Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

επεστρεψα! καθαρισα , εκανα κ τη σουπιτσα κ τωρα καθησα! εχω λιγο σιδερο αλλα θα το κανω το απογευμα! θα'ρθει κ μια θεια μου επισκεψη κατα τις 8 κ βαριεμαι!

εμενα κοριτσια μου ειχε πει η γιατρος 3300 για φτ σε δικλινο.ολα μαζι κ η αμοιβη της! στη Λαρισα δεν εχουμε κ πολλες επιλογες, υπαρχουν 2 ιδιωτικες κλινικες κ οι γιατροι εχουν μοιραστει σ'αυτες. εχουμε βεβαια κ το ιασω το οποιο δεν εχει καθολου κοσμο κ το νοσοκομειο που ειναι χαλια, δωματια 10 ατομων εχει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν βαζω σκορδο! δεν το τρωμε καθολου!! βαζω πολυ ανιθο κ γινεται τελειο! να πω την αληθεια ο αντρας μου το κανει καλύτερο!!!

χαχαχαχαχαχα ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! κ γαλα πληρες παρακαλω!!!

και εγω γαλα πληρες πινω σιγα μην πιω απαχο ...αααα ολα και ολα το γαλα το πληρες δεν το κοβω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....πηρα τηλ να ρωτησω για τα σεμιναρια ανωδυνου τοκετου..ειχα αφησει παλαιοτερα τα στοιχεια μου και ειχαν πει οτι θα με ειδοποιησουν κανονικα ξεκινανε στην 27 βδομαδα αν δεν κανω λαθος...και με αυτες που μιλησα δεν ξερανε να με απαντησουν καν..μιλησα με μια μαια προισταμενη και αυτη δεν ηξερε τι να πει και μου λεει καλα θα σε ειδοποιησουμε και λεω ποτε αφου γεννησω και μετα??? καλα οχι οτι μπορω να παω αλλα τουλαχιστον ισως καταφερνα να παρακολουθησω τα τελευταια μαθηματα...:rolleyes::rolleyes:

τα σιχαινομαι τα δημοσια...

σωθηκες Ποπη μου!!Δημοσια φορεβερ!!

GjJbp3.png7IWup3.png

εγω δεν βαζω σκορδο! δεν το τρωμε καθολου!! βαζω πολυ ανιθο κ γινεται τελειο! να πω την αληθεια ο αντρας μου το κανει καλύτερο!!!

χαχαχαχαχαχα ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! κ γαλα πληρες παρακαλω!!!

τζατζικι εμεις κανει να τρωμε ??? με ξεσηκωσατε παλι...και εγω χωρις σκορδο και πολυ ανηθο!!!!!μιαμ μιαμ

B4Itp2.png

τζατζικι εμεις κανει να τρωμε ??? με ξεσηκωσατε παλι...και εγω χωρις σκορδο και πολυ ανηθο!!!!!μιαμ μιαμ

χαχααχαχα!!αχ βρε κοριτσια φοβος κ τρομος σας εχει γινει αυτο το φαι πια..κ εγω η αθεοφοβη γουρουνιαζω ανελεητα 3 μερες τωρα!το κιλακι το τσιμπησα απο τη Δευτερα!!φτου μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

χαχααχαχα!!αχ βρε κοριτσια φοβος κ τρομος σας εχει γινει αυτο το φαι πια..κ εγω η αθεοφοβη γουρουνιαζω ανελεητα 3 μερες τωρα!το κιλακι το τσιμπησα απο τη Δευτερα!!φτου μου!

φτου φτου!!τρωγε τωρα που μπορεις!!!!!!!!!!!!μετα την γεννα οι διαιτες..

B4Itp2.png

Αναστασια μου καλα εμεις το μονο επιμαχο θεμα μας καθε μερα ειναι το φαγητο..μεγαλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!.σιγουρα τις εχουμε τρελανει τις τσουπρες ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΞΩ..ΘΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΙΣ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:lol::lol::lol::lol::lol:

πως θα τα ριμαξω ολα μαρη τρελη????????????

