Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Bubble24 είπε:

Γεια σας κοριτσάρες μου!! Εύχομαι να είστε όλες καλά και να συνεχίζετε ακάθεκτες!!!

Για άλλη μια φορά χάθηκα.. έτρεχα με το γνωστό θέμα. Τα νέα μου (έπειτα από μία αποτυχημένη ΕΤ πριν λίγους μήνες). 

Έκανα υστεροσκόπηση κατά την οποία αφαιρέθηκε ένας πολύ μικρός πολύποδας (καλοήθης, βγήκε η ιστολογική!). Περιμένω τα αποτελέσματα του μικροβιώματος και μου έκανε και scratching (Ελπίζω να βοηθάει όπως έχω διαβάσει!). Σχετικά, με την καμπύλη σακχάρου αν θυμάστε που είχα φρικάρει είναι όντως πολύ καλή και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, ούτε επανάληψη. Τώρα με τον θυρεοειδή!! Θα γελάσετε, από το άγχος μου πήγα σε δύο γιατρούς (έναν μου σύστησε ο γιατρός μου ο οποίος αποδείχτηκε εξαιρετικός!!). Ο πρώτος με πανικόβαλε για το Hashimoto (μάλιστα ήταν τηλεφωνικό ραντεβού του πεντάλεπτου (!!!) και πλήρωσα 60 ευρώ), ενώ έχω φυσιολογικούς δείκτες του θυρεοειδή και οριακά τσιμπημένα anti-tg & tpo. Ευτυχώς πήγα και στον δεύτερο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ, οι τιμές είναι πταίσμα και απλώς να κάνω έναν επανέλεγχο πριν την επόμενη ΕΤ. Ούτε πανικός ούτε τίποτα. Επισήμως λοιπόν είμαι παθολογικά φουλ ελεγμένη, οκ και πιο ήσυχη για την επόμενη ΕΤ. Γενικά θέλω να σας πω ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και με τους ενδοκρινολόγους!! Όχι ότι δεν το ξέρετε. Ήθελα να σας ρωτήσω τοTSH πόσο πρέπει να είναι ιδανικά πριν την ΕΤ? Τί σας λένε οι γιατροί σας?

Αν θυμάμαι καλά γιατί μπορεί και να τα μπερδεύω μεταξύ 1,5 και 2,5. Το «πρόβλημα» με την TSH είναι πως οι ορμόνες και συγκεκριμένα ο συνδυασμός οιστρογόνα προγεστερόνη που παίρνουμε πριν την ετ και μετά μπορεί να σου απορρυθμίσει εντελώς την TSH. Ένας τυπικός επανέλεγχος πριν την ετ βοηθάει. Οπως κ ένας έλεγχος μαζί με την χοριακή ώστε αν είναι θετική με το καλό, να το επικοινωνήσεις με τον ενδοκρινολόγο και να σου πει τι θα κάνεις. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Ανθη μου!!!μια χαρα σε βρισκω και με τον υπνο!!ολα τελεια με σενα!!!

ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ να σας δωσω μια πληροφορια για την βιοκλινικημε πηρε χθες ενας πολυ καλος φιλος οπου γεννησε η γυναικα του πριν λιγες μερες με καισαρικη (ετσι ηθελε αυτη) στην βιοκλινικη και με ειπε οτι εμειναν παρα πολυ ευχαριστημενοι με ολα!!!ηταν αψογοι και οι παιδιατροι και οι μαιες!!εμειναν σε μονοκλινο και πληρωσαν 1700ε αλλα χωρις τα εξτρα του παιδιατρου κτλ...συνολο η κλινικη τους βγηκε περιπου 2000!!!πριν 10 μερες γεννησαν!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι Βούλα μου δεν μου κανει εξογκωμα το κεφαλι. ειναι χαμηλα εκει που ποναμε στην περιοδο δεν μου εκανε ποτε εξογκωμα αλλα το νιωθω να κινειτε... αν το χέρι ειναι κλειστο ή κανει ορθη γωνια στο σημειο του αγκώνα τοτε είναι κυκλικο. οπως και το γονατο..και εμας ετσι δεν κανει;:rolleyes:

Ααα μαλιστα!Και εγω ημουν σιγουρη οτι ειναι το κεφαλι..

