Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Αχνό θετικό

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Να μαι πάλι με ένα θετικό τεστ εχτές 29η μέρα κ φόβο να πάω για χοριακη μετά από 5 βιοχημικές. Έχω μια άρνηση να πάω ...Φοβάμαι μη δω πάλι τα μικρά νούμερα των προηγούμενων . Μάλλον θα περιμένω Δευτέρα. Κ μπορεί κ να μη χρειαστεί. Από συμπτώματα μόνο στήθος λίγο πιο βαρυ κ ευαίσθητες θηλές κατά τα άλλα απλά καθυστέρηση. Μακάρι να είναι διαφορετική αυτή η φορά αλλά αισιοδοξία μηδεν

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Lilly28 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Να μαι πάλι με ένα θετικό τεστ εχτές 29η μέρα κ φόβο να πάω για χοριακη μετά από 5 βιοχημικές. Έχω μια άρνηση να πάω ...Φοβάμαι μη δω πάλι τα μικρά νούμερα των προηγούμενων . Μάλλον θα περιμένω Δευτέρα. Κ μπορεί κ να μη χρειαστεί. Από συμπτώματα μόνο στήθος λίγο πιο βαρυ κ ευαίσθητες θηλές κατά τα άλλα απλά καθυστέρηση. Μακάρι να είναι διαφορετική αυτή η φορά αλλά αισιοδοξία μηδεν

Καλησπέρα κορίτσι μου γιατί τέτοια απαισιοδοξία? Καταλαβαίνω οτι φοβάσαι γιατί πέρασα και βιοχημική και παλινδρομη αλλά πάρε λίγο τα πάνω σου πίστεψε οτι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά και θα πάνε!!Να σκέφτεσαι οτι αυτήν τη φορά ηρθε για να μείνει! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια ♥️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Lilly28 είπε:

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω...κ τον φόβο σου κ όλα μιας κ εγώ είμαι ακόμα μια κοπέλα που τα έχει περάσει όλα αυτά...σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά σκέψου θετικά....ήρθε για να μείνει κ στο εύχομαι από την ψυχή μου ..με πολύ μεγάλη χαρά θα περιμενουμε τα ομορφα νέα σου!!!

12 ώρες πρίν, Lilly28 είπε:

Μην φοβάσαι!αυτή η φορά θα είναι διαφορετική!πίστεψέ το !!!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Lilly28 είπε:

Καλημέρα.πηγα τελικά...σιγά μη δεν πήγαινα. Το απόγευμα θα πάρω την απάντηση..σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λογια

Καλημέρα κοπέλα μου εύχομαι όλα καλά!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Lilly28 είπε:

Καλημέρα.πηγα τελικά...σιγά μη δεν πήγαινα. Το απόγευμα θα πάρω την απάντηση..σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λογια

Εύχομαι μια ψηλή χοριακη!

aDqFp2.png

8 ώρες πρίν, Lilly28 είπε:

Βγήκε η χοριακη σου κορίτσι μου??

aDqFp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Lilly28 είπε:

Μια από τα ίδια...38.8 ...next time..., ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

Διαφωτισε με λίγο ..είναι η 6η φορά σερι που μένεις και έχεις χαμηλή χοριακη?δεν γνωρίζω την ιστορία σου ..

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Διαφωτισε με λίγο ..είναι η 6η φορά σερι που μένεις και έχεις χαμηλή χοριακη?δεν γνωρίζω την ιστορία σου ..

Σε διάστημα 11 μηνών είναι η 5η φορά....με τον ίδιο τρόπο ακριβώς...

15 ώρες πρίν, Lilly28 είπε:

Μια από τα ίδια...38.8 ...next time..., ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

Γλυκό μου κορίτσι μου..η πρώτη γίνεται για να δουμε εάν είμαστε όντως κ η επόμενη για να δούμε ένα έχει διπλασιαστεί...εννοώ  περιμενε κ θα δεις....σε παρακαλώ μην σου το κανεις αυτό...σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα κ σίγουρα μετά από όσα έχετε περάσει γνωρίζεις αλλά περίμενε κ θα δεις...θα σου ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου όλη αυτή η απογοήτευση να γυρίσει σε μια μεγάλη χαρά....

1 hour ago, Lilly28 είπε:

Σε διάστημα 11 μηνών είναι η 5η φορά....με τον ίδιο τρόπο ακριβώς...

Το έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου??? Να εξετάσετε γιατί οι τόσες αποβολές???έχω μια κοπέλα αδερφή φίλης μου που πάθαινε ακριβώς το ίδιο βρήκε μια πολύ καλή γιατρό( νομίζω στο Περιστέρι) κ τώρα όλα πάμε πάνε καλά...είχε 7 αποβολές εκείνη..Βρήκε όμως τι τις προκαλούσε ..με φαρμακευτική αγωγή το έφτιαξε κ τωρα όλα πάνε καλά...

1 hour ago, Pagor είπε:

Γλυκό μου κορίτσι μου..η πρώτη γίνεται για να δουμε εάν είμαστε όντως κ η επόμενη για να δούμε ένα έχει διπλασιαστεί...εννοώ  περιμενε κ θα δεις....σε παρακαλώ μην σου το κανεις αυτό...σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα κ σίγουρα μετά από όσα έχετε περάσει γνωρίζεις αλλά περίμενε κ θα δεις...θα σου ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου όλη αυτή η απογοήτευση να γυρίσει σε μια μεγάλη χαρά....

Το έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου??? Να εξετάσετε γιατί οι τόσες αποβολές???έχω μια κοπέλα αδερφή φίλης μου που πάθαινε ακριβώς το ίδιο βρήκε μια πολύ καλή γιατρό( νομίζω στο Περιστέρι) κ τώρα όλα πάμε πάνε καλά...είχε 7 αποβολές εκείνη..Βρήκε όμως τι τις προκαλούσε ..με φαρμακευτική αγωγή το έφτιαξε κ τωρα όλα πάνε καλά...

Το ίδιο θα ρωτούσα αν έχει ψαχτει κάποιο πιθανό πρόβλημα ...

aDqFp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Pepi88 είπε:

Το ίδιο θα ρωτούσα αν έχει ψαχτει κάποιο πιθανό πρόβλημα ...

Συνήθως λένε ότι μια-δυο φορές είναι πιθανό να συμβεί κ δεν πειράζει ...εννοώ ότι είναι στα πλαίσια του φυσιολογικου γιατί παντα μια αποβολη κ πειράζει κ πονάει πάρα πολύ..από εκεί κ πέρα όμως το κοίτα όπωσδηποτε...να ξέρει η κοπέλα ειδικά εάν είναι Αθήνα...εκεί στο νοσοκομείο Έλενα ένα από τα καλύτερα κέντρα αποβολών..το έχω ακούσει στα κορίτσια των εξωσωματικών που το λένε ξανά κ ξανά κ λένε τα καλύτερα για εκεί κ για την γιατρό που είναι εκεί υπεύθυνη...απλά το λεω γιατί εκεί δεν πληρώνεις ...είναι δημόσιο κ ξέρω από όσα έχω διαβάσει σε ξεσκονιζουν κανονικά...τουλάχιστον ετσι έχω διαβάσει δεν έχω όμως προσωπική εμπειρία..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...