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....πηρα τηλ να ρωτησω για τα σεμιναρια ανωδυνου τοκετου..ειχα αφησει παλαιοτερα τα στοιχεια μου και ειχαν πει οτι θα με ειδοποιησουν κανονικα ξεκινανε στην 27 βδομαδα αν δεν κανω λαθος...και με αυτες που μιλησα δεν ξερανε να με απαντησουν καν..μιλησα με μια μαια προισταμενη και αυτη δεν ηξερε τι να πει και μου λεει καλα θα σε ειδοποιησουμε και λεω ποτε αφου γεννησω και μετα??? καλα οχι οτι μπορω να παω αλλα τουλαχιστον ισως καταφερνα να παρακολουθησω τα τελευταια μαθηματα...:rolleyes::rolleyes:

τα σιχαινομαι τα δημοσια...

καλα το ξερω! και σε εμενα ετσι ειχαν πει!!!

μην τα συζητηας λιτσακι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω βάζω μπολικο λαδάκι και οχι πολύ σκορδο... Αλλά αντι για ανηθο που δεν μας αρεσει βάζω δυοσμο!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

φτου φτου!!τρωγε τωρα που μπορεις!!!!!!!!!!!!μετα την γεννα οι διαιτες..

εντομεταξυ καθε μεσσημερι το ιδιο πραγμα λεμε!!!! sorry κοριτσια αν σας εχουμε πριξει!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξυ καθε μεσσημερι το ιδιο πραγμα λεμε!!!! sorry κοριτσια αν σας εχουμε πριξει!!!!!!!!!!!!!

καλε δε μας πρηζετε!προς Θεου!που θα πειτε τον πονο σας;;;) εγω σας θαυμαζω παντως!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

εχω αρχισει και πειναω! δεν νομιζω να αντεξω μεχρι τις 15.00!!!!

δεν κανει να φας καμια φρυγανιτσα να σε κρατησει;τελικα καλε τζατζικι κανει να φατε;εγω δεν ξερω,γι'αυτο δεν απαντησα πριν.

GjJbp3.png7IWup3.png

σοφακι μια χαρα παντως !!!!!! πολυ καλα!! αφου το ειδες και σου αρεσε!!!;)

τωρα τι τρως ? σε μαγειρευει καποιος???:rolleyes:

Αναστασια μου τωρα ''εχωσα'' την πεθερα να βοηθησει λιγο στο μαγειρεμα..Μην φανταζεσαι δεν θελω και συνεχεια γιατι μου δινουν και οι απο πανω (μενει η θεια μου) και οι απο κατω(μενει η γιαγια μου).Και γενικως οποτε μπορει ο καθενας...Απλα μεχρι τωρα ολο την βοηθεια την εκανα μονο

οι δικοι μου..Ωρα ειναι να κινητοποιηθουν κ τα πεθερικα...Και μην φανταζεσαι μαγειρευει και παει να το παρει ο αντρας μου το απογευμα..ουτε να το φερουν 5 λεπτα αποσταση δεν μπορουν!!!

Ασε γιατι μου την εχει βιδωσει γιατι το μονο που λενε ειναι οτι εγω αγχωνομαι να ειναι ολα ετοιμα και στην εντελεια..Αν δεν ειχα προνοησει να τα εχω ετοιμα να δω ποιος θα ετρεχε τωρα????

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

σιγα καλε που μας πρηζετε! απλα εχει πολυ πλακα η αντιθεση γιατι τωρα τσακιζα μια σνικερς κ σας διαβαζα! εντελως αλλου ειμαι!

εφαγα ομως ελαφρια! σαλατα λαχανο-καροτο με λαδολεμονο κ φιλετο κοτοπουλο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πως θα τα ριμαξω ολα μαρη τρελη????????????

καλα το ξερω! και σε εμενα ετσι ειχαν πει!!!

μην τα συζητηας λιτσακι!

βρε ριμαξε τα κανε μια φορα μια παρανομια...ετσι και αλλιως κρεατακι κανει να τρωμε ξεκινα με κοψιδια κ και μην σταματας!!!!!!!!!! καλα εγω αν ημουν στην θεση σου πω πω τπτ δεν θα αφηνα ορθιο....δεν θα τρωγα τηγανι αλλα ολα τα αλλα.....:lol::lol::lol:

τελικα τζατζικι κανει να τρωμε??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...