Ειναι πολλες 11 μερες?Τπτ δεν ειναι..πφφφ:(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κορίτσια τα λοχεια με την περιοδο εχουν μεγαλη διαφορα?? Δηλ θα εχουμε πολυ αιμα?? Παιζει ρολο ας πουμε αν θα κανουμε καισαρικη ή φτ?

Αυτο ειναι σχετικο, δεν ειναι ιδιο για την καθεμια.Εγω ας πουμε στις 10 μερες ειχα καθαρισει, και καθε μερα ειχα απο λιγο.Μονο τις 2 πρωτες ειχα καμποσο.

Μια γνωστη μου λεει της ειχε κρατησει 20-25 μερες με παρα πολυ αιμα, δεν ξερω τι να πω...Αυτη ειχε γεννησει φυσιολογικα, δε νομιζω ομως να εχει σχεση, γιατι και η αδερφη μου γεννησε φυσιολ. και ηταν σαν και εμενα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ να σας δωσω μια πληροφορια για την βιοκλινικημε πηρε χθες ενας πολυ καλος φιλος οπου γεννησε η γυναικα του πριν λιγες μερες με καισαρικη (ετσι ηθελε αυτη) στην βιοκλινικη και με ειπε οτι εμειναν παρα πολυ ευχαριστημενοι με ολα!!!ηταν αψογοι και οι παιδιατροι και οι μαιες!!εμειναν σε μονοκλινο και πληρωσαν 1700ε αλλα χωρις τα εξτρα του παιδιατρου κτλ...συνολο η κλινικη τους βγηκε περιπου 2000!!!πριν 10 μερες γεννησαν!!

και εμεις εδω αθηνα θελουμε για το τρικλινο οικονομικο 2000 ευρω! μα ειναι τρελλοι τετοιες εποχες να εχουν ακομα τις ιδιες τιμες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα λοχεια με την περιοδο εχουν μεγαλη διαφορα?? Δηλ θα εχουμε πολυ αιμα?? Παιζει ρολο ας πουμε αν θα κανουμε καισαρικη ή φτ?

την ιδια απορια ειχα και εγω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εσυ για που σκεφτεσαι Ποπη?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ποσες μερες θα εχουμε περιοδο ρε κοριτσια?Και κατι αλλο που ηθελα παντα να ρωτησω..Αυτες οι διαστολες 2-3-5-10 τι στο καλο ειναι?

Οι διαστολη ειναι οταν αρχιζει να ανοιγει ο τραχηλος της μητρας για τη γεννα, οχι ο κολπος μη μπερδευτεις.!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ποπακι μου και εμενα εχει γεννησει εκει μια φιλη και μια θεια μου πολυ προσφατα, φυσιολογικα αυτες, και εμειναν παρα πολυ ευχαριστημενες!!! παντως πολυ καλο που εμειναν ολοι ευχαριστημενοι!!!:D και εγω μονοκλινο θα παρω για να εχω μαζι μου το μωρο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι σχετικο, δεν ειναι ιδιο για την καθεμια.Εγω ας πουμε στις 10 μερες ειχα καθαρισει, και καθε μερα ειχα απο λιγο.Μονο τις 2 πρωτες ειχα καμποσο.

Μια γνωστη μου λεει της ειχε κρατησει 20-25 μερες με παρα πολυ αιμα, δεν ξερω τι να πω...Αυτη ειχε γεννησει φυσιολογικα, δε νομιζω ομως να εχει σχεση, γιατι και η αδερφη μου γεννησε φυσιολ. και ηταν σαν και εμενα.

και εμεις που θα κανουμε καισαρικη ξεκινανε αμεσως τα λοχεια μετα? εγω παντως μετα απο την αποξεση ειχα συνεχεια αιμα μεχρι που μου ξαναηρθε περιοδος. δηλαδη ενα μηνα συνεχεια εχανα αιμα.. ελεος

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Απαπα..Δεν εχουμε 9 μηνες περιοδο για να εχουμε ενα μηνα συνεχομενο..

Και οτι λες να γεννησεις , να περιποιηθεις και λιγο τον εαυτο σου..

Εγω οταν εχω περιοδο δεν θελω τπτ..νιωθω βρομικη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...