Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Lila ki είπε:

      Εγώ χθες δ ήμουν καλα κάθισα σπιτι  είχα τραβήγματα στις ωοθήκες  …. Ναι εκεί 4 εβδομάδων κ κάτι ήμαστε … σήμερα τα τραβήγματα έρχονται κ φεύγουν …παίρνω για θρομβοφιλια παίρνω προγεστερονη μόνο κολπικά φολικο οξυ βιταμίνη d και από μόνη μ παίρνω μαγνήσιο γενικά εγώ το έχω χαμηλό και παθαίνω Ονείρωξη όλη την ώρα σα να κάνει συσπάσεις η μητρα ρε γαμωτο και έτσι πήρα μαγνήσιο .. εαυ το δοσολογία μαγνήσιο παίρνεις ;;; 

      Εμένα στο ίντερνετ με βγάζει 4 εβδομάδων και 5 ημερών.

      Παίρνω cyclacur άσπρα, προγεστερονη και με utrogestan και με vasclor, filicine, salospir, βιταμίνη D, προβιοτικα, κορτιζόνη (την θέλει η αιματολογος). Και τώρα ξεκίνησα και μαγνήσιο solumag Forte 243,4 MG. Μου είπαν να προσέχω πολυ τις ιώσεις που ακομα υπαρχουν γιατί δε θέλουμε να ανεβάσει πυρετό ο οργανισμός. Άρα σε μέρη με πολυ κόσμο φοράω μάσκα και με κοίτανε κάπως...😄 λέω ότι είχα γρίπη...

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις

καλησπερα..φυσικα και θελω..απλα το δωρο που με ενδιαφερει εχει τελειωσει και θελω να ειμαι ετοιμη οταν ξαναμπει να το προλαβω..οποτε εχετε κωδικο στειλτε πμ..ας μην ειναι και τελος του μηνα..οποτε εχετε..ευχαριστω πολυ!


glitterfy153556206D31.gift5yc2ekr8yl2xnzz.png
Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...
  • 6 months later...

Διαφημίσεις


Βρε τι διαβάζει κανείς ..........

Ήταν που δεν της είχαν στείλει πόντους ...........

Αστο να πάει το παλιάμπελο. Περίμενες κατι διαφορετικό; Ειχες αμφιβολίες; Αφου φανηκε το ζήτημα.


[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]
Link to comment
Share on other sites

το καταλαβαινω να ζητησει ποντους εφοσον σου λειπουν λιγοι να συμπληρωθεις..... οχι ομως να αγοραζεις μια συσκευασια το 2μηνο (γιατι το παιδι σου φοραει μονο το βραδυ πανα) κ να περιμενεις να μαζεψεις ποντους αποκλειστικα απο τους αλλους... δλδ οι αλλοι τι ειναι κοροιδα...?

εγω χρησιμοποιω αποκλειστικα κ μονο babylino γτ εχω μεινει ευχαριστημενη , στην αρχη πηρα αρκετες συσκευασιες λιμπερο μιας κ μου δωσανε κουπονακια στην κλινικη κ μου στειλανε οταν ημουν εγκυος με το καλαθακι της johnson , εφτασα περιπου στους 700 - 800 ποντους κ οκ ζητησα απο μια φιλη μου μου εδωσε τους υπολοιπους κ οκ πηρα το ποδηλατακι... δλδ επρεπε να σας ζαλισω να μου δωσετε αλλους 1300 ποντους ωστε αντι για ποδηλατακι να παρω σπιτακι? σαφως κ ανα μου ελεγαν να διαλεξω σπιτακι θα διαλεγα , το καλο ολοι το ξερουμε αλλα εχουμε κ αξιοπρεπεια ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Άσχετο, αλλά μας κοροϊδεύουν κανονικά. Με είχαν πάρει τηλέφωνο για κάτι παράπονα που είχα εκφράσει για τα δώρα και μου είχαν πει ότι από τον Ιανουάριο θα ξαναέβαζαν δώρο αντίστοιχα με το σπιτάκι, και να συνεχίζω να μαζεύω πόντους. Και ότι επειδή παλιότερα είχα μαζέψει κουνελάκια και δεν μου είχαν στείλει καρτέλα ώστε να τους τα στείλω και να πάρω τα δώρα, μου είπε, ότι θα μου έστελναν κάποια δωράκια για τα κουνελάκια αυτά. Τελικά κανένα από αυτά τα δυο δεν έγινε. Από τον Δεκέμβριο ακόμα περιμένω. Και βάλαν κάποια αυτοκινητάκια για δώρα που δεν έχουν καμιά σχέση με το σπιτάκι. Δεν τίθεται καμία σύγκριση.

Δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να συνεχίζουμε να παίρνουμε αυτές τις πάνες, που και ακριβές είναι και εκπτωτικά κουπόνια δεν δίνουν και τα δωράκια που τάξανε δεν τα δίνουν τελικά. Υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες εταιρίες που και καλή ποιότητα έχουν, και καλύτερη τιμή, και κουπόνια εκπτωτικά στέλνουν και εκπτώσεις κάνουν στα σούπερ μάρκετ.

Link to comment
Share on other sites

να πω κατι ρε κοριτσια....? εννοειτε οτι το σπιτακι ηταν προιον γνωριμιας γτ δεν τους συμφερει να βαζουν τετοια δωρα... κατα μεσο ορο αγοραζουμε πανες απο προωθωτικη ενεργεια κ στοκαρουμε... με 50% εκπτωση η μεγ. συσκευασια κανει γυρω στα 9€ επι 2συσκ =180 €, και παιρνεις 2000 ποντους αν σου δωσουν το σπιτακι που κανει 200 - 500€ μπαινουν μεσα .... !

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...