρι.

GdAdBRsn0Ok

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Eviri πολύ όμορφα τα κομμάτια που έβαλες, απο τα καλύτερα που έχουν περάσει απο γιουροβίζιον. Αμα σου πω ότι εμένα το Lejla μ' αρέσει πιο πολύ?

Για άκου και αυτό, κατηγορίας too good for eurovision!

iqF9iqBZKv0

Link to comment
Share on other sites

Μα φυσικά Λιάνα, το Nocturne είναι αξεπέραστο. Είναι ένα από τα κομμάτια που όταν τα ακούω με κάνουν να ονειρεύομαι, να συγκινούμαι και γενικά μου εγείρουν άπειρα συναισθήματα.

Στο ποστ #8 το κομμάτι που έβαλες το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν είχα δει τον τίτλο του. Μάλιστα όταν είχε βγει μου άρεσε πάρα πολύ η αρχή του και μέχρι το σημείο που τραγουδάει ο τραγουδιστής. Μετά νομίζω ότι το χαλάει λίγο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ταρόνι, σου έχω κάνει κατάχρηση του τόπικ σου αλλά το γουστάρω πολύ!

-pInd27LXMQ&feature=related

Tara,καλορίζικο το τόπικ!!!Αγαπημένο τραγούδι αυτό,μόνο για πολύ καψούρηδες!!!

Link to comment
Share on other sites

Con te partiro, από την Ιταλία με αγάπη. Ο Αντρέα Μποτσέλι για όσους δεν το ξέρουν είναι τυφλός. Εδώ το λέει μαζί με τη Σάρα Μπράιτμαν με μισό ιταλικό, μισό αγγλικό στίχο.

f_JLkIOnq04

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...