Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και μενα με εχει ταραξει...τσουναμι ολοκληρο γινεται στην κοιλια μου...

τι να θελουν αραγε??? λες να εννοουν, οχι αλο μανταρινι και μαρουλι???? χαχαχαχαχαα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nα'μαι και εγω παλι..Εδω ημουν και σας παρακολουθουσα απλα δεν εγραφα τιποτα γιατι ειναι ο αντρας μου εδω και μου κανει παρεα...Τωρα επεσε για υπνο γιατι απο χθθες δεν εχει κοιμηθει..Ετρεχε ολη μερα , μετα εκανα καθαριοτητα στο σπιτι κ πηγα στα λητω να μου αγορασει μια συσκευη doppler.Ειναι μια συσκευη που ανιχνευει κ ακους τον χτυπο της καρδιας του μωρου και λεω μηπως αισθανομαι καλυτερα αν το ακουω και ετσι...

Πηρε και το μπανιερο και του εκαναν δωρο ενα σουτιεν θηλασμου..Ωραιο ειναι αν και ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το νουμερο μου...

Το μεσημερι πηρα το γιουτοπαρ και ημουν οκ αλλα τωρα δεν την παλευω..Με επιασε ενα τρεμουλο...

Κατα τ'αλλα πηγαινω μονο τουαλετα και μεχρι τωρα εχω δει ελαχιστες κηλιδες καφε στο σερβιετακι...τιποτα αλλο ευτυχως..Ελπιζω να πανε ολα καλα και να φτιαξουν τα πραγματα γιατι φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να μπω στον μηνα μου...Εχω 4 εβδομαδες ακομη...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

τι να θελουν αραγε??? λες να εννοουν, οχι αλο μανταρινι και μαρουλι???? χαχαχαχαχαα

χα χα χα χα χα αχα χα αχα λες να εχουν αποψη και αυτα κ να λενε ημαρτον δεν θελω αλλα βαρεθηκα?????χα χα χα χα:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Nα'μαι και εγω παλι..Εδω ημουν και σας παρακολουθουσα απλα δεν εγραφα τιποτα γιατι ειναι ο αντρας μου εδω και μου κανει παρεα...Τωρα επεσε για υπνο γιατι απο χθθες δεν εχει κοιμηθει..Ετρεχε ολη μερα , μετα εκανα καθαριοτητα στο σπιτι κ πηγα στα λητω να μου αγορασει μια συσκευη doppler.Ειναι μια συσκευη που ανιχνευει κ ακους τον χτυπο της καρδιας του μωρου και λεω μηπως αισθανομαι καλυτερα αν το ακουω και ετσι...

Πηρε και το μπανιερο και του εκαναν δωρο ενα σουτιεν θηλασμου..Ωραιο ειναι αν και ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το νουμερο μου...

Το μεσημερι πηρα το γιουτοπαρ και ημουν οκ αλλα τωρα δεν την παλευω..Με επιασε ενα τρεμουλο...

Κατα τ'αλλα πηγαινω μονο τουαλετα και μεχρι τωρα εχω δει ελαχιστες κηλιδες καφε στο σερβιετακι...τιποτα αλλο ευτυχως..Ελπιζω να πανε ολα καλα και να φτιαξουν τα πραγματα γιατι φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να μπω στον μηνα μου...Εχω 4 εβδομαδες ακομη...

σοφακι μην ανησυχεις, αν εισαι ξαπλα και ξεκουραστη θα φτασεις και στον 9ο!!! εγω παιρνω τα γιουτοπαρ μολις μπηκα στον 5ο!!!! αυτη η ταχυπαλμια και το τρεμουλο θα υπαρχουν! εγω τα εχω συνηθισει!! τι δοση παιρνεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

χα χα χα χα χα αχα χα αχα λες να εχουν αποψη και αυτα κ να λενε ημαρτον δεν θελω αλλα βαρεθηκα?????χα χα χα χα:lol::lol::lol:

εσυ τι λες??? συγκατοικοι ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Η Αννιτα γεννησε ε???Αντε να της ζησει και να ειναι ενα γερο και καλοτυχο μωρο...Οντως και εγω θυμαμαι οτι θα πηγαινε στον γιατρο την Πεμπτη και οτι το ενιωθε χαμηλα το μωρο..Ειχε μπει στον μηνα της νομιζω στην 37 εβδ. ηταν...

Αντε εκανε την αρχη στο καφε μας!!!

Εγω παντως απ'τον Αγιο βασιλη θα ζητηζω να εχουμε υγεια ολοι μας και να γεννησουμε στην ωρα μας με το καλο!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

σοφακι μην ανησυχεις, αν εισαι ξαπλα και ξεκουραστη θα φτασεις και στον 9ο!!! εγω παιρνω τα γιουτοπαρ μολις μπηκα στον 5ο!!!! αυτη η ταχυπαλμια και το τρεμουλο θα υπαρχουν! εγω τα εχω συνηθισει!! τι δοση παιρνεις???

Παιρνω μισο χαπι πρωι-μεσημερι-βραδυ...Το μεσημερι ηταν οκ αλλα τωρα λιγο χειροτερα..Δεν ειναι τιποτα περασε τωρα...Θα το αντεξω δεν ειμαι παραπονιαρα με αυτα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

αχ μην αγχωνεσαι σοφακη και μην λες τετοιες κουβεντες...θα κανεις υπομονη στο κρεβατι και μια χαρα θα μπεις στον μηνα σου!!!το τρεμουλο ειναι απο τα γιουτοπαρ ειναι η ατονια που σου ελεγα...ειναι λιγο δυσκολο αλλα θα το συνηθησεις...θα σε κανουν καλη δουλεια τα χαπια να ξερεις!!!

καλοριζικα ολα τα πραγματακια!!την δοκιμασες τηνσυσκευη doppler που λες??ακουγεται η καρδουλα του??να μην κανεις τπτ Σοφακη μου και το φαγητο στο στομα σου να στο δινουν που λενε...και θετικη ενεργεια !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Παιρνω μισο χαπι πρωι-μεσημερι-βραδυ...Το μεσημερι ηταν οκ αλλα τωρα λιγο χειροτερα..Δεν ειναι τιποτα περασε τωρα...Θα το αντεξω δεν ειμαι παραπονιαρα με αυτα...

μαλλον εννοεις μισο ανα 8ωρο ε? η δεν μετρας ωρες?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλα ξερετε τι σκεφτηκα??Επειδη ολες ανησυχουμε οταν καποια απουσιαζει, σε περιπτωση απροοπτου , θα πω στην ξαδελφη μου να μπει στον λογαριασμο μου κ να σας γραψει αν κ ποτε γεννησα..Ετσι δεν θα εχετε αγωνια ..χαχα!Ετσι να κανετε κ εσεις εκτος αν μπορειτε να ειδοποιησετε μονες σας...

Καλη η ιδεα μου????

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

μαλλον εννοεις μισο ανα 8ωρο ε? η δεν μετρας ωρες?

Πρεπει να μετραω και ωρες?δεν μου ειπε κατι...σημερα τα ξεκινησα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...